Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu günkü menüm..

sabah 2 portakal 1 süt

ara 1 yeşil elma..

öğlen ıspanak yoğurt 1 dilim kepek ekmeği

ara yeşil elma

aksam 1 patatesten patates salatası az yağlı + ayran..

lesli yapıcam ne kadar olur bilmiyorum..

sen zaten fıstık gibisin minnoşşşş
ayyy canım benım yaa tesekkur ederım tatlım benım hepımızzz fıstık olucagız fıstıkk
kesınlıkle ısın sırrı budur karcıcegım katılıyorum sana canımcım
düşün minnosum düşünn

bende kesinlikle dal gibi olurdum ama 5 verip 10 aldırıyorlar bunu kesinlikle biliyorum artık ac kalmak yok şok diyet yok
yaza sağlıklı beslenerek manken gibi olucazzz

evet saglıklı beslenen mankenn gıbın dolasan fıstıklar olucagız bu yazz yıhuhu

hadi kızlarr yaz geliyor bundan sonra her cuma bizim cumamız olmalıı

bu gün cuma 1. liğimiz için fazladan 1 mil daha leslie yapıcamm

ayy bende kuru ıncır yıyeyım sekerlerım 2 tanede badem yerım yanımda olanlar bunlar cunkum bı markete gıdemedımkı su cekmecemı elma doldurayımm

bende yeşil elmamı yedim 1 lt suyumu içtim öğle yemeğinden sonra menümü yazacağım evet artık her cuma bizim olacak diğer gruplar kapatıp gitsinler bence:))))))) çünkü bizimle yarışamazlar.

bende yeşil elmamı yedim 1 lt suyumu içtim öğle yemeğinden sonra menümü yazacağım evet artık her cuma bizim olacak diğer gruplar kapatıp gitsinler bence:))))))) çünkü bizimle yarışamazlar.

benim bu gün su ve yeşil cay içmek hiç canım istemedi sadece yarım litre su içtim şimdilik 3 kupa cay içtim öğlene kadar bi yarım litre daha bitiririm

ayy kızlarrr bu hafta öyle bi kilo verelim ki herkes sasırıp kalsın... tüm dereceler bizde olsunn hadi oturmak yok

hımmm menu guzell ama aksamkı patatese takıldım patates hep seker bıde basen yapıyormus dıye bılıyorum oyuzden mumkun mertebe hep uzak kalmaya calısırım ama benımde canım cektı sımdı aksama bendemı yapsam öglen yesıl fasulye yıycem aksama yemegım yok ne yapsamkı yesıl mercımek yapmayı cok merak edıyorum belkım onu yaparım du bakalım

minnosum aksam ekmek yemicem onun yerine yapayım dedim...
bol ekşili ii gider die düşündüm..
eğer canın bu tarz bişi istiyorsa yeşil mercimek salatası yap canm sende kocişin yemeği yer sende salatayı

cuma için herseyyyyyyy bu yazz içinnnnnnn

ayy ben mercımek koftesımı yapsamm ay ben bayılırım yaa mercımek koftesıne amannn evde ne malzeme varsa onu yaparım markete gıdemem sımdı kocısım arazıye gıttı o ancak aksama gelır öğlen canım tatlı ıstıyor yulaf ezmelı nesquıklı sut ıcerım belkım onuda cok sevıyorumm. aksama yesıl fasulye yerım hem

mercimek köftesi olmazzzz
onu unuttt

sen aksama yeşil fasulye yeee 600 gr mı üzerinden atmalısın

kızlaaarrr mutluluktan uçuyorum

bu sabah 55.2 gördüm tartıda

dünkü menümü de yazamadımi bu aralar beni affedin lütfen, iş yerinde çok önemli değişiklikler oluyo

sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: ızgara tavuk, salata

zaten belli bir diyet yaptığım için menülerim değişmiyo ama sadece bu akşam kayınvalidemlere yemeğe davetliyiz. ne yemek yapıcağını da bilmediğim için bişey söleyemiyorum

ayyyy ne harika bi haber buuu

hadi kızlar gizem üzerine düşeni fazlasıyla yaptı sıra bizde herkesden cok güzel rakamlar bekliyorum oturmakla olmaz bu iş cuma günüüneharika harika sonuclarımız olmalı gizemin basarısını yanlıs bırakamayızzz

ayy ınanmıyorummm yıhuhuhuhuhu cok ama cokk sevındım kuyabıyemmmm 55 e sonunda ıyıcene yerlestınn yıhuhuuu hadı bakalım gelsın 54 :87::87: afferım sana canım benım tebrık ederım aman nazar degmesın ınsallah

Afiyet bal şeker olsun meyvem ama yeşil çayı göremedim.. bana sen alıştırmıştın halbuki...

mercimek köftesi olmazzzz
onu unuttt

sen aksama yeşil fasulye yeee 600 gr mı üzerinden atmalısın

canım doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama ben her akşam çorba ve salata yiyorum yemekte ne olursa olsun tabağıma almıyorum eğer çorbanın anında yoğurt uygun düşerce 3 kaşıkta yoğurt yiyorum ama zaten yoğurt çorbasıysa yoğurt yemiyorum bol yeşil salata ve bir dilim ekmek yiyorum çorba yoksa bile kendime 2 tabaklık yapıyorum. çünkü öğlen yemeği proteinli oluyor akşam protein ihtiyarcı duymuyorum bakalım bu hafta böyle oldu. sonucu cama göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…