Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşaAllah canım ya, inan ben de çok istiyorum.. Ama durumum müsait olmazsa da yapacak birşey yok..
Dişim daha iyi çok şükür, bir ilaçla gargara yapıyorum, ağrısını alıyor, damağıma da iyi geldiğini hissediyorum..

Çok şükür herşey yolunda şimdilik..
Geçen sene kist ameliyatı oldum ama laparoskopi.. Şimdi de doktor üzerinden az zaman geçti, doğumda birşey olur diye tereddüt ediyor.. Ama ameliyatı yapan doktorla konuştum o da birşey olma ihtimali yok dedi..
Ameliyatı başka bir hastanede oldum ama doktorum kendisi önerdi, ameliyatı yapan doktoru da tanıyor, hatta kendisi de geldi ameliyatıma girdi.. Şimdi bekliyoruz, 38. haftada bebeğin ve benim durumuma bakılacak, doğum için başka bir sorun yoksa normal doğum yaparsın dedi..
Doktorumdan memnunum, buraya kadar gelmişken hastane ve en önemlisi doktor değişimi yapmak istemiyorum, ama bir yandan da ameliyatı yapan doktor da normal doğum yapabileceğimi söyleyince acaba oraya mı gitsem diye düşünmüyor değilim.. O doktor da çok iyi, giden memnun..

Recek tere yagi zeytin yagi poğaça 1 günde hepsi fazla olmus canim spor guzel su iyi ama 1 cezayı hak ettin zıplama vermeyelim yarışma olduğu için ama yürüyüş yapabilirsin yarim saat 40 dakika kadar

Evet kaptanım gecede konuştuk bolca iyiyim üzülmüyorum diyor ama ben içini biliyorum ki hala üzülüyor kolay değil elimden geldiğince desteğim yanındayım inşallah kaptanım çok sağol ❤

kuzum tam 2 top diyevektim ki sporları görünce dedim feyza sus maşallah sana
Sağol canım ❤ öğlen arkadaşım bizdeydi ondan yedim 2 top morali bozuk dondurmayida çok seviyor diye dertlese dertlese yedik yoksa normalde dün dondurma olmayacaktı menüde gerçi ben normaldede yiyorum bahane olmasın

ayyyy çok üzüldüm
inşallah hakkında en hayırlısı olmuştur ve tez zamanda hayırlısı ile atlatır...
Çok sağol canım inşallah ❤ dün 1 dünya şebekelik yaptım salonda gülsün diye başardimda öyle böyle unutacak unutmak zorunda göz yaşı değecek insan için akıtılır hak etmeyen biri için değil

Canim menu az olmuş doymaman normal doyurucu birseylerde yememissin
Su az olmuş spor çok güzel ❤

Kaptanim menu sporlar sahane su yine az biraz ipi hemem not alıyım maşallah

Günaydın güzel hatunlar çok güzel bir gün olsun herkez için ❤❤ ben sabah sporuma başlıyorum öncesinde yarışmayı da hatırlatayım tekrar güzel bir katılım bekliyoruz kızlar lütfen az çok herkez yapsin katılsın ❤
Kizlar bu haftaki yarisma icin hayali ip atlamayı seçtik herkezin yapabileceği ekipman gerektirmeyen basit ama eğlenceli bir spor geçenki yarışmamızda 3 4 kişi dışında katilim yoktu ama bundan daha umutluyum lütfen herkez katılım sağlasın

Hergun menulerde takip edecegim yapabildiginiz kadar yapip hergun beni etiketlerseniz not alacağım yapanları isimleri ve yanında adet olarak not alacagim ve hafta bitince 1. 2. 3. Seçip 1. 2. ve 3.ye ödül vereceğiz
Elinizden geleni yapın arkadaşlar ❤
Ödül olarak 1. Ye 3 kare bitter 2. Kare bitter 3. Ye de 1 kare bitter ödülü vereceğiz
Göreyim sizi kızlar ödüller büyük ve çok tatlı
Buarada dün menülere bakamadım çok fazla ip atlayanlar hayali ip atlayanlar beni ayrıca etiketlerse adet yazıp kaydedeyim kızlar gözden kaçmasın ❤

Gunaydin canim bende yaptim sporumu 100 ip atlama 50 mekik 30 dak lessie sabah sabah cocuklar uyurken guzel oluyormus oglenden sonrada vakit bulursam yapicam biseyler .kaptanın sozunu dinlemeyen yarismaci yapmislar ama napim seviyorum ip atlamayi gerci sizin kadar yapamam 1 likte 2likte 3 lukte gozum yok yarismaya katkim olsunyeter bana eee azda bana katkisi olur ohhh tadindan yenmez

Ben
Soylemistin kalabalik olacagiz diye ne guzel ,daim olsun keyfiniz.
Bende sabah 200 gr artidaydim, bugun kendimi spora verdim:)
Onun haricinde cocuklarla su gibi geciyor gunler..
Bende yediklerime dikkat ediyorum burda da ama tarti yok bol bol yuzuyorum insallah eksideyimdir

Aynen canim, cok uzun sure sporu birak yuruyememistim bile. sukur simdi gecti gitti.

evet canim bir arada yiyorum cunku diyetisyenim ogun sayimi dusurmemi soylemisti o yuzden dusuruyorum dorde veya 3e dusurmeye gayret ediyorum.

selam kaptanim, Daha iyiyim bugun ve yarin da raporluyum evdeyim. persembe is basi. kizima da gecirdim galiba onun da burnu akiyor o yuzden o da benimle evde olacak bugun ve yarin.

canim benim tek saglikla kucagina al da eksiklerin onemi yok, haklisin cok sicaksa tabiki zor olur ki bir de son zamanlar daha da zor senin icin.

15 temmuz menum
09:30_ 1 paket cubuk kraker, 1 kutu kola.
13:00_ 1 tabak peynirli salata
18:30 _ 1 tabak somon balikli salata, 1 bardak taze SIKILmis portakal suyu (kizim icecegim diye siparis verdi, cmeyince yazik olmasin diye ictim)
20:00_ 1 kase bogurtlen, 2 ince dilim peynir

su: 3 litreye yakin
spor: 500 ipsiz ip, 50 mekik, 30 dakika leslie
Yawrukush Elmasyuzuk stitch Kozmogirl17

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…