Canım su iiiiiççççççGunaydin kizlar ben geldim, nasilsiniz hepiniz?
Menumu yazip gecmise doneyim hemen :)
9 temmuz
08:00 kahvalti dürümü (tortilla, beyaz peynir, yarim domates, 4 zeytin, yesillik), 1 bardak cay, yarim muz
09:30 filtre kahve
12:30 menemen ve 3 adet kraker
16:30 sutlu kahve, 10 adet findik
20:00 4 adet kofte ve salata
Su yine cok yok
Spor sadece cezalarimi yapabildim, 400zipzip, 100 mekik, 100 squat. Aksam kizim yine cok mizmizdi, canimi cikardi
Canım su iç ki ödemini at içmiyorsun ondan benceKizlar bir de gobegim kuculmus gibi geldi, bir tartilayim moral olsun dedim, aksine moralim bozuldu yaaaa
Cuma 65.5, ptesi 66.3, bugun yine 66.3
oysa dikkat ediyorum, niye gitmemis hic
Sen yağmuru bize yolla ben sana sıcakları üfliycemCok iyi fikirmis kaptanim, ben de ted talks dinliyorum bazen araba kullanirken youtube'dan :)
iki menu de guzel olmus canim
evet, bakalim annen mi sen mi kazacaksin
Saka bir yana, umarim tekrar gelmeye ihtiyacin olmaz, bize kilosunu verip koruyabilen ornekler de lazim
Canim devamlilik cok onemli, sakin vazgecme ki biz seninle veremiyoruz kilo, devamlilik olunca gidecek o kilolar
Harikasin
Aman sakin haaa yeme
bizde de 3 gundur durmadan yagan yagmur var, offf sicaklar gelsin
Canim bence menun az, kahvaltiya yumurta ekle mutlaka yiyebiliyorsan, ogle yemegini de atlama. 2bucuk saat spor yaptim diyorsun, bayilirsin bu menuyle ve devamlilik saglayamazsin
iyi tatiller canim
Gecmis olsun canim, duymustum o hastaligi ama henuz tanismadik biz. Atlatirsiniz insallah en kisa zamanda
Senin menulere bakamiyorum ben artik, menulerde kacamak oluyor ama sporlara bakiyorum, diyorum 1 tepsi baklava yese o bile erir bu sporlara
320 leg raise ne yaaa, haftanin spor yarismasi kaptanlar arasi butun hiziyla suruyor
Ahahahahahkaçamak bazen mecbur kalıyorum kan sekerim düşüyor ara ara gözüm karıncalanıyor çok yorulduğum için sanırım ama tatlı birşey yedigimde hemen toparliyorum ama yediğimi telafi ediyorum diye dusunuyorum insallah
Ya birde abim sürekli diyor sen zaten zayıfsın bundan fazla olmaz ölürsün havalar sicakken ye istedigini spor yapiyorsun zaten bukadar kasma diyor gaz veriyor ben ona rağmen iyi tutuyorum kendimi
Haha öyle oldu kimse eşlik etmiyorki bi knkamfayfeyfiy var
Hem süper hem zayıf olucaaaaazTesekkur ederim hep beraber superiz
Hoşbuldum bende spor yapıyorum salona gidiyorum hergun gitmeye özen gösteriyorum bende yazarım bundan sonra menü ve içtiğim su miktarınıHoşgeldin canım :)
Biz menü spor su paylaşıyor yorum yapıyoruz :)
Valla spor yapmayi okadar seviyorum ki hatta yapinca mutlu oluyor dinc hissediyorum firsat buldukcada yapmaya calisiyorum.bu arada bacaklarimda selulitlerim cok artmis hamileligimde onlar icin bi program varmidir acaba
Hosgeldin canim, ozel bir diyet kimse uygulamiyor takimda. sadece saglikli beslenip biraz kalori kisip spor ile zayifliyoruz. Sen de katilmak ister misin? :)Merhaba arkadaşlar 4.5 aylık kızım var ve fazladan 8 kg m biraz inceledim sanırım emzirende çok var forumda bende diyete girmek istiyorum aslında sağlıklı beslenip bebeğimi beslemek ve bende kilo kaybetmek istiyorum ama bugün sağlıklı şeyler yiyorum yarın yine aynı siz hangi diyetleri uyguluyorsunuz
Evet biliyorum, olmuyor olmuyoooorCanım su iiiiiçççççç
heheh sendeki bu enerji. hadi kalk oynayalimŞu an oynayasım geldi
Ay deli miyim neyim
Deli değil oynağım galiba
Dinlen canım sen ricaederimTesekkurler tatlım ceza olmamasina sevindim bugun dizimden dolayı
İlk sayfadaki katılım formunu doldurun Kaptan-ı etiketle canımHoşbuldum bende spor yapıyorum salona gidiyorum hergun gitmeye özen gösteriyorum bende yazarım bundan sonra menü ve içtiğim su miktarını
Leslie yapacağım şimdi :) haydi kaldır totoyuuElmasyuzuk canim sana haftayanin sporu icin fikir, bacaklar (squat, lunges vs vs )
Hosgeldin canim, ozel bir diyet kimse uygulamiyor takimda. sadece saglikli beslenip biraz kalori kisip spor ile zayifliyoruz. Sen de katilmak ister misin? :)
istersen asagidaki formu doldurabilir misin?
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet biliyorum, olmuyor olmuyoooor
heheh sendeki bu enerji. hadi kalk oynayalim
Kullanıcı Adı :bilgeasya
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:att
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 biri 8 yaşında diğeri 4.5 aylik
Yaşadığınız şehir: Kırıkkale
Boyunuz :163cm
Kilonuz:70
Hedef kilonuz :61
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz kıyafetlerin olmuyor
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı hayır
Sağol knki inşallahAhahahahahkanki sen her türlü halledersin maşallah
Hedef kaçtı çok az kaldı diye hatırlıyorum
Canim onlari 2 hafta sonraya planliyorum aslinda bu hafta icinde 2 egzersizim var birdahaki hafta icinde hepsi hazir bu 2 egzersizin devamıElmasyuzuk canim sana haftayanin sporu icin fikir, bacaklar (squat, lunges vs vs )
Hosgeldin canim, ozel bir diyet kimse uygulamiyor takimda. sadece saglikli beslenip biraz kalori kisip spor ile zayifliyoruz. Sen de katilmak ister misin? :)
istersen asagidaki formu doldurabilir misin?
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet biliyorum, olmuyor olmuyoooor
heheh sendeki bu enerji. hadi kalk oynayalim
Ama ben isyerindeyimLeslie yapacağım şimdi :) haydi kaldır totoyuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?