Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

mınnos umarım en kısa surede toparlarsın.en ufak kacamakta hop gelıyor kılolar gıderkende gıdım gıdım gidiyor anna bende oglen ıspanak yedim

hepınız benim icin cok degerlisınız.moral oldunuz yine tskler karcıcegi isin zormus.oyle bir ortamda diyet yapmakda zor.meyvem ben arefe cok sevindim.harıka cocuk ya

canım bozma moralini, stres de kg vermeye engel.. mutlaka vereceksin. düzgün beslen ve spor yapmaya devam et. haddini bilmeyen insanların laflarına da kulak asma sakın.

annacım ıspanak günü çünkü annemden gelirken ıspanak getirdim bu yorgunlukla salaya yapacak bile halim yok nerde yemek yapıcam

sen uyandın mı meyveee:82:

ayy uyuyamadımki hypatiam yemeğe gittim geldim uyusam asla kalkamazdım bi kere öyle oldu yine dün geceki gibi hiç uyumamısım öğlen eve gittim azıcık yatayımda kalkarım dedim bi uyandım saat 3 e geliyo mesainin yarısı bitmiş beni ne arayan var ne soran kimse yokluğumu fark etmemiş

uyanmak ıcın hemen meyvecımm sana bır sarkı yolluyorumm

helvacı helva yapar helvacı helva satarrr

helvacıı helvaaa şeker lokummlu helvaaa:87::87::87::87:

helvacı helva yapar
helvasına bal katar
helvanın çok türlüsü var
insan ona can atar

helvacı helva
şeker lokumlu helva
kendir tokumlu helva

:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

ben de ramazanın ilk günü oruçluydu bahçede çardağa çıktım başımı koyuyum azıcık dedim.. millet yemek yiyene kadar dinleniyim yerime geçerim dedim, beni gören 3-4 oruçlu arkadaş da öyle geldi.. kendimize geldiğimizde yüzümüzde çardağın izi saat 3 olmuştu...

mınnos umarım en kısa surede toparlarsın.en ufak kacamakta hop gelıyor kılolar gıderkende gıdım gıdım gidiyor anna bende oglen ıspanak yedim

ahahay tatlım bende aynen ıspanak suyu içiyorum sabahtan beri

annacım ıspanak günü çünkü annemden gelirken ıspanak getirdim bu yorgunlukla salaya yapacak bile halim yok nerde yemek yapıcam

anladım canım olsun ıspanak süper bir sebze afiyet olsun

dimi yaa prensesim inş o birinci olur bence harika bi ilizyonist denge kabiliyetide cok basarılı..

kızlar aref birinci oldu dün çok sevindim ama ben şarkı söyleyen çocuğuda çok seviyorum fakat aref çok fena ya şok ediyor beni nasıl yapıyor öyle bence sonuçta o kazancak

helvacı helva yapar
helvasına bal katar
helvanın çok türlüsü var
insan ona can atar

helvacı helva
şeker lokumlu helva
kendir tokumlu helva

:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

oh oh yandan :124::124::124:

helvamı bayılırımmmm şarkıyada bayıldım haliyle

meyvecim oynucaz tabi tatlım

böyle yandan yandan oh vericez kiloları atıcaz göbekleri

yallah kilolar yallah yağ çık yağ çık yağ çık

kışt kışt yağlar kışt kışt

Son düzenleme:
evet prensesım ınsallah cumaya kadar toparlarımm

annacımm hadı bakalım ozaman helvacıyı soylemek ıcın cumaya super olmamız lazımm

hadi minnoşum gitcek bu +lar cumaya hepimiz - lerdeyiz ona göre

yeni kilolar çabucak verilir cumaya 64 olacağına inanıyorum bitanem

hadi kızlar atıyoruz kiloları yağlara kışt kışt

ehehe kop canım kopmadan olmaz

gitcek bu pis yağlar minnoşun deyimiyle kara yağlar

evett pis karayaglaraa hucuummmm

karayağ gidiver gidiver gidiverr

helvacı helvaa şeker lokumlu helvaa:87::87:

ben öğlen koca bir tabak ıspanak yedim 1 kasede yoğurt doymustum ama belki acıkırım dedim 1 dilim kepek ekmeğim listede vardı yiyeyim zorla ekmeğimizde yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…