Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen anne olarak endisende haklisin..
Yaklasiminda oldukca guzel.
Ama 13 yas kucuk bir yas.Bakimina dikkat etsin hic cekilmeye gerek kalmadan atlatsin insallah...
Benimde kabagim var, yarin yapsam fena olmaz, kolay gelsin :)

Insallah burda bulunup aktif olmam benim yararima biliyorum ben de elimden geldigince aktif olmaya calisiyorum inanki 2 cocukla bu kadar oluyo menuyu hergun paylasiyirum listeye girince daha disipline olucam ins

Insallah burda bulunup aktif olmam benim yararima biliyorum ben de elimden geldigince aktif olmaya calisiyorum inanki 2 cocukla bu kadar oluyo menuyu hergun paylasiyirum listeye girince daha disipline olucam ins
Tamam canim, sorumluluk sahibi birisin, ben guveniyorum seni guzelce mezun edecegiz takimdan :)

Evet cnm annemlerdeyim yarin tarti ile ilgili skintim yok tartilabilirim

Sagil csnim aslinda daha acik olucakti ama saclarin kopar dedi bunu daha uygun buldu kuoforum canim kendi rengimde baya sariydi cunku
Nasil ozendim, bu yaz gelebilseydim yine ombre yaptiracaktim olmadi.
Cok guzel olmus, kesin acayipte ucuzdur buraya kiyasla.
Burada en basit sac kesimi 75$ dan basliyor

Sen anne olarak endisende haklisin..
Yaklasiminda oldukca guzel.
Ama 13 yas kucuk bir yas.Bakimina dikkat etsin hic cekilmeye gerek kalmadan atlatsin insallah...
Benimde kabagim var, yarin yapsam fena olmaz, kolay gelsin :)
Sağol kaptanım,herkesler de incelmişsin diyor,72 civarı olduğumu hayatta tahmin edemiyorlar,65sindir diyorlar,söylemiyorum kilomu ama bulutlarda gibiyim,çok mutluyum çok

aa hamileyken mi hem de. sukur ki bebegine birsey olmamis canim.
safra keseni aldilar degil mi?
iyi bir eksi bekliyorum bakalim, degilse yine benim motivasyon yerlerde olacak gibi

Sağol kaptanım,herkesler de incelmişsin diyor,72 civarı olduğumu hayatta tahmin edemiyorlar,65sindir diyorlar,söylemiyorum kilomu ama bulutlarda gibiyim,çok mutluyum çok
Ne guzel haberler bunlar, cok seviniyorum, topluca eriyoruz :))
Yarin guzel bir bildirim gelsin insallah:)

ve inanilmaz tok tuttu kofte

aa hamileyken mi hem de. sukur ki bebegine birsey olmamis canim.
safra keseni aldilar degil mi?
iyi bir eksi bekliyorum bakalim, degilse yine benim motivasyon yerlerde olacak gibi
Ben hemen modunu yukseltirim sen merak etme canim ama guzel eksi gelecek bence
Ne dedi canim doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…