- 24 Mayıs 2019
- 1.027
- 3.706
- 53
- 27
Geçmiş olsun canım dinlen biraz geçmezse doktora gözük ihmal etme9 temmuz menum (gunler ne cabuk geciyor)
Sabah 10.00
2 tane patatesli sigara boregi
Sekersiz çay
Oglen 15.00
Yarim lahmacun
Şekersiz çay
Ara
3 5 tane kiraz
Akşam 19.30
3 5 yk Kabak yemegi kıymalı
Spor yok evde degildim misafirliktdim 11 de geldim eve gece
Su 2 litre
Bi ara oglumun 1 top dondurmasının yarisini yedim cezası varmı bilmiyorum ama
Dizim cok agriyor yuruyemiyorum bile dusnda insallah gecer ciddi bisi degildir ugrastirmaz beni
Poğaça olmamış somunda olmasa iyi olurmuş dondurma nekadar yediğine bağlı olarak o kurtarır9 Temmuz
14.30
1 tavada yumurta
1 poğaça(ben yapmıştım ve bayaaa küçüktü)
1 üçgen peynir
1 tk fıstık ezmesi şekersiz
17.45
salata
2 haşlanmış patates(komşudaydım .. ve küçüktüler baya)
1 yk dan az patlıcan közlenmesi(patlıcan sevmem ama tadına bakmak için aldım..)
21.00
kiraz dut ve 1 erik
1 küçücük somun dilimi(avcumun yarısı kadar)
23.30 dondurma(midem çok dolu kötü falan da dedim ama yemediler...)
veee 0 spor idi ki.. 2.30 dan sonra dedim Feyza nettiiiiin
Spor: leslie 45dk
2 dk plank
60 leg reise
200zıpzıp(kendi kendime ceza kestim)
spor yapmayacaktım ama dedim ki bu menüyü sporsuz bırakırsam Allah cezamı verecek
bir de 30-40 dk yürüyüşüm var
misafire hizmetler vs..
su:3.5 L(daha fazla ama emin olduğum)
@Yawrukush
@stitch
Elmasyuzuk
Kaptanim menüde sporlar da mükemmel suyuda artırmışsın sevindim not aldım sporları dinlen iyi hissettiğin zaman devam edersin9 TEMMUZ SALI
SABAH 9DA
1 dilim tost ekmeginden sucuklu tost
2 haslanmis yumurta
Yarim salatalik
5 kiraz
5 yesil zeytin
OGLEN 13TE
1 kase sulu kofte (patatessiz sadece kofte)
Yarim dilim ekmek
1 havuc, 3 sivri biber, 1 domates
ARA 16DA
Sekersiz filtre kahve
1 hurma
10 adet badem
AKSAM 19DA
Bol tavuklu, az pilavli (6-7 yemek kasigi) biryani
Yesil salata (zeytinyagli, sirkeli)
Yatana kadar 1 filtre kahve ve bitki cayi icmeyi planliyorum.(sekersiz)
SU: 3ltye tamamlayacagim
SPOR: 40dk intensive yuruyus+kosu, 20dk eliptik (2dk orta hizda, 30sn olesiye), 30dk performans bisikleti (2dk yavas hizda, 20sn olesiye)
YARISMA: 1er dakikadan 5 adet plank, 50 adet leg raise (kemigim cok aciyor yapamiyorum)Elmasyuzuk
Canim kaptanım bizde seni öpüyoruzGunaydin 4. takimin citirlari,
Menumu yazip uyuyakalmisim, az evvel uyandim uykum kacti bu seferde tablomuzu yaptim:)
Simdi mineralli bir su icip birazdan tekrar uyumayi deneyecegim.
Gununuz guzel, diyetiniz kacamaksiz gecsin.
@Gonulmeyvesi , K Konus dinliyorum nasilsiniz kizlar?
@Diyetteanne , @stitch kizlar cocuklar nasil oldu?
@Fatmanur dr gunaydin canim, bugun yediklerinin miktarini biraz arttirabilirsin , dun az yemistin:)2. diyet gunun guzel gecsin
Kozmogirl17 bugun menune dikkat et canisi, karbonhidrat yeme olur mu?
@cinecin canim nasilsin, ben kahve fotomu cekemedim hala ama aklimda, nasilsin?
K klbk33 ve @Derya_the_queen kizlar anne evi dinlenme tesislerinde hayat nasil :)
@DeryaOnDiet canim sabah gittin mi yuzmeye?
@Aomine Daiki tatil nasil geciyor canim?
@Harpy ne var ne yok canim?Tatil hzirliklarina tam gaz devam mi?
@DenizinYosunKokusu bu ikinci yazisim umarim senden haber alirim canim, her sey yolundadir umarim...
@enimenime ,Elmasyuzuk , fayfeyfiy sizleride opuyorum kizlar..
Menu cok guzel cezalar sana guzel spor olmusGunaydin kizlar ben geldim, nasilsiniz hepiniz?
Menumu yazip gecmise doneyim hemen :)
9 temmuz
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, yesillik), 1 bardak cay, yarim muz
09:30 filtre kahve
12:30 menemen ve 3 adet kraker
16:30 sutlu kahve, 10 adet findik
20:00 4 adet kofte ve salata
Su yine cok yok
Spor sadece cezalarimi yapabildim, 400zipzip, 100 mekik, 100 squat. Aksam kizim yine cok mizmizdi, canimi cikardi
Cok iyi fikirmis kaptanim, ben de ted talks dinliyorum bazen araba kullanirken youtube'dan :)
iki menu de guzel olmus canim
evet, bakalim annen mi sen mi kazacaksin
Saka bir yana, umarim tekrar gelmeye ihtiyacin olmaz, bize kilosunu verip koruyabilen ornekler de lazim
Canim devamlilik cok onemli, sakin vazgecme ki biz seninle veremiyoruz kilo, devamlilik olunca gidecek o kilolar
Harikasin
Aman sakin haaa yeme
bizde de 3 gundur durmadan yagan yagmur var, offf sicaklar gelsin
Canim bence menun az, kahvaltiya yumurta ekle mutlaka yiyebiliyorsan, ogle yemegini de atlama. 2bucuk saat spor yaptim diyorsun, bayilirsin bu menuyle ve devamlilik saglayamazsin
iyi tatiller canim
Gecmis olsun canim, duymustum o hastaligi ama henuz tanismadik biz. Atlatirsiniz insallah en kisa zamanda
Senin menulere bakamiyorum ben artik, menulerde kacamak oluyor ama sporlara bakiyorum, diyorum 1 tepsi baklava yese o bile erir bu sporlara
320 leg raise ne yaaa, haftanin spor yarismasi kaptanlar arasi butun hiziyla suruyor
Azimlisin biliyorum. Maşallah sana❤❤Tek kelimeyle harikasin diyorum o zaman
Canim sen beni biliyorsun aslinda azimliyimdir spor konusunda. 1 agustostan sonra tekrar baslamayi hedefliyorum spor salonuna, ama oncesinde hic vaktim yok odevlerden
Tesekkurler tatlım ceza olmamasina sevindim bugun dizimden dolayıGeçmiş olsun canım dinlen biraz geçmezse doktora gözük ihmal etme
Menü güzel su az dondurmaya benden ceza yok zaten baya az yemissin
Valla spor yapmayi okadar seviyorum ki hatta yapinca mutlu oluyor dinc hissediyorum firsat buldukcada yapmaya calisiyorum.bu arada bacaklarimda selulitlerim cok artmis hamileligimde onlar icin bi program varmidir acabaCanim cocuklarla hayat daha zorlasiyor gercekten ama onlar da pesinde kosturup sana hareket ettirip diyete yardimci oluyorlar
Dizlerine yuklenme, belki mekik cekebilirsin veya leg raise de dizlerini yormaz, spordan kacisin yok, bahane kabul etmiyoruz
Super haber canim, ben hala artidayim cumaya gore
Insallah insallah gelicek eksiler ama bizim eksiler yarisa pek etki etmiyor sanirim anladigim kadariylaNe guzel haber, cumaya gelsin eksiler:))
Evet yerlerde cocuklarin pesinde olmakta yoruyor dizleri.
Agrin gecmezse ama git doktora, ihmal etme canim.
Insallah insallah gelicek eksiler ama bizim eksiler yarisa pek etki etmiyor sanirim anladigim kadariylaNe guzel haber, cumaya gelsin eksiler:))
Evet yerlerde cocuklarin pesinde olmakta yoruyor dizleri.
Agrin gecmezse ama git doktora, ihmal etme canim.
Teşekkür ederim.Gunaydin 4. takimin citirlari,
Menumu yazip uyuyakalmisim, az evvel uyandim uykum kacti bu seferde tablomuzu yaptim:)
Simdi mineralli bir su icip birazdan tekrar uyumayi deneyecegim.
Gununuz guzel, diyetiniz kacamaksiz gecsin.
@Gonulmeyvesi , K Konus dinliyorum nasilsiniz kizlar?
@Diyetteanne , @stitch kizlar cocuklar nasil oldu?
@Fatmanur dr gunaydin canim, bugun yediklerinin miktarini biraz arttirabilirsin , dun az yemistin:)2. diyet gunun guzel gecsin
Kozmogirl17 bugun menune dikkat et canisi, karbonhidrat yeme olur mu?
@cinecin canim nasilsin, ben kahve fotomu cekemedim hala ama aklimda, nasilsin?
K klbk33 ve @Derya_the_queen kizlar anne evi dinlenme tesislerinde hayat nasil :)
@DeryaOnDiet canim sabah gittin mi yuzmeye?
@Aomine Daiki tatil nasil geciyor canim?
@Harpy ne var ne yok canim?Tatil hzirliklarina tam gaz devam mi?
@DenizinYosunKokusu bu ikinci yazisim umarim senden haber alirim canim, her sey yolundadir umarim...
@enimenime ,Elmasyuzuk , fayfeyfiy sizleride opuyorum kizlar..
kaçamak bazen mecbur kalıyorum kan sekerim düşüyor ara ara gözüm karıncalanıyor çok yorulduğum için sanırım ama tatlı birşey yedigimde hemen toparliyorum ama yediğimi telafi ediyorum diye dusunuyorum insallah
Ya birde abim sürekli diyor sen zaten zayıfsın bundan fazla olmaz ölürsün havalar sicakken ye istedigini spor yapiyorsun zaten bukadar kasma diyor gaz veriyor ben ona rağmen iyi tutuyorum kendimi
Haha öyle oldu kimse eşlik etmiyorki bi knkamfayfeyfiy var
Hayirdir canim ters bir hareket mi yaptin?
Cok gecmis olsun..
Stefan Zweig , satranc
Ama bitiremedim, yarina bitiricem kuzum :)
Canim spor yapmakla cok iyi etmissin.
Cok gec saatte yapmissin ama olsun.
Bana gore sporun saati olmaz:)
Menunun farkindasin zaten,patates, dondurma, pogaca, meyveler..
Dun kotu bir gunundu, bugun bomba gibi olacaksin bence:))
Evet resmen hayat bitiyor boyle kuzum...
Maşallah kaptanım9 TEMMUZ SALI
SABAH 9DA
1 dilim tost ekmeginden sucuklu tost
2 haslanmis yumurta
Yarim salatalik
5 kiraz
5 yesil zeytin
OGLEN 13TE
1 kase sulu kofte (patatessiz sadece kofte)
Yarim dilim ekmek
1 havuc, 3 sivri biber, 1 domates
ARA 16DA
Sekersiz filtre kahve
1 hurma
10 adet badem
AKSAM 19DA
Bol tavuklu, az pilavli (6-7 yemek kasigi) biryani
Yesil salata (zeytinyagli, sirkeli)
Yatana kadar 1 filtre kahve ve bitki cayi icmeyi planliyorum.(sekersiz)
SU: 3ltye tamamlayacagim
SPOR: 40dk intensive yuruyus+kosu, 20dk eliptik (2dk orta hizda, 30sn olesiye), 30dk performans bisikleti (2dk yavas hizda, 20sn olesiye)
YARISMA: 1er dakikadan 5 adet plank, 50 adet leg raise (kemigim cok aciyor yapamiyorum)Elmasyuzuk
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy 100IA Aomine Daiki 100IA Minikpanda1107 Gonulmeyvesi 10DK DANS 100IA Konus dinliyorum 10DKD ?? Derya_the_queen MEZUN enimenime ODUL 200IA ?? Elmasyuzuk ODUL 100JJ DeryaOnDiet 10DK D 10DKD Diyetteanne Yawrukush ODUL stitch 100JJ 100M 200IA 100IA cinecin DenizinYosunKokusu fmad ODUL 10DKD 100JJ 100IA Sertugba klbk33 tomrs Kozmogirl17 ODUL 10DKD ?? 100JJ Mavi boncukkk ?? Fatmanur dr
@enimenime canim sali gunu spor yapabilmis miydin?
Elmasyuzuk Aysecim ve fayfeyfiy Feyzacim tabloya menulerinizden oturu ceza koydum ama siz dun cezalarinizi kendiniz yapmistiniz.Oyuzden benim yazdigim cezalari yok sayabilirsiniz.
Kankiiiiiiiiiiii
Hoşgeldin canım :)Merhaba arkadaşlar 4.5 aylık kızım var ve fazladan 8 kg m biraz inceledim sanırım emzirende çok var forumda bende diyete girmek istiyorum aslında sağlıklı beslenip bebeğimi beslemek ve bende kilo kaybetmek istiyorum ama bugün sağlıklı şeyler yiyorum yarın yine aynı siz hangi diyetleri uyguluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?