Kaç gel bekliyorum ben bakarım sanaSende benim canimsin ablamElif babannesine kacacaksa ben size yerleseyim, bende evimden kacayim
Akinla Aras beni deli etmeden:))
Çok halledebildik sayılmaz işler karıştı biraz ama cozucez inşallahYa Deryacim ben aqua park, havuz, deniz gibi yerlere cocuklari bahane edip kendim icin gidiyorum.
Cocuk gibi biseyim, akindan cok kaydim kaydiraklardan
Normalde bebeler anneeeaaaa kayalim gel der, ben cocugu zorla surukluyorum.
Lunaparklara falanda ev ahalisini zorla gotururum, cok egleniyorum ne yapayim :))))
Gececek canim, bu zorluklar gececek, disler de cikacak, rahatlayacaksiniz.
Reglin neden gecikti? Ara sira oluyor mu boyle?
Cok guzel yapiyorsun, o yuzden liste yollari tastan, karpuzlar cikardiniz bizi bastan :))
canim menun guzel, spor cezalarida bitmis, kuzun hasta olunca hicbir sey yapilmaz bilirim.
O iyi olsun da...
Hallettiniz mi ablacim temizlik islerini ne durumdasiniz?
Bu haftanin 1.ligine goz koydum kuzum.
Cok cabuk buyuyor cocuklar, sonra sevdirmiyorlar bile, sonra ozluyorsun bebekliklerini 2., 3. cocugu dusunuyorsun:)
Demem o ki cok zorluklari olsa da tadini cikartmaya bakacagiz :)
Dikkat et canim, kendin icin en onemlisi, eksi geleceksin insallah:)Adete 3 gün kaldı inşallah eksi olur şişmem kuzum ama az yiyorum bol haraket ediyorum bu ara
Canim meyvelerde cok sekerli, kalorili cok tuketme.Bugün ki menüyü yazdım ama göndermedim akşama tamamlayıp gonderirirm diye düşünüyordum ki göndermişimaksam meyve yedim çokça çokça derken baya cok demek istedim. Kayısı ve karpuz. Abarttım sanirim. Onun dışında 3.5 litre su ve 3500 adım. Sonra leslie yapmaya başladım 10dk yapmıştim ki bebisin aglamasiyla yarıda kaldı. 50squat ve plank icin uğraştım ama yok olmuyo duramıyorum en fazla 10ar saniye. 5 kez yapmaya calistim.
Misafirlerimle cok guzel geçti coook şükür cok özlemişiz bizim icin cok değerli insanlar.
Sen nasilsin kaptancigim??
Bu hafta benim hevesim kırıldı sanki. Gaz veremiyorum kendime. Neyse yarından sonra daha düzenli daha saglikli besleniyoruz.. hicbir yiyeceğe saldırmıyoruz. Karşımıza çıkan yiyeceklerin tadını zaten biliyoruz daha önce defalarca yedik belki cok daha güzelini yaptık. Hic görmemiş gibi yemenin anlamı yok dimi ama
Sagol canim benim :)oooo hayırlı olsun kaptan :)
Canim kalori olarakyediklerin diyete uygun ama cogunlukla hep karbonhidrat tuketmissin o olmamis.9 temmuz menum (gunler ne cabuk geciyor)
Sabah 10.00
2 tane patatesli sigara boregi
Sekersiz çay
Oglen 15.00
Yarim lahmacun
Şekersiz çay
Ara
3 5 tane kiraz
Akşam 19.30
3 5 yk Kabak yemegi kıymalı
Spor yok evde degildim misafirliktdim 11 de geldim eve gece
Su 2 litre
Bi ara oglumun 1 top dondurmasının yarisini yedim cezası varmı bilmiyorum ama
Dizim cok agriyor yuruyemiyorum bile dusnda insallah gecer ciddi bisi degildir ugrastirmaz beni
Ay insallah ablacim ,o kahve fincanindan kahveni icerim bakarsin , belli mi olur:)Kaç gel bekliyorum ben bakarım sana
Çok halledebildik sayılmaz işler karıştı biraz ama cozucez inşallah
Evet haklisin canim ev hanimi olmak zor surekli ya misafirliktedin ya misafir geliyor yine iyi tutuyorum kendimi yarismayi dusundukce duruyorum yinedeDikkat et canim, kendin icin en onemlisi, eksi geleceksin insallah:)
Canim meyvelerde cok sekerli, kalorili cok tuketme.
ben iyiyim kuzum , cocuklar,onlarin kurslari, yaz tatili, evin isleri , spor ,diyet derken gun akip gidiyor.
Seramik kursu buldum, yazilsam mi diye dusunmekteyim, suan ki gundemim bu:)
Sende salma kendini, yarin yeni bir gun:)
Sagol canim benim :)
Canim kalori olarakyediklerin diyete uygun ama cogunlukla hep karbonhidrat tuketmissin o olmamis.
Yarin daha saglikli beslenmeye calis canim.
Ay insallah ablacim ,o kahve fincanindan kahveni icerim bakarsin , belli mi olur:)
Isler azar azar, yavas yavas olsun , caniniz sag , keyfiniz yerinde olsun.
Nobetci miydin bugun, saat gec olmus..
Sagligin icin mecbur yemissin hem muz diyet icin gayet uygun bir meyve:)Ve suanda 1 muz mecburiyetten yedim agrı kesici icicektim ac karnima almiyim diye yedim bilginize
Evet hergun illaki diyeti bozacak bir seyler geliyor onumuze ama bu kilolari zaten kendimizi tutamayip onlari yedigimiz icin aldik , buna dur demenin zamani coktan gelmisti hepimiz icin ki buradayiz hepimiz:)Evet haklisin canim ev hanimi olmak zor surekli ya misafirliktedin ya misafir geliyor yine iyi tutuyorum kendimi yarismayi dusundukce duruyorum yinede
Dizim icin ilac aldım canım cok agriyorSagligin icin mecbur yemissin hem muz diyet icin gayet uygun bir meyve:)
Hayirdir hasta misin?
Evet hergun illaki diyeti bozacak bir seyler geliyor onumuze ama bu kilolari zaten kendimizi tutamayip onlari yedigimiz icin aldik , buna dur demenin zamani coktan gelmisti hepimiz icin ki buradayiz hepimiz:)
inşallah çabucak geçer canım menü misafirliğe göre iyi spor tamam ama su az9 temmuz menum (gunler ne cabuk geciyor)
Sabah 10.00
2 tane patatesli sigara boregi
Sekersiz çay
Oglen 15.00
Yarim lahmacun
Şekersiz çay
Ara
3 5 tane kiraz
Akşam 19.30
3 5 yk Kabak yemegi kıymalı
Spor yok evde degildim misafirliktdim 11 de geldim eve gece
Su 2 litre
Bi ara oglumun 1 top dondurmasının yarisini yedim cezası varmı bilmiyorum ama
Dizim cok agriyor yuruyemiyorum bile dusnda insallah gecer ciddi bisi degildir ugrastirmaz beni
bu sefer hangisi :) mutlu saatler :)Ben cocuklarla spora kaciyorum, 2 saat geciririm, bir tanede sesli kitap dinlerim.
Gunun en guzel saatleri...
Hepinize iyi istirahatler..
Hayirdir canim ters bir hareket mi yaptin?Dizim icin ilac aldım canım cok agriyor
Stefan Zweig , satrancbu sefer hangisi :) mutlu saatler :)
Canim spor yapmakla cok iyi etmissin.9 Temmuz
14.30
1 tavada yumurta
1 poğaça(ben yapmıştım ve bayaaa küçüktü)
1 üçgen peynir
1 tk fıstık ezmesi şekersiz
17.45
salata
2 haşlanmış patates(komşudaydım .. ve küçüktüler baya)
1 yk dan az patlıcan közlenmesi(patlıcan sevmem ama tadına bakmak için aldım..)
21.00
kiraz dut ve 1 erik
1 küçücük somun dilimi(avcumun yarısı kadar)
23.30 dondurma(midem çok dolu kötü falan da dedim ama yemediler...)
veee 0 spor idi ki.. 2.30 dan sonra dedim Feyza nettiiiiin
Spor: leslie 45dk
2 dk plank
60 leg reise
200zıpzıp(kendi kendime ceza kestim)
spor yapmayacaktım ama dedim ki bu menüyü sporsuz bırakırsam Allah cezamı verecek
bir de 30-40 dk yürüyüşüm var
misafire hizmetler vs..
su:3.5 L(daha fazla ama emin olduğum)
Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk
Evet resmen hayat bitiyor boyle kuzum...nerdeyse temmuzu ortaladık cidden çok hızlı geçiyor tatil
Ya ikinci hamileligimden beri bi hassasiyet falan vardı dizimde egildigimde aciyordu ama durduk yere agrisi yoktu aksamdan beri iste agri basladi ve gecmiyor ilacla falanHayirdir canim ters bir hareket mi yaptin?
Cok gecmis olsun..
Stefan Zweig , satranc
Ama bitiremedim, yarina bitiricem kuzum :)
Canim spor yapmakla cok iyi etmissin.
Cok gec saatte yapmissin ama olsun.
Bana gore sporun saati olmaz:)
Menunun farkindasin zaten,patates, dondurma, pogaca, meyveler..
Dun kotu bir gunundu, bugun bomba gibi olacaksin bence:))
Evet resmen hayat bitiyor boyle kuzum...
Huşbuldum teşekkür ederimHoşgeldin takımımıza, ne süper bir başlangıç tebrikler
Benimde ilk oglumdan sonra dizimde gecmeyen bir agri olmustu, doktora gitmistim, butun kontrolleri yapmisti.Ya ikinci hamileligimden beri bi hassasiyet falan vardı dizimde egildigimde aciyordu ama durduk yere agrisi yoktu aksamdan beri iste agri basladi ve gecmiyor ilacla falan
Kutay emekliyor ya butun gun onunla yerlerde olunca dizimde hep yerde oluyor zorluyoeum gLiba
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | |||||||
Aomine Daiki | |||||||
Minikpanda1107 | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
Konus dinliyorum | 10DKD ?? | ||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | ODUL | 200IA | |||||
Elmasyuzuk | ODUL | 100JJ | |||||
DeryaOnDiet | 10DKD | ||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | ODUL | ||||||
stitch | 200IA | ||||||
cinecin | |||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | ODUL | 10DKD | 100JJ | 100IA | |||
Sertugba | |||||||
klbk33 | |||||||
tomrs | |||||||
Kozmogirl17 | ODUL | 10DKD ?? | 100JJ | ||||
Mavi boncukkk | |||||||
Fatmanur dr | |||||||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?