Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ederim

canım
Allah sevdiği kulunu çok imtihan edermiş:)
bak bu kadar imtihan bu zorluklar
günahlarına kefaret cennette derecenin artması için ya da diye düşünmeye çalışırım ben
biz tekken bile yalnız değiliz
Allah inşallah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ve üzüntünü unutturacak sevinçler yaşatsın

Benim eltimden bi tane daha yoktur herseyi birakin diger kaynim ve benim esim bekarken daha kaynanamlara diyormus ki bunlar evlenirse ben kiskanirim siz onlar severseniz sizidde kiskanirim diyen kadin ayrica mutlu aile tablosu gordun mu deliriyorum diyormus kayinvalideme ilk zamanlar yani tam numunelik bi kadin

perşembe ve tatlı mı pilav
akiam güzel canım
su harika
spor süper

ben daha beterlerini de duydum canım
yok artık dediğin noktada bir üst leveli geliyor

boşver umursama sen

Canim eltinin oldugu ortama gitmek zorunda degilsin, cocuklarinda mecbur degil.
Esin ailesini gitsin ne zaman istiyorsa gorsun, eltinin olmadigi zamanlarda da sen kayinvalidenlere git gorus.
Genelde haberim varda gitmiyorum ama onlar genellikle habersiz geliyorlar kayinvalideme ustumuzze gelincede en fazla 1 saat bi arada kalip cikan taraf biz oluyoruz.

Elbette yanlız değiliz inanıyorum.
Ama başına kurdele takıp uzanan herşeyi ayağına gelen yeni Doğum yapmış cici anneliği yaşamadım
Olsun sonunda sağlık oldu ya buna da olsun.
Ne diyeyim.

11 Temmuz

sabah allerjim tuttu sadece 1yk çörekotu yağı
1 dut

15.00
kabak yoğurtlu
semizotu salatası
domates-soğan
mercimek köftesi bir sıkım

18.00
mercimek köftesi 2 sıkım
domates-salatalık
kayısı 2 tane sanırım

su 2,5L

spor
Leslie 45dk
ip 500
plank 2dk
legreise 30
twist 200

Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk

Elbette yanlız değiliz inanıyorum.
Ama başına kurdele takıp uzanan herşeyi ayağına gelen yeni Doğum yapmış cici anneliği yaşamadım
Olsun sonunda sağlık oldu ya buna da olsun.
Ne diyeyim.
canım onu yaşayanlar da başka milyon sıkıntı yaşıyor.. sen eşin ve çocuğunla mutlu ol kalan kimse önemli değil...

Cok zor sahip olmussn evlatlarina, Allah guzel, saglikli , mutlu omurler versin hepinize...

Menun iyi canim , sporda yapmissin:)
Evlat nasil oldu?

Sen bosver canim, rahatsizliklarida var demissin en guzeli uzak olman..
Sorundan, sorun yaratanlardan, negatif insanlardan uzak ol..

Genelde haberim varda gitmiyorum ama onlar genellikle habersiz geliyorlar kayinvalideme ustumuzze gelincede en fazla 1 saat bi arada kalip cikan taraf biz oluyoruz.
En iyisini yapiyorsunuz..

Az yemissin bugun, hafif bir menu olmus, tarti oncesi:)

Kizlar saat gecenin 01.15i olmus Turkiyede guzelce dinlenin, vucudunuz dinlensin, sabaha guzel eksiler gelsin.
Yarin Turkiye saatiyle 17.30 gibi uyanirim, listeleri hazirlar, kontrol eder, paylasirim.
Yarin takimimiz icin guzel birgun olsun.
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler..

sporu da erken yapsam harikaydı
23.15 gibi başladım 00.30 da bitti

sağol kaptanım sana da güzel bir gün olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…