günaydın güzel bayanlar zayıflayınca çıtır bayanlar diyeceğim nasılsınız ben sabah tartıldım 69.500 çıktı sizce 3 günde yarım kilo verebilirmiyim
ayy gercektenmı fark varmı sekercımm ayy cok sukurevet gobegım hala cok fazla ozellıkle onun ıcın bıseyler yapmam gerek pılatese martta baslıycam sekercımm. bırazda mekık aletı var evde onunla calısayım ozaman . ayy ben yıllardan sonra ılk defa etek gıydım oyuzden zaten 2 tane etegım var ozamann gıtsınn göbek yagları dıyorum ve sloganımı degısıyorum
daha çok etek alıp giyceksin canım bende her gece yattığımda giyemediğim kıyafetlerimi düşünüp biran önce zayıflamak istiyorum. tatlım dün ekmek tüketimi konusunda konuşmuştuk ya diğer arkadaşlarda okurlar inş. bir müdür arkadaşım 8 ay boyunca diyet yaptı kiloda verdi ama ekmek tüketmedi belki günde 1 yada 2 dilim ancak yediğini söyledi hamur işi yemedim dedi sonra unutkanlık başladı doktora gittiğinde b12 nin eksik olduğu tahlil sonuçlarında ortaya çıktı aylarca iğne vuruldu ilaç kullandı ve kardeşlerimin adını bile unutuyordum dedi saatlerce kayınpederinin soyadını düşündüğünü ama aklına bir türlü gelmediğini söyledi komik olmakla birlikte çok üzüldüm yani b12 ekmekte olan bir vitaminmiş ve mutlaka alınması gerekiyormuş en az günde 4 dilim ekmek yemeliymişiz.
daha çok etek alıp giyceksin canım bende her gece yattığımda giyemediğim kıyafetlerimi düşünüp biran önce zayıflamak istiyorum. tatlım dün ekmek tüketimi konusunda konuşmuştuk ya diğer arkadaşlarda okurlar inş. bir müdür arkadaşım 8 ay boyunca diyet yaptı kiloda verdi ama ekmek tüketmedi belki günde 1 yada 2 dilim ancak yediğini söyledi hamur işi yemedim dedi sonra unutkanlık başladı doktora gittiğinde b12 nin eksik olduğu tahlil sonuçlarında ortaya çıktı aylarca iğne vuruldu ilaç kullandı ve kardeşlerimin adını bile unutuyordum dedi saatlerce kayınpederinin soyadını düşündüğünü ama aklına bir türlü gelmediğini söyledi komik olmakla birlikte çok üzüldüm yani b12 ekmekte olan bir vitaminmiş ve mutlaka alınması gerekiyormuş en az günde 4 dilim ekmek yemeliymişiz.
canım ben de b12 hastasıyım. dodex adlı iğneleri vuruluyorum vs.
b12 ekmekte çok az bulunuyor. ekmekten dolayı değildir, o. sağlıksız beslenmedendir.
ben et yemezdim, kokusu bile ağır geldi. kırk yılda bir balık yerdim. şimdi tedavi oldum solgar ın ürünleri iğneler vs.
kırmızı et, beyaz et, balık... bunları yiyemiyorsak da mantarda da bolca b12 var. b12 hastalarına bunlar veriliyor.
ben b12 olmama rağmen diyetisyenim ekmeği hiç önermedi, karbonhidratı aza indir dedi hep. proteini alırsak metabolizmamız da güçlenir, kas denge duruşumuz da.
ekmek yenecekse de tam buğday ekmekleri tercih edilmeli ve günlük yürüyüşler yapılmalı.
canım b 12 vitamini gercekten vücut için önemli ama illaki ekmekle alınacak die bişi yok ki bence herkesin bi dengesi vardır günlük yediği o dengeyi bozmamalıdır..
bak mesela b 12 kırmızı ette yumurtada balıkda cok fazladır bu vitamin eksikliği daha cok vejeteryanlarda görülür.
bence o kişiye yanlıs bilgi vermişler sadece ekmek yemedi die bunun olması cok güç yanı zaten günde 1-2 dilim ekemğinide yiyormus..
yanlıs olmasın b 12 suda çözünen bir vitamındir ama hayvansal ürünlerde ve mayalı soya ürünlerinde bulunur.
bide b 12 depolarının boşalması hemen olacak bir sey değil bununiçin 3-4 sene gecmesi gerekli yani kısa sürede olucasak bir durum değil..
canım ben de b12 hastasıyım. dodex adlı iğneleri vuruluyorum vs.
b12 ekmekte çok az bulunuyor. ekmekten dolayı değildir, o. sağlıksız beslenmedendir.
ben et yemezdim, kokusu bile ağır geldi. kırk yılda bir balık yerdim. şimdi tedavi oldum solgar ın ürünleri iğneler vs.
kırmızı et, beyaz et, balık... bunları yiyemiyorsak da mantarda da bolca b12 var. b12 hastalarına bunlar veriliyor.
ben b12 olmama rağmen diyetisyenim ekmeği hiç önermedi, karbonhidratı aza indir dedi hep. proteini alırsak metabolizmamız da güçlenir, kas denge duruşumuz da.
ekmek yenecekse de tam buğday ekmekleri tercih edilmeli ve günlük yürüyüşler yapılmalı.
canım b 12 vitamini gercekten vücut için önemli ama illaki ekmekle alınacak die bişi yok ki bence herkesin bi dengesi vardır günlük yediği o dengeyi bozmamalıdır..
bak mesela b 12 kırmızı ette yumurtada balıkda cok fazladır bu vitamin eksikliği daha cok vejeteryanlarda görülür.
bence o kişiye yanlıs bilgi vermişler sadece ekmek yemedi die bunun olması cok güç yanı zaten günde 1-2 dilim ekemğinide yiyormus..
yanlıs olmasın b 12 suda çözünen bir vitamındir ama hayvansal ürünlerde ve mayalı soya ürünlerinde bulunur.
bide b 12 depolarının boşalması hemen olacak bir sey değil bununiçin 3-4 sene gecmesi gerekli yani kısa sürede olucasak bir durum değil..
minnosum hani eski bi fotom var demiştin yaa bana karda kaban üzerinde o fotodaki gibisin sanırım orda 62 falandın yani olduğundan 5 kilo kadar az görünüyorsun su anda fark cok cok fazla zaten keske ölcseydin vücudunu ilk diyete baslarken kendinde kac santim inceldiğini görürdün..
kızlar basım cok ağrıyor yaa bu yolculuk beni mahvetti ilac aldım şimdi öğlene kadar gecer inş..
evet meyvem o karda kabanlı resmım 62 kıloyken cekınmıstım eger sımdı öyle gorunuyorsun dersen ben 62 kıloda afet gıbın olurum yaa yıhuhuhuayy cok mutlu oldum tesekkur ederım sekercımmm
geçmiş olsun meyvecim... ilaç aldıysan geçer inş..
ben de şok diyetlerle detokslarla vs. veremiyorum. o yüzden dengeli öğünlü beslenmeme geri döndüm. beni bu paklıyor diye. cuma işe yarayıp yaramadığını göreceğiz.
yeşil çay vaktiiiiiiiii
geçmiş olsun meyvecim... ilaç aldıysan geçer inş..
ben de şok diyetlerle detokslarla vs. veremiyorum. o yüzden dengeli öğünlü beslenmeme geri döndüm. beni bu paklıyor diye. cuma işe yarayıp yaramadığını göreceğiz.
yeşil çay vaktiiiiiiiii
hımmm bende gercekten cok yararlı bılgıler aldım sekerlerım tesekkur ederımmb12 eksıklıgı kardesımde de vardı ama benım kardesım et sevmez yanı proteın hıc almasada olur onun ıcın vejeteryan degıl ama ıste onun gıbı bısey doktor en azından azcık da olsa et yemesı gerektıgını soyledı hanı vejeteryan olsa b12 vıtamının oldugu sebzelerde varmıs mesela mantar dedı meyvem onun gıbı. annemı goturdugum dıyetısyende lutfen her gruptan her gun yemeye ozen gosterın dedı yanı proteın karbonhıdrat sebze meyve vıtamın falan ıste . dengelı beslenınce kılo verılır dengesız beslenınce ıstersen bır kasık ye kılo veremezsın dedı
dahada güzel olucaksın minnosum düşünsene 55 ilosun ama 50 kiloluk bi afet görünüyorsun..
[COLOR[/COLOR]
doğru minnosum ac kalarak kim doğru düzgün zayıfladı ki..
bende kardesin gibiyimdir kırmızı et yiyemem tavuk etini iice ayıklar öyle yerim ..
ama gel gör ürik asitim düşmüş dr bahanesiz mecbur yiceksin dedi daha öncede yee yee diyordu ama ben yiyemiyorum die fazla ısrar etmiyordu şimi zorunlu oldu...
evet meyvem o karda kabanlı resmım 62 kıloyken cekınmıstım eger sımdı öyle gorunuyorsun dersen ben 62 kıloda afet gıbın olurum yaa yıhuhuhuayy cok mutlu oldum tesekkur ederım sekercımmm
dahada güzel olucaksın minnosum düşünsene 55 ilosun ama 50 kiloluk bi afet görünüyorsun..
işe yarıcak hypatıam takıma ilk girdiğinde ne güzel veriyordun yine vericeksin aslında herkesde işe yarıyacak yöntem bu bende cuma monticime baslıcamm
ayy dusunemıyorummm
aç kalarak zayıflansaydı ben dal gıbn olurdumm yıllardır yaptıgım sok dıyetlerle bende artık hypatıam gıbı kendıme gelıp adam gıbı saglıklı beslenmeyı ogrenıcemm baska turlu gıtmıycek bu yaglar cunku
aslında biz bu işi öğrendik arkadaşlar ama uygulamada zorlanıyoruz tatlı, kızartma ve hamur işinden uzak duracağız yada çok ama çok az yiyeceğiz, bol su içeceğiz, spor yapacağız ve metebolizmamız hızlansın diye ana öğünler yanında ara öğünler de ilave edeceğiz. işte zayıflamanın sırrı bu canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?