Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydin kizlar ben geldim, nasilsiniz hepiniz?
Menumu yazip gecmise doneyim hemen :)
9 temmuz
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, yesillik), 1 bardak cay, yarim muz
09:30 filtre kahve
12:30 menemen ve 3 adet kraker
16:30 sutlu kahve, 10 adet findik
20:00 4 adet kofte ve salata
Su yine cok yok
Spor sadece cezalarimi yapabildim, 400zipzip, 100 mekik, 100 squat. Aksam kizim yine cok mizmizdi, canimi cikardi

menun guzel her zamanki gibi kuzum, sporda yapmissin cezalari yapinca.
Kizlar bir de gobegim kuculmus gibi geldi, bir tartilayim moral olsun dedim, aksine moralim bozuldu yaaaa
Cuma 65.5, ptesi 66.3, bugun yine 66.3
oysa dikkat ediyorum, niye gitmemis hic
Canim bir suru etken olabilir , sen motivasyonunu bozmayacaksin.
Cocugun hasta yeterince dinlenemiyor olabilirsin son birkac gundur.
Spor yapamiyorsun, aldigin kalori miktari diyetine uygun fakat egzersiz olmayinca kilo zor gidiyor.
Bazen vucut direnc gosteriyor, bir kiloda direnebiliyor.
Daha bu sebepleri yiginla arttiririz ama muhim olan demotive olmadan senin diyetine devam etmen.
Vucudunu sasirtmani oneririm birde.
Eger direnc gosteriyorsa, su -egzersiz- menunde degisiklik yap bugun.
Merak etme, gidecek kilolar...

Kizlar dun youtubedan 2 tane sesli kitap dinledim , kosturma hayat telasi derken, kitap okumaya firsat bulamiyorsaniz, youtubeda cok guzel sesli kitaplar var acip dinleyin.Belki bilmeyen arkadaslarim vardir diye soyleyeyim dedim.
Cok iyi fikirmis kaptanim, ben de ted talks dinliyorum bazen araba kullanirken youtube'dan :)
iki menu de guzel olmus canim
kilo vermek için mi? Büyük konuşmayayım ama ben artık o hale gelmemeye kararlıyım
evet, bakalim annen mi sen mi kazacaksin
Saka bir yana, umarim tekrar gelmeye ihtiyacin olmaz, bize kilosunu verip koruyabilen ornekler de lazim
Canim devamlilik cok onemli, sakin vazgecme ki biz seninle veremiyoruz kilo, devamlilik olunca gidecek o kilolar
Harikasin
Canım annemi aldık şimdi misafir çağırdı
Aman sakin haaa yeme
Allah ım bu sıcaklar

bizde de 3 gundur durmadan yagan yagmur var, offf sicaklar gelsin
Canim bence menun az, kahvaltiya yumurta ekle mutlaka yiyebiliyorsan, ogle yemegini de atlama. 2bucuk saat spor yaptim diyorsun, bayilirsin bu menuyle ve devamlilik saglayamazsin
iyi tatiller canim

Gecmis olsun canim, duymustum o hastaligi ama henuz tanismadik biz. Atlatirsiniz insallah en kisa zamanda
Senin menulere bakamiyorum ben artik, menulerde kacamak oluyor ama sporlara bakiyorum, diyorum 1 tepsi baklava yese o bile erir bu sporlara
320 leg raise ne yaaa, haftanin spor yarismasi kaptanlar arasi butun hiziyla suruyor

Ted talks'u arada dinliyorum bende canim.
Normal sen ben gibi siradan insanlarin gelip konusmasi hosuma gidiyor ama cok dahiyane topicler olmuyor..

yaaa neden uyusmuyor acaba
bitti mi bu sefer dis tedavin, yine gitmen gerkiyor mu, cok gecmis olsun
kafaya takmama sanati ve dusteki ev. :)
kafaya takmama sanatini ben de okuyayim diye dusunuyordum, turkce mi ingilizce mi dinliyorsun kaptanim? ben de dinleyeyim bari, iyi fikir
Herkes uyudu mu acaba, yine kendi kendime konusuyorum.
Adim deli kaptana cikacak
heheh ben uyumamistim ama kizim cok agladi, huysuzluk yapti. kucagimda sallayip uyutabildim ama 1.5 saat surdu uyutmasi, belim cikti. okuyordum mesajlari, yazamadan ben de uymusum yaninda
Guzel olmus menun canim
Leg raise yapamiyorumda planka devam :)

Tamam haklisin bu kadar spora daha ceza verilir mi:)
Sanada agiz tadiyla ceza veremiyoruz kuzum:))
Ver kaptanim, beni cezalar gaza getiriyor spor yapmak icin
Durduk yere hemen antibiotik verilmez ki..
Iyi ki kullanmamissiniz, sen icini ferah tut.
1-2 gune toparlayacak insallah kendini.
Evet bu ulkede cok zor antibiyotik veriyorlar saglik sistemi bedava diye. bir yerde iyi, cok almadigin icin alinca hemen ise yariyorlar
Canim cok meyve olmamis tabii ama spor yaparak telafi etmissin bebegin izin verdigi kadar bence. sen daha fazla da yapardin ama bebekle biliyorum durumunu
Plank ilk baslayinca zor oluyor gercekten, yaptikca sure uzuyor. bence 5 kez deneyerek harika yapmissim. Hergun ekle bence planki sporlarina, inanilmaz faydali bir hareket.
Hevesin kirildikca da gel sohbet edelim, burada kizlarin yaptigi sporlari, kactigi kacamaklari gordukce motive olamamak elde degil
Bence dondurmada problem yok ama sabah olmamis hic. Sigara boregi kizartma, en kotu tip boreklerden. Gerci tum gun boyunce yediklerine bakilirsa kalori olarak cok degil gibi de ac kalmissin bence bu menuyle aldigin onca kaloriye ragmen
Ve suanda 1 muz mecburiyetten yedim agrı kesici icicektim ac karnima almiyim diye yedim bilginize
Canim saglik en onemlisi, muzun yaninda sut de icseydin bence, hatta yarim muz ve bir bardak sut
Evet haklisin canim ev hanimi olmak zor surekli ya misafirliktedin ya misafir geliyor yine iyi tutuyorum kendimi yarismayi dusundukce duruyorum yinede
Evety canim, ve hepimiz de kilo vermek istiyoruz. neden yapiyorsak bunu kendimize ve birbirimize
Ben cocuklarla spora kaciyorum, 2 saat geciririm, bir tanede sesli kitap dinlerim.
Gunun en guzel saatleri...
Hepinize iyi istirahatler..
Harikasin
Dizim icin ilac aldım canım cok agriyor
Cok gecmis olsun, doktora gittin mi dizin icin hic? ihmal etme, diz cok onemli

stitch
Canim ozellikle dinlemek istedigim bir kitap varsa turkce ya da ingilizce ne bulursam dinliyorum.
Kafaya takmama sanatinin kitabini almistim ingilizce, bitiremedim cocuklarla, sonra sesli kitabini buldum dinledim, oldukca begendim, firsatim olunca kitabi bastan bir daha okuyacagim.
Dili farketmiyor,ne bulursam dinliyorum :)
Cezalar benide gaza getiriyor..
Daha iyi olur insallah kuzun bugun, sende yoruldun 2 gundur..

Aynen ole canim dondurma cok degildi zaten sigara boreginide ogluma yapmistim bende yola cikicam ac cikmiyim diye yedim aceleyle inan bazen ekmegin arasina peynir koyup yicek bile zamanim olmuyor oysa ki ben cocuklar yokken diyet yapardim kendime ozel menuler hazirlar sadece diyete odaklanirdim nitekimde 20 kilo verdim simdi oyle kolay olmuyor ama bu haftada kilo vericem yuzunuzu kara cikartmicam tabi dizimden spor yapamayabilirim suan biraz daha iyiyim ama gece cok agriyordu.geceki muzumda yerli muzdu ufakti zaten o yuzden bolmedim valla uyku sersemiydim sut hic aklima gelmedi muz yedim ilac ictim size bildirdim uyudum

Yok yok bugun evdeyim korkma sen ayrica gecen cumaki kilomu yakaladim vermeye baslarim buggunden itibaren malum pazartesi + cikmistim canim

Bende diyorum surekli yerlerdeyim cocuklarin pesinde dizimin ustune cok baski yapiyorum biraz kiloda olunca yuk biniyor olabilir diyorum daha gitmedim doktora avikcasi useniyorumda korkuyorumda kotusu cikar diye

Yok yok bugun evdeyim korkma sen ayrica gecen cumaki kilomu yakaladim vermeye baslarim buggunden itibaren malum pazartesi + cikmistim canim
Ne guzel haber, cumaya gelsin eksiler:))

Bende diyorum surekli yerlerdeyim cocuklarin pesinde dizimin ustune cok baski yapiyorum biraz kiloda olunca yuk biniyor olabilir diyorum daha gitmedim doktora avikcasi useniyorumda korkuyorumda kotusu cikar diye
Evet yerlerde cocuklarin pesinde olmakta yoruyor dizleri.
Agrin gecmezse ama git doktora, ihmal etme canim.

menu cok karbonhidrat agirlikli ama sporla telafi edilmis
supersin
spor mutluluktur arkadaşlar tüm gün keyifsizdim nasıl mutluyum şu an ölsem de yorgunluktan

kaptanim spor yaparken kitap seni yavaslatmiyor mu? ben aksine hizli ritimli sarkilar seciyorum sporda
Aslinda bence biraz fazla bir menu ama sporla birlesinde guzel
Gecti mi? Bende de ara ara dizim sisip agri yapiyor, insallah gecer benimki de, kilo verince dizlere de faydali olucak
dun yine cok huysuzdu ama bugun esim dondu neyseki is gezisinden, gece uyaninca o ilgilendi, ben de dinlenebildim
Zaten bugun ise gec kalmisim, kahvaltim cok fena eminim sasirmistir vucut ama arti olarak geri donmez insallah
Burasi olmasa kesin birakip diyeti 70leri gecmistim
Ted talks'u arada dinliyorum bende canim.
Normal sen ben gibi siradan insanlarin gelip konusmasi hosuma gidiyor ama cok dahiyane topicler olmuyor..
Evet bazi konusmalar cok sıkıcı oluyor ama bazilari keyifli
Yok, ben de dinleyeyim diye dilini sordum, turkce mi ingilizce mi arattirayim diye :)

Canim cocuklarla hayat daha zorlasiyor gercekten ama onlar da pesinde kosturup sana hareket ettirip diyete yardimci oluyorlar
Dizlerine yuklenme, belki mekik cekebilirsin veya leg raise de dizlerini yormaz, spordan kacisin yok, bahane kabul etmiyoruz
Super haber canim, ben hala artidayim cumaya gore

Anne evi dinlenme tesislerinde hayat çok güzel. Geç uyanabiliyorum burada. Uykuya hasret kalmışım.

evet, bakalim annen mi sen mi kazacaksin
Saka bir yana, umarim tekrar gelmeye ihtiyacin olmaz, bize kilosunu verip koruyabilen ornekler de lazim
Bugün kahvaltıda herkes börek ağırlıklı gitti. Ben peynir domates. Çeyrek simit yedim sadece. Sanırım başaracağım.
Öğleyin taze fasülye yoğurt salata menüm.
Akşamı düşünmedim daha. Gece geç yatıyorum. Atıştırmam gerekiyor. Ben o atıştırmalıklardan koorkuyorum. İnsan ne yediğini bilmiyor atıştırırken.

Tek kelimeyle harikasin diyorum o zaman
seninde rekorunu bekliyoruz. Kendi rekorunu kırman lazım
Canim sen beni biliyorsun aslinda azimliyimdir spor konusunda. 1 agustostan sonra tekrar baslamayi hedefliyorum spor salonuna, ama oncesinde hic vaktim yok odevlerden

Leg raise yapamiyorumda planka devam :)

Tamam haklisin bu kadar spora daha ceza verilir mi:)
Sanada agiz tadiyla ceza veremiyoruz kuzum:))
Bugun bende sabah 4 egzersiz videosu ve jillian yapınca başımdan parmak ucuma heryerim ağrıyor oyuzden az yapacağım bugün leg raise ve planki sakat falan kalacagim yoksa en sonunda heryerim citirdiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…