Sen anne olarak endisende haklisin..Yaş 13 canım,başka durumlarda cesur davranıyor ama burada olmadı,baştan beri sevecen doktorlarla irtibatta olduk,korkmasınlar diye,onların elinden hediye verdiriyordum.
Yeri boş kalırsa kötü olacak,ne çok rahat anneyim,ne de pimpirikli,orta bir yerlerdeyim, ama buna üzüldüm ya,sağlık başka bir şey.
Neyse,kabak pşiriyorum yine
Fırında tavukta varneyse ki,arada gider:)
Yoksa yapamazdim iyi oldu simdi yapabilirsembiraz daha yapicam insallahSporu bende sabahtan yapayim diyorum cok guzel oluyor.
Kuaforde ne yaptirdin, olsun az da olsa sefan olmus :)
ooo renk sahane olmus, tenine cok yakismis , cook begendim..Yeni sac rengim kizlar nasilll
Cocuklar hangi yasta olursa olsunlar korkuyorlar iste drlardanİnşallah canım sağol,ben çok diş problemi yaşadım,onlar da yaşasın istemem,tedavi çok zorlu oluyor
Insallah burda bulunup aktif olmam benim yararima biliyorum ben de elimden geldigince aktif olmaya calisiyorum inanki 2 cocukla bu kadar oluyo menuyu hergun paylasiyirum listeye girince daha disipline olucam insMavi boncukkk canim, yaris esas listemize katiliyorsun, simdiden hayirli olsun, cok guzel kilolar verip hedefine saglikla ulasmani diliyorum.Yalniz artik listedesin ve listede olmanin sorumluluklari var biliyorsun.Her cuma tartilip bildirmeyi, hergun menulerini yazmayi ve takima sohbete gelmeyi unutmak yok :)
Takimimiz bir butun, kilo verirsek hepimiz kazaniyoruz, takima ugramaz, diyetimizden koparsak hepimiz uzuluyoruz.Yarin ki bildirimini heyecanla bekliyorum.
Sagil csnim aslinda daha acik olucakti ama saclarin kopar dedi bunu daha uygun buldu kuoforum canim kendi rengimde baya sariydi cunkuooo renk sahane olmus, tenine cok yakismis , cook begendim..
gule gule kullan canim :)
Tamam canim, sorumluluk sahibi birisin, ben guveniyorum seni guzelce mezun edecegiz takimdan :)Insallah burda bulunup aktif olmam benim yararima biliyorum ben de elimden geldigince aktif olmaya calisiyorum inanki 2 cocukla bu kadar oluyo menuyu hergun paylasiyirum listeye girince daha disipline olucam ins
Evet cnm annemlerdeyim yarin tarti ile ilgili skintim yok tartilabilirimNasil gecti canim gunun?
Diyetin nasildi, kuzun nasil?
Evet kuafore sacim icin yilda 2 kez falan gidiyorum, sadece kestiriyorum.
1 kez boyatmistim , hem acayip beceriksizler turkiye'ye kiyasla.
Hem oyle pahali ki, Turkiye'ye gidince boyatiyorum, ombre yaptiriyorum oh misss..
Terzilerde ayni soyledigin gibi Deryacim, atiyorum pantalonun pacasini yaptiracagina yenisi al daha ucuz:))
Insallah daha iyi olur, biran evvel ailesine kavusur ablacim..
Ohh sefan olsun canim, bu bakimsiz arkadasin icinde yaptir :)))
Canim halleyin 2si 260 kalori diyetin acisindan kotu olmamis, kalori olarak diyetin iyi.
Tatli istegini meyveyle, kuru meyvelerle olmadi bitter cikolatayla bastirmaya calis canim, onlar daha saglikli, daha masum.
Nasilsin, annenlerde misin canim?
Nasil ozendim, bu yaz gelebilseydim yine ombre yaptiracaktim olmadi.Sagil csnim aslinda daha acik olucakti ama saclarin kopar dedi bunu daha uygun buldu kuoforum canim kendi rengimde baya sariydi cunku
harika :))Evet cnm annemlerdeyim yarin tarti ile ilgili skintim yok tartilabilirim
Sağol kaptanım,herkesler de incelmişsin diyor,72 civarı olduğumu hayatta tahmin edemiyorlar,65sindir diyorlar,söylemiyorum kilomu ama bulutlarda gibiyim,çok mutluyum çokSen anne olarak endisende haklisin..
Yaklasiminda oldukca guzel.
Ama 13 yas kucuk bir yas.Bakimina dikkat etsin hic cekilmeye gerek kalmadan atlatsin insallah...
Benimde kabagim var, yarin yapsam fena olmaz, kolay gelsin :)
Evet ya sagliksiz oldu ama yinede ben o taarz yiyince siskinlik oluyor ben de yaaacanim anladigim kadariyla halleyleri yedigin icin aksam yemegi yememissin , bence guzel bir yontem. Afiyet olsun
Ba yıl dımYeni sac rengim kizlar nasilll
aa hamileyken mi hem de. sukur ki bebegine birsey olmamis canim.Gelicek insallah canim kuofordeyim bende cikamadim henuz.gecmis olsun canim rahatsizmiydin bende oldum safra kesesi ameliyatı tas vardı hemde 1 aylık hamileyken habersizce.insallah sorun yoktur canim sende guzel haberlerle gel insallah .sen naptin gidiyor mu kilolar bu cuma
Degilim ama bana regl yaklasirken degil dongumun tam ortasinda birzeyler oluyor takip ettigim kadariylaRegl donemindemisin tatlim
Ne guzel haberler bunlar, cok seviniyorum, topluca eriyoruz :))Sağol kaptanım,herkesler de incelmişsin diyor,72 civarı olduğumu hayatta tahmin edemiyorlar,65sindir diyorlar,söylemiyorum kilomu ama bulutlarda gibiyim,çok mutluyum çok
ve inanilmaz tok tuttu koftehatirlamiyorum rüyami ama seni kırmayıp kesin pilav görmüşümdür ☺
Aras evin ikinci çocuğu olması dolayısıyla sadece Türkceye değil İngilizceye de maruz kalmış. Bence bilingulal olacak o da. Akın bir de İspanyolca konuşuyor demek, ne harika
Eşim bir de şey diyecektim: kazanınca dondurmayı kimseye vermek yooksen yemezsen benim boğazımdan geçmez ki
Sanki yazınca daha çok duruyordu canım, aslında çok ölçülüymüş porsiyonların
Ben de kitabın 3te birini okumuştum, telefona indirdiğim için öyle keyif yaparak değil de ara sıra, ne bileyim, metroda, boş derste..vs
Evin işleri halloldu mu canım?
Çok şekerler maşallah, tam yemelikler tam
Kahvaltıda köfte mii diye baktım bir an deryacim ama aslında çok mantıklı, hiç de fena bir fikir değil
Ben hemen modunu yukseltirim sen merak etme canim ama guzel eksi gelecek benceaa hamileyken mi hem de. sukur ki bebegine birsey olmamis canim.
safra keseni aldilar degil mi?
iyi bir eksi bekliyorum bakalim, degilse yine benim motivasyon yerlerde olacak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?