hadi kızlar yok mu arkamdan gelen
başka şartlarda olsa alınganlık yapıp, amma meraklıymışsınız beni göndermeye derdim ama gönderme nedeniniz 52 kilo olmam olunca diyemiyorum valla
ama mezun olucam diye benden kurtulacağınızı sanmayın sakıngelicem üzümlerime bakıcam sürekli, onlar da benim gibi kararmışlar mı diye
zevcan hanım, hypatia hanım, minnoş hanım, karçiçeği hanım, fatma hanım huu huu duyuyosunuz dimiii??
Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar keçi peyniri ile yapılmış kepekli sandviç tost, sakarinli bir bardak ıhlamur
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm ve bir fincan Lipton yaseminli yeşil çay
Öğle: Bir kase mercimek çorbası, ıspanaklı graten ve bir ufak kase yoğurt
Ara: Elma
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam: Bol rokalı, kırmızı lahanalı Salata
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 2 fincan lipton yeşil çay
Spor yok.
Nasıl olmuş menüm kızlar?
merhaba kızlarrr kuyabiye tebrik ederimm inş cumaya hepimiz en az 1kilo vermiş oluruzzz...
menüm
sabah: 1,5dl çavdar ek.,yağsız menemen,peynir-zeytin,çay,2çay k reçel,1ceviz
ara yok
öğle: 1kase çorba,4kş patates-bezelye yemeği,2kş pilav
ara:1elma
akşam:1kase çorba,salata
ara:meyve
Kahvaltı: Kibrit kutusu kadar keçi peyniri ile yapılmış kepekli sandviç tost, sakarinli bir bardak ıhlamur
Spor yok.
merhaba kızlarrr kuyabiye tebrik ederimm inş cumaya hepimiz en az 1kilo vermiş oluruzzz...
menüm
ara yok
öĞle: 1kase çorba,4kş patates-bezelye yemeği,2kş pilav
canım akşam sadece salata az değilmi ben doyamam:)
güzel canım afiyet olsun...
nidahcım kişisel imzanı takım kuralları gereği değiştirmen gerekiyor..
hooofff bıtane borek yedım dıye hemen dısladınız benı beeseni zaten mart mezunlarına alamam sen börek yedin
sen yıyınce ben oylemı dıyordum ama kusmusummmeyvem ben yemedimmmm beni all beni all
ayy kıyabıyeemm duymaz olurmuyum hıcc uzumum benım hergun sana bakıyorum burdaa ahh ahh benımde 55.2 kıloyumm kızlar dıye yazdıgım gun gelecekmı acabahadi kızlar yok mu arkamdan gelen
başka şartlarda olsa alınganlık yapıp, amma meraklıymışsınız beni göndermeye derdim ama gönderme nedeniniz 52 kilo olmam olunca diyemiyorum valla
ama mezun olucam diye benden kurtulacağınızı sanmayın sakıngelicem üzümlerime bakıcam sürekli, onlar da benim gibi kararmışlar mı diye
zevcan hanım, hypatia hanım, minnoş hanım, karçiçeği hanım, fatma hanım huu huu duyuyosunuz dimiii??
kactım ama bı sorkı nıye kactım sayın mart mezunu meyvenul hanım eve gıttım 15 dkk yuryus 10 dk ev toparlama yaptım yaa naberrrminnos duruma dayanamadı kactıtamam minnosum küsme seni de nisan mezunu yaparız sende nisanda yeni topiğimize katılırsın sekerim olurmu .. :112:
nys kızlar bende öğlen yemeğimi yemeğe gidiyorumm öpüldünüz
nıdahcım oglen hem patates hem pılav olmasaymıs keske ama aksama dengelemıssın aferım canımmerhaba kızlarrr kuyabiye tebrik ederimm inş cumaya hepimiz en az 1kilo vermiş oluruzzz...
menüm
ara yok
öğle: 1kase çorba,4kş patates-bezelye yemeği,2kş pilav
Spor yok.
benim imzaların nerden yapıldığını bulmam yaklaşık 3 haftamı aldı
işyerinde iki kişini d.günü, bir kişinin vedası nedeniyle bir sürü pastalar, içecekler ve dee yemekteki tatlılar vardı. ama hiiiçbirine pas bile vermedim.çok mutluyum.
selam tekrar.tskler meyvem.dun aksam salonun camlarını sıldım.perdelerı yıkadım gece oldu.salon bitti ya gerısı kolay.pasta yapmayacagım kızlar.yemekte annemler var.ızgara tavuk yapacagım.yemekten sonra gelecek misafırlerede cay ve meyve ıkram edecegım sadece.bıde esım dun bılgısayar almıs bana dogum gunu hediyesi.rahat rahat hatunlarına yazarsin artık dedı:) daha ınt yok en kısa surede onuda hallederız ıns.
güzel canım afiyet olsun...
nidahcım kişisel imzanı takım kuralları gereği değiştirmen gerekiyor..
bu gün cok güzel birgünmüş yaa reyhanım cok sevindim canım hayırlı olsun güle güle kullan bilgisayarını.. doğum günün nezamn kacırdıkmı kutlayamadann :96:
meyvem senın dogum gunun gıbı bır hafta kutlarız prensesımı dee
ıyıkı dogdun prensesss mutlu yıllar prensess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?