Haha aman dikkat misafireCanım annemi aldık şimdi misafir çağırdı
Hoşgeldin takımımıza, ne süper bir başlangıç tebriklerKahvaltı da salata 1 bardak çay 11.00
Ara öğün de 4 kayısı 14.10
Akşam 1 tabak bulgur pilavı çok az et 1 kase yoğurt 17.15
Spor salonunda 2.30 saat spor yaptım sabah da yürüyüşe çıktım
2300 civarında su içtim içmeye devam ediyorum 3 litreyi geçer
Eki Görüntüle 2287113
Amin canım inşallah geçsin. Bu arada ateş dişlerden değilmiş altıncı hastalık diye bir şeymiş ilk defa duydum bende. Kendi doktoruna sormamıştım ateş olduğu için dişten başka bir şey gelmedi aklıma bugün kızarıklar başlayınca hemen aradım doktorunu altoncı hastalık dedi.Sakin gaza gelip yeme kaptanim, ben yedim simdi hala onlari vermeye calisiyorum :/
Instagramda kayla diye bir kiz var, onun egzersiz programini gondermistim harpy'e
Sagol canim, insallah.. yaa bir an once gorsem 50li rakamlari keske
Simdi gelebildim kaptanim, gun kizimla yalnizdik ve de cok mizmizdi, uyuyunce bile surekli uyanip bana sarilarak uyumak istedi, hicbir sey yapamadim. Ama doya doya sarildim kizima :)
Birseyler yiyecegim zaman hep burayi dusunup vazgeciyorum, gidecek o kilolar :)
Bizde de oyle, duz bir yer buldum, hep ayni noktada tartiliyorum
Harika canim
Sagol canim, kinoa kisiri ben de yapiyorum, bezelyeli salatasini merak etmistim :)
Bir kere burada wholefood marketinde yapmislardi eksili bezelyeli cok guzeldi ama kaybettim tarifi
Pasta tarifine de bayildim, deneyecegim biraz kilo verince, yoksa biliyorum kendimi bir dilimle kalmam
ogle yemegini atlamissin canim, kolay gelsin. Biz de yildik bu sene bu konsolosluk islerinden. Az kaldi sonuclanmasina, sonuclansa da tatile gitsek artik :)
Sen TR'de misin suan yoksa Almanyada mi?
Evet kaptanim bizim de bu yaz 2 sene oldu, hem vatandaslik hem hamilelik gidemedik bir turlu, ozledim ulkemi
Allahim sana geliyorum, sporlara bak.. 1600ip
Pek iyi menu olmamis canim ama tabii zor zamanlar geciriyorsun. Kendini biraz daha iyi yemege zorla, bak saglikli olmak zihnen de rahatlatiyor insani. iyiye odaklan, insallah gececek bu donem de. keske yardimci olabilsek sana
Dogum gunun kutlu olsun
tamamdir canim
wohooo kaptanim bu haftanin galibi sen olucaksin sanirim, daha ilk gunden 7.5dk plank ve 200 leg raise mi yaptin
oy oy oy cezalara bak
not aldim kaptanim, bugun yapip haber verecegim
zor bir gun olmus canim, kolay gelsin
gecicek canim, ama gecince de insan geriye donup ozluyor sanki
kuzum nasil cani aciyordur, insallah gecsin biran once, acisiz devam etsin
Bence fena bir menu degil canim, sadece aksam yenilen meyvelere dikkat. ben de dayanamayip karpuz yedim aksam ama meyveleri sabah ogunlerinde tuketmek daha iyi aslinda
canim bence sen sadece cumalari tartil, cok kafaya taktikca da vucudun kapatiyor kendini
sen saglikli yemege ve spora odaklan
Amin canım inşallah çabuk geçer. Bu arada ateşimiz dişten değilmiş altıncı hastalıkmış ilk defa duydum bende 3 gün yüksek ateş oluyomuş ateş düşüncede kızarıklar çıkıyomuş vücutta akşam kızarıklıklar çıkınca anladık.Ya Deryacim ben aqua park, havuz, deniz gibi yerlere cocuklari bahane edip kendim icin gidiyorum.
Cocuk gibi biseyim, akindan cok kaydim kaydiraklardan
Normalde bebeler anneeeaaaa kayalim gel der, ben cocugu zorla surukluyorum.
Lunaparklara falanda ev ahalisini zorla gotururum, cok egleniyorum ne yapayim :))))
Gececek canim, bu zorluklar gececek, disler de cikacak, rahatlayacaksiniz.
Reglin neden gecikti? Ara sira oluyor mu boyle?
Cok guzel yapiyorsun, o yuzden liste yollari tastan, karpuzlar cikardiniz bizi bastan :))
canim menun guzel, spor cezalarida bitmis, kuzun hasta olunca hicbir sey yapilmaz bilirim.
O iyi olsun da...
Hallettiniz mi ablacim temizlik islerini ne durumdasiniz?
Bu haftanin 1.ligine goz koydum kuzum.
Cok cabuk buyuyor cocuklar, sonra sevdirmiyorlar bile, sonra ozluyorsun bebekliklerini 2., 3. cocugu dusunuyorsun:)
Demem o ki cok zorluklari olsa da tadini cikartmaya bakacagiz :)
Süpersin canım harika bir başlangıç gerçektenKahvaltı da salata 1 bardak çay 11.00
Eki Görüntüle 2287113
Menü güzel canim suda oyle9 temmuz salı
Spor: yine yeni yeniden yürüyüş
Su: 3 lt
Menü:
Sabah 9.00 : tb. Ekmeği, 6 zeytin, biraz domates kurusu (zeytinyağlı), beyaz peynir, salatalık, çay
Ara: 11.30 sütlü Nescafe (normal sütlü, şekersiz)
ve yarım nesfit bitterli bar
Öğle: çeyrek kokoreç, ayran
Ara: 4 - 5 erik
Akşam: ekmeksiz tavuk şiş, salata, ayran
Gozunuzaydin kuzum :)Yapamadım spor annemi almaya gidiyoruz :)
kafaya takmama sanati ve dusteki ev. :)Hangilerini dinledin canım
eksi gelecek endise etme , guzel kilo veriyorsun canim :)Ahahahha ya çok dikkat etmiştim özellikle dün oysa
Canim 8 temmuz guzel peki bugun spor var mi?Hellöööö
Misafirlerimi yeni yolcu ettim
O zaman menüyü vereyim
8 temmuz
Kahvaltı
Incecik çiğ köfte lavasi arasına
Domates 10 zeytin ve çökelek
Oglen
Yemeklerin tadına baktim
Biraz zeytinyağlı fasulye ve 1 kepçe kadar çorba
Ara 4 kayısı biraz üzüm
Akşam
Zeytinyağlı fasulye
3 kasik kadar nohutlu pilav ve 3 kaşık kadar et kavurma
Karpuz 4 çatal + salata
Su cok az oldu yogunluktan pek aklıma gelmedi
Gun içinde temizlik ve hazırlıklar dışında spor yapmadım
9 temmuz
Kahvaltı 11.00
1 kepçe keşkek
4 zeytinyağlı sarma 4 zeytin
Azar azar peynir çeşitleri yarin yumurta
Ceyrek parça hashasli gozleme
2.30
Karpuz
17.30
1 tabak patlıcan musakka
2 dilim ekmek
Salata
Hepimizin canim:)canim ne guzel egleniyorsanicindeki cocuk hep yasasin
Cok iyi yapmissin bu azimle haketmistin:)sagol canim, insallah uzun sure surdurebilirim su havuz isini, hatta gaza geldim kendime profesyonel yuzuculerin taktigi gozluk ve sapkadan aldimaslinda benimkiler de fena degildi ama iste gaza geldim dedim yaa hem de kendimi odullendirmis oldum bir nevi
Ahaha caktirma canim kizlari korkutuyorum :)kapatma kaptanim dukkani, aman haa dukkan acikken bile zayiflayamiyorum kapanirsa tostombik olurum
Ya yanmak guzelde , popo kemigim cok aciyor mat ustunde dahi yapsam.Yanmadan olmaz kaptanım iyidir acı guclendirir ama oldurmezhehe ❤
Maşallah süpersin kaptanım
Aci yok demis miydik:)))Oy kızlar ben bugun baya spor yaptim salonda canım cıktı resmen hit çalıştım bugün birde uzun yaptım terimde boğuldum resmenşimdi yemek yedim birazdan yürüyüşe çıkarım gelincede menü paylaşırım
Siz napiyorsunuz
Cok eglenceli ve bol misafirlikli sizin hayatiniz ne guzel Feyzacim :)Canım annemi aldık şimdi misafir çağırdı
Canim arkadaslar da demis bende ayni seyi soyleyecegim, menun ve sporlarin cok guzel.Kahvaltı da salata 1 bardak çay 11.00
Eki Görüntüle 2287113
Canim annenle doyasiya guzel vakit gecir , biz buradayiz, cuma bildirimini unutma yeter:)Kızlar bu birkaç gün fazla aktif olamayabilirim takımda çünkü annemlerin yanına gecicez yarın, denize de kavuşuncam, ara ara girip mesajlari okuyorum ama eşim çocuklar filan derken çok telefona duşemiyorum, özür
Cok guzel bir menu ve spor yine :)9 temmuz salı
Spor: yine yeni yeniden yürüyüş
Su: 3 lt
Menü:
Sabah 9.00 : tb. Ekmeği, 6 zeytin, biraz domates kurusu (zeytinyağlı), beyaz peynir, salatalık, çay
Ara: 11.30 sütlü Nescafe (normal sütlü, şekersiz)
ve yarım nesfit bitterli bar
Öğle: çeyrek kokoreç, ayran
Ara: 4 - 5 erik
Akşam: ekmeksiz tavuk şiş, salata, ayran
Benim iki ogluma da oldu birkac kereler canim.Amin canım inşallah geçsin. Bu arada ateş dişlerden değilmiş altıncı hastalık diye bir şeymiş ilk defa duydum bende. Kendi doktoruna sormamıştım ateş olduğu için dişten başka bir şey gelmedi aklıma bugün kızarıklar başlayınca hemen aradım doktorunu altoncı hastalık dedi.
Karpuza hayır diyemiyorum buakşamda yine götürdüm
Amin canım inşallah çabuk geçer. Bu arada ateşimiz dişten değilmiş altıncı hastalıkmış ilk defa duydum bende 3 gün yüksek ateş oluyomuş ateş düşüncede kızarıklar çıkıyomuş vücutta akşam kızarıklıklar çıkınca anladık.
Doğumdan sonra pek düzene giremedi adetim bende her geciktipinde bir tedirgin oluyorum
Oyy oyyy oyy menuye ceza gelcek canisi:)9 temmuz salı
Kahvaltı 5 yk yulaf ezmesi 300 ml light süt yarim muz 1 bardak filtre kahve
Ara 2 top maraş dondurma 3 adet yulafli bisküvi (paket açıktı 3 tane vardı içinde ağzıma atı verdim)
Öğlen
4 5 çatal lor peynirli yumurta 3 4 kasık hakiki zeytin yağlı salata yarim dilim peynir
Spor öncesi
1 dilim kakaolu kek (dayanamadım 1 küçük dilim yedimah bi regl olsam rahatlasam )
200 ml proteinli süt
Akşam spor sonrası
1 tabak haslama bulgur haslanmis tavuk 1 buçuk yk yoğurt
Su 3.8 litre
28 dakika jillian level 2
1200 ip atlama
60 mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
12 dakika karin bel egzersizi videosu
10 dakika bacak karin bel videosu
16 dakika bacak basen videosu
Spor yarışması için ( spora gitmeye yakın yaptim kekten sonra)
6 dakika plank 12x30
160 adet leg raise 4x40
Akşam salonda
31 dakika eliptik bisiklet (hizli tempo)
31 dakika kosu bandı (hit şeklinde 1 buçuk dakika 7.5 yürüyüş 2 dakika 9.5 koşu)
20 dakika dikey bisiklet (hızlı tempo)
35 dakika ağırlık çalışması (tüm aletlerle 2 şer set olarak)
9100 adim
Akşam yemeğinden sonra
2 dakika plank 30×4
160 adet leg raise 40x4
Toplamda
8 dakika plank 320 leg raise
Hosgeldin canim, gecmis olsun tekrar.selam kızlar menülerimi aksattım 2 gündür. ama diyetime uyuyorum merak etmeyin. sporlarım da devam ediyor bu hafta gitmeyi düşünüyorum, bi aksilik olmazsa.. zaten bugün yine dişçiye gittimoyduğu yer dışında her yerimi uyuşturdu hala tam geçmedi uyuşukluğum.. kuaför işlerine daha girişmedim perşembe ona başlayacağım büyük ihtimal çim biçme makinesi lazım bana o kadar uzun zamandır erteliyorum ki dwarf kadınları gibiyim
Amin canım çok sağol. İlk defa duydum bende. Şuan kızarıklıklar var kendiliğinde geçecek ozaman değil mi?Canim arkadaslar da demis bende ayni seyi soyleyecegim, menun ve sporlarin cok guzel.
Harika bir baslangic yapmissin:)
Daim olsun.
Canim annenle doyasiya guzel vakit gecir , biz buradayiz, cuma bildirimini unutma yeter:)
Cok guzel bir menu ve spor yine :)
Benim iki ogluma da oldu birkac kereler canim.
Yuksek atesten dolayi, akabinde kizarikliklar, dokuntuler oluyor.
Endise etme dokuntuler olduysa, toparlaniyordur kuzucuk.
Acil sifalar tekrardan...
Oyy oyyy oyy menuye ceza gelcek canisi:)
Hosgeldin canim, gecmis olsun tekrar.
Neden uyusmuyor acaba senin disin?
Kuafor isleri mis gibi, cocuklari evde birakiyorsun ya ohh onu kendine ayirdigin muthis bir zaman gibi gor:)
Evet geciyor kendi kendisine merak etme..Amin canım çok sağol. İlk defa duydum bende. Şuan kızarıklıklar var kendiliğinde geçecek ozaman değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?