Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 tanesi 16sina, 2 tanesi de 26sina
az kalmis zamanin kolay gelsin canim.
Ben yarin izin aldim isten. Ise gelecegim yine ama tez yazmaya, cunku isyerimde masamda 3 tane ekran var cok kolay oluyor 3 ekranla yazmasi cabuk ilerliyor. Evde tek laptopla zorlaniyorum yazarken bir de alismisim galiba.
Bugunden dedim herkese yarin izinliyim, kimse soru sormasin beni yok sayin tez yazmam lazim diye Burhan altintop misali yarin diyecegim aslinda ben yoguuum ben yoguuum

Heheh kolay gelsin canim sanada.
Benim de evdeki bilgisayarim tarihi eser, ama isyerine gelsem kesin soru sorarlar, veya ben kendimi tutamam is yapmadan. Neyse yeni bilg geliyor (daha dogrusu esim yeni aldi, onun macbook'u ben alacagim) yarin, sonra belki daha motive baslarim ben de :)

Selamlar kizlar,
Nasilsiniz , ben gune acayip enerjik basladim.
Gece bile leg raise hareketinden popom aciyordu, uyanip uyanip durdum:))
Yaktin bizi Elmasyuzuk kaptanim..
Ama cok iddialiyim,kalcam kopsada yarisacagim, var mi bana rakip:)
Dun tartilamamistim , bu sabah tartildim, uzun zaman sonra 65leri ucundan gordum, belkide ondan bu enerjim.
Kilo Bildirimim
Cuma:66.2
Bugun: 65.9
Fark:300gr
Sizler nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?

Fatmanurcugum hosgeldin, seni aramizda gormek ne guzel:)
Ben Ozge, 30 yasindayim, evliyim, 2 cocugum var, kiloluyum:), kilolari vermeye ugrasiyorum.
Burada hedef kilona ulasacagina eminim.

Harikasin canim, beni geciceksin sanirim kiloda, yarisa var misin? :)

Canımsın sen benim söylemen yeter. Elif kaçacak yer arıyor babaannesine yerlesecekmis bir süre dana

Teşekkür ederim :)

Hoşgeldin kuzum
Sende benim canimsin ablam Elif babannesine kacacaksa ben size yerleseyim, bende evimden kacayim
Akinla Aras beni deli etmeden:))

16 aylik canim, 12 disi cikti, simdi sira kopek dislerinde
Erken cikariyor canim ama disler genetiksel oldugu icin cocuktan cocuga degisiyor.
Benim 2 numaram oyle tembeldi ki 2 yastan sonra cikardi :))
Cok zorlar kuzuyu, agri kesici vermek iyi oluyor cok huysuz olduklarinda, kolaylikla gelsin incileriniz:)

Ya Deryacim ben aqua park, havuz, deniz gibi yerlere cocuklari bahane edip kendim icin gidiyorum.
Cocuk gibi biseyim, akindan cok kaydim kaydiraklardan
Normalde bebeler anneeeaaaa kayalim gel der, ben cocugu zorla surukluyorum.
Lunaparklara falanda ev ahalisini zorla gotururum, cok egleniyorum ne yapayim :))))

İnşallah canım çekiyorum kıyamıyorum ki zaten. her istediğini yapmaya çalışıyorum işte. Bu aralar neden böyle oldu hiç anlamadım adet olamayınca strese girdim
Gececek canim, bu zorluklar gececek, disler de cikacak, rahatlayacaksiniz.
Reglin neden gecikti? Ara sira oluyor mu boyle?

kaptanim ben de oyle dusunuyordum inanki dikkat ediyorum , ben normalde cok daha fazla yerim burdaki yazdigim diyetteyken yediklerim ama bugun arti ciktim yaa anlamadim
Cok guzel yapiyorsun, o yuzden liste yollari tastan, karpuzlar cikardiniz bizi bastan :))

canim menun guzel, spor cezalarida bitmis, kuzun hasta olunca hicbir sey yapilmaz bilirim.
O iyi olsun da...

Günaydınlar. Zor kalktım bugün. Duş aldım kahvaltı ettim eşim eve gitti ankastreler takılacak gelip beni alacak biraz temizlik yapıcaz. Şimdilik oturdum çay içiyorum
Hallettiniz mi ablacim temizlik islerini ne durumdasiniz?

Bu haftanin 1.ligine goz koydum kuzum.
Cok cabuk buyuyor cocuklar, sonra sevdirmiyorlar bile, sonra ozluyorsun bebekliklerini 2., 3. cocugu dusunuyorsun:)
Demem o ki cok zorluklari olsa da tadini cikartmaya bakacagiz :)

Gunaydin cnaim, ben de sabah sporumu yaptim ve dusumu aldim ve kahvaltimi yaptim
ayy ne guzel birseymis sabah sporumu yaptim demek cok hosuma gitti. Senin sabah sporunu gorunce hep kiskaniyorum artik benim de var
Ooo ne guzel bir haber, sabah sporlariniz bol olsun, her gun olsun , tig gibi olun:)

Cok disiplinli birisin canim, seni tebrik ediyorum, ise gitmeden spora gitmek herkesin harci degil, samimiyetle soyluyorum.

sporun super canim
Dun gaza geldim ama caktirma bugun popomun ustune oturamiyorum kuzum :))
Gazi oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…