canım imtihan dünyasıBenim saat sizden 2 saat geride.
Tamam unutmayacağım tartınıp kilomu yazarım.
Miğdem asla almıyor.
Yerken bile bulanıyor.
Yedikten sonra 2 saat her an kusacak gibi geziyorum.
Üzgünken boğazıma kelepçe vuruyorlar sanki..
Daha iyiyim derken,daha sakinim.
Akışına bıraktım biraz.
inşallah kuzumTeşekkür ederim.
Yarın masamı donatmak güzelce yemek istiyorum.
Bu gece böyle düşünüp uyuyacağım amin
Canim yarismanin kurallarinin amaci, tum takimlarin ve tum kaptanlarin, ayni olaylarda ayni bildirimleri yapmasi.oysaki o kuralda yeni üye/mezun olarak belirtilir diyordu
mesela yeni üye diye belirtseniz olmayacak mıydı
bence siz kaptanlar arasında bi kritik edin kaptanım
ya da zaten çok hafta olacağından az olacak benim etkim sanırım ama ne bileyim
uğraşıyorken hadi eksi falan 1 haftlaık ama moral bozucu bence
ya da boşveeeer kaptanım uğraşma hiç
böyle hesaplayalım herkese böyle nasılsa
Amin inşallah canım.Insallah ablacim..
Evinizde ilk geceniz de , butun gecireceginiz gecelerinizde cok mutlu, saglikli, huzurlu , agiz tadiyla olsun.
Canim yarin ki menunu dort gozle bekliyorum.
Ayrica yarintarti gunumuz Fatmanurcum, sabah tartilmayi unutma :)
Tarti oncesi harika birgun olmus
Canim cok hafif ve az bir menu olmus, yuruyusunde sahane
Ahh gormemistim mesajini Feyzacim..
Canim persembeleri mumkun oldugunca hafif egzersizler yapmaya calis ya da persembeleri dinlenme gunun olsun..
Ozlenmez misin, tabiki ozleyecegiz canim benim
Kuzum kosturmaktan iyidir, sakin bir gun:)
Halhal ve bikini olayin kolaylikla cozulur insallah.
Ama halhalcinin ustune yatacagini zannetmiyorum.
Cimlerde bicilmis, pammik gibi olunmus, hayirli osssunn :))
Kocaman alkislar
Eltin çok yanlış davranıyor bence çocuklara karismamak lazım hele de oyuncak yüzünden çocuklar öyle atisir tartışır sonra barisirlar kesinlikle karisilmamasi lazım. Adı üstünde çocuk. Ama senin eltin daha kişisel gelişimini tamamlamamis sanırım.Eltim her zaman ki gibi cocuk tantanasina kendini dahil edip benım sinirlerimi hoplatti canim.cocuklar oyuncak kavgasi yapiyordu benimki vermedi oyuncagi onun cocuguda agladi baya bi girdi araya aldi benimkinin elinden oyuncagi verdi cocuguna ,aldi cocugunu cekildi kenara benimkide hickira hickira agladi sonra .simdi ben yanlismi dusunuyorum arkadasim yani bu cocuk misafir ben bole bi durumda kendi cocugum aglasin derim misafiri aglatmam yani kendiminkini bi sekilde ikna ederim elticigim diyor ki benim cocugum aglamasin kim aglarsa aglasin kılıni kipirdatmadi benimki aglarken .benimki eline ne alsa onun cocugu agladı eltimde hemen o sevdigi oyuncak onunla hep oynuyor onunla soyle yapiyor bole yapiyor diye hakli gosterip oglunu aldi elinden cocugumun terbiyesiz bi elti iste yanlissam yanlissin diyin yani bilim bende en sonunda bende sinirlendim ogluma bagirdim bi daha aglarsan alir seni eve gotururum diye ama cocuk yani aglarlar susarlar kavga ederler barisirlar sakin kalmak lazim
artık çok geçInsallah ablacim..
Evinizde ilk geceniz de , butun gecireceginiz gecelerinizde cok mutlu, saglikli, huzurlu , agiz tadiyla olsun.
Canim yarin ki menunu dort gozle bekliyorum.
Ayrica yarintarti gunumuz Fatmanurcum, sabah tartilmayi unutma :)
Tarti oncesi harika birgun olmus
Canim cok hafif ve az bir menu olmus, yuruyusunde sahane
Ahh gormemistim mesajini Feyzacim..
Canim persembeleri mumkun oldugunca hafif egzersizler yapmaya calis ya da persembeleri dinlenme gunun olsun..
Ozlenmez misin, tabiki ozleyecegiz canim benim
Kuzum kosturmaktan iyidir, sakin bir gun:)
Halhal ve bikini olayin kolaylikla cozulur insallah.
Ama halhalcinin ustune yatacagini zannetmiyorum.
Cimlerde bicilmis, pammik gibi olunmus, hayirli osssunn :))
Kocaman alkislar
Bi donem kayinvalidemler bile benimkinin elimden alip ona veriyorlardi sert bir dille uyardim onlar duzeldiler aciklamalarida korayin cabuk kanmasi ikna olmasi eee agliuormu agliyor sonucta esimden cekinniyorlar genelde onun yaninda herkes melek ama eltim bile cekiliyor kenaraCanim senin cocugun onemsiz mi?
Neden surekli eltinin cocugunu kayiriyorsun?
Ya olabildigince uzak kal , gorusme, ya da gorustukce cocuguna haksizlik yapmasina izin verme..
Az yemissin yine canim, icin almadi heralde..
Nasilsin bugun?
Yarin sabah tartilip kilomuzu paylasacagiz, unutma olurmu?
Saat farki muhim degil canim, sen uyaninca tartil bildirimini yap.
Daha sakin olman guzel bir adim , hersey daha guzel olacak..
Iyi dusun, iyi olsun...
Yarin guzelce tartil, sonra caninin istedigi seyleri mis gibi ye.Teşekkür ederim.
Yarın masamı donatmak güzelce yemek istiyorum.
Bu gece böyle düşünüp uyuyacağım amin
Canim yarismanin kurallarinin amaci, tum takimlarin ve tum kaptanlarin, ayni olaylarda ayni bildirimleri yapmasi.
Senin durumundaki mezun olan uyelerin hepsi takima bu sekilde donuyor.
Kendini kotu hissedecegin hicbir sey yok, sen eksi geleceksin, zaten bu benim icin yeterli, icini ferah tut.
Aynen ole canim bi ara kayinvalidemede soyledim hatta o varken beni cagirma ben varkende onu cagirma dedim ama bu seferde esim sizin yuzunuzden ben anamin babamin evine rahat gidemiyecekmiyim diyeEn guzeli, kendinide, cocugunuda uzak tut...
Evet bu lafina katiliyorum canim bencede kendini cok egitmesi lazımAmin inşallah canım.
Eltin çok yanlış davranıyor bence çocuklara karismamak lazım hele de oyuncak yüzünden çocuklar öyle atisir tartışır sonra barisirlar kesinlikle karisilmamasi lazım. Adı üstünde çocuk. Ama senin eltin daha kişisel gelişimini tamamlamamis sanırım.
kalmaz inşallah canımÇok teşekkür ederim.
Umarım iyi olur.
İyi düşündüğüm tek şey bebeklerimin sağlığı.
Daha fazlası ne olur bilmem ama ekmeğim kesilirse o an kendime hakim olmayacağımı biliyorum.
Çok taş oynar. Umarım buna gerek kalmaz.
Eltimmi 37 falandir tas catlasincanım çocuklar büyüyünce düzeliyor benim çevremde de var iki elti
ama bence kendi çocuğunu da ezdirme
çocuklar durmuyor vs de bence de çok aynı ortamda bulunma
zor tabi elti sonuçta
kaç yaşında
Sen annesin, sen insanlara cocugunun haklarini savunacaksin, cunku o kendi hakkini savunacak yasta degil.Bi donem kayinvalidemler bile benimkinin elimden alip ona veriyorlardi sert bir dille uyardim onlar duzeldiler aciklamalarida korayin cabuk kanmasi ikna olmasi eee agliuormu agliyor sonucta esimden cekinniyorlar genelde onun yaninda herkes melek ama eltim bile cekiliyor kenara
Hep iyi olsunlar, sende isinin gucunun basinda ol.Çok teşekkür ederim.
Umarım iyi olur.
İyi düşündüğüm tek şey bebeklerimin sağlığı.
Daha fazlası ne olur bilmem ama ekmeğim kesilirse o an kendime hakim olmayacağımı biliyorum.
Çok taş oynar. Umarım buna gerek kalmaz.
Yapcaz canim, yarin yarismayi atlatalim sonra hemen eslestirme yapacagiz..
bir de eşleşme yapacak mıyıııııııızzzz
Canim eltinin oldugu ortama gitmek zorunda degilsin, cocuklarinda mecbur degil.Aynen ole canim bi ara kayinvalidemede soyledim hatta o varken beni cagirma ben varkende onu cagirma dedim ama bu seferde esim sizin yuzunuzden ben anamin babamin evine rahat gidemiyecekmiyim diye
çok gençse dedim belki toyluk falan olur ama yaşı da varmışEltimmi 37 falandir tas catlasin
Ya canim bende ezdirmiyorum ama paylasmayi ogrenmesi gerektigini asiliyorum ona yarin obur gun okula gidicek o yuzden genellikle hatta cogunlukla konusarak paylasmasi gerektigini soyluyorum ama bazi zamnlar kadina sinirlenip cocuga en fazla oda eve gidiyoruz hadi diye cikisabiliyorumSen annesin, sen insanlara cocugunun haklarini savunacaksin, cunku o kendi hakkini savunacak yasta degil.
Asla cocugunu ezdirme, esin yaninda olmasa bile..
senden bunu bir arkadasin olarak rica ediyorum...
Hep iyi olsunlar, sende isinin gucunun basinda ol.
Kotu dusunme, cocuklarina, kendine dikkat et.
Ben bekarken hiç sevmezdim.kalmaz inşallah canım
kötü düşünmeee
bebeklerinin kocaman olduklarını seni gururlandıracakları her anı düşün :)
eminim çok tatlılardır
Allah ım bebekleeerrr
çocuk delisi olduğumu biliyor muydunuz
çok seviyorum ve hiç kıyamıyorum
oleeeySen annesin, sen insanlara cocugunun haklarini savunacaksin, cunku o kendi hakkini savunacak yasta degil.
Asla cocugunu ezdirme, esin yaninda olmasa bile..
senden bunu bir arkadasin olarak rica ediyorum...
Hep iyi olsunlar, sende isinin gucunun basinda ol.
Kotu dusunme, cocuklarina, kendine dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?