7. OlmuşuzKacinci olduk ben kacirdim da
Gizemcim tam cumaya yakışır menü26 temmuz menüm
Sabah
1 iri dilim kavun
Öğlen
Ödül menüsü: Arby’s Beef n Cheddar burger sandviç + orta boy patates
Ara
1 sütlü kahve
Akşam
3 kaşık pilav + 1 kaşık kuru fasulye + 1 koca tabak karpuz
Üstüne
Sütlü kahve
1.5 lt su
40 dk yürüyüş
Burda birlikte ne güzel bir sinerji oluşturduk değil mi? Ben de çok seviyorum ortamımızıHeepimiz superiz kizlar ben sizsiz bir hiçim
Helal sana yakışır sisterGizemcim tam cumaya yakışır menü
Afiyet bal şeker olsun ama löp löp et olmasın canım
Sınavım gayet iyiydi. Verilen süreden 40 dk önce bitirdim hatta
Bence de fazla ama baska alternatifim yoktu karnimda acti cok guzel gorunduler gozüme ☺İyi geçti canım, haftaya açıklanacakmış. Sorunu merak ettim takım sıralamasıyla ilgili mi? Ayşe de bildirim yapmadı, sen takım ceza alır diyordun kaptanım, neyse dönünce yazarsin canim
İyi nöbetler kolaygelsin tatlım, enerjiye ihtiyaç duyarsin bence gider şekerparenin kalorisi. Hiç uyumuyor musunuz nöbet olunca?
Canım milföyler fazla olmuş tanı ama en azından cuma. Ben bugün kaçamak yapacaktım ama fırsat olmadı. Eve geç döndük. Acım şu anbirazdan yatarım
Tebrikler canimya işte 200 gram vermişim gibi duruyor ama bilemiyorum ki
çok şişim gibi hissediyorum.
Canim eksikliklerin farkindasin , listede devam ediyorsun, lutfen arti gelmemen icin ne gerekiyorsa yapalim...Bindirimide yapayım
Geçen hafta: 67.150 kg
Bu hafta: 67. 550 kg
Fark: + 0.4 kg
Oran: 0.59
fayfeyfiy eşim kusura bakma bu ara neden böyle oldum anlayamadım bende bir şey yememe rağmen artıdayım sanırım öğün atladığım için ve az su içtiğim için
Tebrikler canisi
Tebrikler kuzumKızlar slm
Geçen hafta 91.7
Bu hafta 91
Verilen kg ~700
Tebrikler canim.Onceki kilom 85
Bu hafta. 83
Fark. 2
Oran. 2.35
Canim gecen haftaki kayitli kilona gore eksideydin listede hata mi yaptik gecen hafta acaba?
Canim sen cok dogru bir diyet haftasi gecirdi, benim gozumde artida falan degilsin, aynen devam ediyoruz.oyleydi guzel bir hafta gecirdim ama artiyim kaptanim
Tebrikler canim, menulerini biliyorsun, bu hafta dikkat edersen cok guzel bir eksi gelir, lutfen dikkat et.Mrb kizlar
Gecen hafta 84.2
Bu hafta 84.0
Fark 0.2
%0 23
Ya su 83 u bir turlu goremedim. Ama haftaya 83 u hic gormeden 82.9 u görmek
Tebrikler canimSelamlar.
Kilo bildirimi yapayım ☺
66.400gr :))
Cok gecmis olsun canim, son durumu nasil ?Canım yaşıyordu birkaç sene önce doktoru ameliyatı kaldıramaz dedi
Ama şu an ne yemek yiyebiliyor ne de yediğini içinde tutabiliyor
En son 2 doktor da ameliyat demiş
Hastanede yatıyor 1 hafta olacak
Serumlarla besin değerleri antibiyotikler verildi
Ama işte bana çok uzaklar onlar farklı şehirde
Bakalım
Insallah guzel haberler alacaksin benim icime oyle doguyor.Gunumgecince evde yamistim testimi cikmisti. Aslinda bu kadar erken olabilecegini dusunmemustim. Saligunu kasik agrisiyla acile gittim keseyi goremedi doktr tahlil verdim hamile oldugum cikti. Birgun araryla tahlil verdim deger yukselmis ama yine kese gorulmedi ben sitrese girdm biraz norel felan sifir dis gebelik olabilur die felan baya sikintiliydim. Onumuzdeki hafta gudecegim ins o zamn keseyi goruurm .sende yarin gorursun canm ins keseyi Haberdar et beni
Canim cok gecmis olsun, iyi mi kuzun?Dün yazacaktım.
1 yaşındaki kızıma arı soktu
O kadar üzüldüm kiiii
Hayvanı nasıl öldürdüm bilmiyorum.
Kızımın kolunu öyle görünce deliye döndüm.
Kızım hiç ağlamadı ne olduğunu anlayamadı bile.
Kolunu sallayıp durdu.
O kadar güzel geçen günün sonunda bunu yaşamak üzdü. Allah beterinden korusun tüm yavruları.
Dusunceli ablam, ellerine saglik.*** 4. Takım 632. Etap ***
enimenime (84.2///%)
Elmasyuzuk (55.6///%)
Diyetteanne (67.1///%)
Yawrukush (65.1///%)
cinecin (60.0///%)
fmad (58.8///%)
Kozmogirl17 (76.7///%)
Mavi boncukkk (85.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:88 , hedef kilosu:78
4. Takım ortalaması: %
***Listedekilerden Bile Daha Fitiz 632. Etap***
DenizinYosunKokusu (72.2///%) 589. etapta 73.4kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
DeryaOnDiet (69.4///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
sertugba (75.8///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 65
Konus dinliyorum (67.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
Gonulmeyvesi (71.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:04.07.19 , baslangic kilosu:71 , hedef kilosu:57
gogo2405 (68.1/68.2/+0.1/%-0.15) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Patlicanmoru (93.0///%) 577. etaptan 78.1kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
bstc11 (61.0///%) Yeni uye, baslangic tarihi:18.07.19 , baslangic kilosu:61 , hedef kilosu:54
cromozom (87.0///%) melinda23 ismi ile 482. etaptan 62.4kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 21.07.19, hedef kilo 60
Minikpanda1107 (89.2///%) 630. etapta 89.2kg ile izne ayrildi
klbk33 (50.7///%) 569. etapta 51.5 kg ile mezun olan uye geri dondu.
LaMademoiselle (52///%) Yeni uye, bslangic tarihi:19.07.19, baslangic kilosu:52, hedef kilosu:47
Derya_the_queen (64.0///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
***Izindeki Citirlar***
stitch (66.3///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrildi
Wizardmom (62.2///%) 629. etapta 62.2kg ile izne ayrildi
Harpy (65.5///%) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrildi
Aomine Daiki (57.7///%) 629. etapta 57.7kg ile izne ayrildi, hamile
tomrs (57.4///%) 613. etaptan mezun uye geri donemedi, hamile
Canim emarini cektir, insallah emar sonuclari iyi cikar.Kizlar dr dan geldim diz kapagim normalden kucukmus zaten birde kayma varmis kikırdakta baya zedelenmis dedi emar verdi kırık varmı yokmu bakıcak diger dizimde zedeliymis ama azmis hissetmezsin cok diyor ama ben hafifden onuda hissediyorum bazi hareketler verdi ilac verdi mr sonucana gore tedaviye karar veririz dedi gencsin daha icine bisey koymak istemiyorum dedi zayiflamam gerekmis ve dizimi kırarark yada dizimin ustune oturarak bisey yapmicakmisim 2 cocukla cok zor gerci dedi bakalim agustosa mr verdiler ondan sonrasi allah kerim
Feyzos bu hafta sIki denetim var , hadi bakalim, kilolar gidecek..Geçen cuma 58,8
Bu cuma 58,7 (dün 58,4 tüm çok üzgünüm...)
Fark 0.1
Yüzde 0.17
Yawrukush
D Diyetteanne
Harikasin , helal olsun sana.Mayistan beri verdigim kilo bu kizlar resimli yani 2 ayda 6 kilo suan tartilma imkanim olsa 75.5 gelirim hatta ama evde degilim bunu kendimi ve sizi motive etmesi icin paylasiyorum .
Tebrikler canim, var misin bu hafta en az 500gr hedef koyalim, istersen verirsin biliyorum.Selamlar kızlar
Kilom 59.8 çıktı, -200 gr hatırladığım kadarıyla, reglim devam ediyor
Eki Görüntüle 2292759
Cok iyi gidiyorsun canim.
Canim seneye yaza bir mani olmazsa gelecegim Ankaraya sana kremlerimden hediye getiririm, belki bir cay -kahve iceriz :)Safra için özel bir diyetin olmadığı için şanslısın canım.
Saçlara gelince ben de bi küllü sarı yaptırdım (hatta yazmıştım galiba size de). Sonra gözüm alışamadı koyulttum birkac gün sonra. Küllü den de vazgeçicem çünkü dediğim gibi dorelikler şimdiden var. Çok çabuk sıkılıyorum ben saç rengimden
Normal krepin içine peynir, bol maydanoz bol dereotu yeşil biber feyzacim
Biz de epey vaktini alıyoruz di mi Özge'cimkendi işlerine de vakit ayır tabi ki.
Krem parfüm çok ilgimi çekti, kesin daha kalıcıdır. Ne güzel bir işin var, benim cok ilgimi çeker ev yapımı güzellik & sağlık sırları
Çok güzel tebrikler
Geçmiş olsun canım ama muhabbetin başını kaçırdım sanırım. Kimden bahsediyorsun? Yaşlı biri mi
Kıyamam çok üzüldüm. İyi ki alerjisi yokmuş tatlım
Küçük taburelerden kullan hayatım eğilme konularında kurtarıcı oluyor. Ben de dizlerime dikkat etmeye başladığımda diz üstü durmak yerine alçak bir tabureye oturayım bari demiştim.
Geçmiş olsun bak iyi ki gitmişsin doktora
Eşim harika, kalori hesabı yapmak nasıl da işe yaramış. Tebrikler
Ablam iyi nobetler, cok kolay geciyordur insallah..Iyı akşamlar kızlar. Bugün 24 mesaim nöbetteyim şimdi. Kilo veren verebilmek için çabalayan herkesi tebrik ediyorum. Bugün kü menümü yazayım.
Sabah 8 de yarım simit peynir zeytin
Ara sade kahve
Öğlen 12:30 bir kase çorba 3 köfte bir dilim karpuz
Ara sade kahve bi kare bitter
Akşam 18:00 bir kase çorba etli patates yemeğinin etleri 3 kaşık kadar barbunya
21 de 2 tane şekerpare tatlısı
Su 2.5 lt
Spor yok gün içi kosturmasi 3600 adım.
Bugun odul olmus :)Bende bugunku menumu yazim
Sabah 10.45
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak sekersiz cay
Ara
Yok
Oglen 16.00
3 kasik bulgur
1 kase yogurt
1 domates
Kayinvalidemdeydim yemek tek bulgur vardi o an cokta actim mecburen yedim
Ara
1 milfoy
3 bardak sekersiz Cay
Kek te vardi bi isirik aldim
Aksam 20.00
1 kase cacik
1 milfoy
2 3 dilim basparmak kadardi firinda patates
Ara
Sekersiz cay 3 bardak
1 tane maden suyu sade
Spor 250 hayali ip
Su 3 litreye yakın
Bugun evde degildim sapitti menum
Odulun sahane Gizemcim, afiyet olsun :)26 temmuz menüm
Sabah
1 iri dilim kavun
Öğlen
Ara
1 sütlü kahve
Akşam
Üstüne
Sütlü kahve
1.5 lt su
40 dk yürüyüş
Azimli arkadasim benim, iyi gececegini biliyordum ben, formaliteden sordum:)İyi geçti canım, haftaya açıklanacakmış. Sorunu merak ettim takım sıralamasıyla ilgili mi? Ayşe de bildirim yapmadı, sen takım ceza alır diyordun kaptanım, neyse dönünce yazarsin canim
İyi nöbetler kolaygelsin tatlım, enerjiye ihtiyaç duyarsin bence gider şekerparenin kalorisi. Hiç uyumuyor musunuz nöbet olunca?
Canım milföyler fazla olmuş tanı ama en azından cuma. Ben bugün kaçamak yapacaktım ama fırsat olmadı. Eve geç döndük. Acım şu anbirazdan yatarım
Menu, su ,spor guzel olmus canim :)26 temmuz menum
Sabah
1 haslanmis yumurta 5 zeytin 3 catal peynir domates salatalik
Ara
Nescafe sekersiz
Oglen
Domates salatasi
Ara
Misir yarim
Aksam
3 yk ciger
Cayin yanina 2 biskuvi
3 E YAKIN SU ICTIM
SPOR DA 40 DK YURUDUM
Afiyet olsun canim, menu ,spor, su hepsi guzel :)26 temmuz
Sabahtan disari ciktim yemege bir türlü firsat bulamadim.
13.30
3 hurma 3 badem 4 findik
16.00
Bol cokelekli koca bir kase salata
3 kofte
20.00
4 kasik kisir 2 çiğ köfte bol yesillikli
Su 2.5 litre
1 saat kadar yürüyüş ama tempolu degil
Menun guzel canim, spor yapabildin mi ?Selamlar herkese menümü yazayım.
Sabah,2 haşlanmış yumurta, 5 dilim salatalık 2 dilim 4 siyah zeytin kepek ekmek..
Ara öğün:1 yeşil elma,1 muz
Akşam, karnıyarık yapıyordum ama saat geç olacaktı pişine kadar. Bende artan kıymayı yedim 2 dilim ekmek ile
Ara öğün, kayısı hoşaf/komposto ikiside aynı şey sanırımçok az yedim. 3-4 kayısı
2 litre su.
Bugünlük bu kadar..
İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
Kozmogirl17 | 50DK | ODUL | |||||
Mavi boncukkk | |||||||
gogo2405 | ODUL | ||||||
btsc11 | |||||||
Konus dinliyorum | |||||||
Derya_the_queen | |||||||
enimenime | 50JJ | ||||||
Elmasyuzuk | |||||||
DeryaOnDiet | |||||||
Diyetteanne | |||||||
Yawrukush | ODUL | ||||||
stitch | |||||||
cinecin | ODUL | ||||||
DenizinYosunKokusu | |||||||
fmad | 100IA | ||||||
Patlicanmoru | 100IA 50S | ||||||
klbk33 | 100IA | 100JJ | 50S | ||||
LaMademoiselle | 100IA MUAF | ||||||
cromozom |
Selam canim ne cok yorulmussun tessekkur ediyorum kendi adıma hepimiz bi emek veriyoruz ve bunu onemsiyerek yapiyoruz ama sen hepimizi onemsiyorsun ben evdeyim ve kaptan yardimciligi nasil yapilir bilmiyorum ama sana yardima hrzaman hazirim eger yardimci bulamazsan uygunda gorursen seve seve yardim ederim. Evet canim mavi boncuk +7 kiloyla ortalamayi baya dusurmus sen yokken paylasimlarindan sorunu bulmaya calistim ve listeyi 2 kere paylastigini gordum sorunu buldum kotu olmus ama buhafta verdigi kiloylada ortalamayi baya yukselticekti aslinda keske onceden dogruyu soyleseydi zor durumda kalmazdın bu sekilde.@elmasyuzuk insaallah kotu birseyi yoktur.Kizlar hepiniz misil misil uyuyorsunuzdur insallah..
Bugun benim icin epey yorucu bir gun oldu.
Sabah 7.30da uyandim saat 10a kadar takimin liste vs durumlariyla ugrastim.
*1.si D Diyetteanne daha listeye gireli 2 ay olmadi, nasil dalginligima geldiyse onu izne ayirmaya calistim.Cunku 2 haftadir arti ile geliyor arkadasimiz ve hem takim kotu etkilensin istemiyorum, hemde belki bir mol ona iyi gelir diye dusunmustum.Fakat 1 ay daha yarisman gerekiyor D Diyetteanne seni izne ayirabilmem icin.Lutfen bugunden itibaren diyet ve egzersizine dikkat et canim, arti gelmemen icin bu hafta elimizden geleni yapalim.Gerekirse sana ornek menu- spor programi bile hazirlayalim ama arti gelmesin!
*Bir diger durum bir haftadirElmasyuzuk takima gelmiyor, hem merak ediyorum, hemde yoklugunu biraz kafama taktim sanirim.
*Diger bir durumsa beni en cok uzeni oldu..Mavi boncukkk takimimiza ilk geldigi gun (butun yeni gelen uyeler icin ayni seyi yapiyorum) tum bilgilerini kontrol ettim, sadece 14. takimda 1 yildan uzun bir sure once bulunmus fakat, diskalifiye listesinde, mezun listesinde, yarismada kesinlikle onunla ilgili bir bilgi bulamadim.Bende liste disinda yarismis olabilecegini dusundum ve hatta kendisinede yazdim.Kendiside 14 takimda kilo verdigini ama yarismaya katilmadigini teyit etti.Fakat bugun listemizi paylasinca sagolsun Anka kaptanim uyardi ki , Mavi boncukkk canim daha once yarismaya katilmissin , benim bilgilerini bulamamamin sebebi nick degistirmenmis.Yarismanin bitmesine 20 dk vardi, takim listemizi duzeltmek icin, nasil elim ayagima dolasti, eski bilgileri buldum, etaplari hesapladim, yuzdeyi 64 haftaya boldum derken dakikasi dakikasina listemizi duzelttim ve paylastim.Ama o an bilgisayar basinda olamasaydim, Anka kaptan uyarici olmasaydi takimimiz ceza alacakti Ben simdiye kadar hayatimda yaptigim her isi cok fazla onemsedim, belki de sorun bende..Ama bugun o son dakikalarda listeyi yetistirmeye ugrasirken Aras ve Akina bile bagirdim
Mavi boncukkk gecmis bilgilerini kontrol ettim , eski takiminda bildirimde bulunmama, takima ugramama gibi durumlar olmus, ben 24 gundur tanidigim sana guvendim, senin sozune guvendim, eskiden yasanan durumlarin bizim takimimizda olmamasini senden rica ediyorum.Cunku takimimizi cok onemsiyorum, kilo vermeye calisan tum arkadaslarimin emeklerinin yeri bende cok buyuk, sende dahil.Simdiye kadar devam ettigin gibi devam edelim canim.
*Ortalamamiz eski uye girisi ve elmasyuzukun bildirim yapmamasindan dolayi dustu ve 7. olduk, ama ceza almadik, bugun beni mutlu eden sey buydu.
*Yeni haftayla ilgili soyleyecegim sey ise sudur, eger Elmasyuzuk donmezse , yeni bir yardimci secelim kizlar aramizda.Bu haftada bekleyecegim , diliyorum ona, yakinlarina bir sey olmamistir.
Tesekkurler kaptanimTebrikler canim
Canim eksikliklerin farkindasin , listede devam ediyorsun, lutfen arti gelmemen icin ne gerekiyorsa yapalim...
Tebrikler canisi
Tebrikler kuzum
Tebrikler canim.
Canim gecen haftaki kayitli kilona gore eksideydin listede hata mi yaptik gecen hafta acaba?
Canim sen cok dogru bir diyet haftasi gecirdi, benim gozumde artida falan degilsin, aynen devam ediyoruz.
Ben seninle ayni listede takimimiz icin yarisacagim, beni bu zevkten mahrum etme
Tebrikler canim, menulerini biliyorsun, bu hafta dikkat edersen cok guzel bir eksi gelir, lutfen dikkat et.
Tebrikler canim
Cok gecmis olsun canim, son durumu nasil ?
Insallah guzel haberler alacaksin benim icime oyle doguyor.
Canim cok gecmis olsun, iyi mi kuzun?
Dusunceli ablam, ellerine saglik.
Cooook tesekkur ediyorum herkesi tek tek dusunuyorsun özge'cim.evet emara agustosta giricem gun aldim bazi egzersizler verdi ve yapabilecegim en iyi seyin kilo vermek oldugunu soyledi yani artik saglik acisinda kilo vermem sart oldu ilk hedefime ulastiktan sonra heddefimi dusurup uzun sure listede devam etme sansim varmi canim acaba.Canim emarini cektir, insallah emar sonuclari iyi cikar.
Belki fizik tadaviye yonlendirir, doktora mutlaka sor ne egzersizi yapabilirim, dizlerime ne iyi gelir, nasil daha guclendirebilirim diye.
Cok uzuldum ,aklim sendeydi, insallah iyi olacak kuzum..
Feyzos bu hafta sIki denetim var , hadi bakalim, kilolar gidecek..
Harikasin , helal olsun sana.
Tebrikler canim, var misin bu hafta en az 500gr hedef koyalim, istersen verirsin biliyorum.
Cok iyi gidiyorsun canim.
Canim seneye yaza bir mani olmazsa gelecegim Ankaraya sana kremlerimden hediye getiririm, belki bir cay -kahve iceriz :)
Ablam iyi nobetler, cok kolay geciyordur insallah..
Bugun odul olmus :)
Odulun sahane Gizemcim, afiyet olsun :)
Azimli arkadasim benim, iyi gececegini biliyordum ben, formaliteden sordum:)
40dk once bitirmissin ustelik, sonuclarda cok iyi gelir insallah.
Ne icin girdin bu sinava, isle mi ilgili?
Menu, su ,spor guzel olmus canim :)
Afiyet olsun canim, menu ,spor, su hepsi guzel :)
Menun guzel canim, spor yapabildin mi ?
Kazanan arkadaslari tebrik ediyorum ve tek basima 4. Oldugum icin kendimle gurur duyuyorum❤❤***HAFTALIK ES YARISMASI SONUCLARI***
1.Mavi boncukkk & K Konus dinliyorum (2700gr)
2.Patlicanmoru & K klbk33 (1900gr)
3.Yawrukush & FitFiliz (1700gr)
4.Kozmogirl17 (700gr)
5.Ankee & cinecin (400gr)
6.DeryaOnDiet & gogo2405 (200gr) ve sserendipity (200gr)
7.fayfeyfiy & D Diyetteanne (-300gr)
1. olan uyelerimiz Mavi boncukkk ve K Konus dinliyorum ' u tebrik ediyorum, birer adet DONDURMA kazandilar, gonlunuzce yiyebilirsiniz.
Canim yine es gecmemissin cook tesekkur ediyorum dikkate aldigin icin seviliyorsun❤❤❤***HAFTALIK YENI ES LISTEMIZ***
1.Kozmogirl17 & Patlicanmoru
2.sserendipity & Mavi boncukkk
3.fayfeyfiy & DeryaOnDiet
4.FitFiliz & cinecin
5.gogo2405 & Ankee
6.Yawrukush & K klbk33
7. D Diyetteanne & K Konus dinliyorum
*Arkadaslar butun esler birbirinden sorumludur, herkes esiyle sohbet edip, menu-egzersiz ve sporlarini degerlendirmelidir.Haftanin sonunda en cok kilo kaybeden esler , birer dondurma yemeye hak kazanacaktir.
Hayirli olsun tum arksdaslara basarilar diliyorum.Gelecek haftanin listesi bu sekilde kizlar.
*** 4. Takım 633. Etap ***
enimenime (84///%)
Elmasyuzuk (55.6///%)gecen hafta bildirimde bulunmadi.
Diyetteanne (67.5///%)
Yawrukush (64.3///%)
cinecin (59.8///%)
fmad (58.7///%)
Kozmogirl17 (76///%)
Mavi boncukkk (83///%)
4. Takım ortalaması: %
***Fit Bizim Gobek Adimiz 633. Etap***
DenizinYosunKokusu (72.2///%) 589. etapta 73.4kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
DeryaOnDiet (69.1///%) 619. etapta 67.9kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 60
sertugba (76.5///%) 338. etapta diskalifiye edilen uye geri dondu, hedef kilo 65
Konus dinliyorum (66.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi:02.07.19 , baslangic kilosu:67 , hedef kilosu:55
gogo2405 (68.2///%) 496. etapta 67.3kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 62
Patlicanmoru (91///%) 577. etaptan 78.1kg ile izne ayrilan uye geri dondu, hedef 65
cromozom (87.0///%) melinda23 ismi ile 482. etaptan 62.4kg ile mezun olan uye geri dondu, baslangic tarihi 21.07.19, hedef kilo 60
Minikpanda1107 (89.2///%) 630. etapta 89.2kg ile izne ayrildi
klbk33 (50.8///%) 569. etapta 51.5 kg ile mezun olan uye geri dondu.
LaMademoiselle (51.8///%) Yeni uye, bslangic tarihi:19.07.19, baslangic kilosu:52, hedef kilosu:47
Derya_the_queen (63.1///%) 19.07.19 mezun oldu! Incelmeye liste disi devam, yeni hedef 57
***Izindeki Citirlar***
stitch (66.3///%) 622. etapta 63.6kg ile izne ayrildi
Wizardmom (62.2///%) 629. etapta 62.2kg ile izne ayrildi
Harpy (65.5///%) 630. etapta 65.5kg ile izne ayrildi
Aomine Daiki (57.7///%) 629. etapta 57.7kg ile izne ayrildi, hamile
tomrs (57.3///%) 613. etaptan mezun uye geri donemedi, hamile
CUMA MENUM
SABAH
1 tost ekmeginden sucuklu, peynirli tost
1 salatalik
3 yesil zeytin , yarim kibrit kutusu peynir
ARA
1 murdum erigi
2 biskrem
OGLEN
Barbeku eti
2 kasik siyah fasulye
Ceyrek kozlenmis misir
Aci biber tursusu
ARA
Filtre kahve
2 top dondurma
AKSAM
1.5 lahmacun
Bol salata
SU:2 LT + 350 ml mineralli su
SPOR: Yuruyus, alisveris.
Canim persembe menumude paylastim ben sonra sorun olmasin hatirlatim dedim gozunden kactiyssa egerYorum yok cok guzel☺
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Kozmogirl17 50DK ODUL Mavi boncukkk MUAF gogo2405 ODUL btsc11 Konus dinliyorum ?? Derya_the_queen enimenime 50JJ Elmasyuzuk DeryaOnDiet Diyetteanne Yawrukush ODUL stitch cinecin ODUL DenizinYosunKokusu fmad 100IA 10DK D Patlicanmoru 100IA 50S 100JJ 5DK D klbk33 100IA 100JJ 50S LaMademoiselle 100IA MUAF MUAF MUAF cromozom *ARKADASLAR LUTFEN MENU VE SPORLARINIZI YAZMAYI UNUTMAYIN! BU HAFTADAN ITIBAREN, 3 KEZ UST USTE MENU BILDIRIMI YAPMAZSANIZ , 1 SARI KART ALACAKSINIZ!
TOPLAM 3 SARI KARTI OLAN ARKADASLAR , LISTE DISINDALARSA LISTEYE DAHIL OLAMAYACAKLAR, LISTEDE ISELER IZNE CIKARILACAK YA DA DISKALIFIYE OLACAKLAR KURALLARIMIZ GEREGI...
Canim oglen burger ve patates aksam da pilav. Bunlardan biri olmasaymis..26 temmuz menüm
Sabah
1 iri dilim kavun
Öğlen
Ara
1 sütlü kahve
Akşam
Üstüne
Sütlü kahve
1.5 lt su
40 dk yürüyüş
Ne icin canim bu sınav??İyi geçti canım, haftaya açıklanacakmış. Sorunu merak ettim takım sıralamasıyla ilgili mi? Ayşe de bildirim yapmadı, sen yakın ceza alır diyordun kaptanım, neyse dönünce yazarsin canim
Canım milföyler fazla olmuş tanı ama en azından cuma. Ben bugün kaçamak yapacaktım ama fırsat olEce geç dö yatarım
Afiyet olsun cnm doyduysan menun güzel26 temmuz menumbbbjhbģ
Sabah
Ara
Nescafe sekersiz
Oglen
Domates salatasi
Ara
Misir yarim
Aksam
3 yk ciger
Cayin yanina 2 biskuvi
3 E YAKIN SU ICTIM
SPOR DA 40 DK YURUDUM
Guzel canim afiyet olsunSelamlar herkese menümü yazayım.
Sabah,2 haşlanmış yumurta, 5 dilim salatalık 2 dilim 4 siyah zeytin kepek ekmek..
Akşam, karnıyarık yapıyordum ama saat geç olacaktı pişine kadar. Bende artan kıymayı yedim 2 dilim ekmek ile
Ara öğün, kayısı hoşaf/komposto ikiside aynı şey sanırımçok az yedim. 3-4 kayısı
2 litre su.
Bugünlük bu kadar..
Ev dışında olunca menü sasiyor an fena değil yinede iyi idare etmişsinBende bugunku menumu yazim
Sabah 10.45
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak sekersiz cay
Ara
Yok
Oglen 16.00
3 kasik bulgur
1 kase yogurt
1 domates
Kayinvalidemdeydim yemek tek bulgur vardi o an cokta actim mecburen yedim
Ara
1 milfoy
3 bardak sekersiz Cay
Kek te vardi bi isirik aldim
Aksam 20.00
1 kase cacik
1 milfoy
2 3 dilim basparmak kadardi firinda patates
Ara
Sekersiz cay 3 bardak
1 tane maden suyu sade
Spor 250 hayali ip
Su 3 litreye yakın
Bugun evde degildim sapitti menum
Yaşım 42 canım nasıl hitap etmek istersen kabulümKolay gelsin... sekerpare de ödül olsunaklima gelmişken sorayim yasin kaçtı?? Yawrukush ozge, "abla" diye hitap ediyordu. Benim de abla diyesim var ama yaşlarımız yakin mi bilemedim
Ödüle rağmen hafif olmuş aslında ama karpuz da ödül gibi olmuş bir koca tabak şeker oranı yüksek bir meyve karpuz26 temmuz menüm
Sabah
1 iri dilim kavun
Öğlen
Ara
1 sütlü kahve
Akşam
Üstüne
Sütlü kahve
1.5 lt su
40 dk yürüyüş
Sağol canım. Uyuyoruz uyumadan geçmez o kadar saat ıki kisiysek servis uygunsa gece 12 den 8 e ikiye bölüp dinleniyoruz sırayla tek nobetciysek mümkün olduğu kadar dinleniyoruz hemşire odasında.İyi geçti canım, haftaya açıklanacakmış. Sorunu merak ettim takım sıralamasıyla ilgili mi? Ayşe de bildirim yapmadı, sen takım ceza alır diyordun kaptanım, neyse dönünce yazarsin canim
Güzel dengeli olmuş.26 temmuz menum
Sabah
Ara
Nescafe sekersiz
Oglen
Domates salatasi
Ara
Misir yarim
Aksam
3 yk ciger
Cayin yanina 2 biskuvi
3 E YAKIN SU ICTIM
SPOR DA 40 DK YURUDUM
Dışarda olmana rağmen güzel26 temmuz
Sabahtan disari ciktim yemege bir türlü firsat bulamadim.
13.30
3 hurma 3 badem 4 findik
16.00
Bol cokelekli koca bir kase salata
3 kofte
20.00
4 kasik kisir 2 çiğ köfte bol yesillikli
Su 2.5 litre
1 saat kadar yürüyüş ama tempolu degil
Komposto şekerli değilse sorun yokSelamlar herkese menümü yazayım.
2 litre su.
Bugünlük bu kadar..
Emeğine sağlık Özgem çok çaba sarfetmissin nik değişikliği sorun oluyor her zaman. Umarım bir daha sıkıntı çıkmaz. Sorun olursa yardım iste ama elimden geleni yaparım.Kizlar hepiniz misil misil uyuyorsunuzdur insallah..
Bugun benim icin epey yorucu bir gun oldu.
Sabah 7.30da uyandim saat 10a kadar takimin liste vs durumlariyla ugrastim.
*1.si D Diyetteanne daha listeye gireli 2 ay olmadi, nasil dalginligima geldiyse onu izne ayirmaya calistim.Cunku 2 haftadir arti ile geliyor arkadasimiz ve hem takim kotu etkilensin istemiyorum, hemde belki bir mol ona iyi gelir diye dusunmustum.Fakat 1 ay daha yarisman gerekiyor D Diyetteanne seni izne ayirabilmem icin.Lutfen bugunden itibaren diyet ve egzersizine dikkat et canim, arti gelmemen icin bu hafta elimizden geleni yapalim.Gerekirse sana ornek menu- spor programi bile hazirlayalim ama arti gelmesin!
*Bir diger durum bir haftadirElmasyuzuk takima gelmiyor, hem merak ediyorum, hemde yoklugunu biraz kafama taktim sanirim.
*Diger bir durumsa beni en cok uzeni oldu..Mavi boncukkk takimimiza ilk geldigi gun (butun yeni gelen uyeler icin ayni seyi yapiyorum) tum bilgilerini kontrol ettim, sadece 14. takimda 1 yildan uzun bir sure once bulunmus fakat, diskalifiye listesinde, mezun listesinde, yarismada kesinlikle onunla ilgili bir bilgi bulamadim.Bende liste disinda yarismis olabilecegini dusundum ve hatta kendisinede yazdim.Kendiside 14 takimda kilo verdigini ama yarismaya katilmadigini teyit etti.Fakat bugun listemizi paylasinca sagolsun Anka kaptanim uyardi ki , Mavi boncukkk canim daha once yarismaya katilmissin , benim bilgilerini bulamamamin sebebi nick degistirmenmis.Yarismanin bitmesine 20 dk vardi, takim listemizi duzeltmek icin, nasil elim ayagima dolasti, eski bilgileri buldum, etaplari hesapladim, yuzdeyi 64 haftaya boldum derken dakikasi dakikasina listemizi duzelttim ve paylastim.Ama o an bilgisayar basinda olamasaydim, Anka kaptan uyarici olmasaydi takimimiz ceza alacakti Ben simdiye kadar hayatimda yaptigim her isi cok fazla onemsedim, belki de sorun bende..Ama bugun o son dakikalarda listeyi yetistirmeye ugrasirken Aras ve Akina bile bagirdim
Mavi boncukkk gecmis bilgilerini kontrol ettim , eski takiminda bildirimde bulunmama, takima ugramama gibi durumlar olmus, ben 24 gundur tanidigim sana guvendim, senin sozune guvendim, eskiden yasanan durumlarin bizim takimimizda olmamasini senden rica ediyorum.Cunku takimimizi cok onemsiyorum, kilo vermeye calisan tum arkadaslarimin emeklerinin yeri bende cok buyuk, sende dahil.Simdiye kadar devam ettigin gibi devam edelim canim.
*Ortalamamiz eski uye girisi ve elmasyuzukun bildirim yapmamasindan dolayi dustu ve 7. olduk, ama ceza almadik, bugun beni mutlu eden sey buydu.
*Yeni haftayla ilgili soyleyecegim sey ise sudur, eger Elmasyuzuk donmezse , yeni bir yardimci secelim kizlar aramizda.Bu haftada bekleyecegim , diliyorum ona, yakinlarina bir sey olmamistir.
1. Arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum kendime de haftaya başarıli olmayı diliyorum***HAFTALIK ES YARISMASI SONUCLARI***
1.Mavi boncukkk & K Konus dinliyorum (2700gr)
2.Patlicanmoru & K klbk33 (1900gr)
3.Yawrukush & FitFiliz (1700gr)
4.Kozmogirl17 (700gr)
5.Ankee & cinecin (400gr)
6.DeryaOnDiet & gogo2405 (200gr) ve sserendipity (200gr)
7.fayfeyfiy & D Diyetteanne (-300gr)
1. olan uyelerimiz Mavi boncukkk ve K Konus dinliyorum ' u tebrik ediyorum, birer adet DONDURMA kazandilar, gonlunuzce yiyebilirsiniz.
Çok iyi menü yineCUMA MENUM
SABAH
1 salatalik
ARA
1 murdum erigi
2 biskrem
OGLEN
Barbeku eti
2 kasik siyah fasulye
Ceyrek kozlenmis misir
Aci biber tursusu
ARA
Filtre kahve
2 top dondurma
AKSAM
1.5 lahmacun
Bol salata
Ooo yeni rakibim cok dişli haftanin takim birincisi***HAFTALIK YENI ES LISTEMIZ***
1.Kozmogirl17 & Patlicanmoru
2.sserendipity & Mavi boncukkk
3.fayfeyfiy & DeryaOnDiet
4.FitFiliz & cinecin
5.gogo2405 & Ankee
6.Yawrukush & K klbk33
7. D Diyetteanne & K Konus dinliyorum
*Arkadaslar butun esler birbirinden sorumludur, herkes esiyle sohbet edip, menu-egzersiz ve sporlarini degerlendirmelidir.Haftanin sonunda en cok kilo kaybeden esler , birer dondurma yemeye hak kazanacaktir.
Dondurnalar ödül sanirim kaptancigim. Afiyet olsunCUMA MENUM
SABAH
1 salatalik
ARA
1 murdum erigi
2 biskrem
OGLEN
Barbeku eti
2 kasik siyah fasulye
Ceyrek kozlenmis misir
Aci biber tursusu
ARA
Filtre kahve
2 top dondurma
AKSAM
1.5 lahmacun
Bol salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?