haklısınnn tatlım yaa döv benı dövvyani minnosum surda kalmıs 3 gün 3 günde 1.600 vermen lazım sen mercimek köftesi diyorsun dün aksamki böreğide unutmadım halaa
cuma birincimiz benim bu arada.. isteyen şimdiden adımı yazabilir
kim ikinci olacak?
Afiyet bal şeker olsun meyvem ama yeşil çayı göremedim.. bana sen alıştırmıştın halbuki...
yani minnosum surda kalmıs 3 gün 3 günde 1.600 vermen lazım sen mercimek köftesi diyorsun dün aksamki böreğide unutmadım halaa
cuma birincimiz benim bu arada.. isteyen şimdiden adımı yazabilir
kim ikinci olacak?
canım doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama ben her akşam çorba ve salata yiyorum yemekte ne olursa olsun tabağıma almıyorum eğer çorbanın anında yoğurt uygun düşerce 3 kaşıkta yoğurt yiyorum ama zaten yoğurt çorbasıysa yoğurt yemiyorum bol yeşil salata ve bir dilim ekmek yiyorum çorba yoksa bile kendime 2 tabaklık yapıyorum. çünkü öğlen yemeği proteinli oluyor akşam protein ihtiyarcı duymuyorum bakalım bu hafta böyle oldu. sonucu cama göreceğiz.
minnoş veremez ki meyvee o ancak börek yer... akşama da patates yerr mercimek köftesi yer... biz veririz o kiloları hıh...
kızlaaarrr mutluluktan uçuyorum
bu sabah 55.2 gördüm tartıda
dünkü menümü de yazamadımi bu aralar beni affedin lütfen, iş yerinde çok önemli değişiklikler oluyo
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim kaşar peyniri
öğle: 1 simit, 1 ayran
akşam: ızgara tavuk, salata
zaten belli bir diyet yaptığım için menülerim değişmiyo ama sadece bu akşam kayınvalidemlere yemeğe davetliyiz. ne yemek yapıcağını da bilmediğim için bişey söleyemiyorum
öğlen yürücekmisin
minnosum senden duyamıcam seyler duyuyorum hypatıam duy duy nasıl iddaalı bak sana meydan okuyorr..
bende aksam 5 mil bitirmeye karar verdim korkun benden siz ikiniz konusurken ben sizi gecicem
öğlen yürücekmisin
minnosum senden duyamıcam seyler duyuyorum hypatıam duy duy nasıl iddaalı bak sana meydan okuyorr..
bende aksam 5 mil bitirmeye karar verdim korkun benden siz ikiniz konusurken ben sizi gecicem
canım sabahtan içmedim canım hiç istemedi ama öğlenden sonra 2 kupa içicem ...
hergün 2 tane içtiğimden yazmayı unutmusum ben düzenli olarak içiyorumm ..
yokyaaa gorusucegız senınle hypatıa hanımmcıgımm gıdıcek bu karayaglar ıste . hatta gıdıyım de oglen yuruyus yapayım barımm
kızlar ben kuyabiyeye artık misafir gözüyle bakıyorum çünkü onun vericek 3 kilosu kaldı inş mart sonu onu mezun edicez tabi benide
yokmu arttıran mart sonu mezunlarındannnn
kızlar ben kuyabiyeye artık misafir gözüyle bakıyorum çünkü onun vericek 3 kilosu kaldı inş mart sonu onu mezun edicez tabi benide
yokmu arttıran mart sonu mezunlarındannnn
sekercım benım acelem yok ben nısan sonu 55 le mezun olmayı dusunuyorummayy canım kuyabıyem yaa nasıl sevınıyorum bılemezsınnn afferım sana sekercımm
seni zaten mart mezunlarına alamam sen börek yedin
ben de gelicemmm ben deeeeeee. mezunlar çıtırlar topiğinde buluşucazzz
meyvem ben yemedimmmm beni all beni all
hadi kızlar yok mu arkamdan gelen
başka şartlarda olsa alınganlık yapıp, amma meraklıymışsınız beni göndermeye derdim ama gönderme nedeniniz 52 kilo olmam olunca diyemiyorum valla
ama mezun olucam diye benden kurtulacağınızı sanmayın sakıngelicem üzümlerime bakıcam sürekli, onlar da benim gibi kararmışlar mı diye
zevcan hanım, hypatia hanım, minnoş hanım, karçiçeği hanım, fatma hanım huu huu duyuyosunuz dimiii??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?