Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zorlamayacakdim sözde ama dayanamadım yine yaptım sabah ayağım şuan iyi aslında ama belimde ağrı var biraz kahvaltı edip uyuyayım diyorum biraz dinlenmiş olurum
sıkıntı para değil annem sagligimdan endise ettigi icin yollamiyor gitme diyor bir kac hafta evde yaparsin az az diyor dinlen simsi fark etmiyorsun ama ilerde cok cekiceksin diyor oda hakli anne olarak en iyisi bi sure gitmemek olacak evde yaparim artik :/

Evet gruba alisinca birakilmiyor ama once bir sure isteyip gelmek lazim
Dinlen canim, zaten yaptigin sporlar seni idare eder simdilik :)
Sen zaten evde de cok guzel spor yapiyorsun, bir sure daha az yapman da iyi olabilir. yawrukush soyluyordu zaten sana :)

caim benim ya, nasil zaman ayirip hazirlamissin. Ellerine saglik. Haklisin cnaim o humus ve falafel galiba cok yagliydi, artik yemeyecegim oradan. Dedigin gibi yemek yapip otureyim yanimda. Ve kesinlikle haklisin hep ya kek ya dondurma birseyler yiyorum artik onlari da haftada 1e dusureyim odul niyetine.

Sagol canim iyi ki varsin gonderirim insallah bulabilirsem birde tebrik ediyorum seni esimin gecmisini cok guzel incelemissin bende katiliyorum sana

Evet canım

Ya aslında çok sevmiyorum ama tatlı reçel bir şey istiyor canım dedim şekersiz fıstık ezmesi

Günaydınlar bir nöbetin daha sonuna geldik çok şükür.
Hastanedeyim canım. Biraz yoğun tabi
Allah yardımcın olsun canım
Kıyamam sana neler çekmişsin, bundan sonra hep mutlu ol canım

Evet, biraz ilgi beklediğimiz doğrudur
Hayırdır feyzacim hastane demişsin bugün için?
Alerji ilaçlarım bitiyor canım o yüzden gidip yazdırayım diye

Tatlandırıcım yok bal kullansam mı diyorum ben en

Yaaa çok geçmiş olsun kuzum inşallah çabuk geçer

İnşallah kuzum

Geçmiş olsun dinlen biraz

cok gecmis olsun canim, bir sure evde yap o zaman. cok guzel uygulamalar var onlarla beraber yapabilirsin.

Hadi hayırlısı olsun canım
Stitchcim ne kadar emek harcamışsin, ellerine sağlık. Bence de tespitlerin doğru, humus da çok sık adaşımın menülerde, hem bence hepimiz dikkat etmeliyiz gün içinde ondan bundan bir kaşık bir yudum derken bazen bir sürü şekerli şey tuketebiliyoruz
Canm tesekkur ederim birgun gunum gecti henux rwgl olmadim var mi yok mu bilemiyirum.bu hafta baya yigundum. Dedem vefat etti. Bugun evimdeyim cok sukur.
Başın sağolsun canım

teşekkürler canım

Menün çok güzel canım,iyi dayanmışsın,ben de yazacağım,azzz sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…