Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok az olmus cnm doyduysan sıkıntı yok. Afiyet olsun
Su az olmus dimi. birazcik daha artarsa super olur

15 temmuz menüm

Öğlen:
2 haşlanmış yumurta + 2 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı reçel + 1 tatlı kaşığı tereyağ + küçük bir kapta (valla 2 çorba kaşığı vardır) Ayvalık’tan gelen zeytinyağı

Ara
1 sütlü kahve + 2 bitter

Akşam
2 fit kepekli (peynir + kurutulmuş domatesli) poğaça

2.5 lt su

6km yürüyüş
50 ip atlama

Yawrukush Elmasyuzuk

Zeytinyağını yemesem iyiydi ama ayıptır söylemesi bana ömür billah başka bir yemek vermesinler, şu Ayvalık’tan zeytinyağı üstüme boca etsinler öyle seviyorum öyle seviyorum ki Dayanamadım gelince valla

Evet bende implant kullanıyorum.
Aşırı öfkeliyim yani çıldırmak üzereyim.
Eşime dedim gidelim bunu çıkartılsın yoksa kafayı yerim ben.
6 gündür adet olmadım.
Sancım geliyor ama kanama yok.
Karnım 7 aylık hamile gibi.
Yok ya bu nedir.
Doğuran kadın ev kadın ilaç iğne kadın.
Gitsin kendi korunsun.
Yoksa gece uyanıp gebeetmekten korkuyorum.
Zaten eşimde korkmuş.

Guzel canim, afiyet olsun :)

Evet ozgecim tam olarak oyle.. miknatis.. kafani cevirdigin anda birsey olabiliyor. Rabbim görünür görünmez tum kotuluklerden korusun
Amin canim , tum kuzulari korusun..

Bende sizdenim tabi :))

Harika :)

Canim cok uzuldum arkadasina..
Kalbi kirilmistir, nice emek vermistir iliskisine, fedakarliklar yapmistir, suan cok yeni her sey, toparlanmasi uzun surer ama zaman en buyuk ilac.
Ve belki ileride iyi ki ayrilmisiz diyecek, tabi suan bu sekilde dusunmesinin imkani yok.
Umarim her sey onun icin daha guzel olur.
Sende destek olmakla cok guzel yapiyorsun, arkadaslar boyle gunler icindir..

1 gunde 2 misafir grubu agirlamissin, enerjin daim olsun canim.
Ayrica sporlarinida boyle ozenli dusunmene cok sevindim:)

Hmmm ozaman bugunku cezaya gitti 200 ip atlama yaptim ama dizim elvermedi devamina sonuna dogru baya zorlandim artik yarina kismet insallah
Canim ip atlamada , her yere ayagini bastiginda diz eklemine cok ciddi anlamda baski ve basinc uyguluyorsun.
Bence sen doktora gidip, dizinde her seyin yolunda oldugunu ogrenene kadar bu egzersizden uzak dur.

Menum de yazdim ama seni etiketlemeyi unuttum canim sabah 100 aksam 500 ip Elmasyuzuk
Harikasin :)

Nasıl bi aileymis yaa çocuğa bişey olsa Allah korusun.

İyiyim canım sen nasılsın. Aynı evin camlarindan falan temizledim olduğu kadar.

Bence yenir yağını suzuyorsun nasılsa.
Kolayladin mi ablacim?
Sorma bu sene 2 defadir boyle ailesini bulamayan cocuga denk geliyorum, icim parcalaniyor.

Cay da zaten su yeterince su almissin canim.
Normalde aksam yememissin, oglen yememissin yediklerin kalori olarak diyete uygun ama saglikli degil.
Misafirin vardi normal , ben sadece duzenli beslenmeyi unutma diye hatirlatiyorum :)

Menu guzel ablacim, sporunuda yapmissin:)

Anamın babamın üstüne zeytinyağı dökseler onları da yerim, dünyanın en güzel besin maddesi değil mi ya? ama hakiki soğuk sıkım olacak

Ben niye öyle değilim acaba
Hazır marketten zeytin yağ alırım o bile hoşuma girmiyor.
Hakiki aşırı ağır ve miğdemi bulandırıyordu.
Hala evimde 3 litre var ağzıma bile sürmem.
İlginç herkeste çok seviyor.

Cok az yemissin gizemcim.
Su ictin mi bolca?
Zeytinyagini bende cok seviyorum, zahter aliyordum, zahterle karistirip ekmegi banip banip yiyordum ki ne kadar cok yedigimi farkedip biraktim:)

Bende cok cabuk sinirlenen bir yapiya sahibim ama benim hep genel karakterim buydu.
Cokta cabuk ofkem diner, saman alevi gibidir.:)
Hic implanttan diye dusunmedim, yani implanttan sonra artan bir durum olmadi.
Ben yillarca spiralde kullandim ama spiralden memnun degildim , sonrasinda implant oldukca kolay bir yontem oldu benim icin.
Sen bir doktora gorun, herkeste farkli sekillerde olabiliyor etkileri, belki spiral denersin.
Ondan da oldukca memnun kalanlar oluyor.
Gercekten kadin olmak o kadar yuk bindiriyor ki omuzlarimiza, haklisin....

Aaaa günah allah çarpar valla
Markettekiler dandik ama canım, gerçek zyağı değil çoğunlukla. Hakikisinin de çeşitleri var; filtresiz denemiş olabilirsin mesela ya da asidite oranı yüksek bir yöreninkini denemiş olabilirsin, ondan ağır gelmiştir belki Çok çeşit olduğundan sevdiğini bulmak zaman alabiliyor ama bulduktan sonra daha güzel bir şey düşünemiyorum ya

Zeytinyağı bir tutkudur, imza: canan karatay & gizo

Yapma, bana bunu yapma kaptanım, zahteri nar ekşisini fln karıştırma dayanamam
Cuma +5 çıkarım, hayır takıma yazık kendimi geçtim

İlk öğünümü zengin tutup akşamları geçiştirmeye çalışıyorum, ondan o şekil.
2.5 lt su içtim

Seninle kardes cikacagiz ya da bir yerlerden bir akrabalik cikacak diye suphelenmiyor degilim :))

Bende kahvaltiyi acayip zengin yapiyorum, sonra az yiyim diye kendimi paraliyorum :))

Seninle kardes cikacagiz ya da bir yerlerden bir akrabalik cikacak diye suphelenmiyor degilim :))
Ahajaha inşallah be kaptanım
Bende kahvaltiyi acayip zengin yapiyorum, sonra az yiyim diye kendimi paraliyorum :))
Senin uğraştığın şey daha çok tabii: evdir, çocuklardır, kocadır.. benim kendime göre ayarlama yapmam bu sıcaklarda hele daha kolay oluyor sanırım

Ya en cok sevdigim ve klaylikla yaptigimda ip ama ciddi anlamda zorluyor tabi.Duzenli beslenmeye dikkat edicem kaptanim tesekkur ederim.

Cok az olmus cnm doyduysan sıkıntı yok. Afiyet olsun

Su az olmus dimi. birazcik daha artarsa super olur
Suyu normalde daha fazla içiyorum da evde wc sorunu var kuzum o yüzden çok içemedim
Zeytinyağı yiyebilirsin zararlı değil de ekmek banarak yemek sıkıntı
Ustalar evde ki işleri bitirseler bizim işler bitecek te adamlar da iş yok can sıkıcı durumlar. Neyse bu hafta bitecek inşallah canım. Hem kira hem kredi odeyemiycez diye acele ettik işte neyse ki kvalidemler varda kalacak yer sıkıntımız yok.

Ahajaha inşallah be kaptanım

Senin uğraştığın şey daha çok tabii: evdir, çocuklardır, kocadır.. benim kendime göre ayarlama yapmam bu sıcaklarda hele daha kolay oluyor sanırım
Evet kuzum hem esimle bana diyet yemegi , hem cocuklara onlarin sevdigi yemekler vs vs , kalabalik ortamda diyet ypmakta zorlasiyor.

Ya en cok sevdigim ve klaylikla yaptigimda ip ama ciddi anlamda zorluyor tabi.Duzenli beslenmeye dikkat edicem kaptanim tesekkur ederim.
Canim diz eklemine daha cok zarar veriyor olabilirsin, ben olsam yarismaya bu haftalik katilmam, ziplama, kosma gibi eklemlere zarar veren egzersizlerden de uzak dururum.:)

Ben yatanzi kızlarcım, yarın yine bilumum bürokratik işler beni bekler.. herkese şimdiden iyi haftalar, iyi geceler!
Iyi istirahatler canim, yarinda kolayliklar diliyorum:)

Bazi ustalar gercekten can sIkIci oluyor ablacim, ya isi agirdan aliyorlar, ya beceremiyorlar..
Ama az kaldi, ben ilk gunden beri bu ev sizi cok mutlu edecek diye hissediyorum.
Bu isler nasilsa gecici , evinize tasinip , duzeninize doneceksiniz.
Kayinvaliden de eli opulesi ablacim, hep soyluyorum..

Plates zorlamaz dimi olmadi plates yapim doktora gidene kadar ay yuruyusude baya zorluuor amaaannn nebilim neyapcam ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…