- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
az kalmis zamanin kolay gelsin canim.1 tanesi 16sina, 2 tanesi de 26sina
Heheh kolay gelsin canim sanada.az kalmis zamanin kolay gelsin canim.
Ben yarin izin aldim isten. Ise gelecegim yine ama tez yazmaya, cunku isyerimde masamda 3 tane ekran var cok kolay oluyor 3 ekranla yazmasi cabuk ilerliyor. Evde tek laptopla zorlaniyorum yazarken bir de alismisim galiba.
Bugunden dedim herkese yarin izinliyim, kimse soru sormasin beni yok sayin tez yazmam lazim diyeBurhan altintop misali yarin diyecegim aslinda ben yoguuum ben yoguuum
Ben ozaman tabloyu bu aksam guncelleyeyim canim, yazmayi unutmustun bende soru isareti koymustum tabloya :))1 saAt yuruyorum hergun yazmayi unutmusum
Dun oldum ya , esim dediki sen kesinlikle gym rat'sin bu bir tabir, spor salonundan cikmayanlar icin kullaniliyor.30*15 miiii
Fatmanurcugum hosgeldin, seni aramizda gormek ne guzel:)4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Fatmanur Dr
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:öğrenci
Yaşınız :17
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :1.70
Kilonuz:108
Hedef kilonuz :61
Kilo alma hikayeniz :çocukluktan gelme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Sağlığım için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Ayşenin arkadaşıyım o önerdi bende buraya geldim
Ohh be ne guzel haber canim, kuzucuk nasil oldu?Kizlaar nerdesiniz, cok sessizsiniz bugun
kaptanlarim ben cezalarimi yaptimYawrukush Elmasyuzuk
200 zipzip, 100JJ, 100mekik, 200ip(zipzip)
Harikasin canim, beni geciceksin sanirim kiloda, yarisa var misin? :)Selamlar kizlar,
Nasilsiniz , ben gune acayip enerjik basladim.
Gece bile leg raise hareketinden popom aciyordu, uyanip uyanip durdum:))
Yaktin biziElmasyuzuk kaptanim..
Ama cok iddialiyim,kalcam kopsada yarisacagim, var mi bana rakip:)
Dun tartilamamistim , bu sabah tartildim, uzun zaman sonra 65leri ucundan gordum, belkide ondan bu enerjim.
Kilo Bildirimim
Cuma:66.2
Bugun: 65.9
Fark:300gr
Sizler nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
kiloluyumFatmanurcugum hosgeldin, seni aramizda gormek ne guzel:)
Ben Ozge, 30 yasindayim, evliyim, 2 cocugum var, kiloluyum:), kilolari vermeye ugrasiyorum.
Burada hedef kilona ulasacagina eminim.
Sende benim canimsin ablamCanımsın sen benim söylemen yeter. Elif kaçacak yer arıyor babaannesine yerlesecekmis bir süre dana
Teşekkür ederim :)
Hoşgeldin kuzum
16 aylik canim, 12 disi cikti, simdi sira kopek dislerindeOhh be ne guzel haber canim, kuzucuk nasil oldu?
O arka disler en zor cikani gercekten, kac yasindaydi kuzun?
Neden olacak cig kofteler, ikramliklar, misafirliklerBugün de bana çok sıcak geliyor yemek yaptım
Sabah çok geç uyandım
Hala yatağa geri geçtim terden ...
bugün 100 gr artı geldim ya neden öyle oldu anlamadım
Ne guzel bir oneri sunmus kaptanimizO zaman hazir terlemisken biraz zipla spor yap, sonra da dusa girip rahatlarsin
Az kalmis kuzum ,sen onlara odaklan tamam mi, burasi engel olmasin, biz Ayseyle sen gelene kadar idare ederiz1 tanesi 16sina, 2 tanesi de 26sina
Yarisa her zaman varim kuzumHarikasin canim, beni geciceksin sanirim kiloda, yarisa var misin? :)
Erken cikariyor canim ama disler genetiksel oldugu icin cocuktan cocuga degisiyor.16 aylik canim, 12 disi cikti, simdi sira kopek dislerinde
Ya Deryacim ben aqua park, havuz, deniz gibi yerlere cocuklari bahane edip kendim icin gidiyorum.dogru canim haklisin, biz de pazar gunu aquaparktaydik kizimla surekli oynadim suda sonra babasi onunla oynarken ben yari olimpik havuza gectim orda yuzdum derken iyi oldu, orwdan cikinca anladim ne kadar yoruldugumu. Annem konusmak istedi inan telefonu tutacak halim kalmamisti
gerci benim kiz kucuk kaydirasklardan kayamiyor sadece kucuk cocuklar icin olandan ayy bir de ordan kaymissin sen o kadar basamak dedigin gibi spor salonundan iyi olmus
Gececek canim, bu zorluklar gececek, disler de cikacak, rahatlayacaksiniz.İnşallah canım çekiyorum kıyamıyorum ki zaten. her istediğini yapmaya çalışıyorum işte. Bu aralar neden böyle oldu hiç anlamadım adet olamayınca strese girdim
Cok guzel yapiyorsun, o yuzden liste yollari tastan, karpuzlar cikardiniz bizi bastan :))kaptanim ben de oyle dusunuyordum inanki dikkat ediyorum , ben normalde cok daha fazla yerim burdaki yazdigim diyetteyken yediklerim ama bugun arti ciktim yaa anlamadim
canim menun guzel, spor cezalarida bitmis, kuzun hasta olunca hicbir sey yapilmaz bilirim.Gunaydin guzel takimin guzel kizlari :)
Gecmisi okuyup geliyorum ama once menum
8 temmuz
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, yesillik), 1 bardak cay
10:30 sutlu kahve
12:30 korili tavuk ve pilav (zorunda kaldim bunu yemege, esim almisti kendisi icin ama toplantiya gitti, tarihi de geciyordu diye ben yedim ama tavugun sosunu suzdurerek yedim)
18:00 2 adet kraker (wasaya benzer ama daha ufak, bir porsiyonda 3 adet vardi)
21:00 2kapce nohut yemegi
22:00 6-7 ucgen dilim karpuz
Su 2lt icemyi basardim sanirim
Spor sadece 20 mekik, daha yapacaktim ama kizim cok huysuzdu, o yuzden yemekler de gec saate kaldi, gece uyuyunca bile her yarim saatte uyandi ☹
Hallettiniz mi ablacim temizlik islerini ne durumdasiniz?Günaydınlar. Zor kalktım bugün. Duş aldım kahvaltı ettim eşim eve gitti ankastreler takılacak gelip beni alacak biraz temizlik yapıcaz. Şimdilik oturdum çay içiyorum
Bu haftanin 1.ligine goz koydum kuzum.Sakin gaza gelip yeme kaptanim, ben yedim simdi hala onlari vermeye calisiyorum :/
Instagramda kayla diye bir kiz var, onun egzersiz programini gondermistim harpy'e
Sagol canim, insallah.. yaa bir an once gorsem 50li rakamlari keske
Simdi gelebildim kaptanim, gun kizimla yalnizdik ve de cok mizmizdi, uyuyunce bile surekli uyanip bana sarilarak uyumak istedi, hicbir sey yapamadim. Ama doya doya sarildim kizima :)
Birseyler yiyecegim zaman hep burayi dusunup vazgeciyorum, gidecek o kilolar :)
Bizde de oyle, duz bir yer buldum, hep ayni noktada tartiliyorum
Harika canim
Sagol canim, kinoa kisiri ben de yapiyorum, bezelyeli salatasini merak etmistim :)
Bir kere burada wholefood marketinde yapmislardi eksili bezelyeli cok guzeldi ama kaybettim tarifi
Pasta tarifine de bayildim, deneyecegim biraz kilo verince, yoksa biliyorum kendimi bir dilimle kalmam
ogle yemegini atlamissin canim, kolay gelsin. Biz de yildik bu sene bu konsolosluk islerinden. Az kaldi sonuclanmasina, sonuclansa da tatile gitsek artik :)
Sen TR'de misin suan yoksa Almanyada mi?
Evet kaptanim bizim de bu yaz 2 sene oldu, hem vatandaslik hem hamilelik gidemedik bir turlu, ozledim ulkemi
Allahim sana geliyorum, sporlara bak.. 1600ip
Pek iyi menu olmamis canim ama tabii zor zamanlar geciriyorsun. Kendini biraz daha iyi yemege zorla, bak saglikli olmak zihnen de rahatlatiyor insani. iyiye odaklan, insallah gececek bu donem de. keske yardimci olabilsek sana
Dogum gunun kutlu olsun
tamamdir canim
wohooo kaptanim bu haftanin galibi sen olucaksin sanirim, daha ilk gunden 7.5dk plank ve 200 leg raise mi yaptin
oy oy oy cezalara bak
not aldim kaptanim, bugun yapip haber verecegim
zor bir gun olmus canim, kolay gelsin
gecicek canim, ama gecince de insan geriye donup ozluyor sanki
kuzum nasil cani aciyordur, insallah gecsin biran once, acisiz devam etsin
Bence fena bir menu degil canim, sadece aksam yenilen meyvelere dikkat. ben de dayanamayip karpuz yedim aksam ama meyveleri sabah ogunlerinde tuketmek daha iyi aslinda
canim bence sen sadece cumalari tartil, cok kafaya taktikca da vucudun kapatiyor kendini
sen saglikli yemege ve spora odaklan
Ooo ne guzel bir haber, sabah sporlariniz bol olsun, her gun olsun , tig gibi olun:)Gunaydin cnaim, ben de sabah sporumu yaptim ve dusumu aldim ve kahvaltimi yaptim
ayy ne guzel birseymis sabah sporumu yaptim demekcok hosuma gitti. Senin sabah sporunu gorunce hep kiskaniyorum artik benim de var
Cok disiplinli birisin canim, seni tebrik ediyorum, ise gitmeden spora gitmek herkesin harci degil, samimiyetle soyluyorum.8 erken tabiki canim, gerci kizimi giydirip cikarmak zorunda kalsam ben de gidemem havuza. Kiz babaya emanet , onlar uyurken ben uyanip giyinip cikiyorum evden. Once havuz sonra sonra sonra dus, makyaz sac ve dogru iseBiraz uykusuz kaliyorum aliskin olmadigim bir saat oldugu icin ama vucudum alisir brkac gune
Dun gaza geldim ama caktirma bugun popomun ustune oturamiyorum kuzum :))sporun super canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?