Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar dun youtubedan 2 tane sesli kitap dinledim , kosturma hayat telasi derken, kitap okumaya firsat bulamiyorsaniz, youtubeda cok guzel sesli kitaplar var acip dinleyin.Belki bilmeyen arkadaslarim vardir diye soyleyeyim dedim.
Hangilerini dinledin canım

Dun oldum ya , esim dediki sen kesinlikle gym rat'sin bu bir tabir, spor salonundan cikmayanlar icin kullaniliyor.
Acayip hirsliyimdir, sporla ilgili konularda, sayisiz yarismaya katildim sporculuk hyatimda, eski huylarim :))
Maşallah kaptan :)

Hellöööö
Misafirlerimi yeni yolcu ettim
O zaman menüyü vereyim

8 temmuz
Kahvaltı
Incecik çiğ köfte lavasi arasına
Domates 10 zeytin ve çökelek

Oglen
Yemeklerin tadına baktim
Biraz zeytinyağlı fasulye ve 1 kepçe kadar çorba

Ara 4 kayısı biraz üzüm

Akşam
Zeytinyağlı fasulye
3 kasik kadar nohutlu pilav ve 3 kaşık kadar et kavurma
Karpuz 4 çatal + salata

Su cok az oldu yogunluktan pek aklıma gelmedi
Gun içinde temizlik ve hazırlıklar dışında spor yapmadım

9 temmuz
Kahvaltı 11.00
1 kepçe keşkek
4 zeytinyağlı sarma 4 zeytin
Azar azar peynir çeşitleri yarin yumurta
Ceyrek parça hashasli gozleme

2.30
Karpuz

17.30
1 tabak patlıcan musakka
2 dilim ekmek
Salata

wuuuwuu supersin kaptanim. enerji tavan desene

canim ne guzel egleniyorsan icindeki cocuk hep yasasin

sagol canim, insallah uzun sure surdurebilirim su havuz isini, hatta gaza geldim kendime profesyonel yuzuculerin taktigi gozluk ve sapkadan aldim aslinda benimkiler de fena degildi ama iste gaza geldim dedim yaa hem de kendimi odullendirmis oldum bir nevi

Yanmadan olmaz kaptanım iyidir acı guclendirir ama oldurmez hehe ❤
Maşallah süpersin kaptanım

Oy kızlar ben bugun baya spor yaptim salonda canım cıktı resmen hit çalıştım bugün birde uzun yaptım terimde boğuldum resmen şimdi yemek yedim birazdan yürüyüşe çıkarım gelincede menü paylaşırım
Siz napiyorsunuz

Evet zor ama guzel yinede onlara sahip olmak anne olmak en buyuk delilik zaten hem guzel hem zor

Güzel duruyor canım su ve spor(spor misafirlerle ilgilenme de olmuş olabilir sanki)

Canım annemi aldık şimdi misafir çağırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…