Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım su iiiiiçççççç

Kizlar bir de gobegim kuculmus gibi geldi, bir tartilayim moral olsun dedim, aksine moralim bozuldu yaaaa
Cuma 65.5, ptesi 66.3, bugun yine 66.3
oysa dikkat ediyorum, niye gitmemis hic
Canım su iç ki ödemini at içmiyorsun ondan bence

Sen yağmuru bize yolla ben sana sıcakları üfliycem

Ahahahahah kanki sen her türlü halledersin maşallah
Hedef kaçtı çok az kaldı diye hatırlıyorum

Valla spor yapmayi okadar seviyorum ki hatta yapinca mutlu oluyor dinc hissediyorum firsat buldukcada yapmaya calisiyorum.bu arada bacaklarimda selulitlerim cok artmis hamileligimde onlar icin bi program varmidir acaba
Elmasyuzuk canim sana haftayanin sporu icin fikir, bacaklar (squat, lunges vs vs )
Hosgeldin canim, ozel bir diyet kimse uygulamiyor takimda. sadece saglikli beslenip biraz kalori kisip spor ile zayifliyoruz. Sen de katilmak ister misin? :)
istersen asagidaki formu doldurabilir misin?

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Canım su iiiiiçççççç
Evet biliyorum, olmuyor olmuyoooor
Şu an oynayasım geldi
Ay deli miyim neyim
Deli değil oynağım galiba
heheh sendeki bu enerji. hadi kalk oynayalim

Hoşbuldum bende spor yapıyorum salona gidiyorum hergun gitmeye özen gösteriyorum bende yazarım bundan sonra menü ve içtiğim su miktarını
İlk sayfadaki katılım formunu doldurun Kaptan-ı etiketle canım Yawrukush

Leslie yapacağım şimdi :) haydi kaldır totoyuu

Ahahahahah kanki sen her türlü halledersin maşallah
Hedef kaçtı çok az kaldı diye hatırlıyorum
Sağol knki inşallah
53 hedef 3.4 kilo kaldı ama regl olamadım 2 hafta olcak baya ödem yaptım gibi eksi az oluyor yada olmuyor ya

Canim onlari 2 hafta sonraya planliyorum aslinda bu hafta icinde 2 egzersizim var birdahaki hafta icinde hepsi hazir bu 2 egzersizin devamı karin bel en az çalışan kaslar önce biraz onları yakalım diyorum bacaklar zaten gün içinde çok çalışıyor acelesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…