Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iradenden dolayı tebriklr canım:) menün de gayet iyi kalorisi baya düşük görünüyoo..

canım tatlıyı kaçırmışsın ama emzirenlerin metabolizması acayip hızlı çalışıyor. o yüzden sıkma canını. tatlı ihtiyacını karşıladın diye düşün... akşama dikkat et. bence durumu toparlarsın. sıkma sakın canını.

canım 1 hafta değil on günde anlaşalım. ilk hafta vermiyormuşsun gibi oluyor. bak bende gram oynamadı ama sonra birden gidiyor. 10 gün düzgün bir rejim yapsan faydasını göreceksin. bak minnoş'a da sabret birden gidecek diyorduk spor diyorduk söz dinledi. sıra sende...

sağol canım ,annemde emziklisin yakarsın diye diye yedirdi:) ama 3-4haftadır görüşmüyoduk çok zayıflamışsın dedi annemle babam çok sevindimm bunu duymaya ihtiyacım vardı.)

minnoşş sen de vur dedik öldürdün... o kadar da değil.. bak şimdi zayıfsın daha mutlusun daha genç güzel hissediyorsun kendini.. hep de öyle olursun inş...

ben yeşil çayımı içiyorum yaseminli yaseminli...

evet hypatıama katılıyorum bak bana 40 dk yurur nasıl gıdıcek kılolar dedı bı denıyım dedım ve allah razı olsun valla hypatıamdan karayaglarım gıdıyor sımdı. sende 10 gun dene cunku ılk 3 gun sana yemene alısıcak vucudun ama 10 gun duzenlı yaparsan bundan sonra duzenın bu oldugunu anlıycak ve dırenısı bırakıcak o pıs karayaglar

sağol canım ,annemde emziklisin yakarsın diye diye yedirdi:) ama 3-4haftadır görüşmüyoduk çok zayıflamışsın dedi annemle babam çok sevindimm bunu duymaya ihtiyacım vardı.)

aynen öyle. benim ablam kase kase tatlı yiye yiye yine de eski kg.sini verdi akşamları dikkat ediyor, sağlıklı besleniyordu. şimdi olsa veremem ama emzirirken metabolizmam çalışıyormuş demek ki der durur hep.
inş. sen de verecek kurtulacaksın. hep birlikte kurtulcaz inşşşş.

ee bu kadar lafımıza sözümüzü dinleyecek artık di mi??

hypatıam vur dedık öldurdun dıye bısey yok valla ben o kıloda bıle gayette mutluydum tamam tabıkıde sımdı cok cok daha mutluyum ama cok daha mutlu olmak ıcın ugrasmaya devam ederken hep ulasamadıgım yere bakarsam mutsuz oluyorum oyuzden bende gerıye bakıyorum vay be ben 78 den geldım buraya burdan sonrası nekı ha gayret mıne dıyorum kendıme . meyvem sende aynısını yapıcaksn dusun yanı 69 kıloydun ve 60 ındın bu kadarını basardın bundan sonrasındamı pes edıceksın yanı hayır tabıkıde sen 55 e ınmeden kımse pes etmıycek . bak kuyabıyeme bak mesela 70 ten 55 e ındı demekkı neymıs sabredınce oluyormus .ama kuyabıye gıbı ıstıkrarlı bır sabredıs olmalı 3 gun sabredıs 4 gun vazgecıs degıl tamam mı tatlım

o tatlı olmamalıydııı

bu hızlı ve güzel kilo verdiren şey neymiş canım

etkili ama güzel değil şok diyet yapıcam tabikideee

tamam kızlar 10 günde anlastık ama cuma baslıyorum.. yani 7 martta kadar yapıcam.. olurmu hatta monti kurallarına uyarak yapıcam

kesinlikle haklısın minnoş'cum. sözlerin çok doğru.

yapamıcaksın tabikideee.. montiye başla lütfen ve akşamları düzenli sporla haftasonu kaçamak yapmadan sen değil 58 55 bile olursun... daha pazartesindeyiz... moral bozmak yok...

tamam kızlar 10 günde anlastık ama cuma baslıyorum.. yani 7 martta kadar yapıcam.. olurmu hatta monti kurallarına uyarak yapıcam

montı montı hıcbısey kuralı yok yanlızca saglıklı beslenıceksın montıde bıkere meyve yok meyvesız saglık olmaz yanlızca bızım dedıgımız gıbı 3 ana 3 ara ogun yapıcaksın saglıklı az kalorılı seylerle hadı bakalım 7 mart Artvının kurtulus yıldonumu bır artvınlı olarak senden 1 kılo karayag hedıyesı beklıyorum artvınımızee hedıye olsun

o tatlı olmamalıydııı

şok diyeti falan boş ver dengeli ve düzenli beslenerek kilo ver canım. daha kalıcı olur. şok diyetle bugün verirsin yarın alırsın bu seni daha çok üzer.öğle yemekte etli kuru fasulye, kırmızı mercimek çorbası ve pirinç pilavı vardı. ben pilavı masama dahi almadım fasulyeyide yarım aldım onun bile yarısını bıraktım. ama çorbayı bol kepçe verdi zaten bişi yemiyorsun diyerek. inan şimdi o kadar doluki midem o çorbadan dolayı akşam bile yemesem olur yani. diyeceğim o ki zaten mideler küçülmüş az yediğimizden hergün 1000 kalorilik kendine göre ayarla gör bak nasıl vereceksin. ben öyle yapıyorum bakalım artık:)))

artvine benden 2 kilo yağğ karasından

o zaman en büyük hediye benden gelsin artvin'e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…