arkadaşlar ben ne kadar zor durumda diyet yapıyorum bir bilseniz. 43 tane personelim var çoğunluğu bayan ve hepsi birbirinden becerikli hergün masama pastalar börekler geliyor almadığımda çok üzülüyorlar gerçekten hepsini çok seviyorum ve sevildiğimide biliyorum. bende alıyorum ve başka gelen misafirlerime yediriyorum.kendim tadına bile bakmıyorum. biraz önce çöpe bir tabak baklava ve çikolata attım karşımda durmasınlar beni ayartmasınlar diye. çünkü ben kararımı verdim zayıflayacağım. nefsime yenilmeyeceğim.
bu arada menümüde yazayım herkes burdayken
sabah
1 bardak şekersiz çay. yarım dilim ekmek. 3 tane zeytin. 3 çatal peynir.
ara
yarım elma(elma getirmeyi unutmuşum 1 tane olduğu için böyle oldu)
öğle
4 yemek kaşığı etli kuru fasulye. 1 kase çorba. yarım dilim ekmek
ara
yarım elma
akşam
1 kase çorba. salata
3lt su. yeşil çay. ıhlamur. soda ve yarım saat yürüyüş
bu hızlı ve güzel kilo verdiren şey neymiş canım
selam kızlar oğlumu aşıya götürdük yedirdim içirdim uyuttum derken geldimmm...
sabah kahvaltıya annemler geldi,1 aydır yapmadığım kaçamağı yaptımm(
menümm:1brd gryfurt suyu
sabah: 3dl çavdar ekmeği,peynir,zeytin,menemen,2 çk reçel,1/2 ceviz,çay
ara: 1/2 dilim cevzli kadayıf(diyarbakırdan geldiii muazzam bişiidi sölemesi ayıp dayanamadım:)
öğle :1 kase çorba,1elma
ara: 1 ayva
ara: 1 port
akşam: 1kase çorba,bol salata,4kş yemek(ne yemeği belli değil),yoğurt
ara:meyve
nisan basına kadar annemlere gitmicem ozamana kadar 55 olmam lazım ..
haklısınız geri almamak için vermek lazım ama yaz geliyor 22 sene baskalarına özenerek giyindim 23. senede artık istediğimi giymek istiyorum ..
2 hafta değil sadece 1 hafta sizin dediğiniz gibi beslenicem eğer 5 li rakam görürsem tamam devam edicem ama göremezsem istediğim diyeti yaparım..
nisan basında unumu elemiş eleğimi asmıs olmam gereklii...
canım tatlıyı kaçırmışsın ama emzirenlerin metabolizması acayip hızlı çalışıyor. o yüzden sıkma canını. tatlı ihtiyacını karşıladın diye düşün... akşama dikkat et. bence durumu toparlarsın. sıkma sakın canını.
valla ben 78 kıloyla gelınlık gıydım hıcte aman suram buram şöyle olmus dıye takmadımm okadar cok sey takıyordumkı kafama zaten karayaglarımı dusunmedım bıle cokta guzel gelın olmustumm ohhh. keske zayıf olsaydımda su gelınıgı alsaydımda demedım kendımle cok barısık cok mutlu bır gelınlık buldum ve harıka oldum . bencede kendınden bukadar sıkayet ettme meyvemm mutlu ol bıde benı dusun mesela 78 kılo gelınlık gıyseydın nasıl hıssedıcektınn
nisan basına kadar annemlere gitmicem ozamana kadar 55 olmam lazım ..
haklısınız geri almamak için vermek lazım ama yaz geliyor 22 sene baskalarına özenerek giyindim 23. senede artık istediğimi giymek istiyorum ..
2 hafta değil sadece 1 hafta sizin dediğiniz gibi beslenicem eğer 5 li rakam görürsem tamam devam edicem ama göremezsem istediğim diyeti yaparım..
nisan basında unumu elemiş eleğimi asmıs olmam gereklii...
canım 1 hafta değil on günde anlaşalım. ilk hafta vermiyormuşsun gibi oluyor. bak bende gram oynamadı ama sonra birden gidiyor. 10 gün düzgün bir rejim yapsan faydasını göreceksin. bak minnoş'a da sabret birden gidecek diyorduk spor diyorduk söz dinledi. sıra sende...
sağol canım ,annemde emziklisin yakarsın diye diye yedirdi:) ama 3-4haftadır görüşmüyoduk çok zayıflamışsın dedi annemle babam çok sevindimm bunu duymaya ihtiyacım vardı.)
evet hypatıama katılıyorum bak bana 40 dk yurur nasıl gıdıcek kılolar dedı bı denıyım dedım ve allah razı olsun valla hypatıamdan karayaglarım gıdıyor sımdı. sende 10 gun dene cunku ılk 3 gun sana yemene alısıcak vucudun ama 10 gun duzenlı yaparsan bundan sonra duzenın bu oldugunu anlıycak ve dırenısı bırakıcak o pıs karayaglar
minnoşş sen de vur dedik öldürdün... o kadar da değil.. bak şimdi zayıfsın daha mutlusun daha genç güzel hissediyorsun kendini.. hep de öyle olursun inş...
ben yeşil çayımı içiyorum yaseminli yaseminli...
selam kızlar oğlumu aşıya götürdük yedirdim içirdim uyuttum derken geldimmm...
sabah kahvaltıya annemler geldi,1 aydır yapmadığım kaçamağı yaptımm(
menümm:1brd gryfurt suyu
sabah: 3dl çavdar ekmeği,peynir,zeytin,menemen,2 çk reçel,1/2 ceviz,çay
ara: 1/2 dilim cevzli kadayıf(diyarbakırdan geldiii muazzam bişiidi sölemesi ayıp dayanamadım:)
öğle :1 kase çorba,1elma
ara: 1 ayva
ara: 1 port
akşam: 1kase çorba,bol salata,4kş yemek(ne yemeği belli değil),yoğurt
ara:meyve
bu hızlı ve güzel kilo verdiren şey neymiş canım
hypatıam vur dedık öldurdun dıye bısey yok valla ben o kıloda bıle gayette mutluydum tamam tabıkıde sımdı cok cok daha mutluyum ama cok daha mutlu olmak ıcın ugrasmaya devam ederken hep ulasamadıgım yere bakarsam mutsuz oluyorum oyuzden bende gerıye bakıyorum vay be ben 78 den geldım buraya burdan sonrası nekı ha gayret mıne dıyorum kendıme . meyvem sende aynısını yapıcaksn dusun yanı 69 kıloydun ve 60 ındın bu kadarını basardın bundan sonrasındamı pes edıceksın yanı hayır tabıkıde sen 55 e ınmeden kımse pes etmıycek . bak kuyabıyeme bak mesela 70 ten 55 e ındı demekkı neymıs sabredınce oluyormus .ama kuyabıye gıbı ıstıkrarlı bır sabredıs olmalı 3 gun sabredıs 4 gun vazgecıs degıl tamam mı tatlım
etkili ama güzel değil şok diyet yapıcam tabikideee
tamam kızlar 10 günde anlastık ama cuma baslıyorum.. yani 7 martta kadar yapıcam.. olurmu hatta monti kurallarına uyarak yapıcam
o tatlı olmamalıydııı
etkili ama güzel değil şok diyet yapıcam tabikideee
montı montı hıcbısey kuralı yok yanlızca saglıklı beslenıceksın montıde bıkere meyve yok meyvesız saglık olmaz yanlızca bızım dedıgımız gıbı 3 ana 3 ara ogun yapıcaksın saglıklı az kalorılı seylerle hadı bakalım 7 mart Artvının kurtulus yıldonumu bır artvınlı olarak senden 1 kılo karayag hedıyesı beklıyorum artvınımızee hedıye olsun
artvine benden 2 kilo yağğ karasından
montı montı hıcbısey kuralı yok yanlızca saglıklı beslenıceksın montıde bıkere meyve yok meyvesız saglık olmaz yanlızca bızım dedıgımız gıbı 3 ana 3 ara ogun yapıcaksın saglıklı az kalorılı seylerle hadı bakalım 7 mart Artvının kurtulus yıldonumu bır artvınlı olarak senden 1 kılo karayag hedıyesı beklıyorum artvınımızee hedıye olsun
hayde bıre pehlivannn gazann mubarek olsun:118::113::113::113:
ay kızlar hurremde sultan suleyman gulnıhalı bıdaha cagırıyor hurremde bunu ogrenıyor ve gulnıhalııı öldurcek galıbaa ay fragmanını ızledımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?