hepınız benim icin cok degerlisınız.moral oldunuz yine tsklerkarcıcegi isin zormus.oyle bir ortamda diyet yapmakda zor.meyvem ben arefe cok sevindim.harıka cocuk ya
annacım ıspanak günü çünkü annemden gelirken ıspanak getirdim bu yorgunlukla salaya yapacak bile halim yok nerde yemek yapıcam
hepınız benim icin cok degerlisınız.moral oldunuz yine tsklerkarcıcegi isin zormus.oyle bir ortamda diyet yapmakda zor.meyvem ben arefe cok sevindim.harıka cocuk ya
sen uyandın mı meyveee:82:
uyanmak ıcın hemen meyvecımm sana bır sarkı yolluyorumm
helvacı helva yapar helvacı helva satarrr
helvacıı helvaaa şeker lokummlu helvaaa:87::87::87::87:
ayy uyuyamadımki hypatiam yemeğe gittim geldim uyusam asla kalkamazdım bi kere öyle oldu yine dün geceki gibi hiç uyumamısım öğlen eve gittim azıcık yatayımda kalkarım dedim bi uyandım saat 3 e geliyomesainin yarısı bitmiş beni ne arayan var ne soran kimse yokluğumu fark etmemiş
ben de ramazanın ilk günü oruçluydu bahçede çardağa çıktım başımı koyuyum azıcık dedim.. millet yemek yiyene kadar dinleniyim yerime geçerim dedim, beni gören 3-4 oruçlu arkadaş da öyle geldi.. kendimize geldiğimizde yüzümüzde çardağın izi saat 3 olmuştu...
mınnos umarım en kısa surede toparlarsın.en ufak kacamakta hop gelıyor kılolar gıderkende gıdım gıdım gidiyoranna bende oglen ıspanak yedim
annacım ıspanak günü çünkü annemden gelirken ıspanak getirdim bu yorgunlukla salaya yapacak bile halim yok nerde yemek yapıcam
dimi yaa prensesim inş o birinci olur bence harika bi ilizyonistdenge kabiliyetide cok basarılı..
helvacı helva yapar
helvasına bal katar
helvanın çok türlüsü var
insan ona can atar
helvacı helva
şeker lokumlu helva
kendir tokumlu helva
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:
mınnos umarım en kısa surede toparlarsın.en ufak kacamakta hop gelıyor kılolar gıderkende gıdım gıdım gidiyoranna bende oglen ıspanak yedim
yallah kilolar yallah yağ çık yağ çık yağ çık
kışt kışt yağlar kışt kışt
evet prensesım ınsallah cumaya kadar toparlarımm
annacımm hadı bakalım ozaman helvacıyı soylemek ıcın cumaya super olmamız lazımm
koptummmmm
hadi minnoşum gitcek bu +lar cumaya hepimiz - lerdeyiz ona göre
yeni kilolar çabucak verilir cumaya 64 olacağına inanıyorum bitanem
hadi kızlar atıyoruz kiloları yağlara kışt kışt
ehehe kop canım kopmadan olmaz
gitcek bu pis yağlar minnoşun deyimiyle kara yağlar
evett pis karayaglaraa hucuummmm
karayağ gidiver gidiver gidiverr
helvacı helvaa şeker lokumlu helvaa:87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?