- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
Cok az olmus cnm doyduysan sıkıntı yok. Afiyet olsun15 temmuz menum
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 kk suzme peynir
2 kk hellim peyniri
Bol domates salatalık
Cay herzamanki gibi sekersiz
Oglen yok
13.30
Sade Maden suyu
14.30
Sekersiz turk kahvesi
16.30
2 mercimek koftesi
2 tane ıspanaklı borek
Sekersiz cay
17.30
Sekersiz turk kahvesi
20.30
3 bardak sekersiz cay
Su 1.5 litre bugun caya yogunlastim suyu unuttum
Spor
50 mekik
200 ia
50 squat
20 dak lessie
@DeryaOnDiet
Su az olmus dimi. birazcik daha artarsa super olurMenumu yazayım.
Pazartesi sabah 11 de domatesli omlet peynir zeytin bir dilim ekmek salatalık
13/ 17 arası temizlik yaparken 5/6 Burçak ve çay
19- mücver ve biber kızartması acı sos bir dilim ekmek yoğurt
22 - 3 dilim karpuz
Su 1.5 lt
Spor cam silme temizlik biraz yürüyüş 4600 adım.
Yarışmaya katılmayı çok isterdim ama kendi evimde değilim maalesef haftaya diğer yarışmalara severek katılırım. Aslında severim zıplamayı.
Evet bende implant kullanıyorum.Gecmis olsun canim, ayagindan opersyon gecirdiysen spor yapamamissindir, oyuzden eskisi kadar kilo verememen normal.
2 gununde cok guzel olmus Deryacim, ornek menuler geliyor hep senden.:)
Diyete uygun, light olan yerine normalini tercih et canim, salatayla sahane bir ogun oluyor.
Bende internetten alacagim , aklimda benimde.
Konserve olmasindan ,saglik acisindan endise ediyorsan tuketmekte onunla ilgili yorum yapamayacagim.
Ama diyet icin uygun:)
Indian americanlar canim.
Ben californiada yasiyorum.
Sen yinede firsat bulup gelmeye calis esim.
Nasil gecti gunun?
Regli olamamak cok stresli, insallah olur rahatlarsin.
Bende korunmak icin implant kullaniyorum 3 yildir.
Hicbir zararini gormedim simdiye dek,zaman zaman sis hissediyorum kendimi ama hic ona yormamistim.
Canim cocugun cok fazla ustune dusup, onu hicbir sorumlulugu almadan yetistirmek dogru degil kesinlikle seninle hem fikirim.
Ama dun yasadigimiz olay oyle bir durum degildi.Daha 3 yasindaki bir cocugun sokaklarda tek basina dolasmasi gercekten tehlikeli seylere sebep olur.
Bizim ve dogu ulkelerinin kulturunde cocugu asiri sahiplenme, onlar icin her seyi yapma vs var haklisin, bu sebeple batili insanlarin cocuklarina nazaran daha simarik ,soz dinlemeyen cocuklar yetistiriyoruz.
Ama olay guvenlik kismina gelince bence hepimiz, butun ebeveyler cok dikkatli olmaliyiz.
Cunku cocuk dedigimiz varlik sanki tum tehlikeli seyleri uzerine ceken bir miknatis gibi...
Guzel canim, afiyet olsun :)Gelelim bugünün menüsüne
15 temmuz
12.30 (misafirlerim geldi ansizin o yuzden biraz gec oldu hazirlamak)
Yumurta salatasi 3 kasik kadar
Yogurtlu kabak salatasi 4 kasik
Küçük kase muzlu kakaolu muhallebi (tatli olarak en masumu bu olur diye bundan yaptim)
4 cilek
17.00
1 tabak etli yesil fasulye
1 kase cacık
20.00
2 kasik kadar haslanmis et
Kavun (kalin 1 dilim kadar)
3 kayisi
Su 2.5 litre
Sabah 50 jj 50 squat ve 3 set 15 sn plank
100 ip
Gun icinde yarim saatlik yuruyus
Az önce 500 ip
Suan bebisi emzirıyorum birazdan 50 squat ve jj yaparim ins.
Amin canim , tum kuzulari korusun..Evet ozgecim tam olarak oyle.. miknatis.. kafani cevirdigin anda birsey olabiliyor. Rabbim görünür görünmez tum kotuluklerden korusun
Bende sizdenim tabi :))50 mekik yaptım olurmuu
+700 fark var ama
Yeme yeme sakın dagıt gitsinnn
Ettim insallah bugun
200 Ia tamam kaptan
Super bi donus olmus tebrikler insallah degerlerinde kat kat artar canim
Bogurtlen ahududu dondurma hepsi biraradami canım cık cık cık genel olarak guzel canim hasta halinle sporda yapmissin tebrik ediyorum seni
Hiiii sakın cıssss yapma kuzum bole seyler biz gucluyuz hemen pes etmeyizz ama cabuk toparlamissin gordugum kadariyla cumaya gelcek eksiler.
Bu wc ye cikmamis halinse bravoo valla tatlim
Evet canim ya baya baya olmamis ama bugun toparlicam insallah
Sende bizdensin kaptan.
Iyi eglenceler canim.
Harika :)15 temmuz pazartesi
Sabah
5 yk yulaf ezmesi 250 ml light süt 4 5 çatal lor peynirli yumurta 4 5 üçgen dilim karpuz 1 bardak filtre kahve
Öğlen
2 top dondurma 1 avuc kuru yemis(arkadaşımlaydım)
Spor öncesi
1 kase yoğurtlu nesfit yulafli gevrek
100 ml kendi yaptığım protein milk shake şekersiz
Akşam
1 tabak haslama bulgur haslanmis tavuk 2 yk yoğurt
Son ara
1 nektarı 6 kiraz 2 taze kayısı
Su 3.8 litre
Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
12 dakika bel göbek egzersiz videosu
20 dakika tum vucut egzersiz videosu
1100 ip atlama(ip ile) (yarışma için)
60 mekik
40 dambilli mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Öğlen
500 hayali ip atlama (yarışma için)
60 squat
Spor akşam salonda
31 dakika eliptik bisiklet
30 dakika koşu bandı
20 dakika dikey bisiklet
20 dakika ağırlık çalışması
Akşam evde
500 ip atlama (yarışma için)
50 dambilli squat
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
Canim cok uzuldum arkadasina..Kizlar nasilsiniz dünden beri giremedim kusura bakmayın arkadaşım sözlüsüyle ayrıldı bunalımda onun yanındaydım dün hep çok kötü perişan hali bayıldı kriz geçirdi yanında olmak istedim o ara giremedim takıma şuan birazdaha iyi toparladı ama aklım hala onda
1 gunde 2 misafir grubu agirlamissin, enerjin daim olsun canim.Tekrardan selam kızlar ancak fırsatim oldu sabah cocuklarla bogusurken kahvaltiya misafir gelcegini ogrendim oyle bir tempoyla basladi gunum sabah 10 da geldi aksam 6 da gittiler misafir yanindada cok elime telefonu almayi sevmem zaten pekte firsatim olmadi.misadir gitti ortaligi hizlica toparladim 50 mekik 200 ip atlama 50 squat 20 dakika lessie yapiyordumki telefon geldi bir misafir daha spor bitti bu sefer onlarin telasi bbasladi halbuki yarim saatte ay yuruyusumu yapicaktim.neyse artik bugunluk bunlarla yetinicem cocuklarin birini uyuttum digeride daha ayagimda onuda uyutim tekrardan donucem buraya menumu paylasicam suanda sabahla ayni kilodayim 68 im sabah a eski halime donucem ins
Canim ip atlamada , her yere ayagini bastiginda diz eklemine cok ciddi anlamda baski ve basinc uyguluyorsun.Hmmm ozaman bugunku cezaya gitti 200 ip atlama yaptim ama dizim elvermedi devamina sonuna dogru baya zorlandim artik yarina kismet insallah
Harikasin :)Menum de yazdim ama seni etiketlemeyi unuttum canim sabah 100 aksam 500 ipElmasyuzuk
Kolayladin mi ablacim?Nasıl bi aileymis yaa çocuğa bişey olsa Allah korusun.
İyiyim canım sen nasılsın. Aynı evin camlarindan falan temizledim olduğu kadar.
Bence yenir yağını suzuyorsun nasılsa.
Cay da zaten su yeterince su almissin canim.15 temmuz menum
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 kk suzme peynir
2 kk hellim peyniri
Bol domates salatalık
Cay herzamanki gibi sekersiz
Oglen yok
13.30
Sade Maden suyu
14.30
Sekersiz turk kahvesi
16.30
2 mercimek koftesi
2 tane ıspanaklı borek
Sekersiz cay
17.30
Sekersiz turk kahvesi
20.30
3 bardak sekersiz cay
Su 1.5 litre bugun caya yogunlastim suyu unuttum
Spor
50 mekik
200 ia
50 squat
20 dak lessie
@DeryaOnDiet
Menu guzel ablacim, sporunuda yapmissin:)Menumu yazayım.
Pazartesi sabah 11 de domatesli omlet peynir zeytin bir dilim ekmek salatalık
13/ 17 arası temizlik yaparken 5/6 Burçak ve çay
19- mücver ve biber kızartması acı sos bir dilim ekmek yoğurt
22 - 3 dilim karpuz
Su 1.5 lt
Spor cam silme temizlik biraz yürüyüş 4600 adım.
Yarışmaya katılmayı çok isterdim ama kendi evimde değilim maalesef haftaya diğer yarışmalara severek katılırım. Aslında severim zıplamayı.
Anamın babamın üstüne zeytinyağı dökseler onları da yerim, dünyanın en güzel besin maddesi değil mi ya?ama hakiki soğuk sıkım olacak
Cok az yemissin gizemcim.15 temmuz menüm
Öğlen:
2 haşlanmış yumurta + 2 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı reçel + 1 tatlı kaşığı tereyağ + küçük bir kapta (valla 2 çorba kaşığı vardır) Ayvalık’tan gelen zeytinyağı
Ara
1 sütlü kahve + 2 bitter
Akşam
2 fit kepekli (peynir + kurutulmuş domatesli) poğaça
2.5 lt su
6km yürüyüş
50 ip atlama
Yawrukush Elmasyuzuk
Zeytinyağını yemesem iyiydi ama ayıptır söylemesi bana ömür billah başka bir yemek vermesinler, şu Ayvalık’tan zeytinyağı üstüme boca etsinler öyle seviyorum öyle seviyorum ki ❤❤❤ Dayanamadım gelince valla
Bende cok cabuk sinirlenen bir yapiya sahibim ama benim hep genel karakterim buydu.Evet bende implant kullanıyorum.
Aşırı öfkeliyim yani çıldırmak üzereyim.
Eşime dedim gidelim bunu çıkartılsın yoksa kafayı yerim ben.
6 gündür adet olmadım.
Sancım geliyor ama kanama yok.
Karnım 7 aylık hamile gibi.
Yok ya bu nedir.
Doğuran kadın ev kadın ilaç iğne kadın.
Gitsin kendi korunsun.
Yoksa gece uyanıp gebeetmekten korkuyorum.
Zaten eşimde korkmuş.
Aaaa günah allah çarpar vallaBen niye öyle değilim acaba
Hazır marketten zeytin yağ alırım o bile hoşuma girmiyor.
Hakiki aşırı ağır ve miğdemi bulandırıyordu.
Hala evimde 3 litre var ağzıma bile sürmem.
İlginç herkeste çok seviyor.
Yapma, bana bunu yapma kaptanım, zahteri nar ekşisini fln karıştırma dayanamamCok az yemissin gizemcim.
Su ictin mi bolca?
Zeytinyagini bende cok seviyorum, zahter aliyordum, zahterle karistirip ekmegi banip banip yiyordum ki ne kadar cok yedigimi farkedip biraktim:)
Bende cok cabuk sinirlenen bir yapiya sahibim ama benim hep genel karakterim buydu.
Cokta cabuk ofkem diner, saman alevi gibidir.:)
Hic implanttan diye dusunmedim, yani implanttan sonra artan bir durum olmadi.
Ben yillarca spiralde kullandim ama spiralden memnun degildim , sonrasinda implant oldukca kolay bir yontem oldu benim icin.
Sen bir doktora gorun, herkeste farkli sekillerde olabiliyor etkileri, belki spiral denersin.
Ondan da oldukca memnun kalanlar oluyor.
Gercekten kadin olmak o kadar yuk bindiriyor ki omuzlarimiza, haklisin....
Seninle kardes cikacagiz ya da bir yerlerden bir akrabalik cikacak diye suphelenmiyor degilim :))Aaaa günah allah çarpar valla
Markettekiler dandik ama canım, gerçek zyağı değil çoğunlukla. Hakikisinin de çeşitleri var; filtresiz denemiş olabilirsin mesela ya da asidite oranı yüksek bir yöreninkini denemiş olabilirsin, ondan ağır gelmiştir belkiÇok çeşit olduğundan sevdiğini bulmak zaman alabiliyor ama bulduktan sonra daha güzel bir şey düşünemiyorum ya
Zeytinyağı bir tutkudur, imza: canan karatay & gizo
Bende kahvaltiyi acayip zengin yapiyorum, sonra az yiyim diye kendimi paraliyorum :))Yapma, bana bunu yapma kaptanım, zahteri nar ekşisini fln karıştırma dayanamam
Cuma +5 çıkarım, hayır takıma yazık kendimi geçtim
İlk öğünümü zengin tutup akşamları geçiştirmeye çalışıyorum, ondan o şekil.
2.5 lt su içtim
Ahajaha inşallah be kaptanımSeninle kardes cikacagiz ya da bir yerlerden bir akrabalik cikacak diye suphelenmiyor degilim :))
Senin uğraştığın şey daha çok tabii: evdir, çocuklardır, kocadır.. benim kendime göre ayarlama yapmam bu sıcaklarda hele daha kolay oluyor sanırımBende kahvaltiyi acayip zengin yapiyorum, sonra az yiyim diye kendimi paraliyorum :))
Guzel canim, afiyet olsun :)
Amin canim , tum kuzulari korusun..
Bende sizdenim tabi :))
Harika :)
Canim cok uzuldum arkadasina..
Kalbi kirilmistir, nice emek vermistir iliskisine, fedakarliklar yapmistir, suan cok yeni her sey, toparlanmasi uzun surer ama zaman en buyuk ilac.
Ve belki ileride iyi ki ayrilmisiz diyecek, tabi suan bu sekilde dusunmesinin imkani yok.
Umarim her sey onun icin daha guzel olur.
Sende destek olmakla cok guzel yapiyorsun, arkadaslar boyle gunler icindir..
1 gunde 2 misafir grubu agirlamissin, enerjin daim olsun canim.
Ayrica sporlarinida boyle ozenli dusunmene cok sevindim:)
Canim ip atlamada , her yere ayagini bastiginda diz eklemine cok ciddi anlamda baski ve basinc uyguluyorsun.
Bence sen doktora gidip, dizinde her seyin yolunda oldugunu ogrenene kadar bu egzersizden uzak dur.
Harikasin :)
Kolayladin mi ablacim?
Sorma bu sene 2 defadir boyle ailesini bulamayan cocuga denk geliyorum, icim parcalaniyor.
Cay da zaten su yeterince su almissin canim.
Normalde aksam yememissin, oglen yememissin yediklerin kalori olarak diyete uygun ama saglikli degil.
Misafirin vardi normal , ben sadece duzenli beslenmeyi unutma diye hatirlatiyorum :)
Menu guzel ablacim, sporunuda yapmissin:)
Suyu normalde daha fazla içiyorum da evde wc sorunu var kuzum o yüzden çok içemedimCok az olmus cnm doyduysan sıkıntı yok. Afiyet olsun
Su az olmus dimi. birazcik daha artarsa super olur
Zeytinyağı yiyebilirsin zararlı değil de ekmek banarak yemek sıkıntı15 temmuz menüm
Öğlen:
2 haşlanmış yumurta + 2 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı reçel + 1 tatlı kaşığı tereyağ + küçük bir kapta (valla 2 çorba kaşığı vardır) Ayvalık’tan gelen zeytinyağı
Ara
1 sütlü kahve + 2 bitter
Akşam
2 fit kepekli (peynir + kurutulmuş domatesli) poğaça
2.5 lt su
6km yürüyüş
50 ip atlama
Yawrukush Elmasyuzuk
Zeytinyağını yemesem iyiydi ama ayıptır söylemesi bana ömür billah başka bir yemek vermesinler, şu Ayvalık’tan zeytinyağı üstüme boca etsinler öyle seviyorum öyle seviyorum ki ❤❤❤ Dayanamadım gelince valla
Ustalar evde ki işleri bitirseler bizim işler bitecek te adamlar da iş yok can sıkıcı durumlar. Neyse bu hafta bitecek inşallah canım. Hem kira hem kredi odeyemiycez diye acele ettik işte neyse ki kvalidemler varda kalacak yer sıkıntımız yok.Guzel canim, afiyet olsun :)
Amin canim , tum kuzulari korusun..
Bende sizdenim tabi :))
Harika :)
Canim cok uzuldum arkadasina..
Kalbi kirilmistir, nice emek vermistir iliskisine, fedakarliklar yapmistir, suan cok yeni her sey, toparlanmasi uzun surer ama zaman en buyuk ilac.
Ve belki ileride iyi ki ayrilmisiz diyecek, tabi suan bu sekilde dusunmesinin imkani yok.
Umarim her sey onun icin daha guzel olur.
Sende destek olmakla cok guzel yapiyorsun, arkadaslar boyle gunler icindir..
1 gunde 2 misafir grubu agirlamissin, enerjin daim olsun canim.
Ayrica sporlarinida boyle ozenli dusunmene cok sevindim:)
Canim ip atlamada , her yere ayagini bastiginda diz eklemine cok ciddi anlamda baski ve basinc uyguluyorsun.
Bence sen doktora gidip, dizinde her seyin yolunda oldugunu ogrenene kadar bu egzersizden uzak dur.
Harikasin :)
Kolayladin mi ablacim?
Sorma bu sene 2 defadir boyle ailesini bulamayan cocuga denk geliyorum, icim parcalaniyor.
Cay da zaten su yeterince su almissin canim.
Normalde aksam yememissin, oglen yememissin yediklerin kalori olarak diyete uygun ama saglikli degil.
Misafirin vardi normal , ben sadece duzenli beslenmeyi unutma diye hatirlatiyorum :)
Menu guzel ablacim, sporunuda yapmissin:)
Ahajaha inşallah be kaptanım
Senin uğraştığın şey daha çok tabii: evdir, çocuklardır, kocadır.. benim kendime göre ayarlama yapmam bu sıcaklarda hele daha kolay oluyor sanırım
Canim diz eklemine daha cok zarar veriyor olabilirsin, ben olsam yarismaya bu haftalik katilmam, ziplama, kosma gibi eklemlere zarar veren egzersizlerden de uzak dururum.:)Ya en cok sevdigim ve klaylikla yaptigimda ip ama ciddi anlamda zorluyor tabi.Duzenli beslenmeye dikkat edicem kaptanim tesekkur ederim.
Iyi istirahatler canim, yarinda kolayliklar diliyorum:)Ben yatanzi kızlarcım, yarın yine bilumum bürokratik işler beni bekler.. herkese şimdiden iyi haftalar, iyi geceler!
Bazi ustalar gercekten can sIkIci oluyor ablacim, ya isi agirdan aliyorlar, ya beceremiyorlar..Suyu normalde daha fazla içiyorum da evde wc sorunu var kuzum o yüzden çok içemedim
Zeytinyağı yiyebilirsin zararlı değil de ekmek banarak yemek sıkıntı
Ustalar evde ki işleri bitirseler bizim işler bitecek te adamlar da iş yok can sıkıcı durumlar. Neyse bu hafta bitecek inşallah canım. Hem kira hem kredi odeyemiycez diye acele ettik işte neyse ki kvalidemler varda kalacak yer sıkıntımız yok.
Plates zorlamaz dimi olmadi plates yapim doktora gidene kadar ay yuruyusude baya zorluuor amaaannn nebilim neyapcam ben yaaEvet kuzum hem esimle bana diyet yemegi , hem cocuklara onlarin sevdigi yemekler vs vs , kalabalik ortamda diyet ypmakta zorlasiyor.
Canim diz eklemine daha cok zarar veriyor olabilirsin, ben olsam yarismaya bu haftalik katilmam, ziplama, kosma gibi eklemlere zarar veren egzersizlerden de uzak dururum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?