SüpersinKilo Bildirimi
Gecen hafta:65.1
Bugun:64.3
Fark:800gr
Dun daha fazla eksideydim neyse bunada sukur..
Eki Görüntüle 2292805
Safra için özel bir diyetin olmadığı için şanslısın canım.Teseekkur ederim canim her boya belli bi sure sonra matlasiyor kirmizilasiyor.yok valla hic yoklugunu hissetmedim ben normal hayatima devam ettim huc etkilenedu beni herseyden de yedim hatta ilk ameliyat oldugumda surekli midem bulaniyordu kusuyordum safra kesesindendiyorlardi megersem bir aylik hamileymisim
Normal krepin içine peynir, bol maydanoz bol dereotu yeşil biber feyzacimAyyyy harika bunu nasıl yaptın
Biz de epey vaktini alıyoruz di mi Özge'cim10a yakin cesit organik krem ve cesit cesit parfum yapiyorum el yapimi hepsi:)
Parfumlerim eskiden nenelerimizin kullandigi gibi krem parfum.
Son zamanda cok bosladim, yeniden instagram sayfam, online satisim ugrasacagim..
Çok güzel tebrikler
Geçmiş olsun canım ama muhabbetin başını kaçırdım sanırım. Kimden bahsediyorsun? Yaşlı biri miCanım yaşıyordu birkaç sene önce doktoru ameliyatı kaldıramaz dedi
Ama şu an ne yemek yiyebiliyor ne de yediğini içinde tutabiliyor
En son 2 doktor da ameliyat demiş
Hastanede yatıyor 1 hafta olacak
Serumlarla besin değerleri antibiyotikler verildi
Ama işte bana çok uzaklar onlar farklı şehirde
Bakalım
Kıyamam çok üzüldüm. İyi ki alerjisi yokmuş tatlımDün yazacaktım.
1 yaşındaki kızıma arı soktu
O kadar üzüldüm kiiii
Hayvanı nasıl öldürdüm bilmiyorum.
Kızımın kolunu öyle görünce deliye döndüm.
Kızım hiç ağlamadı ne olduğunu anlayamadı bile.
Kolunu sallayıp durdu.
O kadar güzel geçen günün sonunda bunu yaşamak üzdü. Allah beterinden korusun tüm yavruları.
Küçük taburelerden kullan hayatım eğilme konularında kurtarıcı oluyor. Ben de dizlerime dikkat etmeye başladığımda diz üstü durmak yerine alçak bir tabureye oturayım bari demiştim.Kizlar dr dan geldim diz kapagim normalden kucukmus zaten birde kayma varmis kikırdakta baya zedelenmis dedi emar verdi kırık varmı yokmu bakıcak diger dizimde zedeliymis ama azmis hissetmezsin cok diyor ama ben hafifden onuda hissediyorum bazi hareketler verdi ilac verdi mr sonucana gore tedaviye karar veririz dedi gencsin daha icine bisey koymak istemiyorum dedi zayiflamam gerekmis ve dizimi kırarark yada dizimin ustune oturarak bisey yapmicakmisim 2 cocukla cok zor gerci dedi bakalim agustosa mr verdiler ondan sonrasi allah kerim
Eşim harika, kalori hesabı yapmak nasıl da işe yaramış. TebriklerKilo Bildirimi
Eki Görüntüle 2292805
Canim okadar dikkat edebilcek durumda degilimki cocuklarla ama edinim bakalim bi kucuk tabure ama eminim o taburenin uzerjnde cocuklar tepinirSafra için özel bir diyetin olmadığı için şanslısın canım.
Saçlara gelince ben de bi küllü sarı yaptırdım (hatta yazmıştım galiba size de). Sonra gözüm alışamadı koyulttum birkac gün sonra. Küllü den de vazgeçicem çünkü dediğim gibi dorelikler şimdiden var. Çok çabuk sıkılıyorum ben saç rengimden
Normal krepin içine peynir, bol maydanoz bol dereotu yeşil biber feyzacim
Biz de epey vaktini alıyoruz di mi Özge'cimkendi işlerine de vakit ayır tabi ki.
Krem parfüm çok ilgimi çekti, kesin daha kalıcıdır. Ne güzel bir işin var, benim cok ilgimi çeker ev yapımı güzellik & sağlık sırları
Çok güzel tebrikler
Geçmiş olsun canım ama muhabbetin başını kaçırdım sanırım. Kimden bahsediyorsun? Yaşlı biri mi
Kıyamam çok üzüldüm. İyi ki alerjisi yokmuş tatlım
Küçük taburelerden kullan hayatım eğilme konularında kurtarıcı oluyor. Ben de dizlerime dikkat etmeye başladığımda diz üstü durmak yerine alçak bir tabureye oturayım bari demiştim.
Geçmiş olsun bak iyi ki gitmişsin doktora
Eşim harika, kalori hesabı yapmak nasıl da işe yaramış. Tebrikler
Masallah ozgecim. Saglik sihhat olsun once1 bucuk saat 2 ayri spor aletiyle yaptim kuzum bu idmani ve sonra sukrettim kalbim beni yari yolda birakmadi diye:)
Olsun canim azmedip haftaya cok guzel bir eksiyle gelirsin insallahBindirimide yapayım
Geçen hafta: 67.150 kg
Bu hafta: 67. 550 kg
Fark: + 0.4 kg
Oran: 0.59
fayfeyfiy eşim kusura bakma bu ara neden böyle oldum anlayamadım bende bir şey yememe rağmen artıdayım sanırım öğün atladığım için ve az su içtiğim için
Harikasın canim tebriklerKızlar slm
Geçen hafta 91.7
Bu hafta 91
Verilen kg ~700
Oooo masallah.. tebrikler canim cok guzelOnceki kilom 85
Bu hafta. 83
Fark. 2
Oran. 2.35
Ayy insallah hedefine ulasirsin canim. Benim de hedefim aynen ucundan da olsa 79 u gormekdi ama zora girdi biraz bakalim birlikte basarmaya calisalim ins.Bayrama kadarki hedefimi acikliyorum kizlar 7 li rakamlari gormek insallah amin
Way ne guzel bir rakam.. tebrikler canimgeçen cuma kilom tam olarak
52.20 -bir 52 bir 52.40 bir 52.20 çıkıyordum- ortalamayı aldım
bu cuma 51.80
Cok gecmis olsun canim simdiden cok dikkat et önlemini al ki ilerde sıkıntı olmasin.. evet cocuklarla cok zor ama belki onlar da sana yardimci , destek olurlar bu durumu ogrenince. Gerci cook kucuktuler dimi durumu anlayacak yasta degildiler sankiKizlar dr dan geldim diz kapagim normalden kucukmus zaten birde kayma varmis kikırdakta baya zedelenmis dedi emar verdi kırık varmı yokmu bakıcak diger dizimde zedeliymis ama azmis hissetmezsin cok diyor ama ben hafifden onuda hissediyorum bazi hareketler verdi ilac verdi mr sonucana gore tedaviye karar veririz dedi gencsin daha icine bisey koymak istemiyorum dedi zayiflamam gerekmis ve dizimi kırarark yada dizimin ustune oturarak bisey yapmicakmisim 2 cocukla cok zor gerci dedi bakalim agustosa mr verdiler ondan sonrasi allah kerim
Uzulme canim haftaya super bi eksiyle gelirsin ins.Geçen cuma 58,8
Bu cuma 58,7 (dün 58,4 tüm çok üzgünüm...)
Fark 0.1
Yüzde 0.17
Yawrukush
D Diyetteanne
Tebrikler cnm 5 li rakamlardasinSelamlar kızlar
Kilom 59.8 çıktı, -200 gr hatırladığım kadarıyla, reglim devam ediyor
Eki Görüntüle 2292759
Tebrikler kaptancigim süpersin...Kilo Bildirimi
Eki Görüntüle 2292805
Helal olsun valla kelebekcim. Hedefine ulasip koruman takdire şayan
Hayirdir ozgecim ne sorunu oldu ki??Kizlar gelemedim, kosturuyorum, suan esimin is yerine gidiyoruz ziyarete.
Takimimiz 7. oldu, bazi sorunlar oldu, gelince yazacagim.
D Diyetteanne oyle bir dalginligima geldi ki daha 4 haftadir listedesin canim. seni izne ayirmam mumkun degil
Kozmogirl17 canim cook gecmis olsun, sporla sakatlama, yorma kendini, dikkat et lutfen.
FitFiliz canim esim sinavin nasil gecti?
Kizlar kilo veren , vermek icin elinden geleni yapan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
DeryaOnDiet canim sende eksidesin, opuyorum seni :)
Ben simdilik kactim kizlar, donusum mukemmel olcak
Canim hayirdir noldu sıkintı nedir insallah safliginizla ilgili bi sorun yoktur.Kizlar gelemedim, kosturuyorum, suan esimin is yerine gidiyoruz ziyarete.
D Diyetteanne oyle bir dalginligima geldi ki daha 4 haftadir listedesin canim. seni izne ayirmam mumkun degil
Kozmogirl17 canim cook gecmis olsun, sporla sakatlama, yorma kendini, dikkat et lutfen.
Kizlar kilo veren , vermek icin elinden geleni yapan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.
Cok sagol canim bakalim ugrasicam dikkat etmeye bende bilmiyorum nasil yapicam ama yapmaliyim ilersi icin.Ne cok alinti yaptim yine ya hu
Masallah ozgecim. Saglik sihhat olsun once
Olsun canim azmedip haftaya cok guzel bir eksiyle gelirsin insallah
tebrikler canim super
Harikasın canim tebrikler
Oooo masallah.. tebrikler canim cok guzel
Ayy insallah hedefine ulasirsin canim. Benim de hedefim aynen ucundan da olsa 79 u gormekdi ama zora girdi biraz bakalim birlikte basarmaya calisalim ins.
Way ne guzel bir rakam.. tebrikler canim
Cok gecmis olsun canim simdiden cok dikkat et önlemini al ki ilerde sıkıntı olmasin.. evet cocuklarla cok zor ama belki onlar da sana yardimci , destek olurlar bu durumu ogrenince. Gerci cook kucuktuler dimi durumu anlayacak yasta degildiler sanki
Uzulme canim haftaya super bi eksiyle gelirsin ins.
Tebrikler cnm 5 li rakamlardasin
Tebrikler kaptancigim süpersin...
Tatlim simdiden iyi nobetler sana menunfeki tatlilarib odulse sorun yok menun gayet iyi gozukuyyor.Iyı akşamlar kızlar. Bugün 24 mesaim nöbetteyim şimdi. Kilo veren verebilmek için çabalayan herkesi tebrik ediyorum. Bugün kü menümü yazayım.
Sabah 8 de yarım simit peynir zeytin
Ara sade kahve
Öğlen 12:30 bir kase çorba 3 köfte bir dilim karpuz
Ara sade kahve bi kare bitter
Akşam 18:00 bir kase çorba etli patates yemeğinin etleri 3 kaşık kadar barbunya
21 de 2 tane şekerpare tatlısı
Su 2.5 lt
Spor yok gün içi kosturmasi 3600 adım.
CanimKizlar gelemedim, kosturuyorum, suan esimin is yerine gidiyoruz ziyarete.
Kolay gelsin... sekerpare de ödül olsunIyı akşamlar kızlar. Bugün 24 mesaim nöbetteyim şimdi. Kilo veren verebilmek için çabalayan herkesi tebrik ediyorum. Bugün kü menümü yazayım.
Ara sade kahve
Su 2.5 lt
Kuzu sınav nasıldı? İnşallah iyi geçmiştirSelamben geldiimm
Nasıl geçti kızlar gününüz? Takım ortalaması daha iyi galiba geçen haftaya göre, sevindim.Mavi boncukkk var yaa süpersin
Kaptanım hayırdır ne sorun oldu? Merakta bırakma biziKizlar gelemedim, kosturuyorum, suan esimin is yerine gidiyoruz ziyarete.
Aynen canım benim sonunda 50’ler, teşekkür ederimNe cok alinti yaptim yine ya hu
Masallah ozgecim. Saglik sihhat olsun once
Olsun canim azmedip haftaya cok guzel bir eksiyle gelirsin insallah
tebrikler canim super
Harikasın canim tebrikler
Oooo masallah.. tebrikler canim cok guzel
Ayy insallah hedefine ulasirsin canim. Benim de hedefim aynen ucundan da olsa 79 u gormekdi ama zora girdi biraz bakalim birlikte basarmaya calisalim ins.
Way ne guzel bir rakam.. tebrikler canim
Cok gecmis olsun canim simdiden cok dikkat et önlemini al ki ilerde sıkıntı olmasin.. evet cocuklarla cok zor ama belki onlar da sana yardimci , destek olurlar bu durumu ogrenince. Gerci cook kucuktuler dimi durumu anlayacak yasta degildiler sanki
Uzulme canim haftaya super bi eksiyle gelirsin ins.
Tebrikler cnm 5 li rakamlardasin
Tebrikler kaptancigim süpersin...
Kolaylıklar gelsin nöbetinde, menün de gayet güzel benceIyı akşamlar kızlar. Bugün 24 mesaim nöbetteyim şimdi. Kilo veren verebilmek için çabalayan herkesi tebrik ediyorum. Bugün kü menümü yazayım.
Ara sade kahve
Su 2.5 lt
İyi geçti canım, haftaya açıklanacakmış. Sorunu merak ettim takım sıralamasıyla ilgili mi? Ayşe de bildirim yapmadı, sen takım ceza alır diyordun kaptanım, neyse dönünce yazarsin canimKizlar gelemedim, kosturuyorum, suan esimin is yerine gidiyoruz ziyarete.
İyi nöbetler kolaygelsin tatlım, enerjiye ihtiyaç duyarsin bence gider şekerparenin kalorisi. Hiç uyumuyor musunuz nöbet olunca?Iyı akşamlar kızlar. Bugün 24 mesaim nöbetteyim şimdi. Kilo veren verebilmek için çabalayan herkesi tebrik ediyorum. Bugün kü menümü yazayım.
Ara sade kahve
Su 2.5 lt
Canım milföyler fazla olmuş tanı ama en azından cuma. Ben bugün kaçamak yapacaktım ama fırsat olmadı. Eve geç döndük. Acım şu anBende bugunku menumu yazim
Sabah 10.45
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak sekersiz cay
Ara
Yok
Oglen 16.00
3 kasik bulgur
1 kase yogurt
1 domates
Kayinvalidemdeydim yemek tek bulgur vardi o an cokta actim mecburen yedim
Ara
1 milfoy
3 bardak sekersiz Cay
Kek te vardi bi isirik aldim
Aksam 20.00
1 kase cacik
1 milfoy
2 3 dilim basparmak kadardi firinda patates
Ara
Sekersiz cay 3 bardak
1 tane maden suyu sade
Spor 250 hayali ip
Su 3 litreye yakın
Bugun evde degildim sapitti menum
Heepimiz superiz kizlar ben sizsiz bir hiçimSelamben geldiimm
Nasıl geçti kızlar gününüz? Takım ortalaması daha iyi galiba geçen haftaya göre, sevindim.Mavi boncukkk var yaa süpersin
Kacinci olduk ben kacirdim daGecmisi bitirdim, alintiarimi yaptim , simdi listeyi halledip alintilarimi yazacagim kuzular:)
Mavi boncukkk harika bir eksiyle geldin takimi ucurdun bu hafta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?