Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

neredeyse 58i goruyormussun, harikasin
sanirim arti gelince bolunmuyor ama kaptanim kontrol edip duzeltir paylasmadan Yawrukush
ben simdilik listeye bolmeden ekledim
Artı gelirse bölünmüyor mu

Dün görmüştüm canım ama gece spor biraz fazla oldu geç Saatte sanırım ya da tartım oynak

Yaşasıııın

cok gecmis olsun canim. Umarim kisa surede iyilesir miden. Ama yine de bir doktora gitmekte fayda var.
Doktora önce regl için gitmem lazım sonra miğde için gideceğim şuan iyiyim umarım yine başlamaz bulantı belki ac karniba sigara icmektendir

Süpersin canım
Sagol canim ❤
Gunaydin kizlar gecen hafta kilo 57.7
Bu hafta 57.4
Harikasin ❤
Harikasın canım ❤ bizde seni seviyoruz bekliyoruz

Gunaydin kizlar.
Sabah kalktim havuza gittim 24 dakika yuzdum bugun. Simdi isyerindeyim yumurtali salatayla kahvaltimi yapiyorum arkasindan limonlu yesil cay.

Bugunku tartim: 69.4 Yawrukush Elmasyuzuk stitch
Süpersin canim yüzmek çok güzel tartı yüzmeden öncemi sonramı sonraysa yanlış sonuç çıkar çünkü ciğerler şişiyor yüzmeden sonra fazla çıkarsın canım

Harikasın canim sen benden önce mezun olacaksın

Süpersin canım ❤

Cok sagol canim
O zaman bosuna kilo almis gibi gorunmeyecek, daha mantikli. Ben yanlis anlamisim
Yawrukush canim disardayim ben bakamayacagim, sen guncellerken duzeltirsin ben yanlis yapmisim

Doktora önce regl için gitmem lazım sonra miğde için gideceğim şuan iyiyim umarım yine başlamaz bulantı belki ac karniba sigara icmektendir
Sen bu kadar guzel spor yaparken sigara mi iciyorsun
Mezun yapinca seni bir de sigara diyetine sokalim

Cok sagol canim
O zaman bosuna kilo almis gibi gorunmeyecek, daha mantikli. Ben yanlis anlamisim
Yawrukush canim disardayim ben bakamayacagim, sen guncellerken duzeltirsin ben yanlis yapmisim
Rica ederim canım ❤
Gecen hafta bile alsanız olurdu listeye aklınızda olsun mezun uye için deneme süresi kaptanın insiyatifinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…