- 31 Mayıs 2019
- 142
- 655
- 18
- 34
Doğum günü kutlaması için çok teşekkür ediyorum@Aomine Daiki canim yarin keseyi gormeye gidecektiniz haberdar et bizide.
Kozmogirl17 canisi sende doktordan sonra yaz..
D Diyetteanne arkadasin nasil oldu canim, simdiden de kuzunun dogum gununu kutluyorum..
@tomrs canim sen nasilsin, gittin mi doktora, var mi bebis?
@Harpy ozledim seni hatun, arada gel beeeeeee
@stitch canim iyisindir insallah, sen olmayinca da bir bosluk oluyor bende...
Teseekkur ederim canim her boya belli bi sure sonra matlasiyor kirmizilasiyor.yok valla hic yoklugunu hissetmedim ben normal hayatima devam ettim huc etkilenedu beni herseyden de yedim hatta ilk ameliyat oldugumda surekli midem bulaniyordu kusuyordum safra kesesindendiyorlardi megersem bir aylik hamileymisimCanımsın, tatlı dilli kaptanım benimgerçekte tanişsak iyi arkadaş olurduk bence çünkü kendimi çok yakın hissediyorum sana gerçekten
Geçmiş olsun, sağlık konusunda telaşlanmamak biz annelerin elinden gelen bir şey değil ki canım haklısın. Allah beterinden korusun.
Ben de beğendim Özlemcim, güle güle kullan
Mor şampuan alicam ben de kendime, belli belirsiz bir dorelik var saçlarımda çözemedim gitti
Ben de akşam dönüşte pazara ugrayacaktim tatlım, alinacaklarin en başında kabak
(bu tabela da biraz kaba oldu ama )
Kendi saçımı kendim keserim daha iyiartık yamuk mamuk idare ederim
Ne mutlu canım sana, çok sevindim. Aynen devam o zaman
Ağrılar devam ediyor muydu Deryacim, bahsetmedin hiç. Canıpek arkadaşım benim
Geçmiş olsun
Üst üste gelmiş hepsi, umarım yakında adapte olursun, sıkma canını. Dert ettiğin iş yoğunluğu olsun tatlim
Özlemcim, yağlı filan pek tuketemiyorsundur o zaman
Annem olmuştu da kızartma yemiyor mesela hiç
Geçmiş olsun
En azından yağsiz bir tatlı, sütlü filan.Yediysen de keyfini çıkar bari kelebekcim
Cokta zorlama tatlımKalp atislarim 180lere cikana kadar intensive antreman yapiyorum,sonra 130lara dusurup yine abaniyorum.Kalbim bana nasil dayaniyor anlamiyorum
ben bi kaç menünü gördüm de açıkçası harika gidiyorsun, darısı başımaevet canim, ben de aynen senede 1 kere Turkiyede kestiriyorum bir kere de burda. servis cok pahali.
Sagol canim, iyiyim diyet iyi gidiyor. Yarina guzel bir eksi bekliyorum. Gelmezse motivasyonum yerlerde olur cunku cok dikkat ettim bu hafta hem spor hem diyet olarak.
sen nasilsin canim? yaptin mi kahvaltini? ictin mi kahveni?
Canim sizin guzel bakisiniz o resmi yarim cektim cunku kuoforlerin cektigi fonden nefret ediyorum kafama yapistiriyolar saci sole havali olsun istiyorum hic biri beceremiyor.hiiii aramizda kuofor yoktu dimiii
Ama gece 05.30 da uyudumYeni kalktim deme fesatligimda oluveririm valla
Canım yemek yemezsen tatlıya yönelirsin25 temmuz menum
Sabah
Yagda yumurta 1 tane 4 zeytin biraz peynir domates salatalik 2 isirik simit
Oglen
Etli guvec sebzeli 4 yk bol domates salatasi
Aksam
2 tane halley. Kendimi tatlidan alamiyorum dun bugun bana yardim edin
Su ictim bayaaa 3 e yakin sporda esimle disarda isimiz vardi baya bir tempolu yurudum
SüpersinAklım bir karış havada kaptanım bugünlerde,sen kusuruma bakma
Dünkü menümü bildiriyorum
Kahvaltı yok(oğlumun randevusu için erken çıktık)
Sadece su
Saat 14 2 yumurta tereyağda,1 tabak karışık salata
Ara çay 1 avuç kuruyemiş
Akşam tarhana çorbası,etli nohut 1er tabak
Gece çay,yoğurt 1 kase
Su 2 lt
Spor 2 saat yürüyüş
Bugün 10 kahvaltı
Kızarmış biber 3 4 çatal,peynir domates,3 4 çatal sucuklu yumurta,1 dilim ekmek çay,2 kupa yeşilçay
Şimdi eve dönüyorum devamını yazarım yedikçe
Canım randevun nasıl geçti ne dedi doktorselam canim isteyim, bugun erken cikacagim isten. Doktor randevum var safra kesesi tasi icin.
Sen nasilsin? nasil geciyor gunun? Geliyor mu yarina guzel bir eksi?
Geçmiş olsun kuzumGelicek insallah canim kuofordeyim bende cikamadim henuz.gecmis olsun canim rahatsizmiydin bende oldum safra kesesi ameliyatı tas vardı hemde 1 aylık hamileyken habersizce.insallah sorun yoktur canim sende guzel haberlerle gel insallah .sen naptin gidiyor mu kilolar bu cuma
hatirlamiyorum rüyami ama seni kırmayıp kesin pilav görmüşümdür
Aras evin ikinci çocuğu olması dolayısıyla sadece Türkceye değil İngilizceye de maruz kalmış. Bence bilingulal olacak o da. Akın bir de İspanyolca konuşuyor demek, ne harika
Eşim bir de şey diyecektim: kazanınca dondurmayı kimseye vermek yooksen yemezsen benim boğazımdan geçmez ki
Sanki yazınca daha çok duruyordu canım, aslında çok ölçülüymüş porsiyonların
Ben de kitabın 3te birini okumuştum, telefona indirdiğim için öyle keyif yaparak değil de ara sıra, ne bileyim, metroda, boş derste..vs
Evin işleri halloldu mu canım?
Çok şekerler maşallah, tam yemelikler tam
Kahvaltıda köfte mii diye baktım bir an deryacim ama aslında çok mantıklı, hiç de fena bir fikir değil
Yeni sac rengim kizlar nasilll
Ayyyy harika bunu nasıl yaptınÖzgecim bugün bütün gün gezdim, gezdim nasıl acıktım şimdi eve gitsem bana uygun yemek yokmarkete uğrayıp dereotu, maydanoz aldım ve yaptım meşhur yeşil krepimi
Yawrukush bu görseli de sana ithaf ediyorum
Aleyküm selam kaptan yoğundu senin nasıldı :)Selamlar kizlar, ben yeni uyandim, nasilsiniz?
Gununuz nasil geciyor:)
1 bucuk saat 2 ayri spor aletiyle yaptim kuzum bu idmani ve sonra sukrettim kalbim beni yari yolda birakmadi diye:)Cokta zorlama tatlım
Bebeklere ek gıda da öğlen vakti başlanması tavsiye ediliyormuş :) en mutlu zamanları olduğu içinmişOglen yemegimi yiyorum, gunun en mutlu ani suan..
Gecmiside okuyorum hemen :)
Bak yaSıhatter olsun tatlım, ben de uğradım bugün kizimin saçlarını kestirdik. Sen ne işlem yaptırıyorsun?
Eğer listede değilsen kaynak taktır Özlemcim, kendi aramizdaki dondurma yarışması için biraz ağırlık olurbiz kazaniriz
Ben de çok seviyorum kendileriniDeryacim senin takimdaki mesajlarini oyle keyifle okuyorum ki bilemezsin.
Cok merak ediyorum seni, yaramaz bir cocuk gibisin, kipir kipir
Krepin harika olmus, yarin benim alisveris gunum evde dereotuda, maydanozda yok , hala yapamadim ama efsane olmus.
Cumartesi kahvaltisina yakisir cok :))
Ellerine saglik canim benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?