Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yani minnosum surda kalmıs 3 gün 3 günde 1.600 vermen lazım sen mercimek köftesi diyorsun dün aksamki böreğide unutmadım halaa
haklısınnn tatlım yaa döv benı dövv
cuma birincimiz benim bu arada.. isteyen şimdiden adımı yazabilir

kim ikinci olacak?

sen bızım gonullerımızın bırıncısısın tatlım derece bırıncısı ben olucam

cuma birincimiz benim bu arada.. isteyen şimdiden adımı yazabilir

kim ikinci olacak?

görcez şekerimm

karçiçeğim salata yada sebze yemeği aynı olarak değerlendirile bilinir öğlen protein alıyorsan dengeleniyor demektir..
ama sonucu cuma görücez protein alımını asla azaltma. dengeli olsun hepsi. protein almadan zayıflayamayız..

öğlen yürücekmisin
minnosum senden duyamıcam seyler duyuyorum hypatıam duy duy nasıl iddaalı bak sana meydan okuyorr..
bende aksam 5 mil bitirmeye karar verdim korkun benden siz ikiniz konusurken ben sizi gecicem

canım cumaya 55li kilodan kurtuluyorsun inş.. artık seninle vedalaşıcaz çünküüüüüüüüü sen mezun oluyosunnnnnnnnnnn

öğlen yürücekmisin
minnosum senden duyamıcam seyler duyuyorum hypatıam duy duy nasıl iddaalı bak sana meydan okuyorr..
bende aksam 5 mil bitirmeye karar verdim korkun benden siz ikiniz konusurken ben sizi gecicem

hepınızı yenıcem ıste goruceksınız gızlı gızlı oglenlerıde yuruycemm:82::82: ögleden sonrada gızlı gızlı yesıl elmamı yıycem hıhh derece ısınde benı gecemezsınız cunkum ben gecen haftakı derece olayında benı cok magdur ettıklerı ıcın bırılerıne cok kızgınım ve bu sebeple hıc kusura bakmayın sekerler magdurumda magdurumm ben verıcemm en cok kıloyu hıhı

öğlen yürücekmisin

ay ben akşam sinemaya gidicem

canım sabahtan içmedim canım hiç istemedi ama öğlenden sonra 2 kupa içicem ...
hergün 2 tane içtiğimden yazmayı unutmusum ben düzenli olarak içiyorumm ..

evet canım yazmayınca şaşırdım... sen bizim yeşil çay kraliçemizsin çünküüü

yokyaaa gorusucegız senınle hypatıa hanımmcıgımm gıdıcek bu karayaglar ıste . hatta gıdıyım de oglen yuruyus yapayım barımm

yapamazsın kiiiiiii sen ancak börek yersin pide yersin...

kızlar ben kuyabiyeye artık misafir gözüyle bakıyorum çünkü onun vericek 3 kilosu kaldı inş mart sonu onu mezun edicez tabi benide
yokmu arttıran mart sonu mezunlarındannnn

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kızlar ben kuyabiyeye artık misafir gözüyle bakıyorum çünkü onun vericek 3 kilosu kaldı inş mart sonu onu mezun edicez tabi benide
yokmu arttıran mart sonu mezunlarındannnn

sekercım benım acelem yok ben nısan sonu 55 le mezun olmayı dusunuyorumm ayy canım kuyabıyem yaa nasıl sevınıyorum bılemezsınnn afferım sana sekercımm

hadi kızlar yok mu arkamdan gelen

başka şartlarda olsa alınganlık yapıp, amma meraklıymışsınız beni göndermeye derdim ama gönderme nedeniniz 52 kilo olmam olunca diyemiyorum valla

ama mezun olucam diye benden kurtulacağınızı sanmayın sakın gelicem üzümlerime bakıcam sürekli, onlar da benim gibi kararmışlar mı diye

zevcan hanım, hypatia hanım, minnoş hanım, karçiçeği hanım, fatma hanım huu huu duyuyosunuz dimiii??

seni gönderen yokki
sadece mezun ediyoruz.. kilo koruma topiği acıcaz ya ordan yine devamm
üzüm üzüm kara üzüm dicez birbirimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…