Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cimleri bictik 100 gr gitmistir cumlen bana gulmekten en az 300 gr yaktırmıstır canım

ne mutlu bana o zaman.. yarın bakıcam bildirimine

inşallah kaptişim eşimin henüz haberi yok olayı çözünce anlatıcam.. çok kızar böyle saçma sapan hatalarıma ben de çok sık yapıyorum maalesef..

canım bence hallolur ya
kimsenin hakkı kimseye yaramaz takıcı abla da inşallah bunu biliyordur
özledik seni

inşallah biliyordur canım
ben de özledim sizi ama çok fazla giremiyorum, sayfalar birikiyor geçmiş yapmak imkansız oluyor.. bu yüzden muhabbete çok katılamıyorum ben de memnun değilim ama elimden de bir şey gelmiyor..

ne zaman geleceksin canım

Yawrukush canim burdaki tabloya benim gecen haftaki verdigim kiloyu guncellememissi ama unuttunmu baska biyerdemi tablo var baska

perşembe ve tatlı mı pilav
akiam güzel canım
su harika
spor süper
Hiç sorma canım ya valla öğlen sanah yemedğim için yedim pilavı tatlıyı hiç bilmiyorum
Sağol canım iyi oldu kırmızılıklarda gitti tamamen iştahı yoktu o da yavaş yavaş yerine geliyor şükür. Bir huysuzluğumuz var onuda 1 yaş sendromuna bağlıyorum artık 2 hafta kaldı yaşımıza benim kız biraz önceden girdi heralde

Bildirim
Geçen hafta: 66.300 kg
Bu hafta: 66.000 kg
Fark: 0.300 kg
Oran: 0.45
Çok mutluyum artı beklerken eksi gördümm sanırım bu iki günün etkisi oldu önümüzdeki haftaya daha istekli başlıyorumm

Eklentiler

• 493BDD1A-3C7A-47D1-8231-8C7DC891EC85.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 30
Teşekkürler kaptanım
Evet cnm kacamak var ne yazikki. Ama yuruyus de var bolbol. Etiketlendigim mesajlari okuyup çıkıyorum. Yarin de bildirimi yaparim ins. canim
Tamam canım bekliyoruz ❤

Bildirim
Geçen hafta: 66.300 kg
Bu hafta: 66.000 kg
Fark: 0.300 kg
Oran: 0.45
Çok mutluyum artı beklerken eksi gördümm sanırım bu iki günün etkisi oldu önümüzdeki haftaya daha istekli başlıyorumm
Süpersin canım ❤

canım Allah yardımcın olsun jillian diyince bir fena oluyorum bunlar..
menü süper spor zaten
su da harika
Sağol canım bu yenileri daha zor Özellikle 34 dakikalık olan pek mola yok seri seri geçişler canım çıkıyor hareketlerde sınav cok var biyerden sonra kol felci oluyorum
Sağol canım

Menü harika spor harika su biraz az
Çok geçmiş olsun canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…