Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyy ne guzel bende cok severim. Tek basima olmaliyim, sonra belki kulagimda bi kulaklik hos bi müzik. Saatlerce amacsiz bir yürüyüş. Nasil iyi geliyo dimi.
Aynen canım öyle iyi hissettim ki
Toplarsııııın 700 gr 2 akşam yemeğini kes gider
Kalp kırıklığı en kötüsü, çok geçmiş olsun hayrınadır mutlaka öyle düşünsün

Nasıl bi aileymis yaa çocuğa bişey olsa Allah korusun.
Ne iyi yapmissin bende cok severim yagmurda islanmayi, cocuklarda seviyor, biz yagmur yagdimi atiyoruz kendimizi disari :))

Sagol ablacim, nasilsin?
Gunun nasil gecti?
İyiyim canım sen nasılsın. Aynı evin camlarindan falan temizledim olduğu kadar.
Kizlar konserve ton balık sizce diyetlik birşey mi? Sanırım kalorisi fazla değil. (Ama light olanları kastetmiyorum sevemedim light halini)
Bence yenir yağını suzuyorsun nasılsa.

Inşallah çok sağol canım söylüyoruz ama daha taze olay şuan anlamıyor birde zoruna gidiyor 8 9 ay asker yolu bekledi geleli 1ay oldu olmadı ayrıldı çocuk ondan

15 temmuz menum

Sabah 11.00
2 dilim ekmek
1 kk suzme peynir
2 kk hellim peyniri
Bol domates salatalık
Cay herzamanki gibi sekersiz

Oglen yok
13.30
Sade Maden suyu

14.30
Sekersiz turk kahvesi

16.30
2 mercimek koftesi
2 tane ıspanaklı borek
Sekersiz cay

17.30
Sekersiz turk kahvesi

20.30
3 bardak sekersiz cay

Su 1.5 litre bugun caya yogunlastim suyu unuttum

Spor
50 mekik
200 ia
50 squat
20 dak lessie

DeryaOnDiet

Canim sabah 78 geldim ac karnima suanda 77.8 im sabaha inerim cuma kiloma 2 gun bile surmicek insallah

Menü Çok iyi aslında hatta az ama borek olmasada onun yerine besleyici birşeyler yeseydin daha iyi olurdu canım sporlar şahane su az çay çok içme canım demir eksikliği yapar su iç bol bol

Menü Çok iyi aslında hatta az ama borek olmasada onun yerine besleyici birşeyler yeseydin daha iyi olurdu canım sporlar şahane su az çay çok içme canım demir eksikliği yapar su iç bol bol
Evet bugun yemek yapmaya firsatim olmadi karnimi doyurmak amacli yedim canim su evet unuttum cay kahve fazla gitti ama cin gibiyim suanda

Menumu yazayım.
Pazartesi sabah 11 de domatesli omlet peynir zeytin bir dilim ekmek salatalık

13/ 17 arası temizlik yaparken 5/6 Burçak ve çay

19- mücver ve biber kızartması acı sos bir dilim ekmek yoğurt

22 - 3 dilim karpuz

Su 1.5 lt
Spor cam silme temizlik biraz yürüyüş 4600 adım.
Yarışmaya katılmayı çok isterdim ama kendi evimde değilim maalesef haftaya diğer yarışmalara severek katılırım. Aslında severim zıplamayı.

Guzel canim menun.

Evet bugun yemek yapmaya firsatim olmadi karnimi doyurmak amacli yedim canim su evet unuttum cay kahve fazla gitti ama cin gibiyim suanda
Afiyet olsun canım doyduysan
Kahve ben de bir ara 6 7 bardak içiyordum ama artık 1 taş çatlasa 2 nadir iciyorum azalttim cay sevmem zaten hele de kuru kuru hiç içemem bisküvi falan olacak ancak öyle
Maşallah ❤

Afiyet olsun canım doyduysan
Kahve ben de bir ara 6 7 bardak içiyordum ama artık 1 taş çatlasa 2 nadir iciyorum azalttim cay sevmem zaten hele de kuru kuru hiç içemem bisküvi falan olacak ancak öyle
Maşallah ❤
Cay kahve sekersiz hemde sinirsiz aksama kadar olsa icerim yani yani onemli degil yani masallah sende az icmiyormussun

Menü güzel canım su az sporunu zaten yapmışsın temizlik bol bol
Haftaya özellikle seni arayacak ozaman gözlerim

Ben pek gulmem sanirim ondan sasirdi geceleri butun gun hasatim ciktigi icin sizarim genelde
ben 7 24 gulerim çoğu zaman severim gülmeyi sende arada değişiklik yap gül kendi kendine alışsın esin bizimkiler alıştı
Cay kahve sekersiz hemde sinirsiz aksama kadar olsa icerim yani yani onemli degil yani masallah sende az icmiyormussun
Kahve bende okey ama çay malesef evet çok içerdim bir ay öncesine kadar yeni azalttım kahveyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…