Yapamadım spor annemi almaya gidiyoruz :)O zaman hazir terlemisken biraz zipla spor yap, sonra da dusa girip rahatlarsin
Hangilerini dinledin canımKizlar dun youtubedan 2 tane sesli kitap dinledim , kosturma hayat telasi derken, kitap okumaya firsat bulamiyorsaniz, youtubeda cok guzel sesli kitaplar var acip dinleyin.Belki bilmeyen arkadaslarim vardir diye soyleyeyim dedim.
Maşallah kaptan :)Dun oldum ya , esim dediki sen kesinlikle gym rat'sin bu bir tabir, spor salonundan cikmayanlar icin kullaniliyor.
Acayip hirsliyimdir, sporla ilgili konularda, sayisiz yarismaya katildim sporculuk hyatimda, eski huylarim :))
Ahahahha ya çok dikkat etmiştim özellikle dün oysaNeden olacak cig kofteler, ikramliklar, misafirlikler
Erol tas gulmesi nihahahahaaaaa:)
Ama ben yapamadımNe guzel bir oneri sunmus kaptanimizfayfeyfiy cigim :))
Kurban bayrami sonrasi takima geliyorsun o zaman
wuuuwuu supersin kaptanim. enerji tavan deseneSelamlar kizlar,
Nasilsiniz , ben gune acayip enerjik basladim.
Gece bile leg raise hareketinden popom aciyordu, uyanip uyanip durdum:))
Yaktin biziElmasyuzuk kaptanim..
Ama cok iddialiyim,kalcam kopsada yarisacagim, var mi bana rakip:)
Dun tartilamamistim , bu sabah tartildim, uzun zaman sonra 65leri ucundan gordum, belkide ondan bu enerjim.
Kilo Bildirimim
Cuma:66.2
Bugun: 65.9
Fark:300gr
Sizler nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
canim ne guzel egleniyorsanYa Deryacim ben aqua park, havuz, deniz gibi yerlere cocuklari bahane edip kendim icin gidiyorum.
Cocuk gibi biseyim, akindan cok kaydim kaydiraklardan
Normalde bebeler anneeeaaaa kayalim gel der, ben cocugu zorla surukluyorum.
Lunaparklara falanda ev ahalisini zorla gotururum, cok egleniyorum ne yapayim :))))
Gececek canim, bu zorluklar gececek, disler de cikacak, rahatlayacaksiniz.
Reglin neden gecikti? Ara sira oluyor mu boyle?
Cok guzel yapiyorsun, o yuzden liste yollari tastan, karpuzlar cikardiniz bizi bastan :))
canim menun guzel, spor cezalarida bitmis, kuzun hasta olunca hicbir sey yapilmaz bilirim.
O iyi olsun da...
Hallettiniz mi ablacim temizlik islerini ne durumdasiniz?
Bu haftanin 1.ligine goz koydum kuzum.
Cok cabuk buyuyor cocuklar, sonra sevdirmiyorlar bile, sonra ozluyorsun bebekliklerini 2., 3. cocugu dusunuyorsun:)
Demem o ki cok zorluklari olsa da tadini cikartmaya bakacagiz :)
canim masallah senin iradene zaten bence de gelmezsin kilo vermek zorunda olma haline, ki insallah da gelmezsinkilo vermek için mi? Büyük konuşmayayım ama ben artık o hale gelmemeye kararlıyım
sagol canim, insallah uzun sure surdurebilirim su havuz isini, hatta gaza geldim kendime profesyonel yuzuculerin taktigi gozluk ve sapkadan aldimOoo ne guzel bir haber, sabah sporlariniz bol olsun, her gun olsun , tig gibi olun:)
Cok disiplinli birisin canim, seni tebrik ediyorum, ise gitmeden spora gitmek herkesin harci degil, samimiyetle soyluyorum.
Dun gaza geldim ama caktirma bugun popomun ustune oturamiyorum kuzum :))
Gazi oldum:)
kapatma kaptanim dukkani, aman haa dukkan acikken bile zayiflayamiyorum kapanirsa tostombik olurumHuuu huuu yine kendi kendime konusuyorum, neredesiniz kizlar?
Valla tukkani kapatip gitcemkimse yok.
Süpersin canım oh maşallahKizlaar nerdesiniz, cok sessizsiniz bugun
kaptanlarim ben cezalarimi yaptimYawrukush Elmasyuzuk
200 zipzip, 100JJ, 100mekik, 200ip(zipzip)
Yanmadan olmaz kaptanım iyidir acı guclendirir ama oldurmezSelamlar kizlar,
Nasilsiniz , ben gune acayip enerjik basladim.
Gece bile leg raise hareketinden popom aciyordu, uyanip uyanip durdum:))
Yaktin biziElmasyuzuk kaptanim..
Ama cok iddialiyim,kalcam kopsada yarisacagim, var mi bana rakip:)
Dun tartilamamistim , bu sabah tartildim, uzun zaman sonra 65leri ucundan gordum, belkide ondan bu enerjim.
Kilo Bildirimim
Cuma:66.2
Bugun: 65.9
Fark:300gr
Sizler nasilsiniz, gununuz nasil geciyor?
Evet zor ama guzel yinede onlara sahip olmak anne olmak en buyuk delilik zaten hem guzel hem zorSakin gaza gelip yeme kaptanim, ben yedim simdi hala onlari vermeye calisiyorum :/
Instagramda kayla diye bir kiz var, onun egzersiz programini gondermistim harpy'e
Sagol canim, insallah.. yaa bir an once gorsem 50li rakamlari keske
Simdi gelebildim kaptanim, gun kizimla yalnizdik ve de cok mizmizdi, uyuyunce bile surekli uyanip bana sarilarak uyumak istedi, hicbir sey yapamadim. Ama doya doya sarildim kizima :)
Birseyler yiyecegim zaman hep burayi dusunup vazgeciyorum, gidecek o kilolar :)
Bizde de oyle, duz bir yer buldum, hep ayni noktada tartiliyorum
Harika canim
Sagol canim, kinoa kisiri ben de yapiyorum, bezelyeli salatasini merak etmistim :)
Bir kere burada wholefood marketinde yapmislardi eksili bezelyeli cok guzeldi ama kaybettim tarifi
Pasta tarifine de bayildim, deneyecegim biraz kilo verince, yoksa biliyorum kendimi bir dilimle kalmam
ogle yemegini atlamissin canim, kolay gelsin. Biz de yildik bu sene bu konsolosluk islerinden. Az kaldi sonuclanmasina, sonuclansa da tatile gitsek artik :)
Sen TR'de misin suan yoksa Almanyada mi?
Evet kaptanim bizim de bu yaz 2 sene oldu, hem vatandaslik hem hamilelik gidemedik bir turlu, ozledim ulkemi
Allahim sana geliyorum, sporlara bak.. 1600ip
Pek iyi menu olmamis canim ama tabii zor zamanlar geciriyorsun. Kendini biraz daha iyi yemege zorla, bak saglikli olmak zihnen de rahatlatiyor insani. iyiye odaklan, insallah gececek bu donem de. keske yardimci olabilsek sana
Dogum gunun kutlu olsun
tamamdir canim
wohooo kaptanim bu haftanin galibi sen olucaksin sanirim, daha ilk gunden 7.5dk plank ve 200 leg raise mi yaptin
oy oy oy cezalara bak
not aldim kaptanim, bugun yapip haber verecegim
zor bir gun olmus canim, kolay gelsin
gecicek canim, ama gecince de insan geriye donup ozluyor sanki
kuzum nasil cani aciyordur, insallah gecsin biran once, acisiz devam etsin
Bence fena bir menu degil canim, sadece aksam yenilen meyvelere dikkat. ben de dayanamayip karpuz yedim aksam ama meyveleri sabah ogunlerinde tuketmek daha iyi aslinda
canim bence sen sadece cumalari tartil, cok kafaya taktikca da vucudun kapatiyor kendini
sen saglikli yemege ve spora odaklan
Güzel duruyor canım su ve spor(spor misafirlerle ilgilenme de olmuş olabilir sankiHellöööö
Misafirlerimi yeni yolcu ettim
O zaman menüyü vereyim
8 temmuz
Kahvaltı
Incecik çiğ köfte lavasi arasına
Domates 10 zeytin ve çökelek
Oglen
Yemeklerin tadına baktim
Biraz zeytinyağlı fasulye ve 1 kepçe kadar çorba
Ara 4 kayısı biraz üzüm
Akşam
Zeytinyağlı fasulye
3 kasik kadar nohutlu pilav ve 3 kaşık kadar et kavurma
Karpuz 4 çatal + salata
Su cok az oldu yogunluktan pek aklıma gelmedi
Gun içinde temizlik ve hazırlıklar dışında spor yapmadım
9 temmuz
Kahvaltı 11.00
1 kepçe keşkek
4 zeytinyağlı sarma 4 zeytin
Azar azar peynir çeşitleri yarin yumurta
Ceyrek parça hashasli gozleme
2.30
Karpuz
17.30
1 tabak patlıcan musakka
2 dilim ekmek
Salata
Canım annemi aldık şimdi misafir çağırdıOy kızlar ben bugun baya spor yaptim salonda canım cıktı resmen hit çalıştım bugün birde uzun yaptım terimde boğuldum resmenşimdi yemek yedim birazdan yürüyüşe çıkarım gelincede menü paylaşırım
Siz napiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?