Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim baya dikkat etmissin, doymamis hissetmen nromal. ama kilo vermek icin de galiba boyle yemek lazim. afiyet olsun, cok guzel dikkate etmissin masallah. sporun da harika

wuuwuu o kadar sporla o dondurmalar coooktan erimistir zaten canim, masallah. yine harikasin

Çok şükür canım benim az kalmış Doğuma sağ sağlim inşallah bir avazda

cok yogun gecmis canim gunun, ne guzel misafir iyidir evde. Ben de hic sevmem misafirin yaninda telefonu elime almayi. ohh o yogunlukta spor da yapmissin masallah

en buyuk odulum hic degilse gecen haftaki kilomu gormek olacak benim icin dun 500 ip ataladim, bugun de hedefim en az 500 bakalim

Artik cok az kalmis canim ,sen dinlen, son zamanlarin tadini cikart.
Esyalari, dogum cantanida tamamla canim :)

Bende cumaya gore -200 e indim bugun cok mutluyum
Harikasin :)

Canim hersey yolunda olsun, sen ve bebegin saglikli olun, insallah hayirlisiysa normal dogum olur , dogum sonrasi kolayca toparlanirsin.
Ama diyelim ki sezeryan oldu , muhim olan saglikla , yavrunla birbirinize kavusmaniz.
Sen kendini bir doguma odaklama, en iyisi ne ise sizin icin o olsun..
Dualarim sizinle canim.

Kaptanim menu sporlar sahane su yine az biraz ipi hemem not alıyım maşallah
Canim 2.5 lt su, cay, kahve ile rahat 4 lt olmustur, cok bile su yahu :))

Ben

Bende yediklerime dikkat ediyorum burda da ama tarti yok bol bol yuzuyorum insallah eksideyimdir
Bence haftaya harika bir eksiyle takima gireceksin :)

Aynen canim, cok uzun sure sporu birak yuruyememistim bile. sukur simdi gecti gitti.
Cok sevindim simdi iyi olmana...

selam kaptanim, Daha iyiyim bugun ve yarin da raporluyum evdeyim. persembe is basi. kizima da gecirdim galiba onun da burnu akiyor o yuzden o da benimle evde olacak bugun ve yarin.
Hay Allah kiyamam kuzuna, insallah artmadan hastaligi toparlanir.
Oda sende daha iyi olun canim.

canim ip atlaman, leslie harika..
Ama cubuk kraker, cola ve portakal suyu cok kalorili junk foodlar.
Eminim bir daha tuketmeyeceksin.
Bugunku menu ile aksam isleyecegim tabloya :)

Son düzenleme:
Canim demin tartildim -300 oldum 77 yi gordum dunle bugun arasinda 1 kilo var tam yupppiiii

cok yogun gecmis canim gunun, ne guzel misafir iyidir evde. Ben de hic sevmem misafirin yaninda telefonu elime almayi. ohh o yogunlukta spor da yapmissin masallah
Cok sukur bereketli gundu dun bugunde alisverise cikicam dugun icin bisiler bakicam ama sporumu hallettim merak etme

Harikasin tatlim kola gozume bile catmadi bu menude dunku 2 kilo sifirlanmistir emin ol

Merhaba Kızlarr nasılsınızz? Yawrukush şimdi gördüm etiketini evet giremedim hiç buraya Pazartesi tatilinden faydalandım biraz cuma günü iş çıkışı eve gittim hazırladım bavulu anne evine gittik haftasonu ordaydım kafa dinledim biraz Tabi anne evi olunca yemeklerde geldi gitti bugün kaldığım yerden devam ama bugünde adet oldum tam 1 hafta gecikti akşam dayanamayıp test yaptım artık sonucu görünce rahatlayıp geldi heralde

canim portakal suyu kutu degil taze SIKmaydi, ama haklisin cubuk kraker ve cola cok fena oldu.

Gunaydin kizlar, ne kadar cok yazismissiniz masallah :)
Ben odevlerimi bitiremedim, cok yogunum ama hic dikkat edemiyorum yediklerime de, 1 agustosa kadar izin istiyorum sizden. Arada gelmeye calisirim opuyorum xx
canim benim onemli olan odevini bitirmen, sirada tez var. Oncelik onlarin sora yine gelirsin beraber kilo veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…