Hoş buduk kaptanımhosgeldin canim ,yorgun musun neler yaptin?
Guzel bir menu, yuruyus ve su olmus canim, yarin basgul yuzunu guldursun :)Evetttt gelelim menüme
11.30
2 yumurtadan omlet
1 kk ezine peyniri
2 kasik kadsr çökelek
Salatalik domates
Ara kucuk kase leblebi
Ara 1 dilim kadar kavun
19.30
Kucuk tabak keskek
2 kasik kadsr et sote
(Misafirlikteydik)
Su.2.5 olmistur
Yarim saat yürüyüş 50 squat ve plank
Harika bir gun olmus, benim gunum aslinda artik bitmeli ama saat daha 14.30Hoş buduk kaptanımArkadaşlarla buluştum, netflix izledim, nette takıldım falan olaysız geçti günüm seninki de iyi başlamış görünüyor, öyle devam etsin
2 cocuk anasi olarak diyecegim sey sudur ki, bebelerin biri digerini tutmuyor :)
Benim bir oglum vakum gibiydi kuzuma ne versem yerdi ama oburu yok mu oburu, o sari yok mu , sari saruhanbu kadin ona sevdirecem yemekleri diye inanki insanliktan cikti
Biraz gec oldu canim. Hafta başında paylasmadigim o menuler var ya o menuler. Neyse simdi hiic o konulara girmeyelimGuzel bir menu, yuruyus ve su olmus canim, yarin basgul yuzunu guldursun :)
1 sebze ya da meyveyi 3 gun deniyoruz biz yani doktorlar oyle oneriyor sonra yavas yavas cesitleri arttirip, karman corman yapiyoruz, genel olarak boyleEvet evet yiyen cocuk cok rahat oluyo yemeyen de anneyi delirtiyo
Diger ikisinde hic zorlanmadim aslinda ama her seferinde ilk gibi ne yapacağını bilmez oluyo insan. Kabak yogurt ve srftali verdim şimdiye kadar. Devami da guzrl gelsin ins
Ahh ahh kafami duvarlara vurasim geldi, ama yarin eksi gelir bence, gelir ya, kesin gelecek diyede safi mutlu dusunmek istiyorumBiraz gec oldu canim. Hafta başında paylasmadigim o menuler var ya o menuler. Neyse simdi hiic o konulara girmeyelim
iyi geceler iyi istirahatler canim, hazir zevzekligim uzerimdeyken son bir soru sormak istiyorumKizlar gozlerim kapaniyoooo.. herkesr iyi geceler
Hay masallah Akina.. evet canim 3 gun kuralina uymaya calisiyorum. Zaten yogurt verdim asiri gaz oldu o yuzden ara verdim ona. Seftaliye bayıldı. Devami da guzel gelsin ins. Saglikli beslenmeye alisirsa super olur1 sebze ya da meyveyi 3 gun deniyoruz biz yani doktorlar oyle oneriyor sonra yavas yavas cesitleri arttirip, karmoan corman yapiyoruz, genel olarak boyle
Ama daha 9 aylikken Akin tavuk, pirzola yemeye cabaliyordu, boylede cocuklar var :)
Afiyet olsun, sifa olsun kuzuya.Hay masallah Akina.. evet canim 3 gun kuralina uymaya calisiyorum. Zaten yogurt verdim asiri gaz oldu o yuzden ara verdim ona. Seftaliye bayıldı. Devami da guzel gelsin ins. Saglikli beslenmeye alisirsa super olur
Hahaaa evet evet adim emine ama nicki değiştirmek istiyorum bende mumkun mu kaptancigimiyi geceler iyi istirahatler canim, hazir zevzekligim uzerimdeyken son bir soru sormak istiyorum
Ama o kadar zamandir soracagim ki unutuyorum hep , adin Emine olabilir mi acaba, nickini her okudugumda bana Emine ismini cagristiriyor, ne olur kamuoyunu bir aydinlat kuzum
Ohh be bir rahatlama geldi, cunku hep okurken sekilden sekle giriyorum:)Hahaaa evet evet adim emine ama nicki değiştirmek istiyorum bende mumkun mu kaptancigim
Gelcek gelcek yani insallah gelcek.Ahh ahh kafami duvarlara vurasim geldi, ama yarin eksi gelir bence, gelir ya, kesin gelecek diyede safi mutlu dusunmek istiyorum
Canım neler yapıyorsun başka :)Kizlar kuzulari uyuttum sizle biraz sohbet edip, sonra kalkip organik egzema kremi yapacagim.
Epeydir yapmiyordum, foto paylasirim sizlede :)
İnaşllahGelcek gelcek yani insallah gelcek.Hafta basinda ki menulerr ragmen dun sabittim yarin da eksi gelcek ins.
Ohh be bir rahatlama geldi, cunku hep okurken sekilden sekle giriyorum:)
Artik benim icin Emine'sin.
Bir bilgim yok nick degistirme konusunda ama seabahara sorabilirim.
Oooh mis, benim de çocukluğuma dair hatırladığım en güzel anılar, annemle beraber bir şeyler yaptığımız eğlendiğimiz zamanlar, o geldi aklıma, anneler dünya bir yana siz bir yanaHarika bir gun olmus, benim gunum aslinda artik bitmeli ama saat daha 14.30
Kuzulara sozum var uyandiklarinda havuza gitcez, kosturmak benim icin bir yasam bicim
Ohh bana boyle guzel haberlerle gel canisi, hadi iyi istirahatler.Gelcek gelcek yani insallah gelcek.Hafta basinda ki menulerr ragmen dun sabittim yarin da eksi gelcek ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?