Harika bilgiler feyzos:)Bebeklere ek gıda da öğlen vakti başlanması tavsiye ediliyormuş :) en mutlu zamanları olduğu içinmiş
Spot bilgiler
Nasıl bir hafızam var
Artik su saatten sonra dondurmay bye bye diyebilirsiniz bence:)))
Geçmiş olsun kuzum yaDalgın da değilim kaptanım da biraz canım sıkıldı.
Çocukların diş tedavisine gittik demiştim ya,daha önce tedavi edilen iki diş enfekte olmuş,kanal tedavisi için başka bir merkeze yönlendirdi doktor.
Asıl canımı sıkan da çocuğumun bunu farketttiği halde benimle paylaşmamış olması,çünki dişçi fobisi var,kanal tedavisi denecek diye söylememiş.
Halbuki bebekliklerinden beri korkmamaları için türlü şeyler yaptım,yenemedik demekki.
Sonra birini yaptırınca "aa basitmiş ya"deyince heyheylerim geldi,boşa gitti iki diş
Doktor dedi ki çünki"yine enfekte olursa çekilecekler ve yerleri boş kalacak
OHANasil ozendim, bu yaz gelebilseydim yine ombre yaptiracaktim olmadi.
Cok guzel olmus, kesin acayipte ucuzdur buraya kiyasla.
Burada en basit sac kesimi 75$ dan basliyor
Sorma canim hayat oyle pahali ki , paran yoksa asla yasamazsin bu ulkede..OHA
Acaba saçı altın makasla mı kesiyorlar
Mavi boncukcum canin cok istedi halleyi, yedin bitti afiyet olsun artik daha saglikli beslenme zamani (aslinda kendime bu not :)25 temmuz menum
Sabah
Yagda yumurta 1 tane 4 zeytin biraz peynir domates salatalik 2 isirik simit
Oglen
Etli guvec sebzeli 4 yk bol domates salatasi
Aksam
2 tane halley. Kendimi tatlidan alamiyorum dun bugun bana yardim edin
Su ictim bayaaa 3 e yakin sporda esimle disarda isimiz vardi baya bir tempolu yurudum
Afiyet olsun cnm dun menün gayet güzelmiş. Bu hafta biz esmisiz ama cok yazisamadik burda. Kalan gunlerde daha cok görüşelim daha cok eksi gorelim ins.Aklım bir karış havada kaptanım bugünlerde,sen kusuruma bakma
Dünkü menümü bildiriyorum
Kahvaltı yok(oğlumun randevusu için erken çıktık)
Sadece su
Saat 14 2 yumurta tereyağda,1 tabak karışık salata
Ara çay 1 avuç kuruyemiş
Akşam tarhana çorbası,etli nohut 1er tabak
Gece çay,yoğurt 1 kase
Su 2 lt
Spor 2 saat yürüyüş
Bugün 10 kahvaltı
Kızarmış biber 3 4 çatal,peynir domates,3 4 çatal sucuklu yumurta,1 dilim ekmek çay,2 kupa yeşilçay
Şimdi eve dönüyorum devamını yazarım yedikçe
Cok gecmis olsun canimGelicek insallah canim kuofordeyim bende cikamadim henuz.gecmis olsun canim rahatsizmiydin bende oldum safra kesesi ameliyatı tas vardı hemde 1 aylık hamileyken habersizce.insallah sorun yoktur canim sende guzel haberlerle gel insallah .sen naptin gidiyor mu kilolar bu cuma
Hmmm cok guzel görünüyor. Afiyet olsunÖzgecim bugün bütün gün gezdim, gezdim nasıl acıktım şimdi eve gitsem bana uygun yemek yokmarkete uğrayıp dereotu, maydanoz aldım ve yaptım meşhur yeşil krepimi
Yawrukush bu görseli de sana ithaf ediyorum
Bu dis fobisini napicaz ya... benim oglus da korkuyo ama çürükler var. Ne yapmak gerekir?? Ilk doktora gittiğimizde guzelce oturdu. Doktor suyla temizliycem dedi ve sonra dolgusunu yapti cok guzel gecmisti. Ikinci gidisimizde doktorun elinde igneyi gordu ve orda olay koptu... sonra ne oturabildik ne dogru duzgun konuşabildik. Yine de birkac denememiz oldu ugradik doktorun yanina konustuk sohbet ettik ama geri döndük.. bildigi bir yontem olan varsa bize de soyleyebilir mi??Dalgın da değilim kaptanım da biraz canım sıkıldı.
Çocukların diş tedavisine gittik demiştim ya,daha önce tedavi edilen iki diş enfekte olmuş,kanal tedavisi için başka bir merkeze yönlendirdi doktor.
Asıl canımı sıkan da çocuğumun bunu farketttiği halde benimle paylaşmamış olması,çünki dişçi fobisi var,kanal tedavisi denecek diye söylememiş.
Halbuki bebekliklerinden beri korkmamaları için türlü şeyler yaptım,yenemedik demekki.
Sonra birini yaptırınca "aa basitmiş ya"deyince heyheylerim geldi,boşa gitti iki diş
Doktor dedi ki çünki"yine enfekte olursa çekilecekler ve yerleri boş kalacak
Süper olmus canim. Cok guzel gözüküyor.Yeni sac rengim kizlar nasilll
75 $ mi??? Hakkaten cok pahaliymis. Neyse canim uzun sac da gayet guzel hiic gerek yok yaniNasil ozendim, bu yaz gelebilseydim yine ombre yaptiracaktim olmadi.
Cok guzel olmus, kesin acayipte ucuzdur buraya kiyasla.
Burada en basit sac kesimi 75$ dan basliyor
Afiyet olsun canim trileceler olmasaymid daha iyiymiş tabi ama aksamlari cok hafif gecirmissin cok guzel olmusAlıntı yapıyorum. Yazamadan kalıyorum
Yoğunum maalesef
3 kişilik işi yapınca öyle oluyor
Evde de işim bitmiyor
Çocuklarla uğraşınca evle işle uğraşınca akşamları erkenden uyuyakalıyorum
Normalde bu kadar yorulmaz akşamları olsun yazardım
Dünkü menüm
24 temmuz
Sabah standart kahvaltımın aynısı (domates salatalık zeytin peynir 1d ekmek)
Öğle patates salatası 1/2 pors, 2köfte, 1d.trileçe
Akşam haşlanmış et, yoğurt
Su 2lt
Spor 10500civarı adım
25 temmuz
Sabah domates salatalık zeytin peynir 1kurabiye
Öğle taze fasülye, patlıcan musakka, makarna, 1d.trileçe
Akşam haşlanmış et, yoğurt
Su 3lt
Spor 14000civarı adım
100ip atlama
Bu ara hayatımda değişiklikler oluyor
Canım sıkılınca tatlı yiyorum
Hadi hayırlısı
Bence gayet guzel afiyet olsunBugün kü menüm.
Sabah 9 da yarım simit domates salatalık zeytin peynir az acı sos yarım dilim kek (yine iş yeri kahvaltısı ama arkadaşlar planlı hazırlamışlar )
Öğlen 13 bir kase çorba
Ara sade kahve 2 kare bitter
Akşam 19 da 4 et kaşık pilav ve kuru fasulye salata 2 dilim karpuz
Su 2.5 lt
Spor gün içinde koşturmaca 4000 adım
@DeryaOnDiet
Aman dikkat et kaptancigim sen bize lazimsinKalp atislarim 180lere cikana kadar intensive antreman yapiyorum,sonra 130lara dusurup yine abaniyorum.Kalbim bana nasil dayaniyor anlamiyorum
Basarilar canimm. Neden girceksin ki bu sinava?? Toefl dan filan farki ne??İyi akşamlar, güzeller ( artık gerçek anlamda kullanıyorum, iltifat değil)
Ben geçmişi okudum, birkaç saat içinde ne çok birikmişaz konuşup çok spor yapar insan
Kızlar bu akşam biraz telaşlıyım, yarın bir sınava giricem ( British council'in Aptis placement test) ve daha önce bu testi almadım hiç, ben de internetteki Aptis test örneklerine bakıyorum. Formatını anlamak için. Yarın öğleden sonra, 3 saat sürüyormuş. Yani yarın çok aktif olamayabilirim. Bildirim yaparım sabah, tartı konusunda da çok heyecanlıyım niyeyse bu hafta
Canımız sağ olsun, beraber veriyoruz işte ne güzelaynen canim, paketin sonunu gormem lazim ne yazik ki. O yuzden iste bu kilolari aldim ya zaten .
Ahahajahatirlamiyorum rüyami ama seni kırmayıp kesin pilav görmüşümdür
Süpeer olmuş, tarif isterizÖzgecim bugün bütün gün gezdim, gezdim nasıl acıktım şimdi eve gitsem bana uygun yemek yokmarkete uğrayıp dereotu, maydanoz aldım ve yaptım meşhur yeşil krepimi
Yawrukush bu görseli de sana ithaf ediyorum
Canım çok güzel olmuş, maşallahYeni sac rengim kizlar nasilll
Bu gezegenlerde mi bir şey var nedir tanıdığım herkesin hayatında değişimler oluyor ve ya mutluluk ya depresyonBugün idarecim değişti
Eskisi ile 5 yıllık geçmişimiz vardı
Ona içerledim biraz
İşim de geçen ay değişmişti zaten.
Sürekli bişeyler değişiyor
Tam işi öğrenip rahat edecek hale geliyorum hop bişey değişiyor
Öyle olunca da hevesim azalıyor
Depresyon iyi bir yer olsa girerdim
Tatlı yedim işte
En azından 1 dilim yedim diye avunuyorum
6günde 70000 adım yürüyüp tatlıları eriteceğim
Yarın bol şanslar Deryacım, sana inanıyoruz halledersin, yanındayız kuzuİyi akşamlar, güzeller ( artık gerçek anlamda kullanıyorum, iltifat değil)
Ben geçmişi okudum, birkaç saat içinde ne çok birikmişaz konuşup çok spor yapar insan
Kızlar bu akşam biraz telaşlıyım, yarın bir sınava giricem ( British council'in Aptis placement test) ve daha önce bu testi almadım hiç, ben de internetteki Aptis test örneklerine bakıyorum. Formatını anlamak için. Yarın öğleden sonra, 3 saat sürüyormuş. Yani yarın çok aktif olamayabilirim. Bildirim yaparım sabah, tartı konusunda da çok heyecanlıyım niyeyse bu hafta
Yesssss, işte geldim buradayım kaptanımcinecin Gizemcim mi gelmis :)
Evet genel olarak hizmet cok pahali burda canim, kisin kestiriyorum mecbur burda, yza kadar uzatiyorum, solugu Turkiyede aliyorum :)Mavi boncukcum canin cok istedi halleyi, yedin bitti afiyet olsun artik daha saglikli beslenme zamani (aslinda kendime bu not :)
Afiyet olsun cnm dun menün gayet güzelmiş. Bu hafta biz esmisiz ama cok yazisamadik burda. Kalan gunlerde daha cok görüşelim daha cok eksi gorelim ins.
Cok gecmis olsun canim
Hmmm cok guzel görünüyor. Afiyet olsun
Bu dis fobisini napicaz ya... benim oglus da korkuyo ama çürükler var. Ne yapmak gerekir?? Ilk doktora gittiğimizde guzelce oturdu. Doktor suyla temizliycem dedi ve sonra dolgusunu yapti cok guzel gecmisti. Ikinci gidisimizde doktorun elinde igneyi gordu ve orda olay koptu... sonra ne oturabildik ne dogru duzgun konuşabildik. Yine de birkac denememiz oldu ugradik doktorun yanina konustuk sohbet ettik ama geri döndük.. bildigi bir yontem olan varsa bize de soyleyebilir mi??
Süper olmus canim. Cok guzel gözüküyor.
75 $ mi??? Hakkaten cok pahaliymis. Neyse canim uzun sac da gayet guzel hiic gerek yok yani
Afiyet olsun canim trileceler olmasaymid daha iyiymiş tabi ama aksamlari cok hafif gecirmissin cok guzel olmus
Bence gayet guzel afiyet olsun
Aman dikkat et kaptancigim sen bize lazimsin
Basarilar canimm. Neden girceksin ki bu sinava?? Toefl dan filan farki ne??
hosgeldin canim ,yorgun musun neler yaptin?Canımız sağ olsun, beraber veriyoruz işte ne güzel
Ahahaja
Süpeer olmuş, tarif isteriz
Canım çok güzel olmuş, maşallah
Bu gezegenlerde mi bir şey var nedir tanıdığım herkesin hayatında değişimler oluyor ve ya mutluluk ya depresyon
Yarın bol şanslar Deryacım, sana inanıyoruz halledersin, yanındayız kuzu ❤
Yesssss, işte geldim buradayım kaptanım
Hadi ya oglen daha mi iiymis.. ben de ek gidaya basladim da su siralar onla ilgili bakiyorum canimcim.. 5. Ay da baslamis oldum. Baska baska tüyo lar var miBebeklere ek gıda da öğlen vakti başlanması tavsiye ediliyormuş :) en mutlu zamanları olduğu içinmiş
Spot bilgiler
Nasıl bir hafızam var
Ayyyy nerde çıtlattın kaptanfayfeyfiy nerelerdesiniz Feyza kuzu?
Bugun arkadaslarini buldun bizi unuttun mu :))
Menun insallah yoldan cikmamistir, kulaklarini cok cinlattim haberin olsun.
2 cocuk anasi olarak diyecegim sey sudur ki, bebelerin biri digerini tutmuyor :)Hadi ya oglen daha mi iiymis.. ben de ek gidaya basladim da su siralar onla ilgili bakiyorum canimcim.. 5. Ay da baslamis oldum. Baska baska tüyo lar var mi
Sahane canim :)25 temmuz menüm
Sabah
2 wasa + 7-8 zeytin + 2 çırpma yumurta + 1 dilim kavun
Ara
1 türk kahvesi + 1 çay + 1 küçük sütlü kahve + 2 bitter
Akşam
Avuç içi kadar ızgara tavuk + ızgara sebze + 6 kaşık bulgur pilavı
Üstüne
Türk kahvesi + çay
2 lt su
40 dk yürüyüş
Soyledin canim annem koyde dedin bende gel benim anac kollarima dedim ya sanaAyyyy nerde çıtlattın kaptan
Ayyy kaptan sorma söyledim mi bilmiyorum ama annem tekrar köye gitti arkadaşımınndoğum gününü kutladık
Dedim cuma tartılıcam hep perşembe buluşuyoruz kendimi tutmaya çalıştım
Bir ara da siteye giremedim nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?