Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cumartesi gideceğiz kaptişim değiştik tarihi... foto atarım... hem size danışacaklarımda var Ya sen nasıl bişeysin benle bile ilgileniyon

Nasil ozendim, bu yaz gelebilseydim yine ombre yaptiracaktim olmadi.
Cok guzel olmus, kesin acayipte ucuzdur buraya kiyasla.
Burada en basit sac kesimi 75$ dan basliyor
Canim aslinda burada da cok ucuz degil sac kesim 50 lira omre 300 500 arasi degisiyor fon 25 30 kusur insanin kuaföre gidesi gelmiyor valla orda omreyi nekadara yapıyorlar.
Harika tebrikler.
Trilice tatlı degilmi hergun menunde olması yeni tatlici falanmı acildi canim sizin oralara şaka biyana tatli olmasa menulerin on numara.
Kek ve aksam ana ogunle meyve haric guzel canim
evet canim, bugun gittigim dokor da dedi iltihap olmadigi muddetce operasyona gerek yok cunku safra kesesini komple aliniyor diye onceki doktor hic bilgi vermemis ti
Evet canim insallah gerek kalmaz

Trilice tatlı degilmi hergun menunde olması yeni tatlici falanmı acildi canim sizin oralara şaka biyana tatli olmasa menulerin on numara.
Bugün idarecim değişti
Eskisi ile 5 yıllık geçmişimiz vardı
Ona içerledim biraz
İşim de geçen ay değişmişti zaten.
Sürekli bişeyler değişiyor
Tam işi öğrenip rahat edecek hale geliyorum hop bişey değişiyor
Öyle olunca da hevesim azalıyor
Depresyon iyi bir yer olsa girerdim
Tatlı yedim işte
En azından 1 dilim yedim diye avunuyorum
6günde 70000 adım yürüyüp tatlıları eriteceğim

Canim uzme kendini iyi tarafindan Bak,beynini kandir.
Degisiklik iyidir,yenilikler iyidir.
Seni zinde tutar,dinamik tutar,gelistirir.

Ozel sektor oyle canim takma kafana depresyonada girme canim yoksa trileceler tabak tabak gelir onune cissss

simdilik gerek yok gibi bakalim canim

Dun gece ki fistikli magnumumu bugunde yemedim buzlugumda resmen fistikli magnumum duruyor ve ben ellemiyorum evrim gecirmisim sankiii....yarin sizlerin huzurunda yiyecegim
yarinki guzel eksinin ustune odul olarak yersin canim

Guzel hafif bir persembe menusu afiyet olsun

İyi akşamlar, güzeller ( artık gerçek anlamda kullanıyorum, iltifat değil )
Ben geçmişi okudum, birkaç saat içinde ne çok birikmiş az konuşup çok spor yapar insan
Kızlar bu akşam biraz telaşlıyım, yarın bir sınava giricem ( British council'in Aptis placement test) ve daha önce bu testi almadım hiç, ben de internetteki Aptis test örneklerine bakıyorum. Formatını anlamak için. Yarın öğleden sonra, 3 saat sürüyormuş. Yani yarın çok aktif olamayabilirim. Bildirim yaparım sabah, tartı konusunda da çok heyecanlıyım niyeyse bu hafta

Canımsın, tatlı dilli kaptanım benim gerçekte tanişsak iyi arkadaş olurduk bence çünkü kendimi çok yakın hissediyorum sana gerçekten
Geçmiş olsun, sağlık konusunda telaşlanmamak biz annelerin elinden gelen bir şey değil ki canım haklısın. Allah beterinden korusun.
Yeni sac rengim kizlar nasilll
Ben de beğendim Özlemcim, güle güle kullan
Mor şampuan alicam ben de kendime, belli belirsiz bir dorelik var saçlarımda çözemedim gitti
Sen anne olarak endisende haklisin..
Yaklasiminda oldukca guzel.
Ama 13 yas kucuk bir yas.Bakimina dikkat etsin hic cekilmeye gerek kalmadan atlatsin insallah...
Benimde kabagim var, yarin yapsam fena olmaz, kolay gelsin :)
Ben de akşam dönüşte pazara ugrayacaktim tatlım, alinacaklarin en başında kabak
Nasil ozendim, bu yaz gelebilseydim yine ombre yaptiracaktim olmadi.
Cok guzel olmus, kesin acayipte ucuzdur buraya kiyasla.
Burada en basit sac kesimi 75$ dan basliyor
(bu tabela da biraz kaba oldu ama )
Kendi saçımı kendim keserim daha iyi artık yamuk mamuk idare ederim

Sağol kaptanım,herkesler de incelmişsin diyor,72 civarı olduğumu hayatta tahmin edemiyorlar,65sindir diyorlar,söylemiyorum kilomu ama bulutlarda gibiyim,çok mutluyum çok
Ne mutlu canım sana, çok sevindim. Aynen devam o zaman
safra kesesi tasinin simdilik bir zarari yok gibi dedi, ama mide ulserinden supheleniyor. Afrilarin sebebi o olabilir dedi. Gastroskopi yaptirmam lazim, sonucuna gore bakacak canim.
Ağrılar devam ediyor muydu Deryacim, bahsetmedin hiç. Canıpek arkadaşım benim
Geçmiş olsun
Üst üste gelmiş hepsi, umarım yakında adapte olursun, sıkma canını. Dert ettiğin iş yoğunluğu olsun tatlim
Evet malesef bilmeden girdim ameliyata safra kesemj aldilar .insallah gelir canim gecen haftada sikıntı yaptin kendine eksi geldin bu haftada gelir ben sana inaniyorum tatlim
Özlemcim, yağlı filan pek tuketemiyorsundur o zaman
Annem olmuştu da kızartma yemiyor mesela hiç
Geçmiş olsun
En azından yağsiz bir tatlı, sütlü filan. Yediysen de keyfini çıkar bari kelebekcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…