Geçmiş olsun hayatım bugün nasılsın? O boğaz ağrısı bende kronik artık. Azıcık bir rüzgarda kalsam tutuyor hemen. Okul dönemi de öğretmen hastalığı faranjit
Dikkat et canım yine ılık bitki caylarina devam et bir müddet, faydası olur.
Dünkü önerini dikkate aldım. Şu an denizdeyim ilk yuzmemden sonra ara verdim oyleyaziyorum
Umarım normal doğum olur, sağlık açısından sakınca yoksa mutlaka normal doğumu dene canım.
Disin nasıl oldu?
Bende cumaya gore -200 e indim bugun cok mutluyumInsallah gidecek canim, benim kilolar gitmezse size nasil kilo verin derim..
O yuzden kemerleri sIktim:)
Gunaydin canisi..
Canim sen dinlen hafta sonu, ilik icecekler ic, dikkat etmeye devam et..
Sagol kuzucum, insallah bekliyoruz seni de en kisa zamanda
Doktor neden sezeryan dogum dusundu?
Her sey yolunda mi?
Hosgeldin canim, nasilsin?
Yogun bir gun gecirmissin temizlik , yemek...
Biskuvileri Akinla Arasa aldim ama dun cayla huplettim Deryacim.
Odul ogunumdu , ozlemisim cayla birseyler atistirmayi:))
Emegine saglik, 4.takimimiz her yerde:)
Sen harika bir detaysin Deryacim, gercekten.
Tamam cani, bu arada eslestik takimimizin icinde, onuda haber vereyim kuzum:)
Cok guzel canim :)
Evet odulun dibiydi :)))
O halde sporda mi yaptin canim, masallah sana.
Evet canim 400gr arti ile sonuncu oldu baska bir arkadas.
Kazen editorun belirli kriterleri varmis, hicbirimiz bilmiyoruz ,fakat o kriterlere uyan mezun uyelere pro uyelik hediye ediyorlar.
Seni mezun edince kendim olmus gibi sevinecegim canim...
Recek tere yagi zeytin yagi poğaça 1 günde hepsi fazla olmus canim spor guzel su iyi ama 1 cezayı hak ettin15 temmuz menüm
Öğlen:
2 haşlanmış yumurta + 2 dilim ekmek + 1 tatlı kaşığı reçel + 1 tatlı kaşığı tereyağ + küçük bir kapta (valla 2 çorba kaşığı vardır) Ayvalık’tan gelen zeytinyağı
Ara
1 sütlü kahve + 2 bitter
Akşam
2 fit kepekli (peynir + kurutulmuş domatesli) poğaça
2.5 lt su
6km yürüyüş
50 ip atlama
Yawrukush Elmasyuzuk
Zeytinyağını yemesem iyiydi ama ayıptır söylemesi bana ömür billah başka bir yemek vermesinler, şu Ayvalık’tan zeytinyağı üstüme boca etsinler öyle seviyorum öyle seviyorum ki ❤❤❤ Dayanamadım gelince valla
Evet kaptanım gecede konuştuk bolca iyiyim üzülmüyorum diyor ama ben içini biliyorum ki hala üzülüyor kolay değilGuzel canim, afiyet olsun :)
Amin canim , tum kuzulari korusun..
Bende sizdenim tabi :))
Harika :)
Canim cok uzuldum arkadasina..
Kalbi kirilmistir, nice emek vermistir iliskisine, fedakarliklar yapmistir, suan cok yeni her sey, toparlanmasi uzun surer ama zaman en buyuk ilac.
Ve belki ileride iyi ki ayrilmisiz diyecek, tabi suan bu sekilde dusunmesinin imkani yok.
Umarim her sey onun icin daha guzel olur.
Sende destek olmakla cok guzel yapiyorsun, arkadaslar boyle gunler icindir..
1 gunde 2 misafir grubu agirlamissin, enerjin daim olsun canim.
Ayrica sporlarinida boyle ozenli dusunmene cok sevindim:)
Canim ip atlamada , her yere ayagini bastiginda diz eklemine cok ciddi anlamda baski ve basinc uyguluyorsun.
Bence sen doktora gidip, dizinde her seyin yolunda oldugunu ogrenene kadar bu egzersizden uzak dur.
Harikasin :)
Kolayladin mi ablacim?
Sorma bu sene 2 defadir boyle ailesini bulamayan cocuga denk geliyorum, icim parcalaniyor.
Cay da zaten su yeterince su almissin canim.
Normalde aksam yememissin, oglen yememissin yediklerin kalori olarak diyete uygun ama saglikli degil.
Misafirin vardi normal , ben sadece duzenli beslenmeyi unutma diye hatirlatiyorum :)
Menu guzel ablacim, sporunuda yapmissin:)
Sağol canımkuzum tam 2 top diyevektim ki sporları görünce dedim feyza susmaşallah sana
Çok sağol canım inşallah ❤ dün 1 dünya şebekelik yaptım salonda gülsün diye başardimda öyle böyle unutacak unutmak zorunda göz yaşı değecek insan için akıtılır hak etmeyen biri için değilayyyy çok üzüldüm
inşallah hakkında en hayırlısı olmuştur ve tez zamanda hayırlısı ile atlatır...
Canim menu az olmuş doymaman normal doyurucu birseylerde yememissin15 Temmuz
12.00 1yk çörekotu yağı
3yk yulaf az süt 2 kuru kayısı kakao ve 1 tk fıstık ezmesini pişirdim ama yarısından az fazlasını yiyebildim..
2 Türk kahvesi
18.00
yarım demet semizotu ve salatalıktan salata + 1 dilim ekmek + 1 çk fıstık ezmesi
yarım muz
annem haşhaşlı çörek yaptı ondan bir parça yedim(misafirler geldi yanlarında hiçbir şey yemeden duramadım..)
1 dilim karpuz az kiraz ve yarım şeftali
(bugün hiç adam gibi doymadım)
su 2L
spor
Lelsli 45dk
200 zıp (100ü ceza 100ü yarış)
100 yana eğilme
Yawrukush Elmasyuzuk stitch
@klbk33 @Derya_the_queen
Kaptanim menu sporlar sahane su yine az biraz15 TEMMUZ MENUM
SABAH 9.30DA
2 yumurtadan menemen
1 dilim tb ekmegi
5 zeytin
3 parca karpuz
1 kk peynir
OGLEN 13.30DA
2 yumurtadan sucuklu yumurta
1 salatalik , yarim avokado
Yarim dilim tb ekmegi
ARA 15.00DE
Filtre kahve
AKSAM 19.00DA
1 tabak salata ustune tavuk doner
1 parca pita ekmegi (cok azdi sicacikti tadimlik aldim.)
*Yatana kadar sekersiz cay icerim, yaninda da 1 hurma yiyecegim.
SU:2.5 lt
SPOR: 1 saat yuruyus bandi yuksek tempolu, 40 dk bisiklet, yarim saat esimle site icinde yuruyus.
YARISMA: 1500 ip atlamaElmasyuzuk
Gunaydin canim bende yaptim sporumu 100 ip atlama 50 mekik 30 dak lessie sabah sabah cocuklar uyurken guzel oluyormus oglenden sonrada vakit bulursam yapicam biseyler .kaptanın sozunu dinlemeyen yarismaci yapmislar ama napim seviyorum ip atlamayi gerci sizin kadar yapamam 1 likte 2likte 3 lukte gozum yok yarismaya katkim olsunyeter bana eee azda bana katkisi olur ohhh tadindan yenmezGünaydın güzel hatunlar çok güzel bir gün olsun herkez için ❤❤ ben sabah sporuma başlıyorum öncesinde yarışmayı da hatırlatayım tekrar güzel bir katılım bekliyoruz kızlar lütfen az çok herkez yapsin katılsın ❤
Kizlar bu haftaki yarisma icin hayali ip atlamayı seçtik herkezin yapabileceği ekipman gerektirmeyen basit ama eğlenceli bir spor geçenki yarışmamızda 3 4 kişi dışında katilim yoktu ama bundan daha umutluyum lütfen herkez katılım sağlasın❤
Hergun menulerde takip edecegim yapabildiginiz kadar yapip hergun beni etiketlerseniz not alacağım yapanları isimleri ve yanında adet olarak not alacagim ve hafta bitince 1. 2. 3. Seçip 1. 2. ve 3.ye ödül vereceğiz
Elinizden geleni yapın arkadaşlar ❤
Ödül olarak 1. Ye 3 kare bitter 2. Kare bitter 3. Ye de 1 kare bitter ödülü vereceğiz
Göreyim sizi kızlar ödüller büyük ve çok tatlı
Buarada dün menülere bakamadım çok fazla ip atlayanlar hayali ip atlayanlar beni ayrıca etiketlerse adet yazıp kaydedeyim kızlar gözden kaçmasın ❤
Bende yediklerime dikkat ediyorum burda da ama tarti yok bol bol yuzuyorum insallah eksideyimdirSoylemistin kalabalik olacagiz diye ne guzel ,daim olsun keyfiniz.
Bende sabah 200 gr artidaydim, bugun kendimi spora verdim:)
Onun haricinde cocuklarla su gibi geciyor gunler..
Aynen canim, cok uzun sure sporu birak yuruyememistim bile. sukur simdi gecti gitti.Gecmis olsun canim, ayagindan opersyon gecirdiysen spor yapamamissindir, oyuzden eskisi kadar kilo verememen normal.
2 gununde cok guzel olmus Deryacim, ornek menuler geliyor hep senden.:)
Diyete uygun, light olan yerine normalini tercih et canim, salatayla sahane bir ogun oluyor.
Bende internetten alacagim , aklimda benimde.
Konserve olmasindan ,saglik acisindan endise ediyorsan tuketmekte onunla ilgili yorum yapamayacagim.
Ama diyet icin uygun:)
Indian americanlar canim.
Ben californiada yasiyorum.
Sen yinede firsat bulup gelmeye calis esim.
Nasil gecti gunun?
Regli olamamak cok stresli, insallah olur rahatlarsin.
Bende korunmak icin implant kullaniyorum 3 yildir.
Hicbir zararini gormedim simdiye dek,zaman zaman sis hissediyorum kendimi ama hic ona yormamistim.
Canim cocugun cok fazla ustune dusup, onu hicbir sorumlulugu almadan yetistirmek dogru degil kesinlikle seninle hem fikirim.
Ama dun yasadigimiz olay oyle bir durum degildi.Daha 3 yasindaki bir cocugun sokaklarda tek basina dolasmasi gercekten tehlikeli seylere sebep olur.
Bizim ve dogu ulkelerinin kulturunde cocugu asiri sahiplenme, onlar icin her seyi yapma vs var haklisin, bu sebeple batili insanlarin cocuklarina nazaran daha simarik ,soz dinlemeyen cocuklar yetistiriyoruz.
Ama olay guvenlik kismina gelince bence hepimiz, butun ebeveyler cok dikkatli olmaliyiz.
Cunku cocuk dedigimiz varlik sanki tum tehlikeli seyleri uzerine ceken bir miknatis gibi...
Selam esim cok daha iyiyim, bugun ve yarin da raporluyum evdeyim. Tartiya yaklasmaya korkuyorum cumaya kadar bakmayacagimDeryaOnDiet canim nasil oldun
evet canim bir arada yiyorum cunku diyetisyenim ogun sayimi dusurmemi soylemisti o yuzden dusuruyorum dorde veya 3e dusurmeye gayret ediyorum.50 mekik yaptım olurmuu
+700 fark var ama
Yeme yeme sakın dagıt gitsinnn
Ettim insallah bugun
200 Ia tamam kaptan
Super bi donus olmus tebrikler insallah degerlerinde kat kat artar canim
Bogurtlen ahududu dondurma hepsi biraradami canım cık cık cık genel olarak guzel canim hasta halinle sporda yapmissin tebrik ediyorum seni
Hiiii sakın cıssss yapma kuzum bole seyler biz gucluyuz hemen pes etmeyizz ama cabuk toparlamissin gordugum kadariyla cumaya gelcek eksiler.
Bu wc ye cikmamis halinse bravoo valla tatlim
Evet canim ya baya baya olmamis ama bugun toparlicam insallah
Sende bizdensin kaptan.
Iyi eglenceler canim.
selam kaptanim, Daha iyiyim bugun ve yarin da raporluyum evdeyim. persembe is basi. kizima da gecirdim galiba onun da burnu akiyor o yuzden o da benimle evde olacak bugun ve yarin.@Diyetteanne canim bu hafta hic yoksun, iyi misin?
stitch cim ozledik canim:)
@Gonulmeyvesi birkac gun gelemeyecegim demistin ama epey oldu, nerelerdesin?
DeryaOnDiet nasil oldun canim, daha iyi misin?
Mavi boncukkk tatil nasil gidiyor?
@tomrs ne var ne yok canim, bebis haberi var mi:)
@tuzsuz_ruh kaptanim nasilsin?
@gogo2405 gonca ablam uyanmissin gunaydin:)
Unutmadik kaptanim yazarim simdi menumu, dun tam 500 kere ipsiz ip atladimGunaydin kizlar, mutlu bir gun gecirmenizi diliyorum.
Ip atlama yarismamizi unutmayin.
Menulere, egzersizlerede dikkat edelim.
canim benim tek saglikla kucagina al da eksiklerin onemi yok, haklisin cok sicaksa tabiki zor olur ki bir de son zamanlar daha da zor senin icin.Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?
Tam hazır değil ama yavaş yavaş hazırlanıyor :) fazla sakinim galiba :)
Baştan beri gittiğim hastanede doğum yapacağım, kendi doktorumu istiyorum..
Hiç duymadım buralarda öyle bir kurs, gerçekten çok iyi olurdu ama.. İlk çocuk ve hiç bir bilgim yok.. Annemler falan gerçi yardım edecekler işte bakalım..
Havalar öyle sıcak ki, hiçbirşey yapmaya takatim olmuyor bütün gün, daha eksiklerim var, çıkıp almam gerek.. Zaman daralıyor ben evde yuvarlanıyorum ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?