Sagol canim. burada bir program var Secret Eaters diye, orada gibi hissettim kendimi.Hadi hayırlısı olsun canım
Stitchcim ne kadar emek harcamışsin, ellerine sağlık. Bence de tespitlerin doğru, humus da çok sık adaşımın menülerde, hem bence hepimiz dikkat etmeliyiz gün içinde ondan bundan bir kaşık bir yudum derken bazen bir sürü şekerli şey tuketebiliyoruz
Başın sağolsun canım
İnşallah canım.. Allah razı olsun :)Sağsalim kucağına al inşallah daiki,küçük bir daiki ha
Canim cocuklara anneler bakarsa rahatca yaparsin alisverisini, dun cok yorulmussun kuzunla.Selam kizlar bugun dugun icin giyim alisverisine ciktık ama hicbir seye bakaamadim dersem inanirmisiniz.kayinvalidem bj guzel gezdi kendi elbise bakti bende cocuklarla ugrastim butun gun hic bir magazaya giremedim oglumun oglen uykusu kcinca baya huysuzlandi hic bur dukkana girmek istemedi surekli agladi en son attim arabaya geri getirdim eve hepsini ama baya bi kalori harcamisimdir sıcakta cocuklarla artik evde birakip oyle gidicem bakmaya baska turlu olmicak yoksa cocuklarla bosu bosuna gunum öldü.simdide kayinvalidemdeyiz guzel bi salata yaptim onu yicem aksam yemegi yerine insallah yarina guzel sonuclar alirim 🖒@yawrukush kaptanim metabolizmam iyidir ayrica gozunuz aydin kisada olsa hasret giderirsiniz insallah @DeryaOnDiet canim nasil gecti gunun keyifler nasil 500 ip atlayabildin mi.Elmasyuzuk opuldun canim tesekkur ederim alintilayamadim ama gercekten sabah sporu cok iyi geldi elimden geldikce bundan sonra sabahlari yapicam gunduz diyete daha cok odakli oluyorsun bunu anladim bugun ....bu arada herkes iyidir insallah
16 temmuz
Spor: yüzme 3*20 dk
Menü:
Sabah 8.30 yarim dilim ekmek, lor peyniri, 7 zeytin, biraz acı sos, domates salatalık
Ara: çay, yeşil elma, bir galeta
Öğle: pul biberli haşlanmış yumurta, yoğurt, biraz ekmek, domates
Ara: iki kaşık bulgur pilavı, bir bardak kefir
Akşam 17.00 fırında levrek (büyüktü yarım yedim) yanında biraz karışık sebze
19.00:bir dilim karpuz
Cok guzel canimGözün aydın canım
Çook sevindim mutlu olmana
Cok gecmis olsun canim, bugun nasilsin. sinav sonuclari mi aciklandi?Kötü regl oldum ağrım çok üstüne yazın ortasında grip oldum haraket dahi edemiyorum resmen burnum tıkalı boğazım şiş cigerlerim acıyor
Canim kesinlile azatmalisin..Çok güzel açıklayıcı bir makale çok sağol kaptanım çok önemli şeyler yazıyor ama bukadar alışmışken nasıl sporu azaltacağım onu bilmiyorum içim içimi yiyor yapmadigimda daha az yapsam diyorum ama kaptiriyorum kendimi spora bi çare lazım bana
Guzel bir menu canim, aksam yemek yerine kek tercih etmissin kalori olarak diyetine uygun:)16 temmuz menum
Sabah
2 yk menemen 5 zeytin 4 catal peynir sekersiz cay
Ara minik elma
Ikindi gibi
Taze fasulye 4 kasik
Semizotu 2 kasik
Cacik
Aksam
1 dilim kek ve cay
Bolca su ictim
Spor 2 3 saat yuzme
Cok guzel canim :)16 temmuz
Sabah 09.00
2 dilim ekmek
1 kk suzme peynir
2 dilim kasar
1 yagda yumurta
Ara 11.30
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 15.00
Sade doner
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara
1 sade maden suyu
3 bardak sekersiz cay
Aksam 21.00
1 tabak haslanmis tavuklu salata
Su 1.5 li
Spor
50 mekik
20 dak lessie
200 hayali ip
Yawrukush
@DeryaOnDiet
Elmasyuzuk
Gonca ablam nobetci olunca cok normal gec vakitte birseyler yemek.Salı menum.
Sabah 8 de yarım simit peynir domates salatalık
Öğlen 12 de bir kepçe çorba 4 kaşık pilav cacık.
Akşam 18 de bir kepçe çorba bir dilim dalyan köfte 2 kaşık barbunya
22 de çay la az çubuk kraker 2 hanimeller 2 N**** (Siyahi) malum nöbetçiyim gece uzun. Normalde evden bişeyler getiririm de ev olmadığından kaçamak oldu bu defalık.
Su 2.5 lt
Spor gün içi kosturmasi 3400 adım ve 100 hayali ip atlamaElmasyuzuk
Cok zor gercekten tasinmak ama biraz bizede zaman ayir olur mu ,bekliyoruz :)Evet canım haklısınız
İnşallah yarından itibaren bildireyim
Baya zormuş taşınmak yerleştir yerleştir bitmiyor
Canim cok zor zamanlar gecirmissin ama hem sagligina, hem diledigin gibi bir aileye kavusmussun cok sevindim senin adina:)Evet bi donem cok ugrastim saydigin herseyle tek tek ugrastim okadar cok sıkintısı oldu ki bana kilolar aldim kısır damgası yedim ooooo en son insulin direnci dediler seker hapi verdiler o donem kilo vermek icin cok cabaladim verdimde sonra gersey yoluna girdi adetlerim gunu gunune olmaya basladi hic bi sıkıntısı kalmadı ama arkama dondum bi baktım hayatım mahvolmus 11 yılım cöp.11 yıl kısırsin dendi ne tedaviler ne sikıntılar cektim olmadi cocugum. Eski Esimden bosandim bu yuzden psikolojim bozulmustu .dedigim gibi seker hapiyla hayatim komple degisti zayiflamistim adetim duzelmisti hersey guzeldi sonra simdiki esimle tanistim evlendik boy boy iki oglum oldu pko yu yendimmmm bakalim dogumdan sonra ilk adetimi gecen ay oldum bu ayda bugun olmam lazimdi olmadim daha.kilooo yani herseyin basi kilo verdim iyilestim ben
Evet canim hayirlisi onlar icin californiadan is bulurlar insallah.ayy ne guzel, size iyi hasret gidermeler. Insallah size yakin yerlerde is bulup yakinlara tasinirlar
Biz de hep yakin arkadaslarimizi kandirip buraya getirmeye calisiyoruz
Dugun ne zaman canim? Son dakika alman daha iyi zaten, her hafta inceliyorsun ne de olsa
Gecmis olsun canim, yazin hastalanmak da cok zor oluyor
Aksam kek yerine baska yemek olsaymis keske. Ben sanki dun de menunde kek gormustum ama yanlis hatirliyor olabilirim100 sayfayi bir kerede okuyunca
Ekmek biraz fazla geldi canim 4 dilim bir gunde ama menuyu begendim yinede
Yok canim, herkesin geri dondugu gun ve geri donus kilosu tabloda.Yawrukush sence herkesin ilk yarismaya giris kilosunu mu tutmak gerekir? Ben bu tabloyu ilk ne kadar vermisiz ne kadar surede, gaza gelelim diye hazirlamaya baslamistim
Aksam kacamaklar olmus ama zaten sen de yazmissin. Evine yerlesince daha duzene girer ne de olsaustalarla ugrasmak zor, onlar varken bir de yemek hazirlamak daha da zor
Canim menun kalori olarak uygun, yuruyusunde guzel :)16 temmuz menüm
Sabah
1 muz + 1 dünden kalan kepekli poğaça
Ara
Türk kahvesi + 2 kare bitter
Akşam
Karışık kebap (et yedim yani) + domates + 3 kaşık falan da bulgur pilavı
2.5 lt su
Üstüne
Sütlü kahve + şekersiz hurmalı kek (gündüz çok şey yemedim, sabah kahvaltıyı da normal saatimden çok erken yaptım ve akşam yemeğinde tam doymadığım için saldırmamak adına yedim keki)
Spor
40 dk yürüyüş
20 squat
Sporlarrr oy oy oyyy diyorum:)16 temmuz sali
Sabah 6 yk yulaf ezmesi 300 ml süt 1 bardak filtre kahve
Öğlen 8 adet kiraz 1 kayısı 1 çok küçük nektari 1 küçük kase yogurtlu nesfit yulafli gevrek
Ara 25 gram cig yer fistigi 2 top dondurma
Spor öncesi (geç gittiğim için akşam yemek istemedim spor oncesi yedim)
6 yk haşlama bulgur 3 yk et sote 1 yk yoğurt 1 bardak yeşil çay
Akşam yok
Sadece proteinli süt içtim
Su 4 litre
Spor Sabah
15 dakika tüm vücut egzersiz videosu
10 dakika göbek bel egzersiz videosu
17 dakika karin ve altkarın egzersiz videosu
10 dakika bel ve yanlar için egzersiz videosu
12 dakika bel göbek egzersiz videosu
1100 ip atlama(ip ile) (yarışma için)
60 mekik
50 dambilli mekik
100 sağ kol dambil kaldırma
100 sol kol dambil kaldırma
Öğlen
700 hayali ip atlama (yarışma için)
80 squat
Spor akşam salonda
46 dakika eliptik bisiklet
21 dakika koşu bandı
15 dakika dikey bisiklet
35 dakika ağırlık çalışması
Canim cocuklar dun ust uste sana is cikartmislar, cok uzulmus yorulmussun, haklisin.Bugün çok kötü birgün geçirdim.
Çocuklarım rujlarımla tüm odayı duvarlar camlar yataklar çekmeceler halılar.
Heryeri boyadılar.
Cif ile 2 saate yakın bitirdim.
Akşam uyumaya koydum.
Bir geldim ki aynı şekilde yine boyamışlar.
Saçımı başımı yola yola ağladım ve temizledim.
Çok kötü gün bugün.
Yarın da direksiyon dersim var.
Nasıl yorgunum bilmiyorum.
Eşimde kesinlikle ilk fırsatta kolundakini çıkarttıracağız manyak gibi bişey oldun. Dedi
Bilmiyorum ama hep ağlamak var içimde ve sinir.
Canim cok cook sevindim, tekrar gozunuz aydin.Eki Görüntüle 2289722
Kızlar şükür değerim 3 katına çıkmış hepinizden Allah razı olsun hepinizi seviyorum... kaptişim beni gebe olarak izne ayırabilirmisin dönüşüm kolay olsun... yada 57.7 ye düşersem olurmuYawrukush
Insallah guzel sonuclar goruruz beraber..evet canim, belki de sislik ondandi ama cok fazla 2 kiloya yakin. Neyse bakalim cumaya sonuc ne olacak
Canim mantiken tabiki degerleri ayni fakat tum posasi gidiyor.canim aslinda bir profesorun yazisini okumustum vitamin ve mineral acisindan taze sikilmis meyve suyu ve meyve ayni degerdeymis bilinenin aksine. Ama tabiki posasi gidiyor.
Canim ne kadar emek vermissin ellerine saglik:)@DeryaOnDiet
Deryacim geriye donup kopyaladim menulerinin hepsini, izinden geldiginden beri hep ufak kacamaklar var, bence o yuzden gitmiyor kilolar. Dondurma ve meyve cok artmis, bence onlari sinirla. Mesela dondurma sadece ctesileri 1top, meyve 2 gunde bir porsiyon gibi hedefine ulasana kadar. bazi gunler kek/dondurma vs ile gecistirmissin aksam yemekleri ama onun yerine bir tabak yemek olsun. Falafel cok tuketiyorsun, acaba yapan yer cok yagli pisiriyor olabilir mi? Evde sebze yemegi yapsan haftasonu, haftaici yaninda ev yemegi gotursen?
Ayni zamanda baslayali cok olmamis tekrar diyete, bence 2-3 kilo ancak giderdi ki zaten 5 temmuzda 68.8 gormussun 71.1 ile baslayip. Bence biraz daha dikkat edersen tekrar baslayacak kilolar gitmeye. Su ve spor cok iyi gorunuyor
Kizlar da yorumlasinlar bakalim toplu menulerini bir yerde
Tarih Menu Su Spor Kilo 18-Jun 08:20_ 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek
13:00_ 2 tavuk butu (haslama), 5 yk sebzeli bulgur pilavi, 1 avuc kadar yesillik, 1 avuc cilek
16:00 _ yarim kase humus, 4 kucuk falafel
20:00_ 4 yk yogurt,. Yarim dilim ekmek, 3 kayisi
2 fincan sade kahve
1 fincan yesil cay3.5Lt 45 dakika kadar havuz ama kizimla gittigim icin cok yuzemedim 19-Jun 08:00_ 2 haslanmis yumurta, 1dilim kasar, 2 kare bitter.
13:40 _ 1 lavas ekmegi icinde falafel, 1yk kadar humus, 1 yk kadar muammara, 1 yk icinde ( 1 avuc cilek, 1 yesil elma, 2 avuc ceri domates).
19:00_ 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 kase dondurma. 2 avuc kiraz.3lt 15 dakika HIIT, 15 dk yuruyus 20-Jun 09:30 _ 2 dilim ekmek, 2 yk kadar humus, 2 yk sebzeli ezme, 2 dilim peynir
ara: 1 yt karpuz
14:00_ yarim dilim kakaolu kek, 1 kase dondurma
17:30 _ 2 dilim ekmek , 3 dilim peynir, bolca yesillik, 1 yt karpuz2.5lt 30 dakika HIIT 21-Jun 09:00_ 2 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek, 2dilim peynir, 1 yemek tabagi dolusu domates, 1 avuc badem.
17:00_ 150gr somon, 2 haslanmis patates, 1 tabak salata. 1 bardak kefir.3lt 30 dakika yuruyus 71.1 22-Jun 08:00_ 2 dilim ekmek, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 2 tk zeytin ezmesi, 1 yemek tabagi domates, 2 dilim ananas, 1 top dondurma.
14:00_ 8 yk kadar siyah pirinc haslama, 6 mucver, 5 yk yogurtlu sebze yemegi, 1 buyuk tabak yagsiz tuzsuz karisik salata.
17:00_ ceyrek paket cubuk kraker, 1 top dondurma, 1 kase yogurt ustune cilek ekledim.
1 fincan kahve2.5lt 45 dakika HIIT 23-Jun 08:30_ 2 dilim ekmek, 2 haslanmis yumurta, 2 yk az yagli peynir, 4 zeytin.
16:30_ 1 kase sebze corbasi, peynirli pestolu asparagus.
17:00_ 2top dondurma3lt 1 saat yuruyus 24-Jun ? 69.9 25-Jun ? 26-Jun 08:00_ 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 1 avuc ceri domates
13:00_ 1 yemek tabagi sebze yemegi, 1 dilim ekmek, 1 kase kiraz
16:00_ 1 elma, 1 fincan sutlu kahve
20:00_ (havuzda donunce) 1 tabak ton balikli salata, 2 dilim ekmek, 1 kase bogurtlen3lt 30 dakika hizli hizli yuruyus havuza dogru
1 saat havuzda kizimla oynadim, yuzemedim onu birakip ama surekli hareket ettim27-Jun 09:00_ 1 dilim ekmek , 1 protein bar.
13:00_ 1 kase humus, 4 falafel, 1 lavas, 1 bardak portakal suyu
17:30 _ 100gr helva ( bu yuzden de aksam yemegi yok)2.5lt 20 dakika HIIT 28-Jun 08:00_ 1 dilim ekmek, tereyaginda 2 yumurta, 1 avuc badem.
13:30_ 1 kase humus, 4 falafel, 1 kase salata.
17:00_ 1 kalin dilim kek (75 grkadar), sutlu cay.3lt yok 70 29-Jun 09:00_ 2 tumurtadan menemen, 1 yt karpuz.
13:00_ 1 adet peynirli sandvic, 1 kucuk kola zero
19:00_ 1 dilim ekmek, kuru domatesli sos , 150 gr ton baligi izgarada, 2 yk kadar patates puresi, 4 -5 dal hasanmis asparagus.4lt gun boyu havuzdaydik . ama kendim 20 dakika yuzdum cocuksuz
ve 11500 adim ve cezami yaptim 200 dizler karina30-Jun 10:00_ 2 wasa uzerine sebzeli ezme, nohut ve farkli sebzelerden yapilmis 3 yk kadar ezme, 1 tabak taze sebze, 2 dilim kasar, 1 dilim beyaz peynir, 4 ucgen dilim karpuz, 2 bardak taze sikilmis sebze suyu.
14:00_ bir peynirli sandvic, 3 kadeh sarap .
18:00_ 2 dilim ekmek, uzerine kuru domatesli sos, 1 buyuk kase balik ve deniz urunleri corbasi, 1 kadeh sarap, 1 porsiyon karpuz.3lt gun boyu havuzdaydik . ama kendim 20 dakika yuzdum cocuksuz ve 10000 adim 01-Jul 08:00_ 2 dilim ekmek, 1 yt taze biber
13:00 _ tavuklu sandvic, 1 kase havuc ve kiraz
19:00_ peynirli sandvic 2 tane3lt 8000 adim 02-Jul 09:00_ 2 muz
12:30 _ 150 gr kadar hindi eti, 1 tabak salata, 1 avokado
17:00_ 1 kase humus , 4 falafel.
20:00_ 1 bardak taze sikilmis sebze ve meyve suyu. 1 kase yogurt3lt 200 ipsiz ip, 6000 adim 03-Jul 10:00 _ 1 kase az yagli peynir (cottage cheese), 1 tabak salata, 1 muz.
13:00_ 2 haslama tavuk pirzola, 1 tabak salata, 2 avuc kiraz.
17:00_ 1 kase humus, 4 falafel, 1 seftali.2lt yok 04-Jul 15:00_ 4 yk haslanmis bugday, 1 tabak salata, 2 haslanmis tavuk butu, 1 kivi.
16:00_ 2 fincan sutlu kahve
19:00_ 1 top dondurma. Spordan sonra3lt 30 dk aquaaerobik, 11000 adim 05-Jul 09:00_ 2 kofte, 1 kase domates ve biber, 200ml soya sutu
13:00_ 4 kofte , 1 tabak zeytinyagli sebze, 1 kase salata
16:00_ 1 kase havuc ve 3 ceri domates
19:00_ 4 tavuk kanadi, 1 bardak ayran, 1 kase yogurt, 1 kase kiraz ve visne karisimi, 3 kofte.3lt yok 68.8 06-Jul 09: 30 _ tereyaginda 2 yumurta, 2 dilim peynir, 1 tk zeytin ezmesi.
14:00_ 8 kofte, 1 tabak salata, 2 bardak ayran
18:00_ 8 kofte, 1 bardak ayran, 2 yt karpuz2.5lt 40 dakika yuzme 07-Jul 09:00_ 2 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 1 tatli kasigi pesto, 1 yemek kasigi aci biber sosu, 1 yemek tabagi karpuz, 1 kase leblebi, 1 kase cilek, bogurtlen ve ahududu karisimi
16:00_ 1 lavas, 1 tabak peynir, yesilik ve pastirma karisimi, 4 tane buyuk gurcistan mantisi (khinkali)
17:00_ 3 top dondurma4lt 30 dakika yuzme, 20 dakika havuzda hareketler 08-Jul 09:30 _ 3 haslanmis yumurta
13:00_ 1 kase domates corbasi icinde makarna da vardi, 2 tane elma didim patates, 150 gr balik, 1 tabak salata, 1 kase kiraz ve kayisi.
18:00_ 1 kase tavuklu sebzeli corba, 100 gr haslanmis hindi, 1 bardak ayran, 1 avuc badem, 1 kase ahududu bogurtlen karisimi.3lt 22 dakika araliksiz yuzme, 50 plank emeklemesi, 25 bacak kaldirma 09-Jul ? 10-Jul ? 11-Jul 09:30 _ 50 gr hindi fume, 1 kase salatalik, 1 dilim mango, 1 elma.
13:00_ 1 kase et suyuna sebze corbasi, 180 gr izgara hindi, 1 kase lahana ve havuc salatasi.
18:00_ 2 yemek tabagi peynirli salata, 2 yemek kasigi yogurt, 1 kase ahududu ve visne.4lt 21 dakika yuzme, 6000 civari adim, 10dk dans cezamdi 12-Jul 09:30 _ 2 haslanmis yumurta ve 2 domatesten salata
13:00_ 1 kase balkabagi corbasi, 100gr hindi, 1 tabak salata
18:00_ 1 tabak peynirli salata, 1 kase yogurt, 1 kase ahududu ve bogurtlen karisimi3lt 24 dakika yuzme 69.4 13-Jul 08:00_ 2 yumurtadan menemen, 1 dilim beyaz peynir, 4 zeytin
13:00_ 3 adet izgara tavuk pirzola, 2 tabak salata, 1 kase ahududu, bogurtlen ve kiraz karisimi.
16:30. _ 1 avuc findik ve kuru kayisi
18:00_ 1 yemek tabagi bol peynirli salata.
Bolca bitki cayi ve 1 sade filtre kahve2.5lt 30 dk leslie, 3 dk bacak hareketleri yatar pozisyonda bisiklet gibi, 2 dk plank (1dkx2) 14-Jul 09:00_ 2 yumurtadan menemen, 6 tane mantar icinde peynir vardi.
13:00_ 6 kofte, 1 tabak salata, 1 bardak ayran.
15:00_ 1 buyuk dilim karpuz
18:00_ 5kofte, 1 tabak salata, 1 kase ahududu ve bogurtlen, 1 kase yogurt, 1 tk tahin, 1 top dondurma2.5lt 30 dakika leslie 15-Jul 09:30_ 1 paket cubuk kraker, 1 kutu kola.
13:00_ 1 tabak peynirli salata
18:30 _ 1 tabak somon balikli salata, 1 bardak taze SIKILmis portakal suyu (kizim icecegim diye siparis verdi, cmeyince yazik olmasin diye ictim)
20:00_ 1 kase bogurtlen, 2 ince dilim peynir3lt 500 ipsiz ip, 50 mekik, 30 dakika leslie 71.1
Hayirlisi olsun canim..Canm tesekkur ederim birgun gunum gecti henux rwgl olmadim var mi yok mu bilemiyirum.bu hafta baya yigundum. Dedem vefat etti. Bugun evimdeyim cok sukur.
Canim hosgeldinSelam kızlarnasılsınız? Umarım herşey yolundadır.. ben kıbrıstayım homini gırtlak yiyorum kızım tam yola çıkacağımız akşam rahatsızlandı kusmayla başladı.. arkasından ishal iştahı hiç yok huysuzluk tavan.. daha yeni yeni ekmek kızarmış patates falan yemeye başladı ne alaka diceksiniz 3 gün yemek yemeyen çocuğuna insan herşeyi teklif ediyormuş.. istese kolumu kesip verecem o noktaya geldim hava da şansıma rüzgarlı.. bir de ters akıntı diue bişey var dalgalar resmen açığa çekiyor işin komik yanı ilk gün kızım kumda 2 euro buldu bugün de oğlum oyun makinesinden 1 sterlin buldu bu hızla tatil parasını çıkartırız
Öpüyorum hepinizi fırsat buldukça burdayım
İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
Harpy | |||||||
Aomine Daiki | |||||||
Minikpanda1107 | |||||||
Gonulmeyvesi | |||||||
Konus dinliyorum | ODUL | ||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | |||||||
Elmasyuzuk | |||||||
DeryaOnDiet | 100S | ||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | ODUL | 200JJ | |||||
stitch | |||||||
cinecin | ODUL | ||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 100IA | ODUL | |||||
Sertugba | |||||||
klbk33 | ODUL | 200IA | 100JJ | ||||
tomrs | |||||||
Kozmogirl17 | ODUL | 200IA | |||||
Mavi boncukkk | |||||||
Fatmanur dr | |||||||
gogo2405 | ODUL | 50JJ | |||||
Aynen oyle canım cabuk pes etti yapacağım birşey yok malesefEvet gruba alisinca birakilmiyor ama once bir sure isteyip gelmek lazim
Dinlen canim, zaten yaptigin sporlar seni idare eder simdilik :)
Sen zaten evde de cok guzel spor yapiyorsun, bir sure daha az yapman da iyi olabilir. yawrukush soyluyordu zaten sana :)
Balda olur canım 1 tatlı kaşığı kadar yada pekmez hangisini seviyorsanTatlandırıcım yok bal kullansam mı diyorum ben en
Çok sağol canım geçti çok şükür iyiyim şimdi ❤Yaaa çok geçmiş olsun kuzum inşallah çabuk geçer
Çok sağol canım ❤Geçmiş olsun dinlen biraz
Çok sağol canım ikna etti.m Yarın tekrar başlıyorum kıyamadılarcok gecmis olsun canim, bir sure evde yap o zaman. cok guzel uygulamalar var onlarla beraber yapabilirsin.
Evet kaptanim cok dogru diyorsun yanlış yapıyorum bu kadarına gerek yok çok yemiyorum normalde fazla yememin sebebi çok spor yapmak yorulmak ondan doymuyorum ben azalacağım yavaş yavaş nasi olacaksaCanim cocuklara anneler bakarsa rahatca yaparsin alisverisini, dun cok yorulmussun kuzunla.
Ben hic cocuklarla giyim alisverisine gitmem rezil ediyorlar, evde esimle birakioyrum :))
Cok guzel canim
Cok gecmis olsun canim, bugun nasilsin. sinav sonuclari mi aciklandi?
Canim kesinlile azatmalisin..
Bu hissiyatin saglikli bir hissiyat degil lutfen azar azar azalt..
Guzel bir menu canim, aksam yemek yerine kek tercih etmissin kalori olarak diyetine uygun:)
Cok guzel canim :)
Gonca ablam nobetci olunca cok normal gec vakitte birseyler yemek.
Eviniz duzene girince normal duzene donersin.
Minicik bir ceza gelcek :)
Cok zor gercekten tasinmak ama biraz bizede zaman ayir olur mu ,bekliyoruz :)
Canim cok zor zamanlar gecirmissin ama hem sagligina, hem diledigin gibi bir aileye kavusmussun cok sevindim senin adina:)
Evet canim hayirlisi onlar icin californiadan is bulurlar insallah.
Bizde sizin gibiyiz arkadaslar gelsin yakinimiza diye ugrasiyoruz :)
Canim menun kalori olarak uygun, yuruyusunde guzel :)
Sporlarrr oy oy oyyy diyorum:)
Menü superde pasta olmamış kaptanım16 TEMMUZ MENUM
SABAH 9.30DA
1 sucuklu tost
Bolca sekersiz cay
1 salatalik, yarim avokado
5 zeytin, 1 kk peynir
OGLEN 13DE
1 tabak salata
ARA14.30DA
Filtre kahve sade
1 hurma
AKSAM 19DA
Bolca mangalda et-tavuk
2 kasik koz patlican salatasi
5 kasik yesil salata
3-4 dal brokoli
1 bardak ayran
YEMEKTEN SONRA
Gece boyunca cay , maden suyu
1 dilim yas pasta
SU: 2.5 lt
SPOR: Tum gun kosturmaca (yuruyus, 2 ayri market alisverisi, ev toplamaca, yemek hazirlamaca, gun boyu oglen yemegimi yemenin haricinde oturmadim.)
Canimin ici gecmis olsun, iyi mi ayaginÇok sağol canım ❤
Çok sağol canım ikna etti.m Yarın tekrar başlıyorum kıyamadılar
Pasta bir guzeldi kiMenü superde pasta olmamış kaptanım
Canim aramiza hosgeldin:)O zaman slmmmm herkeseee :))) Ben yeni öğrenciniz.. aslında eski uyeyim ama başıma bir sürü şeyler geldi ve araniza yine geldim.. Kızlar kadınlar klubu sayesinde 2 ayda 10 kilo veren ben şimdi tam 15 kilo üzerine alarak yine geldim...
Yas 29 Bursadan katılıyorum 93 kg. Ilk defa bu kg ya kadar çıktım hayalim 70 li rakamlardı geçen sene burda o rakamları gördüm.. Ama hayalim kısa sürdü. ( Evliligim gibi ) Şimdi burdayım ve son derece kararliyim. 2 gün önce başladım diyet yapmaya yine yeni yeniden...
Mahkemem var eylül ayında ve ben o şerefsiz insanın karşısına kendimden emin bir şekilde çıkmak istiyorum...
Ilk gune gore sahana bir menu ve sporHatta ben 17.07.2019 Menumu paylasiyorum
07:00 Bir bardak ılık su
08:00 Bir dibek kahve sekersiz ( Şeker kullanmıyorum)
09:00 Beyaz peynirli kepek ekmeğine tost
12 :00 1 kase tavuk suyu çorba
2 adet kadınbudu köfte
Salata
16:00 1 adet ayran 6-7 adet çiğ badem
20:00 Daha yemedim tost makinasında 3 köfte salata
2 lt su yatana kadar 3 u bulur
20 dk leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?