- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
Evet ozgecim tam olarak oyle.. miknatis.. kafani cevirdigin anda birsey olabiliyor. Rabbim görünür görünmez tum kotuluklerden korusunGecmis olsun canim, ayagindan opersyon gecirdiysen spor yapamamissindir, oyuzden eskisi kadar kilo verememen normal.
2 gununde cok guzel olmus Deryacim, ornek menuler geliyor hep senden.:)
Diyete uygun, light olan yerine normalini tercih et canim, salatayla sahane bir ogun oluyor.
Bende internetten alacagim , aklimda benimde.
Konserve olmasindan ,saglik acisindan endise ediyorsan tuketmekte onunla ilgili yorum yapamayacagim.
Ama diyet icin uygun:)
Indian americanlar canim.
Ben californiada yasiyorum.
Sen yinede firsat bulup gelmeye calis esim.
Nasil gecti gunun?
Regli olamamak cok stresli, insallah olur rahatlarsin.
Bende korunmak icin implant kullaniyorum 3 yildir.
Hicbir zararini gormedim simdiye dek,zaman zaman sis hissediyorum kendimi ama hic ona yormamistim.
Canim cocugun cok fazla ustune dusup, onu hicbir sorumlulugu almadan yetistirmek dogru degil kesinlikle seninle hem fikirim.
Ama dun yasadigimiz olay oyle bir durum degildi.Daha 3 yasindaki bir cocugun sokaklarda tek basina dolasmasi gercekten tehlikeli seylere sebep olur.
Bizim ve dogu ulkelerinin kulturunde cocugu asiri sahiplenme, onlar icin her seyi yapma vs var haklisin, bu sebeple batili insanlarin cocuklarina nazaran daha simarik ,soz dinlemeyen cocuklar yetistiriyoruz.
Ama olay guvenlik kismina gelince bence hepimiz, butun ebeveyler cok dikkatli olmaliyiz.
Cunku cocuk dedigimiz varlik sanki tum tehlikeli seyleri uzerine ceken bir miknatis gibi...
50 mekik yaptım olurmuuOhhoohhhoooy
Kalk 20 mekik yap bakiim kozmo,helvalı dondurmana kurban,bayılırım ben de
+700 fark var amaÖdül diyelim ödül olsun canım
Tatlım sana sosyalleşmeyi mi yasaklasak napsak? Kız insan gördü mü yiyor
Bence o kadar kötü bir durum yok be canım, akşam yemeğin aşırı hafif zaten, ara da yediklerini dengeler ki saati erkenmiş, takilma derim ben
Yeme yeme sakın dagıt gitsinnnÜzülme bende yarım kavanoz krokan yedim
Sen yine spor yapmışsın
Ben misafirlikte yapamadım da
Bayramda bile bu kadar abartmamıştım
Salıdan itibaren tarçınlı suya başlatyacağım
Eltimin götür diye verdiği krokanları da işyerinde paylaşacağım. Hepsini yememem lazım malum
Ettim insallah bugunMakarnalar....
suyu arttır
Spor en azından boşa gitmemiş canım yarın telafi edeceğiz
200 Ia tamam kaptanTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
@cinecin Gizemcim, @fmad Feyzacim, odul ogunlerinizi bu haftalik pazar gunu olarak isledim tabloya ama normalde odulleri en gec cumartesi yiyip yeni haftaya arti cikmadan baslamaya calisiyoruz.Oyuzden bir sonraki sefere pazar gunu yediginiz kacamaklar ceza olacak , kucak dolusu sevgim ile bilginize sunarim :))
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy Aomine Daiki Minikpanda1107 Gonulmeyvesi Konus dinliyorum ODUL Derya_the_queen enimenime Elmasyuzuk DeryaOnDiet Diyetteanne Yawrukush ODUL stitch ?? cinecin ODUL DenizinYosunKokusu fmad 100IA ODUL Sertugba klbk33 ODUL 200IA tomrs Kozmogirl17 ODUL 200IA Mavi boncukkk Fatmanur dr gogo2405 ODUL
***HAFTALIK YARISMAMIZ***
**Citir arkadaslarim bugunden (pazartesi) itibaren, haftaya pazar aksamina kadar, takimimizda hayali IP ATLAMA yarismasi yapiyoruz.
**Evde ipi olan arkadaslarim ip ile yarismaya katilabilir, ipi olmayanlarsa sanki ellerinde ip varmis gibi hayali bir sekilde ip atlayacagiz.
**Gun icinde, sabahtan aksama kadar kac kez ip atladigimizi, aksam menulerimizle beraberElmasyuzuk kaptanimizi etiketleyerek yazacagiz.
**Bu egzersiz saglik problemi olmayan herkesin yapmasina uygun bir egzersiz. (Kozmogirl17 canim dizin agridigi icin yapmak zorunda degilsin , @Mavi boncukkk canim belin agrirsa sende muafsin, @DeryaOnDiet canim sende hastasin aklimda saglik durumun..)
**Esler lutfen birbirimizi ip atlamaya tesvik edelim.
***Bir sey daha var cuma gunu yarismada yukselen takimlar icine girdik, yani bir onceki haftaya gore daha iyiydik.Fakat diger takimlarda cok azimli ve guzel kilolar veriyor.Bu sebeple elimizden gelenin en iyisini yapalim kizlar.Gayret edelim ve takim olarak kilomuzun arti cikmamasina cabalayalim.Basta sizlere, sonra kendime inancim tam, 1.ligide beraber gorecegiz ilerleyen gunlerde biliyorum.Takimimizin icindeki bu yarislar bizim kilo vermemize yardimci olacak, hic yapamadiysak gunde 50 tane ip atlayalim.Ama lutfen katilim saglayalim!
Bugunden itibaren lutfen menulerinizi bozmayin, tartiya 4 gun kaldi, hafta sonu cok dagiliyor, hafta ici toparlayamiyoruz.
Uyandiginizda tartilip kilolarinizi yazmayida unutmayin olur mu?Cok bunalttiysam sizleri affiniza siginiyorum.
*Hepinizin yanaklarindan oper , kacamaksiz, harika bir yeni hafta dilerim.
Tebrikler kaptan ben kendi adima dusen butun gramlarimdan kurtulacagima söz veriyorum ayrica elimden geldigince dizim elverdigince sporlarimida tamamlicam.
Super bi donus olmus tebrikler insallah degerlerinde kat kat artar canimGünaydın kızlar ben tatilden döndüm
Eki Görüntüle 2289029
Ve şuan durumum budaha kesinleştirmedik ama inşallah gerçekten vardır
Bogurtlen ahududu dondurma hepsi biraradami canım cık cık cık genel olarak guzel canim hasta halinle sporda yapmissin tebrik ediyorum seni15 temmuz menum
09:00_ 2 yumurtadan menemen, 6 tane mantar icinde peynir vardi.
13:00_ 6 kofte, 1 tabak salata, 1 bardak ayran.
15:00_ 1 buyuk dilim karpuz
18:00_ 5kofte, 1 tabak salata, 1 kase ahududu ve bogurtlen, 1 kase yogurt, 1 tk tahin, 1 top dondurma
su: 2,5 litre
spor: 30 dakika leslie
@YawrukushElmasyuzuk @stitch Kozmogirl17
Hiiii sakın cıssss yapma kuzum bole seyler biz gucluyuz hemen pes etmeyizz ama cabuk toparlamissin gordugum kadariyla cumaya gelcek eksiler.bu sabah kiloyu gorunce cok uzuldum ve sonra doktora gittim actim . doktordan cikinca 1 kucuk paket cubuk kraker yedim ve 1 kutu cola ictimofff ne cabuk dusuyor modum yaa.
Bu wc ye cikmamis halinse bravoo valla tatlimCuma 59,1
Bugün 58,8
-300 gr
@Yawrukush K klbk33FitFiliz
SOnunda 58 leri gördüm şnşallah cumaya daha da eksi gelir kötü 3 gün geçirdim ama metabolizmam beni şok ediyor
Hala wc çıkamadım ama bugün çıkarım inşallah
Suyu da içiyorum
Perşembe spor yapmamam lazım geç saatte erken yapmam lazım
Bugün dışarı çıkacaktım çıkmıyşrum
Hadi bakalım
Güzel dengeli olmuş
Krokan olmamış tabi. Ah yaa normal duzenime dönmek istiyorum bende
Magnum baya baba bişey olmamış tabi ki ama telafi edersin.
Ooo baya kalabalık olmuş gün menüsü
Pek olmamış canım ama sen farkındasın zaten.
Temizlik yine cam falan temizledim.
GüZel olmuş dengelemissin
Sporlu gün fikrini tuttum doğrusu güzel olurdu
Yine gayet başarılı olmuş
Hayırlı olsun canım
Pilatesannesi ni bende takip ediyorum bayadır. Youtube kanalida var evime bi yerleşeyim başlamayı düşünüyorum.
Beğendim menüyü.
Sende bizdensin kaptan.Kilo Bildirimim
Cuma:65.5
Bugun:65.7
Fark:+200
Regli oldum , regliden dolayi sistim birazcik, cumaya eksi gelecegim insallah..
Iyi eglenceler canim.Kizlar biz bugun sonunda ciftlige gidiyoruz, suan hazirlaniyoruz (hazirlanmamiz epey zaman aliyor:)))
Sonrada cikacagiz evden, benim icin bol yuruyuslu bir gun olacak.
Aksamda spor salonuna gidecegim, 200gr artiyi taktim kafama
Menün güzel canım14 temmuz pazar
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş
Su: 3 lt
Menü:
Sabah erkenden klasik bir kahvaltı
Ara: sekersiz sütlü kahve
Öğle : bir lahmacun, yeşillik, ayran
Ara: çeyrek granola bar, iki kayısı
Akşam: domates, soğan ve biberli kavrulmuş kiyma, ve miktar olarak bir Nescafe fincaninin tabağında yağsız makarna
Çay
15 temmuz p.tesi
Spor: yüzme, su hareketleri
Su: 3lt
Sabah 8.30: yarım dilim tam buğday ekmeği, lor peyniri, acı biberli sos, iki dilim sucuk, 4 zeytin, çay, çay kaşığının ucu kadar bal, salatalık
Ara: hazır sade Türk kahvesi, bir kayısı
Öğle 12.30: yoğurtlu pul biberli haşlanmış yumurta, bir tam buğdaylı galetanin yarısı, bir domates
Ara: çiğ semiz otu, Türk kahvesi, bir avuç kabak çekirdeği
Akşam 16.30 :dünkü kıymadan kalana yumurta kırıp annemle paylaştık, yanında da acı yeşil biber
18.30 çok acıktım iki domates yedim, üstüne de iki küçük çay
@Yawrukush canım iki günü aynı anda yazdım, dün yazamamişim
K klbk33
@fmad
Ah kaptanim neler oldu neler arkadaşım sözlüsüyle ayrıldı bunalımda girdi dün baygınlık geçirdi tüm gün yanındaydım giremedim o ohaldeyken çok kötüydü bugünde çok ağladı salona getirdim kafa dağıtsın diye ama yine aynı çıkarken toparlamisti biraz ama hala aklim onda cok kotu oldu bende kotu oldum onu oyle gorunce.normalde hep gülerdi ağladığını görmedim hiç bugune kadar@stitch canim yarin donuyor musun aramiza?
Elmasyuzuk nerelerdesin canim, yine merak ediyorum seni?
@DenizinYosunKokusu senide goremedim bugun:)
Inşallah canım ya cumartesiden beri böyle ama bu 2 gündür daha kötü tam topluyor diyoruz yine başa sarıyor tek arkadaşıyım en samimi oda benim öyle en samimi yanımda ol diyor beni yanlız bırakma elimden geleni yapıyorum onun içinÜzüldüm ayşe'cim arkadaşına, umarım toparlar yakında
Canim yine harikasin ya bu yarisma icin ayri ceza icin ayrimi ornegin ceza icin olan ip gecerli degilmi yarismaya onu anlamadim ben15 temmuz pazartesi
Sabah
5 yk yulaf ezmesi 250 ml light süt 4 5 çatal lor peynirli yumurta 4 5 üçgen dilim karpuz 1 bardak filtre kahve
Öğlen
2 top dondurma 1 avuc kuru yemis(arkadaşımlaydım)
Spor öncesi
1 kase yoğurtlu nesfit yulafli gevrek
100 ml kendi yaptığım protein milk shake şekersiz
Akşam
1 tabak haslama bulgur haslanmis tavuk 2 yk yoğurt
Son ara
1 nektarı 6 kiraz 2 taze kayısı
Su 3.8 litre
Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
12 dakika bel göbek egzersiz videosu
20 dakika tum vucut egzersiz videosu
1100 ip atlama(ip ile) (yarışma için)
60 mekik
40 dambilli mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Öğlen
500 hayali ip atlama (yarışma için)
60 squat
Spor akşam salonda
31 dakika eliptik bisiklet
30 dakika koşu bandı
20 dakika dikey bisiklet
20 dakika ağırlık çalışması
Akşam evde
500 ip atlama (yarışma için)
50 dambilli squat
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
Sağol canım ❤Canim yine harikasin ya bu yarisma icin ayri ceza icin ayrimi ornegin ceza icin olan ip gecerli degilmi yarismaya onu anlamadim ben
Hmmm ozaman bugunku cezaya gitti 200 ip atlama yaptim ama dizim elvermedi devamina sonuna dogru baya zorlandim artik yarina kismet insallahSağol canım ❤
Ceza ayrı yarışma ayrı canım cezaya yaptıysan cezaya sayılır yarışmaya yaptığın yarışmaya sayılır
Tamam canım çok zorlama ama elinden geleni yap yarın bekliyorum not alacağım ❤Hmmm ozaman bugunku cezaya gitti 200 ip atlama yaptim ama dizim elvermedi devamina sonuna dogru baya zorlandim artik yarina kismet insallah
Harikasın canım super ❤❤❤❤Menum de yazdim ama seni etiketlemeyi unuttum canim sabah 100 aksam 500 ipElmasyuzuk
Harikasın canım super ❤❤❤❤Menum de yazdim ama seni etiketlemeyi unuttum canim sabah 100 aksam 500 ipElmasyuzuk
Kocami uyutim birazdan yine kalkip ziplicam uyursa tabi yoksa delimi bu kadin derTamam canım çok zorlama ama elinden geleni yap yarın bekliyorum not alacağım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?