Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

insallah kilo degildir canim . cumaya kadar tutacagim kendimi ve tartilmayacagim, bugun regli oldum bakalim
Benimde dun olmam gerekti olmadim insallah cumaya sislik olmaz canim
Kina 25 dugun 27 canim cokta vaktim olmuyor acikcasi haftaya kadar cocuklarla bi daha firsatim olmaya bilir hazir esimde evdeyken bugun halledim dedim.
Ay inşallah bende vericem fazla kiloları çok zor bi hastalık canım ya üzüldüm o kadar yıl kolay değil
O kadar yil unutuldu canim.sen tum ilaclari unut kilo vermeye bak gerci kilon cokmu bilmiyorum da en iyi ilac bu hastalikta kilo vermek kac senelik cocuk hasretimi ilacsiz kilo vermeyle kavustum.
Canim canlari sagolsun ama sinir bozucu bir durum olmus rujlarini ulasamicaklari yere kaldir bence cocuk buyutmek gercekten zor ve sabir gerektiren bisey ama bizde insaniz bazen sinirlemiz ziplayabiliyor benim oglumda dun beni delirtti babanneden yuz buldukca agladi o sira hem babanneyi hem oglumu parcalayasim geldi
Evet canim dun oyle oldu esimi bekliyim dedim oda gec geliyor aslinda en gec 6 da yerim ben.
harikasın kuzum
canım menü güzel ama toplam 4 dilim ekmek çok biraz azaltmaya çalış
su az
spor harika
Normalde diyet listemde 6 dilim var ama ben yiyemiyorum okadar diyetisyene giderken yiyemiyorum bu kadar ekmek dusur diye yalvardigimi biliyorum ama ozaman her ogune 3 dilim vardi.
canım maşallah neler atlatmışsın
ama bak yapmışsın yine yapabilirsin asla pes etme
Ozaman ki sartlar farkliydi canim simdi cok daha rahat ve iyiyim ozamnki kilom ilaclardandi simdi ki ise gebeliklerimden simdilerde cokkkkk daha mutluyum.
Kıyamam sana neler çekmişsin, bundan sonra hep mutlu ol canım

Evet, biraz ilgi beklediğimiz doğrudur
Hayırdır feyzacim hastane demişsin bugün için?
Sagol canim benim iyi ki varsiniz.
Canim cok gecmis olsun kendini cok ta yorma dinlen biraz

Guzel olmus menun canim ama kek yinede saati gec oldugu icin olmamis. Onun yerine tarcinli sut deneyebilirsin aciktiginda geceleri.
Guzel menu canim
Evet İngiltere’deyim.
Hiçbişey kullanmayı düşünmüyorum.
Bir zahmet kendi kullansın artık.
evet
Kolay gelsin canim, temizlemek zor ama eglenmisler iste. Boyle zamanlarda ben cocuklarin bunlari bize inadina degil de dogasinda oldugu icin yaptigini hatirlatirim. Cocuklar boyle ogrenip buyuyorlar, bizi de maksimum sınıyarak
Sorunun ne oldu isinle ilgili, daha iyiye gidiyordur umarim. Cok stres geldi sana bu aralar, kendini sakin tutmaya calis. Sen de kendini mutlu yapan seyler yapmaya calis.

Hellooo canim
Yok ben iskocyadayim, amerika degil.
masallah bebisine, tam isirmalik olmustur simdi, eskiden de severdim bebekleri, anne olunca maksimum seviyelere ulasti duygularim
Canim benim canim hic tatli istemiyordu emzirirken, o konuda sansliydim sanirim ben. Tatli olarak dondurulmus meyve ile sutu blenderdan gecirip icerdim sicak havalarda. gecen yaz havalar isinmisti, bu seneki gibi hep yagmur soguk degil Sen de oyle alternatif uretmeye calismalisin, onunyaninda bitter veya kuru meyve ye cay/kahven ile birlikte, yanina ufak bir parca alip.
Tahin/pekmez goruyorum menulerde, genelde tadimlik yiyorsun ama hep ekstra kalori. Mesela onu ara ogun yapabilirsin kendine, cay/kahvenin yaninda 1tk kahvaltida yemek yerine. Boylece kahvalti bitip keyif vakti gelince (ki bebekle az olur ) en azindantadina vararak yersin. Yoksa kahvaltida diger yenilenlerle beraber insan hizlica yiyip sonrasinda tatli istegin hala devam ediyor. Benim aklima gelenler simdilik bunlar senin icin, kendini cok zorlamadan kalori kisitlayabilmen icin
Guzel olmus bence menun canim, pide, sarma barbunya hepsi tek ogunde ama sporunu da yapmissin, misafirlikte guzel tuttmussun bence kendini

canım ptsi 58,8 gördüm ama bugün 59,5 gördüm ...
istemezsin bence ben çok memnun değilim kendisinden hemen kilo alıyorum nrmalde de
Dunku yediklerine bakinca arti gormus olman sasirtici degil, ben arti 2 gorurdum
ben hala istiyorum senin metabolizmani, hadi degiselim
Kotu menu degil aslinda da en son yediklerin seker agirlikli (meyve suyu ve muz ve sehriye), gec yedigin icin odem yapmistir, bugune toparlar
Dün çok iyiydi canım unuttum dedi unutması gerekiyor çünkü daha 20 yaşında bukadar takılacak birşey yok çok genc daha kimler cikacak karşısına sağol canım ❤
20 yas cok genc, daha kimler cikar karsisina. Insallah en iyisi ciksin
fatmanur nerede bu arada, gormuyorum sanki onu son zamanlarda
bir hayal ettim de amanin

Neler yasamissin
Ama ne kadar guclusun ki hepsi geride kalmis. Cok pozitifsin bence, supersin
Canim bence suan hic zorlama spor icin ayagin gecene kadar, bugun dinlenme gunu gibi dusun.
Spor salonu insani motive etmesi acisindan guzel ama senin motivasyona ihtiyacin yok zaten. Belki hocanin teklif ettigi isi kabul edebilirsin part-time ve salona ucret almazlar?
Bize de gonder elbisenin resmini alinca

menun cok guzel olmus canim, spor da harika.

tbi canim cocuklarla zor olur, esine birakir oyle cikarsin alisverise en iyisi. dun kotuydu canim reglimin ilk gunuydu, hic spor da yapmadim

evet canim, belki de sislik ondandi ama cok fazla 2 kiloya yakin. Neyse bakalim cumaya sonuc ne olacak

canim aslinda bir profesorun yazisini okumustum vitamin ve mineral acisindan taze sikilmis meyve suyu ve meyve ayni degerdeymis bilinenin aksine. Ama tabiki posasi gidiyor.

genelde ikinci gunde filan geciyor galiba regli sisligi, eger bugun veya yarin olursan iyi olur aslindna canim cumayi etkilemenz

Cok sagol canim ❤az yapiyim diye baslasim yine kaptirdim spor sirasinda hissetmiyorum aciyi ama sonrasinda cikiyor acisi :/

DeryaOnDiet
Deryacim geriye donup kopyaladim menulerinin hepsini, izinden geldiginden beri hep ufak kacamaklar var, bence o yuzden gitmiyor kilolar. Dondurma ve meyve cok artmis, bence onlari sinirla. Mesela dondurma sadece ctesileri 1top, meyve 2 gunde bir porsiyon gibi hedefine ulasana kadar. bazi gunler kek/dondurma vs ile gecistirmissin aksam yemekleri ama onun yerine bir tabak yemek olsun. Falafel cok tuketiyorsun, acaba yapan yer cok yagli pisiriyor olabilir mi? Evde sebze yemegi yapsan haftasonu, haftaici yaninda ev yemegi gotursen?
Ayni zamanda baslayali cok olmamis tekrar diyete, bence 2-3 kilo ancak giderdi ki zaten 5 temmuzda 68.8 gormussun 71.1 ile baslayip. Bence biraz daha dikkat edersen tekrar baslayacak kilolar gitmeye. Su ve spor cok iyi gorunuyor
Kizlar da yorumlasinlar bakalim toplu menulerini bir yerde

TarihMenuSuSporKilo
18-Jun08:20_ 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek
13:00_ 2 tavuk butu (haslama), 5 yk sebzeli bulgur pilavi, 1 avuc kadar yesillik, 1 avuc cilek
16:00 _ yarim kase humus, 4 kucuk falafel
20:00_ 4 yk yogurt,. Yarim dilim ekmek, 3 kayisi
2 fincan sade kahve
1 fincan yesil cay
3.5Lt45 dakika kadar havuz ama kizimla gittigim icin cok yuzemedim
19-Jun08:00_ 2 haslanmis yumurta, 1dilim kasar, 2 kare bitter.
13:40 _ 1 lavas ekmegi icinde falafel, 1yk kadar humus, 1 yk kadar muammara, 1 yk icinde ( 1 avuc cilek, 1 yesil elma, 2 avuc ceri domates).
19:00_ 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 kase dondurma. 2 avuc kiraz.
3lt15 dakika HIIT, 15 dk yuruyus
20-Jun09:30 _ 2 dilim ekmek, 2 yk kadar humus, 2 yk sebzeli ezme, 2 dilim peynir
ara: 1 yt karpuz
14:00_ yarim dilim kakaolu kek, 1 kase dondurma
17:30 _ 2 dilim ekmek , 3 dilim peynir, bolca yesillik, 1 yt karpuz
2.5lt30 dakika HIIT
21-Jun09:00_ 2 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek, 2dilim peynir, 1 yemek tabagi dolusu domates, 1 avuc badem.
17:00_ 150gr somon, 2 haslanmis patates, 1 tabak salata. 1 bardak kefir.
3lt30 dakika yuruyus71.1
22-Jun08:00_ 2 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 tk zeytin ezmesi, 1 yemek tabagi domates, 2 dilim ananas, 1 top dondurma.
14:00_ 8 yk kadar siyah pirinc haslama, 6 mucver, 5 yk yogurtlu sebze yemegi, 1 buyuk tabak yagsiz tuzsuz karisik salata.
17:00_ ceyrek paket cubuk kraker, 1 top dondurma, 1 kase yogurt ustune cilek ekledim.
1 fincan kahve
2.5lt45 dakika HIIT
23-Jun08:30_ 2 dilim ekmek, 2 haslanmis yumurta, 2 yk az yagli peynir, 4 zeytin.
16:30_ 1 kase sebze corbasi, peynirli pestolu asparagus.
17:00_ 2top dondurma
3lt1 saat yuruyus
24-Jun?69.9
25-Jun?
26-Jun08:00_ 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 avuc ceri domates
13:00_ 1 yemek tabagi sebze yemegi, 1 dilim ekmek, 1 kase kiraz
16:00_ 1 elma, 1 fincan sutlu kahve
20:00_ (havuzda donunce) 1 tabak ton balikli salata, 2 dilim ekmek, 1 kase bogurtlen
3lt30 dakika hizli hizli yuruyus havuza dogru
1 saat havuzda kizimla oynadim, yuzemedim onu birakip ama surekli hareket ettim
27-Jun09:00_ 1 dilim ekmek , 1 protein bar.
13:00_ 1 kase humus, 4 falafel, 1 lavas, 1 bardak portakal suyu
17:30 _ 100gr helva ( bu yuzden de aksam yemegi yok)
2.5lt20 dakika HIIT
28-Jun08:00_ 1 dilim ekmek, tereyaginda 2 yumurta, 1 avuc badem.
13:30_ 1 kase humus, 4 falafel, 1 kase salata.
17:00_ 1 kalin dilim kek (75 grkadar), sutlu cay.
3ltyok70
29-Jun09:00_ 2 tumurtadan menemen, 1 yt karpuz.
13:00_ 1 adet peynirli sandvic, 1 kucuk kola zero
19:00_ 1 dilim ekmek, kuru domatesli sos , 150 gr ton baligi izgarada, 2 yk kadar patates puresi, 4 -5 dal hasanmis asparagus.
4ltgun boyu havuzdaydik . ama kendim 20 dakika yuzdum cocuksuz
ve 11500 adim ve cezami yaptim 200 dizler karina
30-Jun10:00_ 2 wasa uzerine sebzeli ezme, nohut ve farkli sebzelerden yapilmis 3 yk kadar ezme, 1 tabak taze sebze, 2 dilim kasar, 1 dilim beyaz peynir, 4 ucgen dilim karpuz, 2 bardak taze sikilmis sebze suyu.
14:00_ bir peynirli sandvic, 3 kadeh sarap .
18:00_ 2 dilim ekmek, uzerine kuru domatesli sos, 1 buyuk kase balik ve deniz urunleri corbasi, 1 kadeh sarap, 1 porsiyon karpuz.
3ltgun boyu havuzdaydik . ama kendim 20 dakika yuzdum cocuksuz ve 10000 adim
01-Jul08:00_ 2 dilim ekmek, 1 yt taze biber
13:00 _ tavuklu sandvic, 1 kase havuc ve kiraz
19:00_ peynirli sandvic 2 tane
3lt8000 adim
02-Jul09:00_ 2 muz
12:30 _ 150 gr kadar hindi eti, 1 tabak salata, 1 avokado
17:00_ 1 kase humus , 4 falafel.
20:00_ 1 bardak taze sikilmis sebze ve meyve suyu. 1 kase yogurt
3lt200 ipsiz ip, 6000 adim
03-Jul10:00 _ 1 kase az yagli peynir (cottage cheese), 1 tabak salata, 1 muz.
13:00_ 2 haslama tavuk pirzola, 1 tabak salata, 2 avuc kiraz.
17:00_ 1 kase humus, 4 falafel, 1 seftali.
2ltyok
04-Jul15:00_ 4 yk haslanmis bugday, 1 tabak salata, 2 haslanmis tavuk butu, 1 kivi.
16:00_ 2 fincan sutlu kahve
19:00_ 1 top dondurma. Spordan sonra
3lt30 dk aquaaerobik, 11000 adim
05-Jul09:00_ 2 kofte, 1 kase domates ve biber, 200ml soya sutu
13:00_ 4 kofte , 1 tabak zeytinyagli sebze, 1 kase salata
16:00_ 1 kase havuc ve 3 ceri domates
19:00_ 4 tavuk kanadi, 1 bardak ayran, 1 kase yogurt, 1 kase kiraz ve visne karisimi, 3 kofte.
3ltyok68.8
06-Jul09: 30 _ tereyaginda 2 yumurta, 2 dilim peynir, 1 tk zeytin ezmesi.
14:00_ 8 kofte, 1 tabak salata, 2 bardak ayran
18:00_ 8 kofte, 1 bardak ayran, 2 yt karpuz
2.5lt40 dakika yuzme
07-Jul09:00_ 2 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 tatli kasigi pesto, 1 yemek kasigi aci biber sosu, 1 yemek tabagi karpuz, 1 kase leblebi, 1 kase cilek, bogurtlen ve ahududu karisimi
16:00_ 1 lavas, 1 tabak peynir, yesilik ve pastirma karisimi, 4 tane buyuk gurcistan mantisi (khinkali)
17:00_ 3 top dondurma
4lt30 dakika yuzme, 20 dakika havuzda hareketler
08-Jul09:30 _ 3 haslanmis yumurta
13:00_ 1 kase domates corbasi icinde makarna da vardi, 2 tane elma didim patates, 150 gr balik, 1 tabak salata, 1 kase kiraz ve kayisi.
18:00_ 1 kase tavuklu sebzeli corba, 100 gr haslanmis hindi, 1 bardak ayran, 1 avuc badem, 1 kase ahududu bogurtlen karisimi.
3lt22 dakika araliksiz yuzme, 50 plank emeklemesi, 25 bacak kaldirma
09-Jul?
10-Jul?
11-Jul09:30 _ 50 gr hindi fume, 1 kase salatalik, 1 dilim mango, 1 elma.
13:00_ 1 kase et suyuna sebze corbasi, 180 gr izgara hindi, 1 kase lahana ve havuc salatasi.
18:00_ 2 yemek tabagi peynirli salata, 2 yemek kasigi yogurt, 1 kase ahududu ve visne.
4lt21 dakika yuzme, 6000 civari adim, 10dk dans cezamdi
12-Jul09:30 _ 2 haslanmis yumurta ve 2 domatesten salata
13:00_ 1 kase balkabagi corbasi, 100gr hindi, 1 tabak salata
18:00_ 1 tabak peynirli salata, 1 kase yogurt, 1 kase ahududu ve bogurtlen karisimi
3lt24 dakika yuzme69.4
13-Jul08:00_ 2 yumurtadan menemen, 1 dilim beyaz peynir, 4 zeytin
13:00_ 3 adet izgara tavuk pirzola, 2 tabak salata, 1 kase ahududu, bogurtlen ve kiraz karisimi.
16:30. _ 1 avuc findik ve kuru kayisi
18:00_ 1 yemek tabagi bol peynirli salata.
Bolca bitki cayi ve 1 sade filtre kahve
2.5lt30 dk leslie, 3 dk bacak hareketleri yatar pozisyonda bisiklet gibi, 2 dk plank (1dkx2)
14-Jul09:00_ 2 yumurtadan menemen, 6 tane mantar icinde peynir vardi.
13:00_ 6 kofte, 1 tabak salata, 1 bardak ayran.
15:00_ 1 buyuk dilim karpuz
18:00_ 5kofte, 1 tabak salata, 1 kase ahududu ve bogurtlen, 1 kase yogurt, 1 tk tahin, 1 top dondurma
2.5lt30 dakika leslie
15-Jul09:30_ 1 paket cubuk kraker, 1 kutu kola.
13:00_ 1 tabak peynirli salata
18:30 _ 1 tabak somon balikli salata, 1 bardak taze SIKILmis portakal suyu (kizim icecegim diye siparis verdi, cmeyince yazik olmasin diye ictim)
20:00_ 1 kase bogurtlen, 2 ince dilim peynir
3lt500 ipsiz ip, 50 mekik, 30 dakika leslie71.1

Insallah canim söylüyoruz oda anladı artık yavaş yavaş dahada iyi anlayacak iyi olacak ❤
Ya ona mesaj attım arkadaşları onda kalıyormuş diyet yapamıyorum dedi onlar varken ısrar ettim ama değişen birşey olmadı dün gruba uğra dedim yine gelmedi elimden geleni yaptım onun için ama istemeyince olmuyor

Canm tesekkur ederim birgun gunum gecti henux rwgl olmadim var mi yok mu bilemiyirum.bu hafta baya yigundum. Dedem vefat etti. Bugun evimdeyim cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…