Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet cani karbonhidrat agirlikli oldu ama dedigin gibi tuttum baya kendimi eskiden olsa en az 5 milfoy 1 tabak pilav 1 tabak yemek oooo daha hic saymiyim yerdim yani

Canim eksik olma cok dusunceli bir arkadassin, iyi ki tanidim seni.
Kilo verecegiz beraberce hic merak etme, dizlerin icinde iyi olacak, hedefini dusurup, diledigin kiloya gelene kadar listede kalmaya devam edebilirsin canim.Ama dersen ki yok ben yoruldum, mezun olacagim, mezun olup kilo vermeye liste disinda da devam edebilirsin FitFiliz arkadasimiz gibi, nasil istersen.:)

Ablacim kesinlikle yardim isteyecegim senden, nasil gecti nobetin?

Canim bugun odulun dibine vurdum, esimin yeni is yerine gittik, hersey cok enfesti, benimde odul gunum olunca yedim :)

Iyı geçti çok şükür canım

Insallah canim o gunlere gelim bakim neler olcak ozaman dusunurum

Kuzucum stressli bir gün geçirmişsin, iyi ki bilgisayar basindaymişsin o an.
İnan öyle özverilisin ki, sanal değil gerçek bir ortam oluştu sayende Özge'cim. İyi ki kaptanımız oldun bizim İnşallah takımca hiç üzmeyiz artık seni. Hem özellikle listedekilerin sorumluluğu çok, dikkat etmek gerekli ekstradan ne yiyoruz ne içiyoruz diye.
Ayşe'yi ben de çok merak ediyorum. Tatile gittiler de interneti mi yok acaba (yani umarım böyle bir şeydir. Kötü bir olay olmasın da) @Elmasyuzuk

Canımm sen yeterki gel, daha başka hediye istemem ki ben

Gunaydinn.. simdi kalkip ip atlamak istiyorummm. Bebis izin verirse var mi bana eslik etmek isteyen?? Hadi ip atlayalim kahvaltidan önce
Tatlım ben de tartilip yürüyüşe çıktım. Beraber spordayiz bu sabah

Gunaydinn.. simdi kalkip ip atlamak istiyorummm. Bebis izin verirse var mi bana eslik etmek isteyen?? Hadi ip atlayalim kahvaltidan önce
Gunaydin canim bende kucugu doyurdum simdide korayimı doyuruyorum sonra ay yuruyusu yada leslie yapmayı dusunuyorum artik ip atlama yapamicam ben o baya bi dizimi zorluyor cunku

Canim oglen burger ve patates aksam da pilav. Bunlardan biri olmasaymis..

Ne icin canim bu sınav??

Afiyet olsun cnm doyduysan menun güzel

Guzel canim afiyet olsun
Sınav Ankara'da ortaokulda çalışan YDS (eski adı KPDS) puanı 90 üstü olan İngilizce öğretmenlerine yapıldı. İngiltere'ye bir hafta kadar seminere gidecek katılmaya hak kazananlar (20kisi). Yalnız sınavdan sonra da mülakat var. (İşte o kısmı beni korkutuyor. )

Iyı geçti çok şükür canım
Cok sevindim ablam :)

Iyi ki varsin Deryacim, sizlerin sayesinde bu guzel ortamimiz..
Bende kosa kosa geliyorum hergun takima.
Seneye icin olmez sag kalirsak bulusma sozu aldim o zmaan:)
Gunun guzel gecsin canim.

Gunaydin canim bende kucugu doyurdum simdide korayimı doyuruyorum sonra ay yuruyusu yada leslie yapmayı dusunuyorum artik ip atlama yapamicam ben o baya bi dizimi zorluyor cunku
Sen kosu, ip atlama, squat bu tarz egzersizlerden uzak dur canim.
Doktorun egzersizlerini ihmal etme..

Ne guzelmis canim, hadi hayirlisi, insallah diledigin gibi olur, basarili arkadasim.
Mulakattan hic korkma, mulakat senden korksun, zaten 90 ustu almissin kpdsden masallahin var:)

Yapma tabi ip atlama Özlemcim. Takviye onerdi mi peki sana dr. canım? Eczanelerde sizlere iyi gelen harici satılan bir sürü hap var, halam glukozamin kullanıyor mesela, yumurta kabuğu hapı kullaniyor. Daha vardı birşeyler de bu ikisini hatirladim

Kizlarr buhun kendimce cok buyuk bi derdim var bdv lik bir konu aslinda bugun dugun var biliyorsunuz kucuk olan oglumu goturmiyim dugune diyorum mahvolcak orda bizide mahvedicek onu giderken anneme birakim diyorum yani annem bize gelip bakicakzaten 6 7 gibi gideriz 9 9.30 gibide kutay uyuyor ananesine aliskin hergun beraberler o yonden rahat ederim bu mantiken dusuncem ama gelgelelim vicdanim elvermiyor onu birakmaya mecburiyetlerimde birakiyorum o ayri ama keyfi bi yere gidicez icim elvermiyor kıyamiyorum evde birakip abisini alip gitmeye ayy cok kararsiz kaldim esim sen bilirsin diyor sonrada ekliyor korayi heryere goturuyordun kimseye birakmiyodun buna niye boylesin diye vicdan yaptiriyor eee ozaman yeni anneydim acemiydim bana bi akil verin ya canim arkadaslarim

Sen bı gel, (o zaman kadar ildeal kiloda oluruz) sofrayı da donatirim lezzetlidir bak benim elim, e boşuna kilo almadim,

İyi geceler, tatlı rüyalar tatlım

Canim sizi cok zorlayacaksa, hep pesinden kosup strese gireceksen ki bence ufaklar oyle oluyor, ben senin yerinde olsam ananeyle birakirdim, net.
Hatta annem yanimda olsa hergun birakirim, cocuklar ananeye hasret :)

Sen bı gel, (o zaman kadar ildeal kiloda oluruz) sofrayı da donatirim lezzetlidir bak benim elim, e boşuna kilo almadim,
Deryacim eminim cok lezzetli elin , krepin resmi degme ascilari cebinden cikartir ama gezeriz be canim, Ankarayi, cayimizi kahvemizi icer sohbet ederiz ,ay sanki yarin gelcem :)))

Canim sizi cok zorlayacaksa, hep pesinden kosup strese gireceksen ki bence ufaklar oyle oluyor, ben senin yerinde olsam ananeyle birakirdim, net.
Hatta annem yanimda olsa hergun birakirim, cocuklar ananeye hasret :)
Vicdan yapiyorum iste ama mantiken birakmak en iyisi cunku kicakta durmuyor emeklemek istiyor kucaktan kucaga gezicek orda hastasi olur bilmem ne insanlarimiz dikkat etmiyor ki uyku saati cok erken huzursuzlanir cok ufakti dugune gittik nasil davranir kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…