- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Benimde dun olmam gerekti olmadim insallah cumaya sislik olmaz caniminsallah kilo degildir canim . cumaya kadar tutacagim kendimi ve tartilmayacagim, bugun regli oldum bakalim
Kina 25 dugun 27 canim cokta vaktim olmuyor acikcasi haftaya kadar cocuklarla bi daha firsatim olmaya bilir hazir esimde evdeyken bugun halledim dedim.ayy ne guzel, size iyi hasret gidermeler. Insallah size yakin yerlerde is bulup yakinlara tasinirlar
Biz de hep yakin arkadaslarimizi kandirip buraya getirmeye calisiyoruz
Dugun ne zaman canim? Son dakika alman daha iyi zaten, her hafta inceliyorsun ne de olsa
Gecmis olsun canim, yazin hastalanmak da cok zor oluyor
Aksam kek yerine baska yemek olsaymis keske. Ben sanki dun de menunde kek gormustum ama yanlis hatirliyor olabilirim100 sayfayi bir kerede okuyunca
Ekmek biraz fazla geldi canim 4 dilim bir gunde ama menuyu begendim yinede
Yok canim, herkesin geri dondugu gun ve geri donus kilosu tabloda.Yawrukush sence herkesin ilk yarismaya giris kilosunu mu tutmak gerekir? Ben bu tabloyu ilk ne kadar vermisiz ne kadar surede, gaza gelelim diye hazirlamaya baslamistim
Aksam kacamaklar olmus ama zaten sen de yazmissin. Evine yerlesince daha duzene girer ne de olsaustalarla ugrasmak zor, onlar varken bir de yemek hazirlamak daha da zor
O kadar yil unutuldu canim.sen tum ilaclari unut kilo vermeye bak gerci kilon cokmu bilmiyorum da en iyi ilac bu hastalikta kilo vermek kac senelik cocuk hasretimi ilacsiz kilo vermeyle kavustum.Ay inşallah bende vericem fazla kiloları çok zor bi hastalık canım ya üzüldüm o kadar yıl kolay değil
Canim canlari sagolsun ama sinir bozucu bir durum olmus rujlarini ulasamicaklari yere kaldir bence cocuk buyutmek gercekten zor ve sabir gerektiren bisey ama bizde insaniz bazen sinirlemiz ziplayabiliyor benim oglumda dun beni delirtti babanneden yuz buldukca agladi o sira hem babanneyi hem oglumu parcalayasim geldiBugün çok kötü birgün geçirdim.
Çocuklarım rujlarımla tüm odayı duvarlar camlar yataklar çekmeceler halılar.
Heryeri boyadılar.
Cif ile 2 saate yakın bitirdim.
Akşam uyumaya koydum.
Bir geldim ki aynı şekilde yine boyamışlar.
Saçımı başımı yola yola ağladım ve temizledim.
Çok kötü gün bugün.
Yarın da direksiyon dersim var.
Nasıl yorgunum bilmiyorum.
Eşimde kesinlikle ilk fırsatta kolundakini çıkarttıracağız manyak gibi bişey oldun. Dedi
Bilmiyorum ama hep ağlamak var içimde ve sinir.
Evet canim dun oyle oldu esimi bekliyim dedim oda gec geliyor aslinda en gec 6 da yerim ben.Hellööööğ
Seni gordugume cook sevindim canim
Bebisim 5 aylık oldu cok şükür. Bilmiyorum stres yaptigim icin mi dikkat etmesem hic azalmiyo kilo. Surekli dikkat etmem lazim.. emzirirken de insanin cani nasil da tatli istiyo bilirsin. Hatta bu gruba gelmeden once hergun cikolata yiyordum mutlaka. Biliyorum sut icin hiiiic bir faydasi yok ama iste canin istegi bedene şifa
Sana da kolay gelsin cnm bir an once bitir de kurtul su stresten ins. Tez yazmak yeni birsey uretmek kolay degil ne diyim Allah yardimcin olsun bu arada amerika da bi uni de yapiyordun dimi 3
su ile alakali bizde tv kanalinda izlemiştik tlc idi sanirim arastirmalar tam olarsk senin yazdiklarini soylemisti. O zamana kadar ben suyun yerini hicbirsey tutmaz diye dusunuyorfum ama oyle degilmis
cok guEl xnm afiyet olsun4
Menulerin ve spor guzel cnm
Cok guzel cnm
Cok gecmis olsun tatlım.
Menu guzel cnm ama sen de benim gibi gec saatte yemissin .biaz daha erken bir saat olsa super
Cok iyu olur cnm kendine dr vakit ayirmak
Bu sartlarda mecbur... afiyet olsun
harikasın kuzum
Normalde diyet listemde 6 dilim var ama ben yiyemiyorum okadar diyetisyene giderken yiyemiyorum bu kadar ekmek dusur diye yalvardigimi biliyorum ama ozaman her ogune 3 dilim vardi.canım menü güzel ama toplam 4 dilim ekmek çok biraz azaltmaya çalış
su az
spor harika
Ozaman ki sartlar farkliydi canim simdi cok daha rahat ve iyiyim ozamnki kilom ilaclardandi simdi ki ise gebeliklerimden simdilerde cokkkkk daha mutluyum.canım maşallah neler atlatmışsın
ama bak yapmışsın yine yapabilirsin asla pes etme
Sagol canim benim iyi ki varsiniz.Kıyamam sana neler çekmişsin, bundan sonra hep mutlu ol canım
Evet, biraz ilgi beklediğimiz doğrudur
Hayırdır feyzacim hastane demişsin bugün için?
Canim cok gecmis olsun kendini cok ta yorma dinlen birazKizlar günaydın
Ben bu sabah kötü uyandım ya sirtim belim yanlarım çok ağrıyor birde dün salondan gelirken yolda ayağımı burktum kaldırımdan inerken akşam krem sürdüm ama hala çok ağrıyor oynatınca özellikle sabah sporu yapacaktım emin değilim en azından azda olsa yapmaya çalışıyım çok zorlanır acırsa bırakırım artık napiyim dünde salon üyeligim bitti annem tekrar kayıt olma bu ay ev de ol dinlen dedi yalvarsamda ikna edemedim bi süre spora evde devam edeceğim mecburen öğlenleri yürüyüş yaparım akşam egzersiz
Tekrardan tebrikler canim ozamna tatil yaradi deseneEki Görüntüle 2289722
Kızlar şükür değerim 3 katına çıkmış hepinizden Allah razı olsun hepinizi seviyorum... kaptişim beni gebe olarak izne ayırabilirmisin dönüşüm kolay olsun... yada 57.7 ye düşersem olurmuYawrukush
Guzel olmus menun canim ama kek yinede saati gec oldugu icin olmamis. Onun yerine tarcinli sut deneyebilirsin aciktiginda geceleri.16 temmuz menüm
Sabah
1 muz + 1 dünden kalan kepekli poğaça
Ara
Türk kahvesi + 2 kare bitter
Akşam
Karışık kebap (et yedim yani) + domates + 3 kaşık falan da bulgur pilavı
2.5 lt su
Üstüne
Sütlü kahve + şekersiz hurmalı kek (gündüz çok şey yemedim, sabah kahvaltıyı da normal saatimden çok erken yaptım ve akşam yemeğinde tam doymadığım için saldırmamak adına yedim keki)
Spor
40 dk yürüyüş
20 squat
Guzel menu canim16 temmuz sali
Sabah 6 yk yulaf ezmesi 300 ml süt 1 bardak filtre kahve
Öğlen 8 adet kiraz 1 kayısı 1 çok küçük nektari 1 küçük kase yogurtlu nesfit yulafli gevrek
Ara 25 gram cig yer fistigi 2 top dondurma
Spor öncesi (geç gittiğim için akşam yemek istemedim spor oncesi yedim)
6 yk haşlama bulgur 3 yk et sote 1 yk yoğurt 1 bardak yeşil çay
Akşam yok
Sadece proteinli süt içtim
Su 4 litre
Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
12 dakika bel göbek egzersiz videosu
1100 ip atlama(ip ile) (yarışma için)
60 mekik
50 dambilli mekik
100 sağ kol dambil kaldırma
100 sol kol dambil kaldırma
Öğlen
700 hayali ip atlama (yarışma için)
80 squat
Spor akşam salonda
46 dakika eliptik bisiklet
21 dakika koşu bandı
15 dakika dikey bisiklet
35 dakika ağırlık çalışması
Evet İngiltere’deyim.
Hiçbişey kullanmayı düşünmüyorum.
Bir zahmet kendi kullansın artık.
Kolay gelsin canim, temizlemek zor ama eglenmisler iste. Boyle zamanlarda ben cocuklarin bunlari bize inadina degil de dogasinda oldugu icin yaptigini hatirlatirim. Cocuklar boyle ogrenip buyuyorlar, bizi de maksimum sınıyarakBugün çok kötü birgün geçirdim.
Çocuklarım rujlarımla tüm odayı duvarlar camlar yataklar çekmeceler halılar.
Heryeri boyadılar.
Cif ile 2 saate yakın bitirdim.
Akşam uyumaya koydum.
Bir geldim ki aynı şekilde yine boyamışlar.
Saçımı başımı yola yola ağladım ve temizledim.
Çok kötü gün bugün.
Yarın da direksiyon dersim var.
Nasıl yorgunum bilmiyorum.
Eşimde kesinlikle ilk fırsatta kolundakini çıkarttıracağız manyak gibi bişey oldun. Dedi
Bilmiyorum ama hep ağlamak var içimde ve sinir.
Hellooo canimHellööööğ
Seni gordugume cook sevindim canim
Bebisim 5 aylık oldu cok şükür. Bilmiyorum stres yaptigim icin mi dikkat etmesem hic azalmiyo kilo. Surekli dikkat etmem lazim.. emzirirken de insanin cani nasil da tatli istiyo bilirsin. Hatta bu gruba gelmeden once hergun cikolata yiyordum mutlaka. Biliyorum sut icin hiiiic bir faydasi yok ama iste canin istegi bedene şifa
Sana da kolay gelsin cnm bir an once bitir de kurtul su stresten ins. Tez yazmak yeni birsey uretmek kolay degil ne diyim Allah yardimcin olsun bu arada amerika da bi uni de yapiyordun dimi 3
Guzel olmus bence menun canim, pide, sarma barbunya hepsi tek ogunde ama sporunu da yapmissin, misafirlikte guzel tuttmussun bence kendini16 temmuz
12.00
Ceyrek muzla yapilmis muzlu süt ve 5 cilekle yapilmis cilekli süt ikisi toplamda 1 su bardafi filan
14.30 (köye bi akrabamiza gittik bizim icin firinlarinda pide yapmislar yemsem gercekteb cok ayip olurdu)
1 parca pide (ceyrek pide kadar filan)
2 kasik barbunya salata 5 sarma ve booool salata
17.00
6 çilek (dalindan yeni kopmus mis kokulu
20.00
1 kepce corba
3 parca kirmizi et ve bol salata
Su 3 litreyi geçti
Spor; sabah 1 saatten fazla yuruyus ama yavas tempoda
Aksam 50 jj 50 squat 50 sn plank (setler halinde)
Ayrica 500 ipElmasyuzuk
Sağolasın canım çok şükür..Tekrardan tebrikler canim ozamna tatil yaradi desene
Dunku yediklerine bakinca arti gormus olman sasirtici degil, ben arti 2 gorurdumcanım ptsi 58,8 gördüm ama bugün 59,5 gördüm ...
istemezsin benceben çok memnun değilim kendisinden hemen kilo alıyorum nrmalde de
Kotu menu degil aslinda da en son yediklerin seker agirlikli (meyve suyu ve muz ve sehriye), gec yedigin icin odem yapmistir, bugune toparlar16 Temmuz
12.30
peynirli yumurta 1 dilim ekmek 1yk zeytinyağı1çk fıstık ezmesi
16.30
soda
ayran
4 ızgara köfte
3 dilim fırın patates
2yk pilav(dışarda köfteyle geldi)
paçanga böreği ucundan (pastırma sevmem güzel vs diye ısrar ettiler ondan bir küçük parça aldım ucundan)
domates
uyudum uyandım
21.40
4 yk tavuklu şehriyr salatası
erik suyu bir bardak
yarım muz kakao
(regl bitti ama canım deli gibi kaçamak yapmak istiyor dondurma da yemedim tüm gün güneş alnında olduğum halde ama gece artık dedim donmuş muzum yetiş..)
su 1.5 L sanırım
spor
sahil yürüyüşü 1 saat güneş altında :) ama çok güzeldi kii:)
ve kötü ve iyi 2 haberim var
1. sabah 59.5 çıktım
2. wc gece çıktım2. haber iyi haber
bakalım cumaya neler olaak uf çok üzgünüm
hayııır mutluyum günüm güzel geçti:)
Yawrukush
stitch
Elmasyuzuk
@klbk33 @Derya_the_queen
20 yas cok genc, daha kimler cikar karsisina. Insallah en iyisi ciksinDün çok iyiydi canım unuttum dedi unutması gerekiyor çünkü daha 20 yaşında bukadar takılacak birşey yok çok genc daha kimler cikacak karşısına sağol canım ❤
bir hayal ettim de amaninKaç yaşındaydı seninkiler? Benimki şimdi 9olan küçükken çook yaramazdi. Ojelerimi açıp dökmüştü yatakodamizin her yerine
Bak şimdi bir anı sadece
Geçecek hepsi biraz daha zaman, sakin kalmaya çalış canım sadece. Relax çaylar var burda, sizde kesin vardır. Öyle bir çay al istersen pasiflorali, işe yarıyor
Eki Görüntüle 2289722
Kızlar şükür değerim 3 katına çıkmış hepinizden Allah razı olsun hepinizi seviyorum... kaptişim beni gebe olarak izne ayırabilirmisin dönüşüm kolay olsun... yada 57.7 ye düşersem olurmuYawrukush
Neler yasamissinEvet bi donem cok ugrastim saydigin herseyle tek tek ugrastim okadar cok sıkintısı oldu ki bana kilolar aldim kısır damgası yedim ooooo en son insulin direnci dediler seker hapi verdiler o donem kilo vermek icin cok cabaladim verdimde sonra gersey yoluna girdi adetlerim gunu gunune olmaya basladi hic bi sıkıntısı kalmadı ama arkama dondum bi baktım hayatım mahvolmus 11 yılım cöp.11 yıl kısırsin dendi ne tedaviler ne sikıntılar cektim olmadi cocugum. Eski Esimden bosandim bu yuzden psikolojim bozulmustu .dedigim gibi seker hapiyla hayatim komple degisti zayiflamistim adetim duzelmisti hersey guzeldi sonra simdiki esimle tanistim evlendik boy boy iki oglum oldu pko yu yendimmmm bakalim dogumdan sonra ilk adetimi gecen ay oldum bu ayda bugun olmam lazimdi olmadim daha.kilooo yani herseyin basi kilo verdim iyilestim ben
Canim bence suan hic zorlama spor icin ayagin gecene kadar, bugun dinlenme gunu gibi dusun.Kizlar günaydın
Ben bu sabah kötü uyandım ya sirtim belim yanlarım çok ağrıyor birde dün salondan gelirken yolda ayağımı burktum kaldırımdan inerken akşam krem sürdüm ama hala çok ağrıyor oynatınca özellikle sabah sporu yapacaktım emin değilim en azından azda olsa yapmaya çalışıyım çok zorlanır acırsa bırakırım artık napiyim dünde salon üyeligim bitti annem tekrar kayıt olma bu ay ev de ol dinlen dedi yalvarsamda ikna edemedim bi süre spora evde devam edeceğim mecburen öğlenleri yürüyüş yaparım akşam egzersiz
Bize de gonder elbisenin resmini alincaBenimde dun olmam gerekti olmadim insallah cumaya sislik olmaz canim
Kina 25 dugun 27 canim cokta vaktim olmuyor acikcasi haftaya kadar cocuklarla bi daha firsatim olmaya bilir hazir esimde evdeyken bugun halledim dedim.
O kadar yil unutuldu canim.sen tum ilaclari unut kilo vermeye bak gerci kilon cokmu bilmiyorum da en iyi ilac bu hastalikta kilo vermek kac senelik cocuk hasretimi ilacsiz kilo vermeyle kavustum.
Canim canlari sagolsun ama sinir bozucu bir durum olmus rujlarini ulasamicaklari yere kaldir bence cocuk buyutmek gercekten zor ve sabir gerektiren bisey ama bizde insaniz bazen sinirlemiz ziplayabiliyor benim oglumda dun beni delirtti babanneden yuz buldukca agladi o sira hem babanneyi hem oglumu parcalayasim geldi
Evet canim dun oyle oldu esimi bekliyim dedim oda gec geliyor aslinda en gec 6 da yerim ben.
Normalde diyet listemde 6 dilim var ama ben yiyemiyorum okadar diyetisyene giderken yiyemiyorum bu kadar ekmek dusur diye yalvardigimi biliyorum ama ozaman her ogune 3 dilim vardi.
Ozaman ki sartlar farkliydi canim simdi cok daha rahat ve iyiyim ozamnki kilom ilaclardandi simdi ki ise gebeliklerimden simdilerde cokkkkk daha mutluyum.
Sagol canim benim iyi ki varsiniz.
Canim cok gecmis olsun kendini cok ta yorma dinlen biraz
menun cok guzel olmus canim, spor da harika.16 temmuz
Sabah 09.00
2 dilim ekmek
1 kk suzme peynir
2 dilim kasar
1 yagda yumurta
Ara 11.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.00
Sade doner
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara
1 sade maden suyu
3 bardak sekersiz cay
Aksam 21.00
1 tabak haslanmis tavuklu salata
Su 1.5 li
Spor
50 mekik
20 dak lessie
200 hayali ip
Yawrukush
DeryaOnDiet
Elmasyuzuk
İnşallah canım
Saglikla gelsin bebis insallah
tbi canim cocuklarla zor olur, esine birakir oyle cikarsin alisverise en iyisi. dun kotuydu canim reglimin ilk gunuydu, hic spor da yapmadimSelam kizlar bugun dugun icin giyim alisverisine ciktık ama hicbir seye bakaamadim dersem inanirmisiniz.kayinvalidem bj guzel gezdi kendi elbise bakti bende cocuklarla ugrastim butun gun hic bir magazaya giremedim oglumun oglen uykusu kcinca baya huysuzlandi hic bur dukkana girmek istemedi surekli agladi en son attim arabaya geri getirdim eve hepsini ama baya bi kalori harcamisimdir sıcakta cocuklarla artik evde birakip oyle gidicem bakmaya baska turlu olmicak yoksa cocuklarla bosu bosuna gunum öldü.simdide kayinvalidemdeyiz guzel bi salata yaptim onu yicem aksam yemegi yerine insallah yarina guzel sonuclar alirim 🖒@yawrukush kaptanim metabolizmam iyidir ayrica gozunuz aydin kisada olsa hasret giderirsiniz insallahDeryaOnDiet canim nasil gecti gunun keyifler nasil 500 ip atlayabildin mi. Elmasyuzuk opuldun canim tesekkur ederim alintilayamadim ama gercekten sabah sporu cok iyi geldi elimden geldikce bundan sonra sabahlari yapicam gunduz diyete daha cok odakli oluyorsun bunu anladim bugun ....bu arada herkes iyidir insallah
evet canim, belki de sislik ondandi ama cok fazla 2 kiloya yakin. Neyse bakalim cumaya sonuc ne olacakEvet canim bu bilgide dogru..
Bununla ilgilide uzunca yazacagim sana fakat suan kuzularim aciktilar kahvalti hazirligina gidiyorum.
Gitmeden sadece 2 cumle sunu soyleyecegim;
*Yogun ve agir egzersiz en oncelikle butun eklemler icin asiri zararli.Gencken insan farkinda olmadan asiri yogun antremanlarla kemiklere - eklemlere cok ciddi hasarlar veriyor. (Profesyonel sporcular dahi bir cogu 40li yaslardan sonra bu problemle yuzyuze kaliyorlar.)
*2. olarak tamda senin sordugun konu uzerine , okudugum bir paperda soyle deniyordu.Genetik arastirmalarda, asiri yogun egzersiz- spor yapan kadinlarin vucutlari, olagandisi- savas benzeri bir durum varmis gibi algiliyorlar. (Yani bu agir antremanlari sanki savas donemlerinde insanlarin yasadigi agir savas sartlari gibi algiliyor.)Dolayisiyla yuzyillar boyunca genlerimize kodlanmis ki , savas zamanlarinda bir cocuga hamile kalamazsin, onu tasiyamazsin, dogursan bakamazsin.Dolayisiyla bu donemlerde kadinlarin ureme fonksiyonlarinda cok ciddi etkiler saptanmis.ve hatta bircok kadinin ureme fonksiyonlarinin durdugu gozlenmis.Birde ustune bu tarz savas donemlerinde, insanlar cogunlukla ac kaliyorlardi biliyorsun,.Dolayisiyla asiri yogun egzersiz yapip, ustunede yeterince, (ihtiyac oldugu kadar) besin- kalori vucuda alinmayinca.Vucut kendisini savas doneminde gibi algilayip, ureme fonksiyonlarini yavaslatip, durdurabiliyor diyordu.Bu sanki tam senin durumun gibi geliyor bana canim..Yani okudugum makalenin ozu suydu, vucudun kimyasini bozuyorsunuz, vucut bunu genlerimize kodlanan savas donemleri gibi algilayip, regli -adet duzensizlikleri, ureme bozuklulari vs vs sebep oluyor.
Canim migrenin tutmus , insallah daha iyisindir.
Odevini teslim ettin mi ne durumdasin?
Canim ellerine sglik , cok guzel dusunmussun:)
Emeklerine saglik canisi :)
Gozunaydin canim regli gelmis :)
canim aslinda bir profesorun yazisini okumustum vitamin ve mineral acisindan taze sikilmis meyve suyu ve meyve ayni degerdeymis bilinenin aksine. Ama tabiki posasi gidiyor.Seninde metabolizman cayir cayir calisiyor, masallah canim.
Hosgeldin canim, anne evi dinlenme tesisleriilac gibi gelmistir.:)
Reglide olmussun ne guzel.
Kilo almadin insallah, hemen sIk kemerleri :)
Ah canim sen odevlerini hallet ve don aramiza biz buradayiz :)
Ama ozluyoruz haberin olsun..
Harikasin :)
Canim kizin icmis zaten cok az icmissin okudum onu.
Ama taze sIkILmis meyve sularinin posasi tamamen cop oluyor ve vucudumuzun bu posaya ihtiyaci var.
Posa gidince geriye full seker kaliyor..
Canim bu konuda cok arastirma yaptim, makale okudum.
Bu bilgi curutuldu yapilan arastirmalarla.
Sebebi suydu ki kafeinli icecekler , idrar sokturucu etki yaratiyor (alkol gibi) ve vucut su kaybediyor, dolayisiyla bu kaybi yerine geri koymak gerekiyor tekrar sivi alarak..
Fakat arastirmalar sonrasinda farkedildi ki cay ve kahve o kadar az idrar sokturucu etkiye sahip ki, bu tarz iceceklerden sonra sivi alinmasada vucut dehydrate olmuyor.Sadece bir turu haric espresso shot kahveler oluyor biliyorsundur asiri kafeinli ve icerigindeki su cok az ,dolayisiyla espressolarda alkol ile ayni sinifta sayiliyor.
Daha onceden de kahve ictikten sonra ya da hatta oncesinde su icin denmesinin sebebi suydu; Amerikan ve bati kulturunde insanlar cogunlukla sabah ilk is kahve icerler.Gece boyunca vucut uykudan oturu oruc gibi olur, susuz kalir.Dolayisiyla dehidrasyon olmasin diye uyanir uyanmaz ya da kahvenizden sonra su tuketin, vucudunuz tum gece susuz kaldi temasi islendi, insanlar uyarildi.Bizse bunu biraz yanlis cevirip kendimize uyarladik malesef.
Bir sey daha vucudumuzun ihtiyaci olan siviyi sadece sudan almayiz, sebzelerden , meyvelerden,gidalardan ve iceceklerden aliriz.Yapilan arastirmalarda kadinlarin ortalama olarak gunde 2.5 lt sivi tuketmesinin gerekli oldugu soylenir ama bu da genel gecerdir.Ve bu 2.5 lt siviyi sadece su icerek almamiza gerek yok.Meyve sebze tuketen biriysek,bol salata tuketiyorsak, cay kahve - icecek iciyorsak zaten bu sivinin buyuk bir kismini bunlardan aliyoruz.
Sozun ozu cay ve kahveyi diyetinizde sivi almis olarak sayabilirsiniz.NOT:bunu ben degil mayo klinik dahi soyluyor.
genelde ikinci gunde filan geciyor galiba regli sisligi, eger bugun veya yarin olursan iyi olur aslindna canim cumayi etkilemenzBenimde dun olmam gerekti olmadim insallah cumaya sislik olmaz canim
Kina 25 dugun 27 canim cokta vaktim olmuyor acikcasi haftaya kadar cocuklarla bi daha firsatim olmaya bilir hazir esimde evdeyken bugun halledim dedim.
O kadar yil unutuldu canim.sen tum ilaclari unut kilo vermeye bak gerci kilon cokmu bilmiyorum da en iyi ilac bu hastalikta kilo vermek kac senelik cocuk hasretimi ilacsiz kilo vermeyle kavustum.
Canim canlari sagolsun ama sinir bozucu bir durum olmus rujlarini ulasamicaklari yere kaldir bence cocuk buyutmek gercekten zor ve sabir gerektiren bisey ama bizde insaniz bazen sinirlemiz ziplayabiliyor benim oglumda dun beni delirtti babanneden yuz buldukca agladi o sira hem babanneyi hem oglumu parcalayasim geldi
Evet canim dun oyle oldu esimi bekliyim dedim oda gec geliyor aslinda en gec 6 da yerim ben.
Normalde diyet listemde 6 dilim var ama ben yiyemiyorum okadar diyetisyene giderken yiyemiyorum bu kadar ekmek dusur diye yalvardigimi biliyorum ama ozaman her ogune 3 dilim vardi.
Ozaman ki sartlar farkliydi canim simdi cok daha rahat ve iyiyim ozamnki kilom ilaclardandi simdi ki ise gebeliklerimden simdilerde cokkkkk daha mutluyum.
Tebrik ederim canim Allah anali babali buyutsun insallahEki Görüntüle 2289722
Cok sagol canim ❤az yapiyim diye baslasim yine kaptirdim spor sirasinda hissetmiyorum aciyi ama sonrasinda cikiyor acisi :/Benimde dun olmam gerekti olmadim insallah cumaya sislik olmaz canim
Tarih | Menu | Su | Spor | Kilo |
18-Jun | 08:20_ 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek 13:00_ 2 tavuk butu (haslama), 5 yk sebzeli bulgur pilavi, 1 avuc kadar yesillik, 1 avuc cilek 16:00 _ yarim kase humus, 4 kucuk falafel 20:00_ 4 yk yogurt,. Yarim dilim ekmek, 3 kayisi 2 fincan sade kahve 1 fincan yesil cay | 3.5Lt | 45 dakika kadar havuz ama kizimla gittigim icin cok yuzemedim | |
19-Jun | 08:00_ 2 haslanmis yumurta, 1dilim kasar, 2 kare bitter. 13:40 _ 1 lavas ekmegi icinde falafel, 1yk kadar humus, 1 yk kadar muammara, 1 yk icinde ( 1 avuc cilek, 1 yesil elma, 2 avuc ceri domates). 19:00_ 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 kase dondurma. 2 avuc kiraz. | 3lt | 15 dakika HIIT, 15 dk yuruyus | |
20-Jun | 09:30 _ 2 dilim ekmek, 2 yk kadar humus, 2 yk sebzeli ezme, 2 dilim peynir ara: 1 yt karpuz 14:00_ yarim dilim kakaolu kek, 1 kase dondurma 17:30 _ 2 dilim ekmek , 3 dilim peynir, bolca yesillik, 1 yt karpuz | 2.5lt | 30 dakika HIIT | |
21-Jun | 09:00_ 2 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek, 2dilim peynir, 1 yemek tabagi dolusu domates, 1 avuc badem. 17:00_ 150gr somon, 2 haslanmis patates, 1 tabak salata. 1 bardak kefir. | 3lt | 30 dakika yuruyus | 71.1 |
22-Jun | 08:00_ 2 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 tk zeytin ezmesi, 1 yemek tabagi domates, 2 dilim ananas, 1 top dondurma. 14:00_ 8 yk kadar siyah pirinc haslama, 6 mucver, 5 yk yogurtlu sebze yemegi, 1 buyuk tabak yagsiz tuzsuz karisik salata. 17:00_ ceyrek paket cubuk kraker, 1 top dondurma, 1 kase yogurt ustune cilek ekledim. 1 fincan kahve | 2.5lt | 45 dakika HIIT | |
23-Jun | 08:30_ 2 dilim ekmek, 2 haslanmis yumurta, 2 yk az yagli peynir, 4 zeytin. 16:30_ 1 kase sebze corbasi, peynirli pestolu asparagus. 17:00_ 2top dondurma | 3lt | 1 saat yuruyus | |
24-Jun | ? | 69.9 | ||
25-Jun | ? | |||
26-Jun | 08:00_ 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 avuc ceri domates 13:00_ 1 yemek tabagi sebze yemegi, 1 dilim ekmek, 1 kase kiraz 16:00_ 1 elma, 1 fincan sutlu kahve 20:00_ (havuzda donunce) 1 tabak ton balikli salata, 2 dilim ekmek, 1 kase bogurtlen | 3lt | 30 dakika hizli hizli yuruyus havuza dogru 1 saat havuzda kizimla oynadim, yuzemedim onu birakip ama surekli hareket ettim | |
27-Jun | 09:00_ 1 dilim ekmek , 1 protein bar. 13:00_ 1 kase humus, 4 falafel, 1 lavas, 1 bardak portakal suyu 17:30 _ 100gr helva ( bu yuzden de aksam yemegi yok) | 2.5lt | 20 dakika HIIT | |
28-Jun | 08:00_ 1 dilim ekmek, tereyaginda 2 yumurta, 1 avuc badem. 13:30_ 1 kase humus, 4 falafel, 1 kase salata. 17:00_ 1 kalin dilim kek (75 grkadar), sutlu cay. | 3lt | yok | 70 |
29-Jun | 09:00_ 2 tumurtadan menemen, 1 yt karpuz. 13:00_ 1 adet peynirli sandvic, 1 kucuk kola zero 19:00_ 1 dilim ekmek, kuru domatesli sos , 150 gr ton baligi izgarada, 2 yk kadar patates puresi, 4 -5 dal hasanmis asparagus. | 4lt | gun boyu havuzdaydik . ama kendim 20 dakika yuzdum cocuksuz ve 11500 adim ve cezami yaptim 200 dizler karina | |
30-Jun | 10:00_ 2 wasa uzerine sebzeli ezme, nohut ve farkli sebzelerden yapilmis 3 yk kadar ezme, 1 tabak taze sebze, 2 dilim kasar, 1 dilim beyaz peynir, 4 ucgen dilim karpuz, 2 bardak taze sikilmis sebze suyu. 14:00_ bir peynirli sandvic, 3 kadeh sarap . 18:00_ 2 dilim ekmek, uzerine kuru domatesli sos, 1 buyuk kase balik ve deniz urunleri corbasi, 1 kadeh sarap, 1 porsiyon karpuz. | 3lt | gun boyu havuzdaydik . ama kendim 20 dakika yuzdum cocuksuz ve 10000 adim | |
01-Jul | 08:00_ 2 dilim ekmek, 1 yt taze biber 13:00 _ tavuklu sandvic, 1 kase havuc ve kiraz 19:00_ peynirli sandvic 2 tane | 3lt | 8000 adim | |
02-Jul | 09:00_ 2 muz 12:30 _ 150 gr kadar hindi eti, 1 tabak salata, 1 avokado 17:00_ 1 kase humus , 4 falafel. 20:00_ 1 bardak taze sikilmis sebze ve meyve suyu. 1 kase yogurt | 3lt | 200 ipsiz ip, 6000 adim | |
03-Jul | 10:00 _ 1 kase az yagli peynir (cottage cheese), 1 tabak salata, 1 muz. 13:00_ 2 haslama tavuk pirzola, 1 tabak salata, 2 avuc kiraz. 17:00_ 1 kase humus, 4 falafel, 1 seftali. | 2lt | yok | |
04-Jul | 15:00_ 4 yk haslanmis bugday, 1 tabak salata, 2 haslanmis tavuk butu, 1 kivi. 16:00_ 2 fincan sutlu kahve 19:00_ 1 top dondurma. Spordan sonra | 3lt | 30 dk aquaaerobik, 11000 adim | |
05-Jul | 09:00_ 2 kofte, 1 kase domates ve biber, 200ml soya sutu 13:00_ 4 kofte , 1 tabak zeytinyagli sebze, 1 kase salata 16:00_ 1 kase havuc ve 3 ceri domates 19:00_ 4 tavuk kanadi, 1 bardak ayran, 1 kase yogurt, 1 kase kiraz ve visne karisimi, 3 kofte. | 3lt | yok | 68.8 |
06-Jul | 09: 30 _ tereyaginda 2 yumurta, 2 dilim peynir, 1 tk zeytin ezmesi. 14:00_ 8 kofte, 1 tabak salata, 2 bardak ayran 18:00_ 8 kofte, 1 bardak ayran, 2 yt karpuz | 2.5lt | 40 dakika yuzme | |
07-Jul | 09:00_ 2 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 tatli kasigi pesto, 1 yemek kasigi aci biber sosu, 1 yemek tabagi karpuz, 1 kase leblebi, 1 kase cilek, bogurtlen ve ahududu karisimi 16:00_ 1 lavas, 1 tabak peynir, yesilik ve pastirma karisimi, 4 tane buyuk gurcistan mantisi (khinkali) 17:00_ 3 top dondurma | 4lt | 30 dakika yuzme, 20 dakika havuzda hareketler | |
08-Jul | 09:30 _ 3 haslanmis yumurta 13:00_ 1 kase domates corbasi icinde makarna da vardi, 2 tane elma didim patates, 150 gr balik, 1 tabak salata, 1 kase kiraz ve kayisi. 18:00_ 1 kase tavuklu sebzeli corba, 100 gr haslanmis hindi, 1 bardak ayran, 1 avuc badem, 1 kase ahududu bogurtlen karisimi. | 3lt | 22 dakika araliksiz yuzme, 50 plank emeklemesi, 25 bacak kaldirma | |
09-Jul | ? | |||
10-Jul | ? | |||
11-Jul | 09:30 _ 50 gr hindi fume, 1 kase salatalik, 1 dilim mango, 1 elma. 13:00_ 1 kase et suyuna sebze corbasi, 180 gr izgara hindi, 1 kase lahana ve havuc salatasi. 18:00_ 2 yemek tabagi peynirli salata, 2 yemek kasigi yogurt, 1 kase ahududu ve visne. | 4lt | 21 dakika yuzme, 6000 civari adim, 10dk dans cezamdi | |
12-Jul | 09:30 _ 2 haslanmis yumurta ve 2 domatesten salata 13:00_ 1 kase balkabagi corbasi, 100gr hindi, 1 tabak salata 18:00_ 1 tabak peynirli salata, 1 kase yogurt, 1 kase ahududu ve bogurtlen karisimi | 3lt | 24 dakika yuzme | 69.4 |
13-Jul | 08:00_ 2 yumurtadan menemen, 1 dilim beyaz peynir, 4 zeytin 13:00_ 3 adet izgara tavuk pirzola, 2 tabak salata, 1 kase ahududu, bogurtlen ve kiraz karisimi. 16:30. _ 1 avuc findik ve kuru kayisi 18:00_ 1 yemek tabagi bol peynirli salata. Bolca bitki cayi ve 1 sade filtre kahve | 2.5lt | 30 dk leslie, 3 dk bacak hareketleri yatar pozisyonda bisiklet gibi, 2 dk plank (1dkx2) | |
14-Jul | 09:00_ 2 yumurtadan menemen, 6 tane mantar icinde peynir vardi. 13:00_ 6 kofte, 1 tabak salata, 1 bardak ayran. 15:00_ 1 buyuk dilim karpuz 18:00_ 5kofte, 1 tabak salata, 1 kase ahududu ve bogurtlen, 1 kase yogurt, 1 tk tahin, 1 top dondurma | 2.5lt | 30 dakika leslie | |
15-Jul | 09:30_ 1 paket cubuk kraker, 1 kutu kola. 13:00_ 1 tabak peynirli salata 18:30 _ 1 tabak somon balikli salata, 1 bardak taze SIKILmis portakal suyu (kizim icecegim diye siparis verdi, cmeyince yazik olmasin diye ictim) 20:00_ 1 kase bogurtlen, 2 ince dilim peynir | 3lt | 500 ipsiz ip, 50 mekik, 30 dakika leslie | 71.1 |
Insallah canim söylüyoruz oda anladı artık yavaş yavaş dahada iyi anlayacak iyi olacak ❤Dunku yediklerine bakinca arti gormus olman sasirtici degil, ben arti 2 gorurdum
ben hala istiyorum senin metabolizmani, hadi degiselim
Kotu menu degil aslinda da en son yediklerin seker agirlikli (meyve suyu ve muz ve sehriye), gec yedigin icin odem yapmistir, bugune toparlar
20 yas cok genc, daha kimler cikar karsisina. Insallah en iyisi ciksin
fatmanur nerede bu arada, gormuyorum sanki onu son zamanlarda
bir hayal ettim de amanin
Canm tesekkur ederim birgun gunum gecti henux rwgl olmadim var mi yok mu bilemiyirum.bu hafta baya yigundum. Dedem vefat etti. Bugun evimdeyim cok sukur.@Diyetteanne canim bu hafta hic yoksun, iyi misin?
stitch cim ozledik canim:)
@Gonulmeyvesi birkac gun gelemeyecegim demistin ama epey oldu, nerelerdesin?
DeryaOnDiet nasil oldun canim, daha iyi misin?
@Mavi boncukkk tatil nasil gidiyor?
tomrs ne var ne yok canim, bebis haberi var mi:)
@tuzsuz_ruh kaptanim nasilsin?
@gogo2405 gonca ablam uyanmissin gunaydin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?