Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Doğum günü kutlaması için çok teşekkür ediyorum arkadaşım hala aynı salgın yanında değilim malesef telefon konuşmalarıyla yanında olmaya çalışıyorum ama o da pek iyi olmuyor

Teseekkur ederim canim her boya belli bi sure sonra matlasiyor kirmizilasiyor.yok valla hic yoklugunu hissetmedim ben normal hayatima devam ettim huc etkilenedu beni herseyden de yedim hatta ilk ameliyat oldugumda surekli midem bulaniyordu kusuyordum safra kesesindendiyorlardi megersem bir aylik hamileymisim

ben bi kaç menünü gördüm de açıkçası harika gidiyorsun, darısı başıma

Canim sizin guzel bakisiniz o resmi yarim cektim cunku kuoforlerin cektigi fonden nefret ediyorum kafama yapistiriyolar saci sole havali olsun istiyorum hic biri beceremiyor.hiiii aramizda kuofor yoktu dimiii

aynen neden öyle yaparlar ben de hiç anlamıyorum, hiç kırık çıkmasın diye yapıyorlar sanırım, iyice yapıştırıyorlar

Canım yemek yemezsen tatlıya yönelirsin
Halley yerine bir tabak sebze bir dolu tabak da salataya yönel
Hala çok istiyorsa muz dondur kakao ile rendeden çek
Ya da tarçınlı süt
Tarçınlı su

Süpersin

selam canim isteyim, bugun erken cikacagim isten. Doktor randevum var safra kesesi tasi icin.
Sen nasilsin? nasil geciyor gunun? Geliyor mu yarina guzel bir eksi?
Canım randevun nasıl geçti ne dedi doktor
Benim de anneannem ameliyat olması gerekiyor ama biraz geç tarihe mi verir diye düşüyor dedem

Geçmiş olsun kuzum
Şimdi nasılsın bir sıkıntın yok inşallah?

Dondurmaaaaa

Ayyyy harika bunu nasıl yaptın

Oglen yemegimi yiyorum, gunun en mutlu ani suan..
Gecmiside okuyorum hemen :)
Bebeklere ek gıda da öğlen vakti başlanması tavsiye ediliyormuş :) en mutlu zamanları olduğu içinmiş

Spot bilgiler
Nasıl bir hafızam var

Bak ya
D Diyetteanne canım eşim şu saatten sonra neler yapabiliriz

Ben de çok seviyorum kendilerini
K klbk33 kankiiiiim nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…