Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Duymaz olur muyuzz kuyabiyeee ağzından bal damlıyooo artık bu topici hepten kapatıcam 4. takım mezunları diye yeni bi topic açıcaz.... hangi dükkanda s xs elbiseler kalmışş onu söyliycez birbirimizeeee

minnos duruma dayanamadı kactı tamam minnosum küsme seni de nisan mezunu yaparız sende nisanda yeni topiğimize katılırsın sekerim olurmu .. :112:

nys kızlar bende öğlen yemeğimi yemeğe gidiyorumm öpüldünüz

merhaba kızlarrr kuyabiye tebrik ederimm inş cumaya hepimiz en az 1kilo vermiş oluruzzz...

menüm

sabah: 1,5dl çavdar ek.,yağsız menemen,peynir-zeytin,çay,2çay k reçel,1ceviz

ara yok

öğle: 1kase çorba,4kş patates-bezelye yemeği,2kş pilav

ara:1elma

akşam:1kase çorba,salata

ara:meyve

Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar keçi peyniri ile yapılmış kepekli sandviç tost, sakarinli bir bardak ıhlamur
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve bir fincan Lipton yaseminli yeşil çay
Öğle: Bir kase mercimek çorbası, ıspanaklı graten ve bir ufak kase yoğurt
Ara: Elma
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam: Bol rokalı, kırmızı lahanalı Salata

Su: 3 litre su
Yeşil çay: 2 fincan lipton yeşil çay
Spor yok.

Nasıl olmuş menüm kızlar?

canım akşam sadece salata az değilmi ben doyamam:)

güzel canım afiyet olsun...
nidahcım kişisel imzanı takım kuralları gereği değiştirmen gerekiyor..

güzel olmusss :112:

İNŞ. canımm afiyet olsun, menün gayet güzel.

canım akşam sadece salata az değilmi ben doyamam:)

mecburen bu şekilde canım. akşam saati bulabildiğim tek şey salata oluyor

güzel canım afiyet olsun...
nidahcım kişisel imzanı takım kuralları gereği değiştirmen gerekiyor..

benim imzaların nerden yapıldığını bulmam yaklaşık 3 haftamı aldı

işyerinde iki kişini d.günü, bir kişinin vedası nedeniyle bir sürü pastalar, içecekler ve dee yemekteki tatlılar vardı. ama hiiiçbirine pas bile vermedim. çok mutluyum.

seni zaten mart mezunlarına alamam sen börek yedin
hooofff bıtane borek yedım dıye hemen dısladınız benı bee
meyvem ben yemedimmmm beni all beni all
sen yıyınce ben oylemı dıyordum ama kusmusumm
ayy kıyabıyeemm duymaz olurmuyum hıcc uzumum benım hergun sana bakıyorum burdaa ahh ahh benımde 55.2 kıloyumm kızlar dıye yazdıgım gun gelecekmı acaba
kactım ama bı sorkı nıye kactım sayın mart mezunu meyvenul hanım eve gıttım 15 dkk yuryus 10 dk ev toparlama yaptım yaa naberrr
nıdahcım oglen hem patates hem pılav olmasaymıs keske ama aksama dengelemıssın aferım canım

hımmmmm bıse bulamıyorumm nerde bakım senın boregınn cok guzel menu sekercım afferım

selam tekrar.tskler meyvem.dun aksam salonun camlarını sıldım.perdelerı yıkadım gece oldu.salon bitti ya gerısı kolay.pasta yapmayacagım kızlar.yemekte annemler var.ızgara tavuk yapacagım.yemekten sonra gelecek misafırlerede cay ve meyve ıkram edecegım sadece.bıde esım dun bılgısayar almıs bana dogum gunu hediyesi.rahat rahat hatunlarına yazarsin artık dedı:) daha ınt yok en kısa surede onuda hallederız ıns.

ehhh gel bi öpeyim ozaman senii

bu gün cok güzel birgünmüş yaa reyhanım cok sevindim canım hayırlı olsun güle güle kullan bilgisayarını.. doğum günün nezamn kacırdıkmı kutlayamadann :96:

minnosum minnosummm çıtır hatun olma yolunda ilerliyorsun canım

aksamda spor yaptınmı yarına 600 gr gidicek ve cumaya - lerde olucaksın ..

o kocisinede söyle sürekli börek poğca isteyip durmasın annesnin evinde nasıl yemiyorsa senin evindede azıcık yemeyi versin yaza kadar kaldırdım hamur işini dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…