- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
canim baya dikkat etmissin, doymamis hissetmen nromal. ama kilo vermek icin de galiba boyle yemek lazim. afiyet olsun, cok guzel dikkate etmissin masallah. sporun da harika15 Temmuz
12.00 1yk çörekotu yağı
3yk yulaf az süt 2 kuru kayısı kakao ve 1 tk fıstık ezmesini pişirdim ama yarısından az fazlasını yiyebildim..
2 Türk kahvesi
18.00
yarım demet semizotu ve salatalıktan salata + 1 dilim ekmek + 1 çk fıstık ezmesi
yarım muz
annem haşhaşlı çörek yaptı ondan bir parça yedim(misafirler geldi yanlarında hiçbir şey yemeden duramadım..)
1 dilim karpuz az kiraz ve yarım şeftali
(bugün hiç adam gibi doymadım)
su 2L
spor
Lelsli 45dk
200 zıp (100ü ceza 100ü yarış)
100 yana eğilme
Yawrukush @Elmasyuzuk stitch
K klbk33FitFiliz
wuuwuu o kadar sporla o dondurmalar coooktan erimistir zaten canim, masallah. yine harikasin15 temmuz pazartesi
Sabah
5 yk yulaf ezmesi 250 ml light süt 4 5 çatal lor peynirli yumurta 4 5 üçgen dilim karpuz 1 bardak filtre kahve
Öğlen
2 top dondurma 1 avuc kuru yemis(arkadaşımlaydım)
Spor öncesi
1 kase yoğurtlu nesfit yulafli gevrek
100 ml kendi yaptığım protein milk shake şekersiz
Akşam
1 tabak haslama bulgur haslanmis tavuk 2 yk yoğurt
Son ara
1 nektarı 6 kiraz 2 taze kayısı
Su 3.8 litre
Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
12 dakika bel göbek egzersiz videosu
20 dakika tum vucut egzersiz videosu
1100 ip atlama(ip ile) (yarışma için)
60 mekik
40 dambilli mekik
60 sağ kol dambil kaldırma
60 sol kol dambil kaldırma
Öğlen
500 hayali ip atlama (yarışma için)
60 squat
Spor akşam salonda
31 dakika eliptik bisiklet
30 dakika koşu bandı
20 dakika dikey bisiklet
20 dakika ağırlık çalışması
Akşam evde
500 ip atlama (yarışma için)
50 dambilli squat
50 sağ kol dambil kaldırma
50 sol kol dambil kaldırma
İYiyim datlım çok sağol sen nasılsınD Diyetteanne canim bu hafta hic yoksun, iyi misin?
stitch cim ozledik canim:)
@Gonulmeyvesi birkac gun gelemeyecegim demistin ama epey oldu, nerelerdesin?
DeryaOnDiet nasil oldun canim, daha iyi misin?
@Mavi boncukkk tatil nasil gidiyor?
@tomrs ne var ne yok canim, bebis haberi var mi:)
@tuzsuz_ruh kaptanim nasilsin?
@gogo2405 gonca ablam uyanmissin gunaydin:)
Çok şükür canım benim az kalmış Doğuma sağ sağlim inşallah bir avazdaÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın?
Tam hazır değil ama yavaş yavaş hazırlanıyor :) fazla sakinim galiba :)
Baştan beri gittiğim hastanede doğum yapacağım, kendi doktorumu istiyorum..
Hiç duymadım buralarda öyle bir kurs, gerçekten çok iyi olurdu ama.. İlk çocuk ve hiç bir bilgim yok.. Annemler falan gerçi yardım edecekler işte bakalım..
Havalar öyle sıcak ki, hiçbirşey yapmaya takatim olmuyor bütün gün, daha eksiklerim var, çıkıp almam gerek.. Zaman daralıyor ben evde yuvarlanıyorum ancak
cok yogun gecmis canim gunun, ne guzel misafir iyidir evde. Ben de hic sevmem misafirin yaninda telefonu elime almayi. ohh o yogunlukta spor da yapmissin masallahTekrardan selam kızlar ancak fırsatim oldu sabah cocuklarla bogusurken kahvaltiya misafir gelcegini ogrendim oyle bir tempoyla basladi gunum sabah 10 da geldi aksam 6 da gittiler misafir yanindada cok elime telefonu almayi sevmem zaten pekte firsatim olmadi.misadir gitti ortaligi hizlica toparladim 50 mekik 200 ip atlama 50 squat 20 dakika lessie yapiyordumki telefon geldi bir misafir daha spor bitti bu sefer onlarin telasi bbasladi halbuki yarim saatte ay yuruyusumu yapicaktim.neyse artik bugunluk bunlarla yetinicem cocuklarin birini uyuttum digeride daha ayagimda onuda uyutim tekrardan donucem buraya menumu paylasicam suanda sabahla ayni kilodayim 68 im sabah a eski halime donucem ins
en buyuk odulum hic degilse gecen haftaki kilomu gormek olacak benim icinKizlar bu haftaki yarisma icin hayali ip atlamayı seçtik herkezin yapabileceği ekipman gerektirmeyen basit ama eğlenceli bir spor geçenki yarışmamızda 3 4 kişi dışında katilim yoktu ama bundan daha umutluyum lütfen herkez katılım sağlasın❤
Hergun menulerde takip edecegim yapabildiginiz kadar yapip hergun beni etiketlerseniz not alacağım yapanları isimleri ve yanında adet olarak not alacagim ve hafta bitince 1. 2. 3. Seçip 1. 2. ve 3.ye ödül vereceğiz ☺
Elinizden geleni yapın arkadaşlar ❤
Ödül olarak 1. Ye 3 kare bitter 2. Kare bitter 3. Ye de 1 kare bitter ödülü vereceğiz ☺
Göreyim sizi kızlar ödüller büyük ve çok tatlı ☺
Artik cok az kalmis canim ,sen dinlen, son zamanlarin tadini cikart.Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın?
Tam hazır değil ama yavaş yavaş hazırlanıyor :) fazla sakinim galiba :)
Baştan beri gittiğim hastanede doğum yapacağım, kendi doktorumu istiyorum..
Hiç duymadım buralarda öyle bir kurs, gerçekten çok iyi olurdu ama.. İlk çocuk ve hiç bir bilgim yok.. Annemler falan gerçi yardım edecekler işte bakalım..
Havalar öyle sıcak ki, hiçbirşey yapmaya takatim olmuyor bütün gün, daha eksiklerim var, çıkıp almam gerek.. Zaman daralıyor ben evde yuvarlanıyorum ancak
Harikasin :)Bende cumaya gore -200 e indim bugun cok mutluyum
Canim hersey yolunda olsun, sen ve bebegin saglikli olun, insallah hayirlisiysa normal dogum olur , dogum sonrasi kolayca toparlanirsin.Çok şükür herşey yolunda şimdilik..
Geçen sene kist ameliyatı oldum ama laparoskopi.. Şimdi de doktor üzerinden az zaman geçti, doğumda birşey olur diye tereddüt ediyor.. Ama ameliyatı yapan doktorla konuştum o da birşey olma ihtimali yok dedi..
Ameliyatı başka bir hastanede oldum ama doktorum kendisi önerdi, ameliyatı yapan doktoru da tanıyor, hatta kendisi de geldi ameliyatıma girdi.. Şimdi bekliyoruz, 38. haftada bebeğin ve benim durumuma bakılacak, doğum için başka bir sorun yoksa normal doğum yaparsın dedi..
Doktorumdan memnunum, buraya kadar gelmişken hastane ve en önemlisi doktor değişimi yapmak istemiyorum, ama bir yandan da ameliyatı yapan doktor da normal doğum yapabileceğimi söyleyince acaba oraya mı gitsem diye düşünmüyor değilim.. O doktor da çok iyi, giden memnun..
Canim 2.5 lt su, cay, kahve ile rahat 4 lt olmustur, cok bile su yahu :))Kaptanim menu sporlar sahane su yine az birazipi hemem not alıyım maşallah
Bence haftaya harika bir eksiyle takima gireceksin :)Ben
Bende yediklerime dikkat ediyorum burda da ama tarti yok bol bol yuzuyorum insallah eksideyimdir
Cok sevindim simdi iyi olmana...Aynen canim, cok uzun sure sporu birak yuruyememistim bile. sukur simdi gecti gitti.
Hay Allah kiyamam kuzuna, insallah artmadan hastaligi toparlanir.selam kaptanim, Daha iyiyim bugun ve yarin da raporluyum evdeyim. persembe is basi. kizima da gecirdim galiba onun da burnu akiyor o yuzden o da benimle evde olacak bugun ve yarin.
canim ip atlaman, leslie harika..15 temmuz menum
09:30_ 1 paket cubuk kraker, 1 kutu kola.
13:00_ 1 tabak peynirli salata
18:30 _ 1 tabak somon balikli salata, 1 bardak taze SIKILmis portakal suyu (kizim icecegim diye siparis verdi, cmeyince yazik olmasin diye ictim)
20:00_ 1 kase bogurtlen, 2 ince dilim peynir
su: 3 litreye yakin
spor: 500 ipsiz ip, 50 mekik, 30 dakika leslie
Yawrukush @Elmasyuzuk stitch Kozmogirl17
Bende iyiyim canim sagol, kilo vermekle ugrasiyoruz toplucaİYiyim datlım çok sağol sen nasılsın
Canim demin tartildim -300 oldum 77 yi gordum dunle bugun arasinda 1 kilo var tam yupppiiiiArtik cok az kalmis canim ,sen dinlen, son zamanlarin tadini cikart.
Esyalari, dogum cantanida tamamla canim :)
Harikasin :)
Canim hersey yolunda olsun, sen ve bebegin saglikli olun, insallah hayirlisiysa normal dogum olur , dogum sonrasi kolayca toparlanirsin.
Ama diyelim ki sezeryan oldu , muhim olan saglikla , yavrunla birbirinize kavusmaniz.
Sen kendini bir doguma odaklama, en iyisi ne ise sizin icin o olsun..
Dualarim sizinle canim.
Canim 2.5 lt su, cay, kahve ile rahat 4 lt olmustur, cok bile su yahu :))
Bence haftaya harika bir eksiyle takima gireceksin :)
Cok sevindim simdi iyi olmana...
Hay Allah kiyamam kuzuna, insallah artmadan hastaligi toparlanir.
Oda sende daha iyi olun canim.
canim ip atlaman, leslie harika..
Ama cubuk kraker, cola ve portakal suyu cok kalorili junk foodlar.
Eminim bir daha tuketmeyeceksin.
Bugunku menu ile aksam isleyecegim tabloya :)
Cok sukur bereketli gundu dun bugunde alisverise cikicam dugun icin bisiler bakicam ama sporumu hallettim merak etmecok yogun gecmis canim gunun, ne guzel misafir iyidir evde. Ben de hic sevmem misafirin yaninda telefonu elime almayi. ohh o yogunlukta spor da yapmissin masallah
Harikasin tatlim kola gozume bile catmadi bu menude dunku 2 kilo sifirlanmistir emin ol15 temmuz menum
09:30_ 1 paket cubuk kraker, 1 kutu kola.
13:00_ 1 tabak peynirli salata
18:30 _ 1 tabak somon balikli salata, 1 bardak taze SIKILmis portakal suyu (kizim icecegim diye siparis verdi, cmeyince yazik olmasin diye ictim)
20:00_ 1 kase bogurtlen, 2 ince dilim peynir
su: 3 litreye yakin
spor: 500 ipsiz ip, 50 mekik, 30 dakika leslie
Yawrukush @Elmasyuzuk stitch Kozmogirl17
Bende iyiyim canim iyilesmene sevindimSelam esim cok daha iyiyim, bugun ve yarin da raporluyum evdeyim. Tartiya yaklasmaya korkuyorum cumaya kadar bakmayacagim
sen nasilsin canim?
Eş mi olduk birZ güçlü bir eş
Vardık çok şükür
canim portakal suyu kutu degil taze SIKmaydi, ama haklisin cubuk kraker ve cola cok fena oldu.Artik cok az kalmis canim ,sen dinlen, son zamanlarin tadini cikart.
Esyalari, dogum cantanida tamamla canim :)
Harikasin :)
Canim hersey yolunda olsun, sen ve bebegin saglikli olun, insallah hayirlisiysa normal dogum olur , dogum sonrasi kolayca toparlanirsin.
Ama diyelim ki sezeryan oldu , muhim olan saglikla , yavrunla birbirinize kavusmaniz.
Sen kendini bir doguma odaklama, en iyisi ne ise sizin icin o olsun..
Dualarim sizinle canim.
Canim 2.5 lt su, cay, kahve ile rahat 4 lt olmustur, cok bile su yahu :))
Bence haftaya harika bir eksiyle takima gireceksin :)
Cok sevindim simdi iyi olmana...
Hay Allah kiyamam kuzuna, insallah artmadan hastaligi toparlanir.
Oda sende daha iyi olun canim.
canim ip atlaman, leslie harika..
Ama cubuk kraker, cola ve portakal suyu cok kalorili junk foodlar.
Eminim bir daha tuketmeyeceksin.
Bugunku menu ile aksam isleyecegim tabloya :)
canim benim onemli olan odevini bitirmen, sirada tez var. Oncelik onlarin sora yine gelirsin beraber kilo veririz.Gunaydin kizlar, ne kadar cok yazismissiniz masallah :)
Ben odevlerimi bitiremedim, cok yogunum ama hic dikkat edemiyorum yediklerime de, 1 agustosa kadar izin istiyorum sizden. Arada gelmeye calisirim opuyorum xx
iyi alisverisler vanimCok sukur bereketli gundu dun bugunde alisverise cikicam dugun icin bisiler bakicam ama sporumu hallettim merak etme
sagol canim insallah yaa bir cuma kiloma dussem huc degilseHarikasin tatlim kola gozume bile catmadi bu menude dunku 2 kilo sifirlanmistir emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?