Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel bir menu, yuruyus ve su olmus canim, yarin basgul yuzunu guldursun :)

Hoş buduk kaptanım Arkadaşlarla buluştum, netflix izledim, nette takıldım falan olaysız geçti günüm seninki de iyi başlamış görünüyor, öyle devam etsin
Harika bir gun olmus, benim gunum aslinda artik bitmeli ama saat daha 14.30
Kuzulara sozum var uyandiklarinda havuza gitcez, kosturmak benim icin bir yasam bicim

Evet evet yiyen cocuk cok rahat oluyo yemeyen de anneyi delirtiyo
Diger ikisinde hic zorlanmadim aslinda ama her seferinde ilk gibi ne yapacağını bilmez oluyo insan. Kabak yogurt ve srftali verdim şimdiye kadar. Devami da guzrl gelsin ins

1 sebze ya da meyveyi 3 gun deniyoruz biz yani doktorlar oyle oneriyor sonra yavas yavas cesitleri arttirip, karman corman yapiyoruz, genel olarak boyle
Ama daha 9 aylikken Akin tavuk, pirzola yemeye cabaliyordu, boylede cocuklar var :)

Kizlar gozlerim kapaniyoooo.. herkesr iyi geceler
iyi geceler iyi istirahatler canim, hazir zevzekligim uzerimdeyken son bir soru sormak istiyorum
Ama o kadar zamandir soracagim ki unutuyorum hep , adin Emine olabilir mi acaba, nickini her okudugumda bana Emine ismini cagristiriyor, ne olur kamuoyunu bir aydinlat kuzum

1 sebze ya da meyveyi 3 gun deniyoruz biz yani doktorlar oyle oneriyor sonra yavas yavas cesitleri arttirip, karmoan corman yapiyoruz, genel olarak boyle
Ama daha 9 aylikken Akin tavuk, pirzola yemeye cabaliyordu, boylede cocuklar var :)
Hay masallah Akina.. evet canim 3 gun kuralina uymaya calisiyorum. Zaten yogurt verdim asiri gaz oldu o yuzden ara verdim ona. Seftaliye bayıldı. Devami da guzel gelsin ins. Saglikli beslenmeye alisirsa super olur

Hahaaa evet evet adim emine ama nicki değiştirmek istiyorum bende mumkun mu kaptancigim

Ohh be bir rahatlama geldi, cunku hep okurken sekilden sekle giriyorum:)
Artik benim icin Emine'sin.
Bir bilgim yok nick degistirme konusunda ama seabahara sorabilirim.
tamamdir canimcim... gercekten gozler gitti ne yazdigimin bile farkinda değilim harfler birbirine giriyo sana iyi gunler bize iyi geceler ozgecim

Harika bir gun olmus, benim gunum aslinda artik bitmeli ama saat daha 14.30
Kuzulara sozum var uyandiklarinda havuza gitcez, kosturmak benim icin bir yasam bicim
Oooh mis, benim de çocukluğuma dair hatırladığım en güzel anılar, annemle beraber bir şeyler yaptığımız eğlendiğimiz zamanlar, o geldi aklıma, anneler dünya bir yana siz bir yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…