- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Ben beğendim.Canımmmm nasılll...
Açıklandı kızlar istediğim bölümler tutuyor Kocaelinde vs ama 2 kardeş var maddi durm gidemiyorum bende açıktan yazıcam istediğim bölümleri kader kısmet artık ne diyim
Bence harika
Bu gobuse anca bu oldu valla cok aradim siyahi olaydi daha iyi olcaktida korse falan toplicaz gobusuuBen beğendim.
Çok hoş bir elbise.
Tebrikler canim allah gonlundeki neyse onu verir insaalahAçıklandı kızlar istediğim bölümler tutuyor Kocaelinde vs ama 2 kardeş var maddi durm gidemiyorum bende açıktan yazıcam istediğim bölümleri kader kısmet artık ne diyim
Saglik isleri sizin orada da mi sIkIntili canim?Kan verdim 1 ay önce sağolsunlar Ağustos’a gün vermişler doktor bakacak sonuçlar.
Sanki kanser tarama testi felan.
Ben iyi olmadığımın farkındayım.
Kolumdakinden acil kurtulmam lazım.
Sinir krizleri geçiriyorum sanki.
Ever Deryacim sut disleri ama cok uzuldum,bakalim discimiz ne diyecek..Betül hoşgeldin canım takımımıza, bence başaracaksın karşısında özgüvenli durmayı. Azimle devam et lütfen, yanındayız.
Çok geçmiş olsun hayatım. Neyse ki süt dişleri, Allah beterinden korusun. Ağrısı var mı? Kıyamam ben ona, üzüldüm
Cok guzel yapiyorsun canim :)Sağolasın kaptşim zaten elimden geldiğince çok sağlıklı beslenmeye çalılıyırum günde en az 3 lt su içiyorum ve yürüyüş
Uzak degil 78 sana , hedefine odaklan Betulcum, neden kilo vermek istedigini hep hatirla..Memnun optummm canım:))
Ay sennn 78 yazincaaa sanki ben o kiloya inmemisim de başkasıymış gibi geldi :)) Ama 78 lerden de aşağıya inicem insallahhhh
Benim esimde cocuk konusunda cok yardimci olamiyor.Bende oyle dizimi yaparken hissetmiyorum gece yatinca agridan kivraniyorum valla.
Basiniz sagolsun.
Ayyy yok esim hic bakamaz evde cocuklarla birbirlerine girerler aksam uyutim dedim kucugu buyugun cisi gelmis kapiya dikilmis ciso gelmis korayin diyor eee gotur dedim bu sefer ayagina damlatti gel yıka diyooo eee kucuk dururmuuu hoooppp uyaniverdi tabi benimde sinirler ziplayiverdi. Annemle kayinvalideme biraktim ohhh gittim rahat rahat alisveris yaptim bundan sonra boyle eziyet valla cocuklarla dun neler yapti bana
Pastaaaaa cikcikcık hic olmus mu hemde aksam saatii kaptannnn..
Hosgeldin canim insan yeter ki istesin basaramayacagi is yoktur sende inan ve karsisina dimdik çık.
Ahhh bu cocuklar insanin omrumden omur yiyorlar gecmis olsun canim allah beterinden saklasin benimkide koltuktan asagi atlamaya basladi korkuyorum bende
Cok guzel isil isil olacaksin, 2 kiloyuda verdin mi tamamdir canim :)Canımmmm nasılll...
Gunduzleri de girme sozu almistim senden esim:)Doğru düzgün yazmayan eş geldi sanada üzgünüm.
Geceleri giriyorum ancak.
Nasıl gidiyor?
Benim regl 9 gün gecikti.
1 gün sadece sürdü.
Tadı damağımda kaldı gibi bişey.
Karnım nasıl şişti anlatamam.
En son hamileyken böyle şişmişti.
Pazartesi tartı yapıyorduk değil mi?
Yoksa Cuma’mıydı?
Hatırlamıyorum.
Guzel olmus canim, su da iyi, tum gun magaza magaza gezmekte super spor :)17 temmuz menum
Sabah 09.00
2 dilim ekmek
1kk peynir
1 dilim kasar
1 yumurtadan menemen
Ara 11.00
Sekersiz turk kahvesi
Oglen 16.00
1 porsiyon kori soslu mantarlı tavuk
Yaninda makarna vardi 2 3 kasik yedim
Salata bolca
1 ayran
1 mini minnacık ekmekcik
Ara
Yok
Aksam 21.30
1 dilim (buyuk dilim yani 4 5 tane ucgen dilim )kavun
Suanda maden suyu
Birde demin esim ekmek arası istedi 2 isirik aldim ondan
Spor 100 ip
30 mekik
Butun gun magaza magaza gezdim giy cikar baya spor oldu
Su 2 litre anca
@Elmasyuzuk
@DeryaOnDiet
Tebrik ederim minikpandamAçıklandı kızlar istediğim bölümler tutuyor Kocaelinde vs ama 2 kardeş var maddi durm gidemiyorum bende açıktan yazıcam istediğim bölümleri kader kısmet artık ne diyim
Evet erkekler malesefki dikkatli degiler valla ben esime birakip tuvalete bile gidemiyorum aklim kaliyor en guzeli ananeye babanneye biraktim gittim aklim onlardaydi hep buyuk durmusta ufagim cok aglamis yavrum.Saglik isleri sizin orada da mi sIkIntili canim?
Cok uzun zaman sonra aliyorsun sonuclarini.
Eger implanttan dolayi oldugunu hissediyorsan yasadiklarinin cikarttirman senin icin iyi olur.
Degerlerinde iyi gelir insallah.
Ever Deryacim sut disleri ama cok uzuldum,bakalim discimiz ne diyecek..
Agrisi varmis gibi hissetmedim , parka goturdum az evvelde eve geldik yatirdim.
Uyanir uyanmazda disciye gidecegiz..
Cok guzel yapiyorsun canim :)
Ailelere soylediniz mi, cok heyecanli oluyor o zamanlar:)
Ben babama soylerken utanmis, sIkIlmis, kizarmistim :))
Uzak degil 78 sana , hedefine odaklan Betulcum, neden kilo vermek istedigini hep hatirla..
Benim esimde cocuk konusunda cok yardimci olamiyor.
Benim gibi dikkatli, hareketli degil.
Esime emanet edince birsey olacak diye diken ustunde oluyorum.
Ama benim birakacagim baska kimse yok.
Sorma canim cok zor buyuyor bu cocuklar..
Cok guzel isil isil olacaksin, 2 kiloyuda verdin mi tamamdir canim :)
Gunduzleri de girme sozu almistim senden esim:)
Yarin gunduz de gel..
Regli olamamak buyuk sIkInti...
Esas tarti gunumuz cuma canim, pazartesileride kontrol icin tartiliyoruz.
Cumayi unutma..:)
Cok sevindim, bize hep boyle guzel haberlerle gel esim :)Az önce aldığım güzel haberi yazayım.
Hep kötü şeyler yazıyorum.
Uzun zamandır çalıştığım çok uğraştığım bir iş vardı.
Yani 5 yer vardı adamın kafasında.
5 kişiydik yani.
Çok uğraştım ve işi aldım.
Bu beni biraz olsun rahatlatacak kendime getirecek birşeydi.
Bu gece artık huzurla uyurum.
Uykusuz kaldığım gecelerin hesabını bugünden sonra alırım artık :)
Saglik isleri sizin orada da mi sIkIntili canim?
Eger implanttan dolayi oldugunu hissediyorsan yasadiklarinin cikarttirman senin icin iyi olur.
Uzak degil 78 sana , hedefine odaklan Betulcum, neden kilo vermek istedigini hep hatirla..
Yarin gunduz de gel..
Evet hele benim esim kafa olarak cok yorgun ve hep bir sey olmaz, sen cok abartiyorsun mantalitesinde.Evet erkekler malesefki dikkatli degiler valla ben esime birakip tuvalete bile gidemiyorum aklim kaliyor en guzeli ananeye babanneye biraktim gittim aklim onlardaydi hep buyuk durmusta ufagim cok aglamis yavrum.
Ya aslinda isil isil olmak istemiyordum ama elbise yok hep yazlik gunluk elbiseler olanlarda bana yakismadi bi bunu begendim birazda mecburiyetten yani aldim.
Saglik isleri sizin orada da mi sIkIntili canim?
Yarin gunduz de gel..
Cok uzuldum, gecmis olsun..Hemde nasıl sıkıntı.
Düşün ki,koca havlu ile hastaneye koştum hamileyken. Beklerken düşük yaptım üstelik.
Ve 2 gün sonraya scan verdiler.
O derece kötü maalesef.
Evet hele benim esim kafa olarak cok yorgun ve hep bir sey olmaz, sen cok abartiyorsun mantalitesinde.
O yuzden de bir sey oluyor..
Gerci cok dikkatli olsakta olacagi varsa oluyor, saglikla mutlulukla buyusun tum evlatlar..
Ben gercekten begendim elbiseyi, uzerinde de guzel durmustur eminim, dugununuz guzel gecsin :)
Ben Abd, Californiadayim.Haklısın ama işte 2 bebe telefonum nerde bilmiyorum gündüz.
Sen ingilteredydin değil mi?
Ehliyet için uğraşıyorum birde.
Ağustos 2. Haftası sınava girmeyi planlıyorum.
Dersler,iş,çocuklar,ev
Hosgeldin her sey gonlunce cok guzel olur insallahO zaman slmmmm herkeseee :))) Ben yeni öğrenciniz.. aslında eski uyeyim ama başıma bir sürü şeyler geldi ve araniza yine geldim.. Kızlar kadınlar klubu sayesinde 2 ayda 10 kilo veren ben şimdi tam 15 kilo üzerine alarak yine geldim...
Yas 29 Bursadan katılıyorum 93 kg. Ilk defa bu kg ya kadar çıktım hayalim 70 li rakamlardı geçen sene burda o rakamları gördüm.. Ama hayalim kısa sürdü. ( Evliligim gibi ) Şimdi burdayım ve son derece kararliyim. 2 gün önce başladım diyet yapmaya yine yeni yeniden...
Mahkemem var eylül ayında ve ben o şerefsiz insanın karşısına kendimden emin bir şekilde çıkmak istiyorum...
Bugun alintilarinda bende varim , zorla kendimi aralara sIkIstirtiyorum.fayfeyfiy günler bitti mi
FitFiliz tatil nasıl gidiyor? Meezunsun inşallah bu hafta değil mi
Harpy tatilde :)
IcimdekiSonsuzDeniz nerelerdesin
stitch deryaya yaptığın menü listesi alıntısı çok güzeldi. Bitir ödevleri gel bekliyoruz
Yawrukush diş için geçmiş olsun misafirniz gitmiş allah kavuştursun. Nasılsın
Yine ceza kazanmışım :) şimdi gördüm. Yarın yaparım artık
Patlicanmoru hoşgeldin canım. Gelmene sevindim. Çok şeyler yaşamışsın sanırım. Ama umarım bundn sonra hayatında herşey gönlüne göre olur. istikrar ve azimle kilolarından kurtulacağına inanıyorum.
K Konus dinliyorum bizim çocuklarda boyalarla duvarları hep çiziyorlar. Birgün koltuğy yemyeşil boyanmış bulmuştum. Boyanmaz diyip saatlerce silmiştim. Ne günlerdi. Bende küçükken sehpaların altlarına yatar boyardım altlarını :)
Kozmogirl17 canım eski hayatından sıyrılıp yepyeni bir hayat kurmuşsun. Çocuklarınla beraber eşinle hep mutlu olun. Kolay şeyler yaşamamışsın. Demekki bu pko yenilebilen bir hastalık. M Minikpanda1107 ye örneksin
M Minikpanda1107 canım sınav sonucun iyidir umarım. Herşey gönlüne göre olsun
tomrs canım başın sağolsun. Mekanı cennet olsun
Başka kime ne yazacaktım acaba
Alıntılarım silindi karıştı herşey
Sende hosgeldin canim nasilsin?Hosgeldin her sey gonlunce cok guzel olur insallah
Haklisin boyle birisiyle cocuk buyutmekte zor.Keşke benim eşimde biraz rahat olsa.
Çocuklar konusunda aşırı pimpirik.
Gün içinde ne yediklerini bilmek ister,
Altlarını değiştirdin mi? Diye arar.
Geceleri altlarını kontrol eder.
Bez biraz dolmuşsa değiştirir uyandırır
Böylesi de çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?