canım tatlı istedi canım en tatlı meyvede muzyedim yaaa evdeki keklere saldırmaktansa muz yemek daha ii oldu
hypatiam 4 litre su cok fazla canım böbreklerine zarar verir süt cay vs de içiyorsun çünkü düsünsene kac litre sıvı aldın dün..
bence miktarı 3 litre ile sınırla canım ..
gunaydınnn gunaydınn sekerlerımmmm
o kocanı dövsenee
bak sana börekleri yediriyor yediriyor sonrada geçip karsına alay ediyor..
gunaydın kızlar.nasilsınız?meyvem senden cumaya kadar senden izin istiyorum.kardesim cuma gunu sabah 8 de gidıyor.persembe gunu en az 20 mısafırım var.dun gece yarısina kadar temızlık yaptım.bugunle yarında ole.gelemeyecegım cok sık.mumkun oldugunca takip etmeye calısırım.optum hepınısı
gunaydın kızlar.nasilsınız?meyvem senden cumaya kadar senden izin istiyorum.kardesim cuma gunu sabah 8 de gidıyor.persembe gunu en az 20 mısafırım var.dun gece yarısina kadar temızlık yaptım.bugunle yarında ole.gelemeyecegım cok sık.mumkun oldugunca takip etmeye calısırım.optum hepınısı
dövucem onu pis karayaglarımla dövucem yenı aldıgım etek vardıya hanı soylemıstım sıze bu sabah onu gıydım cızmelerımıde gıydımm oyuzden yapıyor gıyme dıyemıyor guzel olmamıs o corap ona uymamıs bıseler bıseler . dun daıredekı arkadas gıymıstı ne guzel ıste dedım bende gıyıyorum yok o daha guzel olmus bana yakısmamıs pıs haın kıskanclıgından soyluyor bılıyorumm
günaydın güzel bayanlar zayıflayınca çıtır bayanlar diyeceğim nasılsınız ben sabah tartıldım 69.500 çıktı sizce 3 günde yarım kilo verebilirmiyim
şimdi senin kıskanc kocanı dahada kıskandırma vakti geldi
dün senin fotolara baktım minnosumm nasıl fark var o göbeğe yoğunlasmalısın ama platese ne zamn baslıyordun ..
göbeğini sürekli içeri cekerek yürü minnosumm ve topuklu giymeye gayret et.. bide su zayıflama evresinde pantalondan cok etek giy bacakların inceldiği pek farkedilmesin sonra birden eteği cıkartır atarsın üzerinden
ayy gercektenmı fark varmı sekercımm ayy cok sukurevet gobegım hala cok fazla ozellıkle onun ıcın bıseyler yapmam gerek pılatese martta baslıycam sekercımm. bırazda mekık aletı var evde onunla calısayım ozaman . ayy ben yıllardan sonra ılk defa etek gıydım oyuzden zaten 2 tane etegım var ozamann gıtsınn göbek yagları dıyorum ve sloganımı degısıyorum
hakketen bende onu dıycektım 4 lıtre su cok degılmı dıye sekercımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?