Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım dinlen biraz geçmezse doktora gözük ihmal etme
Menü güzel su az dondurmaya benden ceza yok zaten baya az yemissin

Poğaça olmamış somunda olmasa iyi olurmuş dondurma nekadar yediğine bağlı olarak o kurtarır sporlar güzel oyuzden ceza yok zaten kendi cezanı vermişsinsu harika

Kaptanim menüde sporlar da mükemmel suyuda artırmışsın sevindim not aldım sporları dinlen iyi hissettiğin zaman devam edersin

Selam kizlar haftasonu dugunlerle gecti daha simdi ise geldim akcaya falanda gittik pazartesi tarti bulup tartilamadim. Kacirdim valla dugunler bahane oldu bana. Alkol falanda ictim. Cuma gunu tartilacagim. Oglan ev is arasinda mekik dokuyorum. Bu hafta toparlicam kendimi duzene sokucam.

Canim kaptanım bizde seni öpüyoruz

Menu cok guzel cezalar sana guzel spor olmus suyu arttir ama canim
Nesi varki aceba hastada değil dedin

kaçamak bazen mecbur kalıyorum kan sekerim düşüyor ara ara gözüm karıncalanıyor çok yorulduğum için sanırım ama tatlı birşey yedigimde hemen toparliyorum ama yediğimi telafi ediyorum diye dusunuyorum insallah
Ya birde abim sürekli diyor sen zaten zayıfsın bundan fazla olmaz ölürsün havalar sicakken ye istedigini spor yapiyorsun zaten bukadar kasma diyor gaz veriyor ben ona rağmen iyi tutuyorum kendimi
Haha öyle oldu kimse eşlik etmiyorki bi knkam fayfeyfiy var

Tek kelimeyle harikasin diyorum o zaman

Canim sen beni biliyorsun aslinda azimliyimdir spor konusunda. 1 agustostan sonra tekrar baslamayi hedefliyorum spor salonuna, ama oncesinde hic vaktim yok odevlerden
Azimlisin biliyorum. Maşallah sana❤❤

Valla spor yapmayi okadar seviyorum ki hatta yapinca mutlu oluyor dinc hissediyorum firsat buldukcada yapmaya calisiyorum.bu arada bacaklarimda selulitlerim cok artmis hamileligimde onlar icin bi program varmidir acaba

Ne guzel haber, cumaya gelsin eksiler:))

Evet yerlerde cocuklarin pesinde olmakta yoruyor dizleri.
Agrin gecmezse ama git doktora, ihmal etme canim.
Insallah insallah gelicek eksiler ama bizim eksiler yarisa pek etki etmiyor sanirim anladigim kadariyla

Ne guzel haber, cumaya gelsin eksiler:))

Evet yerlerde cocuklarin pesinde olmakta yoruyor dizleri.
Agrin gecmezse ama git doktora, ihmal etme canim.
Insallah insallah gelicek eksiler ama bizim eksiler yarisa pek etki etmiyor sanirim anladigim kadariyla

Teşekkür ederim.
Benim sürekli koşturmaca.
Dediğim gibi sıkıntılı dönemler atlatıyorum.
Kafam oldukça dalgın.
2 çocuk üstelik.
Çok yoruldum genel olarak.

fayfeyfiy asıl benim kankam

Merhaba arkadaşlar 4.5 aylık kızım var ve fazladan 8 kg m biraz inceledim sanırım emzirende çok var forumda bende diyete girmek istiyorum aslında sağlıklı beslenip bebeğimi beslemek ve bende kilo kaybetmek istiyorum ama bugün sağlıklı şeyler yiyorum yarın yine aynı siz hangi diyetleri uyguluyorsunuz

Evet kaptanım ya
İnşallah bugün toparlayacağım

Maşallah kaptanım

İnşallah yapabilirsem haber veririm bunu da kaptanım

Hoşgeldin canım :)
Biz menü spor su paylaşıyor yorum yapıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…