Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkür ediyorum canım benim inşallah güzel bir başlangıca hazırım diyelim :)

Aminn inşallah :))))
Bu arada kendimi tanitmadim ben Ozge, 30 yasindayim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim:)
Daha oncede 4. takimda yarismissin canim, 577. etapta, 78.1 kilo ile izne ayrilmissin.
Belki takimdan seni hatirlayan arkadaslar vardir:)

Kan verdim 1 ay önce sağolsunlar Ağustos’a gün vermişler doktor bakacak sonuçlar.
Sanki kanser tarama testi felan.
Ben iyi olmadığımın farkındayım.
Kolumdakinden acil kurtulmam lazım.
Sinir krizleri geçiriyorum sanki.

Bu aralar mutlu olmak için pek sebep bulamıyorum.
Yine de şükür.
İş sorunum şimdilik sakin ama iyi değil.
Öylesine belirsizce günler geçiyor sadece.
Çocukların bu yaptıklarını kaldıramıyorum.
Benimkiler farklı bir yaramazlık var.
Geçecek tabiki geçecek te beni benden etmeden geçmez bu günler.
Çocuk ev felan çok zormuş çok.

Betül hoşgeldin canım takımımıza, bence başaracaksın karşısında özgüvenli durmayı. Azimle devam et lütfen, yanındayız.
Kizlar kucuk oglum salonda ziplarken dusup agzini sehpaya carpti on alt disinin ucu kirildi
Disciyi aradim oglen 3e randevu aldim, yuregime indiriyorlar hergun
Çok geçmiş olsun hayatım. Neyse ki süt dişleri, Allah beterinden korusun. Ağrısı var mı? Kıyamam ben ona, üzüldüm

Sağolasın kaptşim zaten elimden geldiğince çok sağlıklı beslenmeye çalılıyırum günde en az 3 lt su içiyorum ve yürüyüş

Bu arada kendimi tanitmadim ben Ozge, 30 yasindayim, 2 oglum var, beden egitimi ogretmeniyim:)
Daha oncede 4. takimda yarismissin canim, 577. etapta, 78.1 kilo ile izne ayrilmissin.
Belki takimdan seni hatirlayan arkadaslar vardir:)

Memnun optummm canım:))
Ay sennn 78 yazincaaa sanki ben o kiloya inmemisim de başkasıymış gibi geldi :)) Ama 78 lerden de aşağıya inicem insallahhhh

Cok sagol canim ❤az yapiyim diye baslasim yine kaptirdim spor sirasinda hissetmiyorum aciyi ama sonrasinda cikiyor acisi :/
Bende oyle dizimi yaparken hissetmiyorum gece yatinca agridan kivraniyorum valla.
Canm tesekkur ederim birgun gunum gecti henux rwgl olmadim var mi yok mu bilemiyirum.bu hafta baya yigundum. Dedem vefat etti. Bugun evimdeyim cok sukur.
Basiniz sagolsun.
Ayyy yok esim hic bakamaz evde cocuklarla birbirlerine girerler aksam uyutim dedim kucugu buyugun cisi gelmis kapiya dikilmis ciso gelmis korayin diyor eee gotur dedim bu sefer ayagina damlatti gel yıka diyooo eee kucuk dururmuuu hoooppp uyaniverdi tabi benimde sinirler ziplayiverdi. Annemle kayinvalideme biraktim ohhh gittim rahat rahat alisveris yaptim bundan sonra boyle eziyet valla cocuklarla dun neler yapti bana
Pastaaaaa cikcikcık hic olmus mu hemde aksam saatii kaptannnn..
Hosgeldin canim insan yeter ki istesin basaramayacagi is yoktur sende inan ve karsisina dimdik çık.
Kizlar kucuk oglum salonda ziplarken dusup agzini sehpaya carpti on alt disinin ucu kirildi
Disciyi aradim oglen 3e randevu aldim, yuregime indiriyorlar hergun
Ahhh bu cocuklar insanin omrumden omur yiyorlar gecmis olsun canim allah beterinden saklasin benimkide koltuktan asagi atlamaya basladi korkuyorum bende

Cokkk teşekkür ederim kuzum çok sagol Allah yardımcımız olsunn :))

Canımmmm nasılll...

Eklentiler

• 20190717_213049.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 20190717_213114.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 20190717_213201.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 34
Doğru düzgün yazmayan eş geldi sanada üzgünüm.
Geceleri giriyorum ancak.
Nasıl gidiyor?
Benim regl 9 gün gecikti.
1 gün sadece sürdü.
Tadı damağımda kaldı gibi bişey.
Karnım nasıl şişti anlatamam.
En son hamileyken böyle şişmişti.

Pazartesi tartı yapıyorduk değil mi?
Yoksa Cuma’mıydı?
Hatırlamıyorum.

17 temmuz menum

Sabah 09.00

2 dilim ekmek
1kk peynir
1 dilim kasar
1 yumurtadan menemen

Ara 11.00
Sekersiz turk kahvesi

Oglen 16.00

1 porsiyon kori soslu mantarlı tavuk
Yaninda makarna vardi 2 3 kasik yedim
Salata bolca
1 ayran
1 mini minnacık ekmekcik

Ara
Yok

Aksam 21.30
1 dilim (buyuk dilim yani 4 5 tane ucgen dilim )kavun

Suanda maden suyu
Birde demin esim ekmek arası istedi 2 isirik aldim ondan

Spor 100 ip
30 mekik
Butun gun magaza magaza gezdim giy cikar baya spor oldu

Su 2 litre anca
Elmasyuzuk
DeryaOnDiet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…