- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Teşekkür ederimSen annesin, sen insanlara cocugunun haklarini savunacaksin, cunku o kendi hakkini savunacak yasta degil.
Asla cocugunu ezdirme, esin yaninda olmasa bile..
senden bunu bir arkadasin olarak rica ediyorum...
Hep iyi olsunlar, sende isinin gucunun basinda ol.
Kotu dusunme, cocuklarina, kendine dikkat et.
Yapcaz canim, yarin yarismayi atlatalim sonra hemen eslestirme yapacagiz..
canımBen bekarken hiç sevmezdim.
Çok zor oldu ilk bebeğim.
2 tane karnımda öldükten sonra geldi.
Çok zor geldi.
1.900 gr doğdu.
Sezeryanla.
Eşim ve ben. Kimsemiz yoktu..
Çok acı çektim. Yanlızlığı kemiklerime kadar hissettim.
İnternet annesiyim ben.
Bebek yıkama dahil herşeyi internette öğrendim.
Çocuğun yok sanırım.
Allah sağlıklı,güzel evlatlar versin.
İyi günde huzur,kötü günde sabır veriyor bunlar sebep veriyor dayanmak için. ❣
Benim eltimden bi tane daha yoktur herseyi birakin diger kaynim ve benim esim bekarken daha kaynanamlara diyormus ki bunlar evlenirse ben kiskanirim siz onlar severseniz sizidde kiskanirim diyen kadin ayrica mutlu aile tablosu gordun mu deliriyorum diyormus kayinvalideme ilk zamanlar yani tam numunelik bi kadinçok gençse dedim belki toyluk falan olur ama yaşı da varmış
canım eşin de haklı
çocuğunu ezdirme ama şımartma da tabi
eltine de saygılı bir şekilde ifade et yazılanlar gibi
evli ve çocuklular daha iyi fikir veriyorlar:)
perşembe ve tatlı mıKızlar iyi geceler. Kızımı anca uyuttumda geldim menümü yazıp kaçıyorum çok uykum var.
Sabah
Yok
Ara
1 fincan limonlu yeşilçay
Öğlen
2 kepçe kuru fasülye
2 kaşık pilav
1 bardak ayran
Ara
1 sade türk kahvesi
2 parmak kadarcık sütlü irmikli tatlı
Akşam
Izgara tavuk
Çoban salata
Su
3.5 litre
Spor
Listenin yarsını akşam yapamamıştım kızım uyanmıştı onu bitirdim
2210 adım
ben daha beterlerini de duydum canımBenim eltimden bi tane daha yoktur herseyi birakin diger kaynim ve benim esim bekarken daha kaynanamlara diyormus ki bunlar evlenirse ben kiskanirim siz onlar severseniz sizidde kiskanirim diyen kadin ayrica mutlu aile tablosu gordun mu deliriyorum diyormus kayinvalideme ilk zamanlar yani tam numunelik bi kadin
Genelde haberim varda gitmiyorum ama onlar genellikle habersiz geliyorlar kayinvalideme ustumuzze gelincede en fazla 1 saat bi arada kalip cikan taraf biz oluyoruz.Canim eltinin oldugu ortama gitmek zorunda degilsin, cocuklarinda mecbur degil.
Esin ailesini gitsin ne zaman istiyorsa gorsun, eltinin olmadigi zamanlarda da sen kayinvalidenlere git gorus.
Elbette yanlız değiliz inanıyorum.canım
Allah sevdiği kulunu çok imtihan edermiş:)
bak bu kadar imtihan bu zorluklar
günahlarına kefaret cennette derecenin artması için ya da diye düşünmeye çalışırım ben
biz tekken bile yalnız değiliz
Allah inşallah hayırlı insanlarla karşılaştırsın ve üzüntünü unutturacak sevinçler yaşatsın
Allah beterinden korusun bu yetiyor banaben daha beterlerini de duydum canım
yok artık dediğin noktada bir üst leveli geliyor
boşver umursama sen
canım onu yaşayanlar da başka milyon sıkıntı yaşıyor.. sen eşin ve çocuğunla mutlu ol kalan kimse önemli değil...Elbette yanlız değiliz inanıyorum.
Ama başına kurdele takıp uzanan herşeyi ayağına gelen yeni Doğum yapmış cici anneliği yaşamadım
Olsun sonunda sağlık oldu ya buna da olsun.
Ne diyeyim.
Allah beterinden korusun bu yetiyor bana
Amin canimamiiin ve inşallah daha iyi insan etsin eltini de seni de tabi hepimizi:)
Cok zor sahip olmussn evlatlarina, Allah guzel, saglikli , mutlu omurler versin hepinize...Ben bekarken hiç sevmezdim.
Çok zor oldu ilk bebeğim.
2 tane karnımda öldükten sonra geldi.
Çok zor geldi.
1.900 gr doğdu.
Sezeryanla.
Eşim ve ben. Kimsemiz yoktu..
Çok acı çektim. Yanlızlığı kemiklerime kadar hissettim.
İnternet annesiyim ben.
Bebek yıkama dahil herşeyi internette öğrendim.
Çocuğun yok sanırım.
Allah sağlıklı,güzel evlatlar versin.
İyi günde huzur,kötü günde sabır veriyor bunlar sebep veriyor dayanmak için. ❣
Menun iyi canim , sporda yapmissin:)Kızlar iyi geceler. Kızımı anca uyuttumda geldim menümü yazıp kaçıyorum çok uykum var.
Sabah
Yok
Ara
1 fincan limonlu yeşilçay
Öğlen
2 kepçe kuru fasülye
2 kaşık pilav
1 bardak ayran
Ara
1 sade türk kahvesi
2 parmak kadarcık sütlü irmikli tatlı
Akşam
Izgara tavuk
Çoban salata
Su
3.5 litre
Spor
Listenin yarsını akşam yapamamıştım kızım uyanmıştı onu bitirdim
2210 adım
Sen bosver canim, rahatsizliklarida var demissin en guzeli uzak olman..Benim eltimden bi tane daha yoktur herseyi birakin diger kaynim ve benim esim bekarken daha kaynanamlara diyormus ki bunlar evlenirse ben kiskanirim siz onlar severseniz sizidde kiskanirim diyen kadin ayrica mutlu aile tablosu gordun mu deliriyorum diyormus kayinvalideme ilk zamanlar yani tam numunelik bi kadin
En iyisini yapiyorsunuz..Genelde haberim varda gitmiyorum ama onlar genellikle habersiz geliyorlar kayinvalideme ustumuzze gelincede en fazla 1 saat bi arada kalip cikan taraf biz oluyoruz.
Az yemissin bugun, hafif bir menu olmus, tarti oncesi:)11 Temmuz
sabah allerjim tuttu sadece 1yk çörekotu yağı
1 dut
15.00
kabak yoğurtlu
semizotu salatası
domates-soğan
mercimek köftesi bir sıkım
18.00
mercimek köftesi 2 sıkım
domates-salatalık
kayısı 2 tane sanırım
su 2,5L
spor
Leslie 45dk
ip 500
plank 2dk
legreise 30
twist 200
Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk
Hadi iyi geceler canim :)Kizlar elti dediniz cenemi dusurdunuz cok uykum var veletlerim uyurken uyuyim bende birazdan baslarlar mirildanmaya opuyorum herkesi iyigeceler
iyi geceler tatlııııım tartılmayı unutmaaKizlar elti dediniz cenemi dusurdunuz cok uykum var veletlerim uyurken uyuyim bende birazdan baslarlar mirildanmaya opuyorum herkesi iyigeceler
sporu da erken yapsam harikaydıCok zor sahip olmussn evlatlarina, Allah guzel, saglikli , mutlu omurler versin hepinize...
Menun iyi canim , sporda yapmissin:)
Evlat nasil oldu?
Sen bosver canim, rahatsizliklarida var demissin en guzeli uzak olman..
Sorundan, sorun yaratanlardan, negatif insanlardan uzak ol..
En iyisini yapiyorsunuz..
Az yemissin bugun, hafif bir menu olmus, tarti oncesi:)
sağol kaptanım sana da güzel bir gün olsun inşallah :)Kizlar saat gecenin 01.15i olmus Turkiyede guzelce dinlenin, vucudunuz dinlensin, sabaha guzel eksiler gelsin.
Yarin Turkiye saatiyle 17.30 gibi uyanirim, listeleri hazirlar, kontrol eder, paylasirim.
Yarin takimimiz icin guzel birgun olsun.
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler..
persembeleri dinlen yada cok hafif sporlar yap kuzum bundan sonra:)sporu da erken yapsam harikaydı
23.15 gibi başladım 00.30 da bitti
Sagol canim benim:)sağol kaptanım sana da güzel bir gün olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?