Canım keseden olduğu kesin gibicanim peki midesine baktirdi mi? Dun gittigim dktor safra kesesi tasi olanlarda ulser kontrolu yapilmasi gerektigini soyledi. Belki asil bu rahatsizliklarinin sebebi ulserdir
Canim durumunda guncel 69.4 sen 69.1 mi geldinsagol canim, iyi gidiyorum saniyordum ama arti geldim , neyse baska cumaya kaldi benim listeyue girme
Kizlar dr dan geldim diz kapagim normalden kucukmus zaten birde kayma varmis kikırdakta baya zedelenmis dedi emar verdi kırık varmı yokmu bakıcak diger dizimde zedeliymis ama azmis hissetmezsin cok diyor ama ben hafifden onuda hissediyorum bazi hareketler verdi ilac verdi mr sonucana gore tedaviye karar veririz dedi gencsin daha icine bisey koymak istemiyorum dedi zayiflamam gerekmis ve dizimi kırarark yada dizimin ustune oturarak bisey yapmicakmisim 2 cocukla cok zor gerci dedi bakalim agustosa mr verdiler ondan sonrasi allah kerim
Cok sagol tatlım sporuda hafiften azaltmam gerekiyoraa çok geçmiş olsun ya
Cokta guzel haberlerle gelmedim canimTesekkur ederim canim, guzel haberlerini bekliyoruz :)
Cenemiz dustu :)
Hadi canim guzel haberlerle don..
Ogun atladiginiz zamnlarda metobolizma ciddi derece yavasliyiro 1 avuc leblebi bile yeseniz yemekte metabolizmayi calistirir.Bindirimide yapayım
Geçen hafta: 67.150 kg
Bu hafta: 67. 550 kg
Fark: + 0.4 kg
Oran: 0.59
fayfeyfiy eşim kusura bakma bu ara neden böyle oldum anlayamadım bende bir şey yememe rağmen artıdayım sanırım öğün atladığım için ve az su içtiğim için
Tam yarislik olmus ozaman bu haftaki esim sen ol hem grupla hem beraber yarisalim ahahah ne yarislara doymaz grupmusuzKızlar slm
Geçen hafta 91.7
Bu hafta 91
Verilen kg ~700
Harika diye ben buna derim supersin hatta super otesisin.Onceki kilom 85
Bu hafta. 83
Fark. 2
Oran. 2.35
Sagol tatlim azda olsa gitmis yine.Süpersin :)
Az olsun bizim olsun insallah hic gormeden atlar 82 yi gorursun tatlimMrb kizlar
Gecen hafta 84.2
Bu hafta 84.0
Fark 0.2
%0 23
Ya su 83 u bir turlu goremedim. Ama haftaya 83 u hic gormeden 82.9 u görmek
Offf offf bakalim yapicaz kuzum biseyler vermeye calisiyorum ufaktan biseyler ama hic mutlu yemiyor evet dis donemi malesefCanım kabak çekirdeği normal çekirdek hatta kuruyemişlerden uzak tut ama artık 9 ay püreden parmak besinden de çıkman lazım
Mesela pilav ver pişmiş ve çiğnesin
Öğlen vakti başla
Ve istekli olsun
Bir de kendisi eliyle döke saça yesin biraz kötü bir öneri ama.. 1 yaşta mıydı tam hatırlayamadım sofraya kendi oturup yemeye çalışması gerekiyor
Ama her kaşıkta ağzını sileyim falan deme sakın
Hepsini yesin öyle sil
Eğer siliyorsan belki o yüzden de yemiyor olabilir
Bir de sevdiği bir grup vardır illa
Diş falan çıkartıyor mu
Huysuzluk bunlardan da olabilir
❤❤❤Süpersin kuzum ♥
Yaris baslasin ozaman suan tartilsam eminim 1 kilo gitmistir ama tartim yok
Yarışıyoruzzzzz haftaya da 1 kilo verelim
Sagol canimBiraz khidratli olmuş menü
Tebrikler
Olsun az da olsa gidecek kilolar
Her zaman çıkar sana kahvaltı
Moralini bozma canım ogunlerini düzenledim verirsin kilo
Tebrikler
Tebrikler eşim geçen hafta kaçtın hatırlayamadım
Tebrikler görürsün inşallah istediğin kiloyu
Tebrikler
Geçmiş olsun canım alerjisi yoksa bişey olmaz arı soktuktan sonra ölüyor zaten.
Çooook geçmiş olsun kuzumKizlar dr dan geldim diz kapagim normalden kucukmus zaten birde kayma varmis kikırdakta baya zedelenmis dedi emar verdi kırık varmı yokmu bakıcak diger dizimde zedeliymis ama azmis hissetmezsin cok diyor ama ben hafifden onuda hissediyorum bazi hareketler verdi ilac verdi mr sonucana gore tedaviye karar veririz dedi gencsin daha icine bisey koymak istemiyorum dedi zayiflamam gerekmis ve dizimi kırarark yada dizimin ustune oturarak bisey yapmicakmisim 2 cocukla cok zor gerci dedi bakalim agustosa mr verdiler ondan sonrasi allah kerim
Çooook geçmiş olsun kuzum
Sagol tatlim olsun uzulme az olsun eksi olsundu bizim sloganimizGeçen cuma 58,8
Bu cuma 58,7 (dün 58,4 tüm çok üzgünüm...)
Fark 0.1
Yüzde 0.17
Yawrukush
D Diyetteanne
Harikasın kuzumMayistan beri verdigim kilo bu kizlar resimli yani 2 ayda 6 kilo suan tartilma imkanim olsa 75.5 gelirim hatta ama evde degilim bunu kendimi ve sizi motive etmesi icin paylasiyorum .
Bakalım ödülümü de erken yapıyorum hayırlısı ile bu cumaya inşallah biraz motive olup bir şeyler yapmam gerekiyorSagol tatlim olsun uzulme az olsun eksi olsundu bizim sloganimiz
anladim canim, ama gercekten emin olmakta fayda varCanım keseden olduğu kesin gibi
gecebn hafta sanki 69 gibiydim aa o zaman eksi miyim, secindimCanim durumunda guncel 69.4 sen 69.1 mi geldin
Ee durumunda ole yazmissin canimgecebn hafta sanki 69 gibiydim aa o zaman eksi miyim, secindim
update etmemisimdir canim onu. Simdi bu haftaki kilomu yazdimEe durumunda ole yazmissin canim
tebrikler cnaimSelamlar kızlar
Kilom 59.8 çıktı, -200 gr hatırladığım kadarıyla, reglim devam ediyor
Eki Görüntüle 2292759
super canim, 6 kilo masallahMayistan beri verdigim kilo bu kizlar resimli yani 2 ayda 6 kilo suan tartilma imkanim olsa 75.5 gelirim hatta ama evde degilim bunu kendimi ve sizi motive etmesi icin paylasiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?