Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gelelim bugünün menüsüne
15 temmuz
12.30 (misafirlerim geldi ansizin o yuzden biraz gec oldu hazirlamak)
Yumurta salatasi 3 kasik kadar
Yogurtlu kabak salatasi 4 kasik
Küçük kase muzlu kakaolu muhallebi (tatli olarak en masumu bu olur diye bundan yaptim)
4 cilek
17.00
1 tabak etli yesil fasulye
1 kase cacık
20.00
2 kasik kadar haslanmis et
Kavun (kalin 1 dilim kadar)
3 kayisi

Su 2.5 litre
Sabah 50 jj 50 squat ve 3 set 15 sn plank
100 ip
Gun icinde yarim saatlik yuruyus
Az önce 500 ip
Suan bebisi emzirıyorum birazdan 50 squat ve jj yaparim ins.

Evet ozgecim tam olarak oyle.. miknatis.. kafani cevirdigin anda birsey olabiliyor. Rabbim görünür görünmez tum kotuluklerden korusun

Ohhoohhhoooy
Kalk 20 mekik yap bakiim kozmo,helvalı dondurmana kurban,bayılırım ben de
50 mekik yaptım olurmuu
+700 fark var ama
Yeme yeme sakın dagıt gitsinnn
Makarnalar....
suyu arttır
Spor en azından boşa gitmemiş canım yarın telafi edeceğiz
Ettim insallah bugun

200 Ia tamam kaptan
Günaydın kızlar ben tatilden döndüm

Eki Görüntüle 2289029

Ve şuan durumum bu daha kesinleştirmedik ama inşallah gerçekten vardır
Super bi donus olmus tebrikler insallah degerlerinde kat kat artar canim

Bogurtlen ahududu dondurma hepsi biraradami canım cık cık cık genel olarak guzel canim hasta halinle sporda yapmissin tebrik ediyorum seni
bu sabah kiloyu gorunce cok uzuldum ve sonra doktora gittim actim . doktordan cikinca 1 kucuk paket cubuk kraker yedim ve 1 kutu cola ictim offf ne cabuk dusuyor modum yaa.
Hiiii sakın cıssss yapma kuzum bole seyler biz gucluyuz hemen pes etmeyizz ama cabuk toparlamissin gordugum kadariyla cumaya gelcek eksiler.

Bu wc ye cikmamis halinse bravoo valla tatlim

Evet canim ya baya baya olmamis ama bugun toparlicam insallah

Kilo Bildirimim
Cuma:65.5
Bugun:65.7
Fark:+200
Regli oldum , regliden dolayi sistim birazcik, cumaya eksi gelecegim insallah..
Sende bizdensin kaptan.
Kizlar biz bugun sonunda ciftlige gidiyoruz, suan hazirlaniyoruz (hazirlanmamiz epey zaman aliyor:)))
Sonrada cikacagiz evden, benim icin bol yuruyuslu bir gun olacak.
Aksamda spor salonuna gidecegim, 200gr artiyi taktim kafama
Iyi eglenceler canim.

15 temmuz pazartesi
Sabah
5 yk yulaf ezmesi 250 ml light süt 4 5 çatal lor peynirli yumurta 4 5 üçgen dilim karpuz 1 bardak filtre kahve

Öğlen
2 top dondurma 1 avuc kuru yemis(arkadaşımlaydım)

Spor öncesi
1 kase yoğurtlu nesfit yulafli gevrek
100 ml kendi yaptığım protein milk shake şekersiz

Akşam
1 tabak haslama bulgur haslanmis tavuk 2 yk yoğurt

Son ara
1 nektarı 6 kiraz 2 taze kayısı

Su 3.8 litre

Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
12 dakika bel göbek egzersiz videosu
20 dakika tum vucut egzersiz videosu
1100 ip atlama(ip ile) (yarışma için)
60 mekik
40 dambilli mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma

Öğlen
500 hayali ip atlama (yarışma için)
60 squat

Spor akşam salonda
31 dakika eliptik bisiklet
30 dakika koşu bandı
20 dakika dikey bisiklet
20 dakika ağırlık çalışması

Akşam evde
500 ip atlama (yarışma için)
50 dambilli squat
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma

Menün güzel canımsu spor hepsi şahane

Kizlar nasilsiniz dünden beri giremedim kusura bakmayın arkadaşım sözlüsüyle ayrıldı bunalımda onun yanındaydım dün hep çok kötü perişan hali bayıldı kriz geçirdi yanında olmak istedim o ara giremedim takıma şuan birazdaha iyi toparladı ama aklım hala onda

Tekrardan selam kızlar ancak fırsatim oldu sabah cocuklarla bogusurken kahvaltiya misafir gelcegini ogrendim oyle bir tempoyla basladi gunum sabah 10 da geldi aksam 6 da gittiler misafir yanindada cok elime telefonu almayi sevmem zaten pekte firsatim olmadi.misadir gitti ortaligi hizlica toparladim 50 mekik 200 ip atlama 50 squat 20 dakika lessie yapiyordumki telefon geldi bir misafir daha spor bitti bu sefer onlarin telasi bbasladi halbuki yarim saatte ay yuruyusumu yapicaktim.neyse artik bugunluk bunlarla yetinicem cocuklarin birini uyuttum digeride daha ayagimda onuda uyutim tekrardan donucem buraya menumu paylasicam suanda sabahla ayni kilodayim 68 im sabah a eski halime donucem ins

@stitch canim yarin donuyor musun aramiza?
Elmasyuzuk nerelerdesin canim, yine merak ediyorum seni?
@DenizinYosunKokusu senide goremedim bugun:)
Ah kaptanim neler oldu neler arkadaşım sözlüsüyle ayrıldı bunalımda girdi dün baygınlık geçirdi tüm gün yanındaydım giremedim o ohaldeyken çok kötüydü bugünde çok ağladı salona getirdim kafa dağıtsın diye ama yine aynı çıkarken toparlamisti biraz ama hala aklim onda cok kotu oldu bende kotu oldum onu oyle gorunce.normalde hep gülerdi ağladığını görmedim hiç bugune kadar

Kizlar bu haftaki yarisma icin hayali ip atlamayı seçtik herkezin yapabileceği ekipman gerektirmeyen basit ama eğlenceli bir spor geçenki yarışmamızda 3 4 kişi dışında katilim yoktu ama bundan daha umutluyum lütfen herkez katılım sağlasın

Hergun menulerde takip edecegim yapabildiginiz kadar yapip hergun beni etiketlerseniz not alacağım yapanları isimleri ve yanında adet olarak not alacagim ve hafta bitince 1. 2. 3. Seçip 1. 2. ve 3.ye ödül vereceğiz
Elinizden geleni yapın arkadaşlar ❤
Ödül olarak 1. Ye 3 kare bitter 2. Kare bitter 3. Ye de 1 kare bitter ödülü vereceğiz
Göreyim sizi kızlar ödüller büyük ve çok tatlı

Üzüldüm ayşe'cim arkadaşına, umarım toparlar yakında
Inşallah canım ya cumartesiden beri böyle ama bu 2 gündür daha kötü tam topluyor diyoruz yine başa sarıyor tek arkadaşıyım en samimi oda benim öyle en samimi yanımda ol diyor beni yanlız bırakma elimden geleni yapıyorum onun için anneside rica etti yanında ol destek ol akıl ver diye

Canim yine harikasin ya bu yarisma icin ayri ceza icin ayrimi ornegin ceza icin olan ip gecerli degilmi yarismaya onu anlamadim ben

Canim yine harikasin ya bu yarisma icin ayri ceza icin ayrimi ornegin ceza icin olan ip gecerli degilmi yarismaya onu anlamadim ben
Sağol canım ❤
Ceza ayrı yarışma ayrı canım cezaya yaptıysan cezaya sayılır yarışmaya yaptığın yarışmaya sayılır

Sağol canım ❤
Ceza ayrı yarışma ayrı canım cezaya yaptıysan cezaya sayılır yarışmaya yaptığın yarışmaya sayılır
Hmmm ozaman bugunku cezaya gitti 200 ip atlama yaptim ama dizim elvermedi devamina sonuna dogru baya zorlandim artik yarina kismet insallah

Hmmm ozaman bugunku cezaya gitti 200 ip atlama yaptim ama dizim elvermedi devamina sonuna dogru baya zorlandim artik yarina kismet insallah
Tamam canım çok zorlama ama elinden geleni yap yarın bekliyorum not alacağım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…