Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünkü menüm:

Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar keçi peyniri ile yapılmış kepekli sandviç tost, bir bardak yarım yağlı süt
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve bir fincan Lipton yaseminli yeşil çay
Öğle: Bir kase çorba, 4 yemek kaşığı Kilis tava, bir kase yoğurt ve bol rokalı salata
Ara: Portakal ve yeşil çay
Ara: Yeşil elma
Akşam: Bol roka, bir adet piko ve üç adet etiform mısır patlağı

Su: 4 litre su
Yeşil çay: 2 fincan yeşil çay
Spor: 1 sa. Pilates

hypatiam 4 litre su cok fazla canım böbreklerine zarar verir süt cay vs de içiyorsun çünkü düsünsene kac litre sıvı aldın dün..
bence miktarı 3 litre ile sınırla canım ..

mınnos bugun 66.5 kılo cıktı buda demek oluyorkı sadece 600 gr artım kaldıı. yıhuhuhuuu yarınada o 600 u gonderırsemm yıhuhuhu sabah pis haın domdom kocamm dahada 65 ın altına ınemıyor bır ılerı bır gerı dıye dalga gectı benlenn

o kocanı dövsenee

bak sana börekleri yediriyor yediriyor sonrada geçip karsına alay ediyor..

dövucem onu pis karayaglarımla dövucem yenı aldıgım etek vardıya hanı soylemıstım sıze bu sabah onu gıydım cızmelerımıde gıydımm oyuzden yapıyor gıyme dıyemıyor guzel olmamıs o corap ona uymamıs bıseler bıseler . dun daıredekı arkadas gıymıstı ne guzel ıste dedım bende gıyıyorum yok o daha guzel olmus bana yakısmamıs pıs haın kıskanclıgından soyluyor bılıyorumm

gunaydın kızlar.nasilsınız?meyvem senden cumaya kadar senden izin istiyorum.kardesim cuma gunu sabah 8 de gidıyor.persembe gunu en az 20 mısafırım var.dun gece yarısina kadar temızlık yaptım.bugunle yarında ole.gelemeyecegım cok sık.mumkun oldugunca takip etmeye calısırım.optum hepınısı

kolay gelsın prensesım benım mısafırın gelmesını spor olarak degerlendır tatlım sakın pastalardan yeme tamam mı mucuckk

tamam reyhancm verdim gittti
keyfine bak sekercim cuma kilonu bildir yeter kardeşin gidene kadar idare ederizz :112:

şimdi senin kıskanc kocanı dahada kıskandırma vakti geldi
dün senin fotolara baktım minnosumm nasıl fark var o göbeğe yoğunlasmalısın ama platese ne zamn baslıyordun ..
göbeğini sürekli içeri cekerek yürü minnosumm ve topuklu giymeye gayret et.. bide su zayıflama evresinde pantalondan cok etek giy bacakların inceldiği pek farkedilmesin sonra birden eteği cıkartır atarsın üzerinden

günaydın güzel bayanlar zayıflayınca çıtır bayanlar diyeceğim nasılsınız ben sabah tartıldım 69.500 çıktı sizce 3 günde yarım kilo verebilirmiyim

ayy gercektenmı fark varmı sekercımm ayy cok sukur evet gobegım hala cok fazla ozellıkle onun ıcın bıseyler yapmam gerek pılatese martta baslıycam sekercımm. bırazda mekık aletı var evde onunla calısayım ozaman . ayy ben yıllardan sonra ılk defa etek gıydım oyuzden zaten 2 tane etegım var ozamann gıtsınn göbek yagları dıyorum ve sloganımı degısıyorum

minnosum hani eski bi fotom var demiştin yaa bana karda kaban üzerinde o fotodaki gibisin sanırım orda 62 falandın yani olduğundan 5 kilo kadar az görünüyorsun su anda fark cok cok fazla zaten keske ölcseydin vücudunu ilk diyete baslarken kendinde kac santim inceldiğini görürdün..

hakketen bende onu dıycektım 4 lıtre su cok degılmı dıye sekercımm

Yok canım. doktorum 6 litreye kadar içebileceğimi söyledi. 6 litreden fazlası hem böbreklere hem kalbe zararlıymış.

ilaç kullandığım için fazla su içmemi öneriyorlar, tabi bu sizler için geçerli değil. yanlış bilgi de olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…