Aynen canım öyle iyi hissettim kiAyyy ne guzel bende cok severim. Tek basima olmaliyim, sonra belki kulagimda bi kulaklik hos bi müzik. Saatlerce amacsiz bir yürüyüş. Nasil iyi geliyo dimi.
Toplarsııııın 700 gr 2 akşam yemeğini kes gider50 mekik yaptım olurmuu
+700 fark var ama
Yeme yeme sakın dagıt gitsinnn
Ettim insallah bugun
200 Ia tamam kaptan
Super bi donus olmus tebrikler insallah degerlerinde kat kat artar canim
Bogurtlen ahududu dondurma hepsi biraradami canım cık cık cık genel olarak guzel canim hasta halinle sporda yapmissin tebrik ediyorum seni
Hiiii sakın cıssss yapma kuzum bole seyler biz gucluyuz hemen pes etmeyizz ama cabuk toparlamissin gordugum kadariyla cumaya gelcek eksiler.
Bu wc ye cikmamis halinse bravoo valla tatlim
Evet canim ya baya baya olmamis ama bugun toparlicam insallah
Sende bizdensin kaptan.
Iyi eglenceler canim.
Kalp kırıklığı en kötüsü, çok geçmiş olsun hayrınadır mutlaka öyle düşünsünKizlar nasilsiniz dünden beri giremedim kusura bakmayın arkadaşım sözlüsüyle ayrıldı bunalımda onun yanındaydım dün hep çok kötü perişan hali bayıldı kriz geçirdi yanında olmak istedim o ara giremedim takıma şuan birazdaha iyi toparladı ama aklım hala onda
Sende deli deyil aksine akilliyim dersin sporun şekli saati olmazKocami uyutim birazdan yine kalkip ziplicam uyursa tabi yoksa delimi bu kadin der
Nasıl bi aileymis yaa çocuğa bişey olsa Allah korusun.Kizlar dun sitede kuzularim bisiklet suruyordu bizde esimle peslerinde yuruyorduk.
Bir baktik kucuk 3 yaslarinda bir kiz cocugu sokakta geziyor tek basina.
Takip ettim bir eve girecek mi diye , girmedi, baktim evini ariyor, hemen gittim yanina.
Konusamiyorda yavrum, hem belki ingilizce bilmiyor..
Neyse komsulari ayaklandirdik , her buldugumuza sorduk , yaklasik 15dk ailesini bulamadik.
Sonunda bir komsu 44 numarada oturuyor heralde daha once gormustum dedi, 44 numarayi caldik 5 dk kapiyi acmadilar
Sonunda actilar ve evde misafirleri varmis farketmemisler cocugun ciktigini, sizi rahatsiz ettiyse kusura bakmayin dedi annesi..
Ben neye ugradigimi sasirdim, sitede her yer yol, surekli araba geciyor, kucucuk cocuk yola ciksa ezilecek, kotu birisi yalniz oldugunu farketse alip kaciracak vs vs..
Asla kinamiyorum ama bir kez daha ne kadar farkli kulturden insanla, ne kadar degisik insan yaklasimlariyla dolu bir ulkede oldugumu hatirladim.
Sizinlede paylasmak istedim..
İyiyim canım sen nasılsın. Aynı evin camlarindan falan temizledim olduğu kadar.Ne iyi yapmissin bende cok severim yagmurda islanmayi, cocuklarda seviyor, biz yagmur yagdimi atiyoruz kendimizi disari :))
Sagol ablacim, nasilsin?
Gunun nasil gecti?
Bence yenir yağını suzuyorsun nasılsa.Kizlar konserve ton balık sizce diyetlik birşey mi? Sanırım kalorisi fazla değil. (Ama light olanları kastetmiyorum sevemedim light halini)
Inşallah çok sağol canım söylüyoruz ama daha taze olay şuan anlamıyor birde zoruna gidiyor 8 9 ay asker yolu bekledi geleli 1ay oldu olmadı ayrıldı çocuk ondanAynen canım öyle iyi hissettim ki
Toplarsııııın 700 gr 2 akşam yemeğini kes gider
Kalp kırıklığı en kötüsü, çok geçmiş olsun hayrınadır mutlaka öyle düşünsün
Canim sabah 78 geldim ac karnima suanda 77.8 im sabaha inerim cuma kiloma 2 gun bile surmicek insallahAynen canım öyle iyi hissettim ki
Toplarsııııın 700 gr 2 akşam yemeğini kes gider
Kalp kırıklığı en kötüsü, çok geçmiş olsun hayrınadır mutlaka öyle düşünsün
Yani yatakta aklıma dustu napim derim hatta cikim yatagin ustunde ip atliyimSende deli deyil aksine akilliyim dersin sporun şekli saati olmaz
Haha bence sevinmeli sportif esi var diye kalk kalk zipla hatta beraberYani yatakta aklıma dustu napim derim hatta cikim yatagin ustunde ip atliyim
Zaten kendi kendime guluyom diye delimisin diyorrHaha bence sevinmeli sportif esi var diye kalk kalk zipla hatta beraber
Menü Çok iyi aslında hatta az ama borek olmasada onun yerine besleyici birşeyler yeseydin daha iyi olurdu canım sporlar şahane su az çay çok içme canım demir eksikliği yapar su iç bol bol15 temmuz menum
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 kk suzme peynir
2 kk hellim peyniri
Bol domates salatalık
Cay herzamanki gibi sekersiz
Oglen yok
13.30
Sade Maden suyu
14.30
Sekersiz turk kahvesi
16.30
2 mercimek koftesi
2 tane ıspanaklı borek
Sekersiz cay
17.30
Sekersiz turk kahvesi
20.30
3 bardak sekersiz cay
Su 1.5 litre bugun caya yogunlastim suyu unuttum
Spor
50 mekik
200 ia
50 squat
20 dak lessie
DeryaOnDiet
Aaa herşeye delimi oluyoruz bende gülüyorum şuan ama takan yokZaten kendi kendime guluyom diye delimisin diyorr
Evet bugun yemek yapmaya firsatim olmadi karnimi doyurmak amacli yedim canim su evet unuttum cay kahve fazla gitti ama cin gibiyim suandaMenü Çok iyi aslında hatta az ama borek olmasada onun yerine besleyici birşeyler yeseydin daha iyi olurdu canım sporlar şahane su az çay çok içme canım demir eksikliği yapar su iç bol bol
Ben pek gulmem sanirim ondan sasirdi geceleri butun gun hasatim ciktigi icin sizarim geneldeAaa herşeye delimi oluyoruz bende gülüyorum şuan ama takan yokalisiklar gerçi bizimkiler böyle şeylere
Guzel canim menun.Menumu yazayım.
Pazartesi sabah 11 de domatesli omlet peynir zeytin bir dilim ekmek salatalık
13/ 17 arası temizlik yaparken 5/6 Burçak ve çay
19- mücver ve biber kızartması acı sos bir dilim ekmek yoğurt
22 - 3 dilim karpuz
Su 1.5 lt
Spor cam silme temizlik biraz yürüyüş 4600 adım.
Yarışmaya katılmayı çok isterdim ama kendi evimde değilim maalesef haftaya diğer yarışmalara severek katılırım. Aslında severim zıplamayı.
Afiyet olsun canım doyduysanEvet bugun yemek yapmaya firsatim olmadi karnimi doyurmak amacli yedim canim su evet unuttum cay kahve fazla gitti ama cin gibiyim suanda
Cay kahve sekersiz hemde sinirsiz aksama kadar olsa icerim yani yani onemli degil yani masallah sende az icmiyormussunAfiyet olsun canım doyduysan
Kahve ben de bir ara 6 7 bardak içiyordum ama artık 1 taş çatlasa 2 nadir iciyorum azalttim cay sevmem zaten hele de kuru kuru hiç içemem bisküvi falan olacak ancak öyle
Maşallah ❤
Menü güzel canım su az sporunu zaten yapmışsın temizlik bol bolMenumu yazayım.
Pazartesi sabah 11 de domatesli omlet peynir zeytin bir dilim ekmek salatalık
13/ 17 arası temizlik yaparken 5/6 Burçak ve çay
19- mücver ve biber kızartması acı sos bir dilim ekmek yoğurt
22 - 3 dilim karpuz
Su 1.5 lt
Spor cam silme temizlik biraz yürüyüş 4600 adım.
Yarışmaya katılmayı çok isterdim ama kendi evimde değilim maalesef haftaya diğer yarışmalara severek katılırım. Aslında severim zıplamayı.
Ben pek gulmem sanirim ondan sasirdi geceleri butun gun hasatim ciktigi icin sizarim genelde
Kahve bende okey ama çay malesefCay kahve sekersiz hemde sinirsiz aksama kadar olsa icerim yani yani onemli degil yani masallah sende az icmiyormussun
Ooh süperCanim sabah 78 geldim ac karnima suanda 77.8 im sabaha inerim cuma kiloma 2 gun bile surmicek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?