Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun kuzum ya

Mavi boncukcum canin cok istedi halleyi, yedin bitti afiyet olsun artik daha saglikli beslenme zamani (aslinda kendime bu not :)
Afiyet olsun cnm dun menün gayet güzelmiş. Bu hafta biz esmisiz ama cok yazisamadik burda. Kalan gunlerde daha cok görüşelim daha cok eksi gorelim ins.
Cok gecmis olsun canim
Hmmm cok guzel görünüyor. Afiyet olsun
Bu dis fobisini napicaz ya... benim oglus da korkuyo ama çürükler var. Ne yapmak gerekir?? Ilk doktora gittiğimizde guzelce oturdu. Doktor suyla temizliycem dedi ve sonra dolgusunu yapti cok guzel gecmisti. Ikinci gidisimizde doktorun elinde igneyi gordu ve orda olay koptu... sonra ne oturabildik ne dogru duzgun konuşabildik. Yine de birkac denememiz oldu ugradik doktorun yanina konustuk sohbet ettik ama geri döndük.. bildigi bir yontem olan varsa bize de soyleyebilir mi??
Yeni sac rengim kizlar nasilll
Süper olmus canim. Cok guzel gözüküyor.
Nasil ozendim, bu yaz gelebilseydim yine ombre yaptiracaktim olmadi.
Cok guzel olmus, kesin acayipte ucuzdur buraya kiyasla.
Burada en basit sac kesimi 75$ dan basliyor
75 $ mi??? Hakkaten cok pahaliymis. Neyse canim uzun sac da gayet guzel hiic gerek yok yani
Afiyet olsun canim trileceler olmasaymid daha iyiymiş tabi ama aksamlari cok hafif gecirmissin cok guzel olmus
Bence gayet guzel afiyet olsun
Kalp atislarim 180lere cikana kadar intensive antreman yapiyorum,sonra 130lara dusurup yine abaniyorum.Kalbim bana nasil dayaniyor anlamiyorum
Aman dikkat et kaptancigim sen bize lazimsin
Basarilar canimm. Neden girceksin ki bu sinava?? Toefl dan filan farki ne??

aynen canim, paketin sonunu gormem lazim ne yazik ki. O yuzden iste bu kilolari aldim ya zaten .
Canımız sağ olsun, beraber veriyoruz işte ne güzel
hatirlamiyorum rüyami ama seni kırmayıp kesin pilav görmüşümdür
Ahahaja
Süpeer olmuş, tarif isteriz
Yeni sac rengim kizlar nasilll
Canım çok güzel olmuş, maşallah
Bu gezegenlerde mi bir şey var nedir tanıdığım herkesin hayatında değişimler oluyor ve ya mutluluk ya depresyon
Yarın bol şanslar Deryacım, sana inanıyoruz halledersin, yanındayız kuzu
cinecin Gizemcim mi gelmis :)
Yesssss, işte geldim buradayım kaptanım

Evet genel olarak hizmet cok pahali burda canim, kisin kestiriyorum mecbur burda, yza kadar uzatiyorum, solugu Turkiyede aliyorum :)

hosgeldin canim ,yorgun musun neler yaptin?

Bebeklere ek gıda da öğlen vakti başlanması tavsiye ediliyormuş :) en mutlu zamanları olduğu içinmiş

Spot bilgiler
Nasıl bir hafızam var
Hadi ya oglen daha mi iiymis.. ben de ek gidaya basladim da su siralar onla ilgili bakiyorum canimcim.. 5. Ay da baslamis oldum. Baska baska tüyo lar var mi

25 temmuz menüm

Sabah
2 wasa + 7-8 zeytin + 2 çırpma yumurta + 1 dilim kavun

Ara
1 türk kahvesi + 1 çay + 1 küçük sütlü kahve + 2 bitter

Akşam
Avuç içi kadar ızgara tavuk + ızgara sebze + 6 kaşık bulgur pilavı

Üstüne
Türk kahvesi + çay

2 lt su

40 dk yürüyüş

fayfeyfiy nerelerdesiniz Feyza kuzu?
Bugun arkadaslarini buldun bizi unuttun mu :))
Menun insallah yoldan cikmamistir, kulaklarini cok cinlattim haberin olsun.
Ayyyy nerde çıtlattın kaptan
Ayyy kaptan sorma söyledim mi bilmiyorum ama annem tekrar köye gitti arkadaşımınndoğum gününü kutladık
Dedim cuma tartılıcam hep perşembe buluşuyoruz kendimi tutmaya çalıştım
Bir ara da siteye giremedim nedense

Hadi ya oglen daha mi iiymis.. ben de ek gidaya basladim da su siralar onla ilgili bakiyorum canimcim.. 5. Ay da baslamis oldum. Baska baska tüyo lar var mi
2 cocuk anasi olarak diyecegim sey sudur ki, bebelerin biri digerini tutmuyor :)
Benim bir oglum vakum gibiydi kuzuma ne versem yerdi ama oburu yok mu oburu, o sari yok mu , sari saruhan bu kadin ona sevdirecem yemekleri diye inanki insanliktan cikti

Sahane canim :)

Soyledin canim annem koyde dedin bende gel benim anac kollarima dedim ya sana
Persembelerini ne olur bulusmayin , sonra yanlislikla cig kofte, tatli falan yiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…