evet canim, ben de aynen senede 1 kere Turkiyede kestiriyorum bir kere de burda. servis cok pahali.Nasil gecti canim gunun?
Diyetin nasildi, kuzun nasil?
Evet kuafore sacim icin yilda 2 kez falan gidiyorum, sadece kestiriyorum.
1 kez boyatmistim , hem acayip beceriksizler turkiye'ye kiyasla.
Hem oyle pahali ki, Turkiye'ye gidince boyatiyorum, ombre yaptiriyorum oh misss..
Terzilerde ayni soyledigin gibi Deryacim, atiyorum pantalonun pacasini yaptiracagina yenisi al daha ucuz:))
Insallah daha iyi olur, biran evvel ailesine kavusur ablacim..
Ohh sefan olsun canim, bu bakimsiz arkadasin icinde yaptir :)))
Canim halleyin 2si 260 kalori diyetin acisindan kotu olmamis, kalori olarak diyetin iyi.
Tatli istegini meyveyle, kuru meyvelerle olmadi bitter cikolatayla bastirmaya calis canim, onlar daha saglikli, daha masum.
Nasilsin, annenlerde misin canim?
safra kesesi tasinin simdilik bir zarari yok gibi dedi, ama mide ulserinden supheleniyor. Afrilarin sebebi o olabilir dedi. Gastroskopi yaptirmam lazim, sonucuna gore bakacak canim.Ben hemen modunu yukseltirim sen merak etme canim ama guzel eksi gelecek bence
Ne dedi canim doktor?
coook guzel canim sac rengin. gule gule kullanYeni sac rengim kizlar nasilll
Yarin guzel eksi gelecek canim ben eminim :)evet canim, ben de aynen senede 1 kere Turkiyede kestiriyorum bir kere de burda. servis cok pahali.
Sagol canim, iyiyim diyet iyi gidiyor. Yarina guzel bir eksi bekliyorum. Gelmezse motivasyonum yerlerde olur cunku cok dikkat ettim bu hafta hem spor hem diyet olarak.
sen nasilsin canim? yaptin mi kahvaltini? ictin mi kahveni?
Iyi cok sukur safra kesesi icin..safra kesesi tasinin simdilik bir zarari yok gibi dedi, ama mide ulserinden supheleniyor. Afrilarin sebebi o olabilir dedi. Gastroskopi yaptirmam lazim, sonucuna gore bakacak canim.
afiyet olsun canim, haklisin ihmal etmemek lazim.Yarin guzel eksi gelecek canim ben eminim :)
Kahvalti mi yaptim, cayimin yaninda sizle sohbetimi ediyorum, degme keyfime :)
Iyi cok sukur safra kesesi icin..
Gastroskopini de ihmal etmez yaptirirsin canim, sakin saglik durumlarini ihmal etme.
Ondada bir sey cikmaz insallah..
Alıntı yapıyorum. Yazamadan kalıyorum
Canim benimBa yıl dım
Bizim grubun hatunları afet gerçekten
Evet malesef bilmeden girdim ameliyata safra kesemj aldilar .insallah gelir canim gecen haftada sikıntı yaptin kendine eksi geldin bu haftada gelir ben sana inaniyorum tatlimaa hamileyken mi hem de. sukur ki bebegine birsey olmamis canim.
safra keseni aldilar degil mi?
iyi bir eksi bekliyorum bakalim, degilse yine benim motivasyon yerlerde olacak gibi
Aaaa genelde regl donemi ben oyle olurum ki bende olmadkm hala ama canim istemiyor tatli anormal sekilde dogumdan sonra oturmadi benim su duzen yaaDegilim ama bana regl yaklasirken degil dongumun tam ortasinda birzeyler oluyor takip ettigim kadariyla
Canim sizin guzel bakisiniz o resmi yarim cektim cunku kuoforlerin cektigi fonden nefret ediyorum kafama yapistiriyolar saci sole havali olsun istiyorum hic biri beceremiyor.hiiii aramizda kuofor yoktu dimiiiKozmogirl17 saci gorunce koptum gittim ben, kedinin cigere baktigi gibi:)
Hakkaten ha bizim takim sanki secmece, masallahin var canim, sende cok guzelsin.
Sagol tatlim aslinda dun kendim boyadim altta yine omre vardi diptende siyahlarim vardi 3 renk olunca bugun kuaforun yolunu tutmak zorunda kldımcoook guzel canim sac rengin. gule gule kullan
Valla bende kalktim ay yuruyusunun tepesine ciktim simdi kocam gelnedwn 1 yarim saat daha bineyim dedim iyi eglenceler sizedeKizlar takim size emanet, 15dk sonra Arasin cimnastik kursu basliyor, biz evden cikmaliyiz.
Kursun akabinde spor salonuna gececegim, orada yazarim size.
Menuleri yazmayi unutmayin, gece guzel dinlenin, bunlar tartiyi cok etkiliyor.
Optum hepinizi simdilik..
Halley fazla olmuş yoksa güzel menü25 temmuz menum
Sabah
Yagda yumurta 1 tane 4 zeytin biraz peynir domates salatalik 2 isirik simit
Oglen
Etli guvec sebzeli 4 yk bol domates salatasi
Aksam
2 tane halley. Kendimi tatlidan alamiyorum dun bugun bana yardim edin
Su ictim bayaaa 3 e yakin sporda esimle disarda isimiz vardi baya bir tempolu yurudum
Geç başlayıp erken bitmiş yeme işi.Aklım bir karış havada kaptanım bugünlerde,sen kusuruma bakma
Dünkü menümü bildiriyorum
Kahvaltı yok(oğlumun randevusu için erken çıktık)
Sadece su
Saat 14 2 yumurta tereyağda,1 tabak karışık salata
Ara çay 1 avuç kuruyemiş
Akşam tarhana çorbası,etli nohut 1er tabak
Gece çay,yoğurt 1 kase
Su 2 lt
Spor 2 saat yürüyüş
Bugün 10 kahvaltı
Kızarmış biber 3 4 çatal,peynir domates,3 4 çatal sucuklu yumurta,1 dilim ekmek çay,2 kupa yeşilçay
Şimdi eve dönüyorum devamını yazarım yedikçe
Beğendim eşim menunu iyi bi sonuç alacaksın yarın.25 temmuz menum - bugunku menu
09:20_ 2 yk yulaf, 1 avuc goji berry, 1 avuc ceviz, uzerini kapatacak kadar sut
ara: 1 fincan sutlu, 1 fincan sade filtre kahve
12:20 _ 1 kase sebze corbasi, 120 gr kadar izgara tavuk, 1 kase salata
ara: 2 elma, 2 erik
18:00_ 150gr kadar kurutulmus dana eti, 1 kase yogurt, 1 tk recel
su: 3 lt
spor: 20 dakika yuzme, 10000 kusur adim
Yawrukush Elmasyuzuk stitch gogo2405
evet canim, bugun gittigim dokor da dedi iltihap olmadigi muddetce operasyona gerek yok cunku safra kesesini komple aliniyor diyeEvet malesef bilmeden girdim ameliyata safra kesemj aldilar .insallah gelir canim gecen haftada sikıntı yaptin kendine eksi geldin bu haftada gelir ben sana inaniyorum tatlim
keke ragmen guzel olmus canim, afiyet olsunBugün kü menüm.
Sabah 9 da yarım simit domates salatalık zeytin peynir az acı sos yarım dilim kek (yine iş yeri kahvaltısı ama arkadaşlar planlı hazırlamışlar )
Öğlen 13 bir kase çorba
Ara sade kahve 2 kare bitter
Akşam 19 da 4 et kaşık pilav ve kuru fasulye salata 2 dilim karpuz
Su 2.5 lt
Spor gün içinde koşturmaca 4000 adım
DeryaOnDiet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?