Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yine cok guzel bir diyet gunu olmus canim
Nasil gecti gunun?

Yarın yaparsın kaptanım sorun değil dinlendir biraz
Demistik

Kendi cezamı verdim ben kaptanım baksana sporlara canım cıktı ya daha napiyim ama verin ceza yaparım ben yine

Ben geldim kuzucanlar:)
Bir actim siteyi yazilar vs degisik, pro uye olmusum.
Sagolsun kazen ve seabahar tum pro uyeligi olmyan kaptanlara , pro uyelik hediye etmisler, cok sevindim:)
Oglen yemegimi yiyorum, nasilsiniz sizler?
Aaa ne guzel, hayirli olsun prolugun canim. Keske yardimcilara da verseler

Evet geciyor kendi kendisine merak etme..
Cildi kuruyorsa nemlendirici surebilirsin.
Ates gecmis ya hizla toparlanir.
Ay aman çok sağol valla canım. Alerjik sandım bende domates vermiştim dedim o mu yaptı acaba. Ateşten bir tuhaflık olduğunu anlamıştım zaten hep 38.5 39 du çünkü ve sakindi ateşi var gibi değildi bir son gün çok perişan etmişti. acildeli doktorlarda dişe yorunca dedim diş heralde birde antibiyotik vercekti doktor.

Durduk yere hemen antibiotik verilmez ki..
Iyi ki kullanmamissiniz, sen icini ferah tut.
1-2 gune toparlayacak insallah kendini.

canım yemek çok mu az olmuş sanki

özlüyoruz...

güzell

gözlerim kamaşıyor maşallah...

Gozunuzaydin kuzum :)

kafaya takmama sanati ve dusteki ev. :)

eksi gelecek endise etme , guzel kilo veriyorsun canim :)

Canim 8 temmuz guzel peki bugun spor var mi?
Bugun ki menunde gayet guzel:)
Nasilsin bu arada, nasil gecti misafirlerinizle?
Bugün ki menüyü yazdım ama göndermedim akşama tamamlayıp gonderirirm diye düşünüyordum ki göndermişim aksam meyve yedim çokça çokça derken baya cok demek istedim. Kayısı ve karpuz. Abarttım sanirim. Onun dışında 3.5 litre su ve 3500 adım. Sonra leslie yapmaya başladım 10dk yapmıştim ki bebisin aglamasiyla yarıda kaldı. 50squat ve plank icin uğraştım ama yok olmuyo duramıyorum en fazla 10ar saniye. 5 kez yapmaya calistim.
Misafirlerimle cok guzel geçti coook şükür cok özlemişiz bizim icin cok değerli insanlar.
Sen nasilsin kaptancigim??
Bu hafta benim hevesim kırıldı sanki. Gaz veremiyorum kendime. Neyse yarından sonra daha düzenli daha saglikli besleniyoruz.. hicbir yiyeceğe saldırmıyoruz. Karşımıza çıkan yiyeceklerin tadını zaten biliyoruz daha önce defalarca yedik belki cok daha güzelini yaptık. Hic görmemiş gibi yemenin anlamı yok dimi ama

geçmiş olsun canım

Ben geldim kuzucanlar:)
Bir actim siteyi yazilar vs degisik, pro uye olmusum.
Sagolsun kazen ve seabahar tum pro uyeligi olmyan kaptanlara , pro uyelik hediye etmisler, cok sevindim:)
Oglen yemegimi yiyorum, nasilsiniz sizler?
oooo hayırlı olsun kaptan :)

evet canım maşallah sürekli hem de...

süpersin kuzum

9 temmuz menum (gunler ne cabuk geciyor)

Sabah 10.00

2 tane patatesli sigara boregi
Sekersiz çay

Oglen 15.00

Yarim lahmacun
Şekersiz çay

Ara
3 5 tane kiraz

Akşam 19.30

3 5 yk Kabak yemegi kıymalı

Spor yok evde degildim misafirliktdim 11 de geldim eve gece

Su 2 litre

Bi ara oglumun 1 top dondurmasının yarisini yedim cezası varmı bilmiyorum ama
Dizim cok agriyor yuruyemiyorum bile dusnda insallah gecer ciddi bisi degildir ugrastirmaz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…