Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben de akşam sadece rokalı salata ve elma yiyeceğim için çorbamı kilis tavamı yoğurdumu salatamı bol bol yedim...
20 dk. sonra portakal ile çayımı da alacağım...

ben de akşam sadece rokalı salata ve elma yiyeceğim için çorbamı kilis tavamı yoğurdumu salatamı bol bol yedim...
20 dk. sonra portakal ile çayımı da alacağım...

bende muhtemelen aksam yemek yemicem çünkü erkenden yatıcam cok uykum var ondan bolca meyve yiyeyim diyorum aksam yemeğinde

afiyet olsun kızlar:80:

bende funda çayımı hazırlayayım bakalım işe yarıycak galiba bu funda

fatmacım prenses funda suyu içmişti bi ara hazır halde bulunan sulardan ona dokunmustu sekerini falan düşürmüş ceşitli rahatsızlıklar yapmıstı dikatli ol içerken aman dokunmasın sanada..

annnecimmmmm açlık kızların başına vurdu herhaldee... su için kızlaaar suuu
helvacı helvaa sekercım sabahkı tartıdakı rakamı bugun gondermessem kafayı yerımm herhalde
ben öğlen koca bir tabak ıspanak yedim 1 kasede yoğurt doymustum ama belki acıkırım dedim 1 dilim kepek ekmeğim listede vardı yiyeyim zorla ekmeğimizde yedim
ayy ben yarım kase mercımek ıctım 4te bır portakal yedım korkumdan yarın sabah tartılmadan bana huzur yokk

açlık mı vurdu yoksa tartıdaki rakammı vurdu bilemiycem hypatiacım

suyumu içtim 2 lt bitti bile
benımde 2 lıtre bıttıkıı
bende muhtemelen aksam yemek yemicem çünkü erkenden yatıcam cok uykum var ondan bolca meyve yiyeyim diyorum aksam yemeğinde

bende aksama 1 adet yesıl elma 1 adette portakal orda kal dıycem

minnosum yarın hepimiz böyle gelicezzz

bende aksama 1 adet yesıl elma 1 adette portakal orda kal dıycem

evet bir sinir krizine daha teyet gectim minnosum :84::84::84::84:
face de benim görümcenin yeni resimlerini gördüm süper mini elbisesi altında taytı :84::84::84: ağlamak istiyorumm sadece ağlamak istiyorummm :84::84::84::84:

ben ne zamn zayıf olucam yaaaa offff ooffff

yahuu meyvemm sana ne başkalarının zayıflığından kaldı ki sen de yüz kilo domates değilsin ki ideal kiloda fıstık gibi hatunsun, daha da fıstık olacaksın... hiiiç kendini sıkma.. üzüldüğüne değmez...

ama ben cok özeniyorum o giyiyor ben giyemiyorum istediğim halde.. hafta sonu bi elbise denedim cok çirkin durdu .. oysa ne kadarda cok beğenmiştim sonra çizme denedim bacaklarım üstten pörtledi.
hersey 100 kilo olup olmamakda değilki insanın olduğu kiloda mutlu olup olmamasında bu kız benim yememe bile cok diyor yaa neyse ben yarın hızlı ve güzel kilo verdiren birseye baslıyorum bunun bska yolu kalmadı..

amannn tanrımmmm ne olmusss oyleeee:18::18:

kız zevcan dovucem senı artıkk kılon gayet guzel yaa ısyan edıyor bıde allahın gucune gıder bak sen gel benı dınle bundan sonra daldan dala dıyetlere atlamayı bırak 3 ana 4 ara ogunlu gayet guzel yavas kılonu verkı gerı almayasın tatlım bak kac hafta oldu 5 lı rakam hayalmı oldu yanı ıstıkrarlı bısekılde devam edersen olucak meyvemm sabret bırazcık hem bu hafta annenlere falanda gıtmıyceksın bak 2 hafta duzenlı yap bakalım gıdıyormu gıtmıyormuymus bu kara yaglar gorelımm

ben de minnoş'a katılıyorum. kaptanımız olarak sık dişini, sadece iki hafta düzenli beslen inan birden 58 olacaksın... ayrıca kendini tombiş görme, sen ne giysen yakışır... ne kadar zayıfladığını düşünerek motive ol, kendini sev bence...

selam kızlar oğlumu aşıya götürdük yedirdim içirdim uyuttum derken geldimmm...

sabah kahvaltıya annemler geldi,1 aydır yapmadığım kaçamağı yaptımm(

menümm:1brd gryfurt suyu
sabah: 3dl çavdar ekmeği,peynir,zeytin,menemen,2 çk reçel,1/2 ceviz,çay

ara: 1/2 dilim cevzli kadayıf(diyarbakırdan geldiii muazzam bişiidi sölemesi ayıp dayanamadım:)

öğle :1 kase çorba,1elma

ara: 1 ayva
ara: 1 port

akşam: 1kase çorba,bol salata,4kş yemek(ne yemeği belli değil),yoğurt

ara:meyve

bu hızlı ve güzel kilo verdiren şey neymiş canım

katılıyorumm minnoşa,meyve bence şu anda bile çok iyisin,yavaş yavaş gidecek kilolar ,kalıcı olacak inş,fıstık gibin gezceksin:) sabırr kaptannn..

valla ben 78 kıloyla gelınlık gıydım hıcte aman suram buram şöyle olmus dıye takmadımm okadar cok sey takıyordumkı kafama zaten karayaglarımı dusunmedım bıle cokta guzel gelın olmustumm ohhh. keske zayıf olsaydımda su gelınıgı alsaydımda demedım kendımle cok barısık cok mutlu bır gelınlık buldum ve harıka oldum . bencede kendınden bukadar sıkayet ettme meyvemm mutlu ol bıde benı dusun mesela 78 kılo gelınlık gıyseydın nasıl hıssedıcektınn

nisan basına kadar annemlere gitmicem ozamana kadar 55 olmam lazım ..
haklısınız geri almamak için vermek lazım ama yaz geliyor 22 sene baskalarına özenerek giyindim 23. senede artık istediğimi giymek istiyorum ..
2 hafta değil sadece 1 hafta sizin dediğiniz gibi beslenicem eğer 5 li rakam görürsem tamam devam edicem ama göremezsem istediğim diyeti yaparım..
nisan basında unumu elemiş eleğimi asmıs olmam gereklii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…