Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hadı bakalım neolucak ayy ben bugun cok usuyorum kızlar hava cok soguk yaa
aksama buzlukta yesıl fasulyem vardı onu yapıcamm hımmm cok acıktım zatenn

burası öyle cok soğuk değil minnisom 5 derece falandi öğlen ama ben sabah otobüsten 5 bucukda indim ve 7 bucuğa kadar cankkırının küçük eski terminalinde bekledim adam sobayı yakmadı yazanede dondum sabahın ayazında ondan bende hala ısınamadım sırtımda sürekli bi soğukluk var zaten eve gideyim meyve yada az yemek yicem yatıcam :97:
yeşil fasulyeyi cok severimmm ııımmmmmmm afiyet olsunn

fatmacım prenses funda suyu içmişti bi ara hazır halde bulunan sulardan ona dokunmustu sekerini falan düşürmüş ceşitli rahatsızlıklar yapmıstı dikatli ol içerken aman dokunmasın sanada..

hazır değil bu canım babam marankinin yerine gitmiş almış yaprak olarak var şu an biberiyeyle birlikte içiyorum bana dokunamdı valla hatta içtiğim günden beri çok rahatım

söylediğin için teşekkürler bitanem

afiyet olsun minnoşummm

ama zevcanım bozmasana sen böyle moralini sende çıtır olcan ne kaldı şurda azcıkın sabretmen gerekiyor sadece ne kaldı şurda nisana vermeye başladın bile

afiyet olsun tatlım kadayıfa kızmıycam çünkü az yemişin ama emzirdiğin için yakıyomuşun galiba dimi iyi o zaman

vücudun ısınsın diye yağlarını da yakar.. üşü üşü

ben de gidip elmamı yiyimmm bari... akşama da roka salatam beni bekliyoo...
ayy ben erzurumda unıverste okudum ozaman epey bı zayıflamıstım belkıde o yuzdendı hypatıam

ayy burası kac derece bılmıyorum ama burnum parmaklarım sabahtan berı ısınmadı bende yesıl fasulyeyı cok ama cok cok severım nam nam ayy acıktım ben yaa

tamam kızlar 10 günde anlastık ama cuma baslıyorum.. yani 7 martta kadar yapıcam.. olurmu hatta monti kurallarına uyarak yapıcam

neye başlıyorsun canımcım ben anlayamadım :78:

vücudun ısınsın diye yağlarını da yakar.. üşü üşü

ben de gidip elmamı yiyimmm bari... akşama da roka salatam beni bekliyoo...

sahi mi yaaa

benim donmam lazım o zamannn

afiyet olsun canım

bugunku menumm

sabah 8:30 2 ınce dılım tambugday ekmegıne kasarlı tost

ara 10:30 3 tane badem 1 tane kuru ıncır

öğle 12:30 1 kase mercımek corbası ,1/4 portakal

ara 14:30 3 tane badem

ara 16:30 1 tane kuru ıncır

aksam 18:00 4 yemek kasıgı kadar yesıl fasulye ,1 dılım tam bugday ekmegı

gece 9:00 1 tane yesıl elma (belkı)

3 lıtre su bıttı ,4 cay bardagı ıhlamur
spor utu yapmayı dusunuyorum bıde yemek yapıcam okadar terledıkten sonra 30 dkda yururum

öyle olsa kutup ayıları incecik olurdu tey allahım... elmam bitti. ben hala açım

doğru mu değilmi ya anlamadım

oy su iç canım çay iç şişir karnını

elmanmı bıttı uzerındekılerı cıkar yag yakmaya devam et üşü üşü

bende cok acıktım bugun ya neden acaba elma getırmeyıde unutmusum

ehe üşü üşü doğru diyo minnşoum

oy tatlım sende su iç çay iç şişir karnını acıkma sakın akşam yersin elmanı

ben cıkıyorum kızlar hepinize ii aksamlar iice uyuyup dinlenmek istiyorumm :78:

iyi akşamlar meyvecim tatlı ev huzurlu rüyalar

menün gayet güzel canım. öğle hafif geldi bana ama akşam 1 dilim ekmek yersen kapanır ara. bir de ütü yapma sporunu ilk defa duyuyorum. o zmn dünya üzerinde en sportif canlılar türk kadınları oluyoo tembellik yapma 20-30 dk.da koşu bandına çık bakiiim.

canım afiyet olsun güzel menü tebrikler

benim de anna gibi donmam lazım ama ben kansızım ya zaten çok üşüyorum kalın kalın giyindim oh miss

bende kansızım kız çok üşüyorum normalde sıcak bir şeyler iç üşüme tatlım hasta filan olursun allah korusun

tamam patron 30 dk yuruyus sporunu yapayım ozaman ben barım öglen evde yemek yoktu kocıs ben sadece corba ıcıcem dedı bende kendıme ayrıca bısı yapamdım bıtanede portakal yerım dıye dusunmustum ama portakalın tadını begenmedım 3 dılım aldım oyuzden az oldu aksam ekmek yemezem duramam dıye dusundum neyse canlarım hadı mınnosta cıkıyor gorursuruz sonraa :80::80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…