- 19 Mart 2012
- 1.322
- 2.965
- 133
Canim aramiza hosgeldin:)Patlicanmoru
Hic uzulme o kilolari beraberce verecegiz.
Eminim zor donemler yasadin , yasiyorsun, her kadin cok guclu, ayaklarini simsIki yere bas.
Bu zor zamanlar gececek...
Bu formu doldurabilir misin canim?
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Ilk gune gore sahana bir menu ve spor
Hergun menu ve spor tablosu hazirliyoruz, senide eklyorum hemen tablomuza :)
Cok enerjik ve kararlisin, daim olsun canim:)Teşekkür ediyorum canım benim inşallah güzel bir başlangıca hazırım diyelim :)
Aminn inşallah :))))Cok enerjik ve kararlisin, daim olsun canim:)
Bu arada kendimi tanitmadim ben Ozge, 30 yasindayim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim:)Aminn inşallah :))))
Kan verdim 1 ay önce sağolsunlar Ağustos’a gün vermişler doktor bakacak sonuçlar.Canim cocuklar dun ust uste sana is cikartmislar, cok uzulmus yorulmussun, haklisin.
Ama inanki tum cocuklar boyle, neler yapiyorlar akil almiyor
Ama merak ettiklerinden, ogrenmek istediklerinden yapiyorlar.
Senin primary care doktorun var mi ona bir gorunsen..
Acaba hormonol, tiroidsel vs bir saglik sorunun olabilir mi?
Bir detayli tahlil, kontrol yaptirip degerlerine baktirsan...
Canim cok cook sevindim, tekrar gozunuz aydin.
Kuzum seni zaten izne ayirdik, donustede hamilelik sonrasi geldigini belirtip direk takima alacagiz :)
Insallah guzel sonuclar goruruz beraber..
Canim mantiken tabiki degerleri ayni fakat tum posasi gidiyor.
Meyveyi yeme sebebimiz zaten posasi!
Ben sirif seker derken posasinin gitmesini kastettim.
Yani suyunu icmek diyet yapan bir insana kaloriden baska birsey getirmiyor.
Canim ne kadar emek vermissin ellerine saglik:)
Hayirlisi olsun canim..
Dedene cok uzuldum, basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin
Canim hosgeldin
Senin yediklerin yaptigin yuruyus- yuzme vs ile gidiyordur.
Kuzuna cok gecmis olsun, dedigin dogru cocuklar hasta olunca anne elinde olsa kendini feda edecek hale geliyor..
Cok iyi olur insallah..
Tatil paralarinida cikartmaya baslamissiniz ne guzel:))
Bizde seni opuyoruz canim :))
Bu aralar mutlu olmak için pek sebep bulamıyorum.Guzel olmus menun canim ama kek yinede saati gec oldugu icin olmamis. Onun yerine tarcinli sut deneyebilirsin aciktiginda geceleri.
Guzel menu canim
evet
Kolay gelsin canim, temizlemek zor ama eglenmisler iste. Boyle zamanlarda ben cocuklarin bunlari bize inadina degil de dogasinda oldugu icin yaptigini hatirlatirim. Cocuklar boyle ogrenip buyuyorlar, bizi de maksimum sınıyarak
Sorunun ne oldu isinle ilgili, daha iyiye gidiyordur umarim. Cok stres geldi sana bu aralar, kendini sakin tutmaya calis. Sen de kendini mutlu yapan seyler yapmaya calis.
Betül hoşgeldin canım takımımıza, bence başaracaksın karşısında özgüvenli durmayı. Azimle devam et lütfen, yanındayız.O zaman slmmmm herkeseee :))) Ben yeni öğrenciniz.. aslında eski uyeyim ama başıma bir sürü şeyler geldi ve araniza yine geldim.. Kızlar kadınlar klubu sayesinde 2 ayda 10 kilo veren ben şimdi tam 15 kilo üzerine alarak yine geldim...
Yas 29 Bursadan katılıyorum 93 kg. Ilk defa bu kg ya kadar çıktım hayalim 70 li rakamlardı geçen sene burda o rakamları gördüm.. Ama hayalim kısa sürdü. ( Evliligim gibi ) Şimdi burdayım ve son derece kararliyim. 2 gün önce başladım diyet yapmaya yine yeni yeniden...
Mahkemem var eylül ayında ve ben o şerefsiz insanın karşısına kendimden emin bir şekilde çıkmak istiyorum...
Çok geçmiş olsun hayatım. Neyse ki süt dişleri, Allah beterinden korusun. Ağrısı var mı? Kıyamam ben ona, üzüldümKizlar kucuk oglum salonda ziplarken dusup agzini sehpaya carpti on alt disinin ucu kirildi
Disciyi aradim oglen 3e randevu aldim, yuregime indiriyorlar hergun
Sağolasın kaptşim zaten elimden geldiğince çok sağlıklı beslenmeye çalılıyırum günde en az 3 lt su içiyorum ve yürüyüşCanim cocuklar dun ust uste sana is cikartmislar, cok uzulmus yorulmussun, haklisin.
Ama inanki tum cocuklar boyle, neler yapiyorlar akil almiyor
Ama merak ettiklerinden, ogrenmek istediklerinden yapiyorlar.
Senin primary care doktorun var mi ona bir gorunsen..
Acaba hormonol, tiroidsel vs bir saglik sorunun olabilir mi?
Bir detayli tahlil, kontrol yaptirip degerlerine baktirsan...
Canim cok cook sevindim, tekrar gozunuz aydin.
Kuzum seni zaten izne ayirdik, donustede hamilelik sonrasi geldigini belirtip direk takima alacagiz :)
Insallah guzel sonuclar goruruz beraber..
Canim mantiken tabiki degerleri ayni fakat tum posasi gidiyor.
Meyveyi yeme sebebimiz zaten posasi!
Ben sirif seker derken posasinin gitmesini kastettim.
Yani suyunu icmek diyet yapan bir insana kaloriden baska birsey getirmiyor.
Canim ne kadar emek vermissin ellerine saglik:)
Hayirlisi olsun canim..
Dedene cok uzuldum, basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin
Canim hosgeldin
Senin yediklerin yaptigin yuruyus- yuzme vs ile gidiyordur.
Kuzuna cok gecmis olsun, dedigin dogru cocuklar hasta olunca anne elinde olsa kendini feda edecek hale geliyor..
Cok iyi olur insallah..
Tatil paralarinida cikartmaya baslamissiniz ne guzel:))
Bizde seni opuyoruz canim :))
Bu arada kendimi tanitmadim ben Ozge, 30 yasindayim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim:)
Daha oncede 4. takimda yarismissin canim, 577. etapta, 78.1 kilo ile izne ayrilmissin.
Belki takimdan seni hatirlayan arkadaslar vardir:)
Bende oyle dizimi yaparken hissetmiyorum gece yatinca agridan kivraniyorum valla.Cok sagol canim ❤az yapiyim diye baslasim yine kaptirdim spor sirasinda hissetmiyorum aciyi ama sonrasinda cikiyor acisi :/
Basiniz sagolsun.Canm tesekkur ederim birgun gunum gecti henux rwgl olmadim var mi yok mu bilemiyirum.bu hafta baya yigundum. Dedem vefat etti. Bugun evimdeyim cok sukur.
Ayyy yok esim hic bakamaz evde cocuklarla birbirlerine girerler aksam uyutim dedim kucugu buyugun cisi gelmis kapiya dikilmis ciso gelmis korayin diyor eee gotur dedim bu sefer ayagina damlatti gel yıka diyooo eee kucuk dururmuuu hoooppp uyaniverdi tabi benimde sinirler ziplayiverdi. Annemle kayinvalideme biraktim ohhh gittim rahat rahat alisveris yaptim bundan sonra boyle eziyet valla cocuklarla dun neler yapti banaCanim cocuklara anneler bakarsa rahatca yaparsin alisverisini, dun cok yorulmussun kuzunla.
Ben hic cocuklarla giyim alisverisine gitmem rezil ediyorlar, evde esimle birakioyrum :))
Cok guzel canim
Cok gecmis olsun canim, bugun nasilsin. sinav sonuclari mi aciklandi?
Canim kesinlile azatmalisin..
Bu hissiyatin saglikli bir hissiyat degil lutfen azar azar azalt..
Guzel bir menu canim, aksam yemek yerine kek tercih etmissin kalori olarak diyetine uygun:)
Cok guzel canim :)
Gonca ablam nobetci olunca cok normal gec vakitte birseyler yemek.
Eviniz duzene girince normal duzene donersin.
Minicik bir ceza gelcek :)
Cok zor gercekten tasinmak ama biraz bizede zaman ayir olur mu ,bekliyoruz :)
Canim cok zor zamanlar gecirmissin ama hem sagligina, hem diledigin gibi bir aileye kavusmussun cok sevindim senin adina:)
Evet canim hayirlisi onlar icin californiadan is bulurlar insallah.
Bizde sizin gibiyiz arkadaslar gelsin yakinimiza diye ugrasiyoruz :)
Canim menun kalori olarak uygun, yuruyusunde guzel :)
Sporlarrr oy oy oyyy diyorum:)
Pastaaaaa cikcikcık hic olmus mu hemde aksam saatii kaptannnn..16 TEMMUZ MENUM
SABAH 9.30DA
1 sucuklu tost
Bolca sekersiz cay
1 salatalik, yarim avokado
5 zeytin, 1 kk peynir
OGLEN 13DE
1 tabak salata
ARA14.30DA
Filtre kahve sade
1 hurma
AKSAM 19DA
Bolca mangalda et-tavuk
2 kasik koz patlican salatasi
5 kasik yesil salata
3-4 dal brokoli
1 bardak ayran
YEMEKTEN SONRA
Gece boyunca cay , maden suyu
1 dilim yas pasta
SU: 2.5 lt
SPOR: Tum gun kosturmaca (yuruyus, 2 ayri market alisverisi, ev toplamaca, yemek hazirlamaca, gun boyu oglen yemegimi yemenin haricinde oturmadim.)
Hosgeldin canim insan yeter ki istesin basaramayacagi is yoktur sende inan ve karsisina dimdik çık.O zaman slmmmm herkeseee :))) Ben yeni öğrenciniz.. aslında eski uyeyim ama başıma bir sürü şeyler geldi ve araniza yine geldim.. Kızlar kadınlar klubu sayesinde 2 ayda 10 kilo veren ben şimdi tam 15 kilo üzerine alarak yine geldim...
Yas 29 Bursadan katılıyorum 93 kg. Ilk defa bu kg ya kadar çıktım hayalim 70 li rakamlardı geçen sene burda o rakamları gördüm.. Ama hayalim kısa sürdü. ( Evliligim gibi ) Şimdi burdayım ve son derece kararliyim. 2 gün önce başladım diyet yapmaya yine yeni yeniden...
Mahkemem var eylül ayında ve ben o şerefsiz insanın karşısına kendimden emin bir şekilde çıkmak istiyorum...
Ahhh bu cocuklar insanin omrumden omur yiyorlar gecmis olsun canim allah beterinden saklasin benimkide koltuktan asagi atlamaya basladi korkuyorum bendeKizlar kucuk oglum salonda ziplarken dusup agzini sehpaya carpti on alt disinin ucu kirildi
Disciyi aradim oglen 3e randevu aldim, yuregime indiriyorlar hergun
Daha gelmedi canim ya yarin persembe dimii ayy bi an cumaymis gibi geldi de korktumgenelde ikinci gunde filan geciyor galiba regli sisligi, eger bugun veya yarin olursan iyi olur aslindna canim cumayi etkilemenz
Betül hoşgeldin canım takımımıza, bence başaracaksın karşısında özgüvenli durmayı. Azimle devam et lütfen, yanındayız.
Çok geçmiş olsun hayatım. Neyse ki süt dişleri, Allah beterinden korusun. Ağrısı var mı? Kıyamam ben ona, üzüldüm
Canımmmm nasılll...Neler yasamissin
Ama ne kadar guclusun ki hepsi geride kalmis. Cok pozitifsin bence, supersin
Canim bence suan hic zorlama spor icin ayagin gecene kadar, bugun dinlenme gunu gibi dusun.
Spor salonu insani motive etmesi acisindan guzel ama senin motivasyona ihtiyacin yok zaten. Belki hocanin teklif ettigi isi kabul edebilirsin part-time ve salona ucret almazlar?
Bize de gonder elbisenin resmini alinca
Bence harikaCanımmmm nasılll...
Bence harika
Kizlar hepinizin yorumlarini bekliyorumCanımmmm nasılll...
Doğru düzgün yazmayan eş geldi sanada üzgünüm.Selamlar kizlar,
Nasilsiniz dun gelemedim kusura bakmayin.
Ne var ne yok , gununuz nasil geciyor?
Biz cok keyifli birgun gecirdik arkadaslarimizla,gece deyim yerindeyse sabaha kadar oturduk, simdide yeni uyandik.
Onlar hazirlaniyor hizlica yola cikacaklar, kahvaltilarini yolluk yaptik, turk usulu
Ben gecmise hizlica bakayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?