Agri kesici ve krem verdi bakim bidaha gittigimde sorim baska bisey kullanicakmiyim diye canimYapma tabi ip atlama Özlemcim. Takviye onerdi mi peki sana dr. canım? Eczanelerde sizlere iyi gelen harici satılan bir sürü hap var, halam glukozamin kullanıyor mesela, yumurta kabuğu hapı kullaniyor. Daha vardı birşeyler de bu ikisini hatirladim
Iyi uykular canim biz burdayiz sen rahat uyuBu sefer kactim gercekten, sabaha gelirim kosa kosa.
Evet canim biraz daha dikkat etmem gerekiyor gozum korktu cunkuCok sevindim ablam :)
Iyi ki varsin Deryacim, sizlerin sayesinde bu guzel ortamimiz..
Bende kosa kosa geliyorum hergun takima.
Seneye icin olmez sag kalirsak bulusma sozu aldim o zmaan:)
Gunun guzel gecsin canim.
Sen kosu, ip atlama, squat bu tarz egzersizlerden uzak dur canim.
Doktorun egzersizlerini ihmal etme..
Canım bırak bence de Miniş için daha iyi. Düğün ona eziyet olur, ufacık daha. Yüksek müzik sesi, hatta bazıları hala sigara içiyor, açık alandaysa gece serin olabilir.. vs Bebek daha, kıyamam. Yani onu düşündüğün için bırak bence, huzurlu huzurlu uyur bari evde.Kizlarr buhun kendimce cok buyuk bi derdim var bdvlik bir konu aslinda bugun dugun var biliyorsunuz kucuk olan oglumu goturmiyim dugune diyorum mahvolcak orda bizide mahvedicek onu giderken anneme birakim diyorum yani annem bize gelip bakicakzaten 6 7 gibi gideriz 9 9.30 gibide kutay uyuyor ananesine aliskin hergun beraberler o yonden rahat ederim bu mantiken dusuncem ama gelgelelim vicdanim elvermiyor onu birakmaya mecburiyetlerimde birakiyorum o ayri ama keyfi bi yere gidicez icim elvermiyor kıyamiyorum evde birakip abisini alip gitmeye ayy cok kararsiz kaldim esim sen bilirsin diyor sonrada ekliyor korayi heryere goturuyordun kimseye birakmiyodun buna niye boylesin diye vicdan yaptiriyor eee ozaman yeni anneydim acemiydim bana bi akil verin ya canim arkadaslarim
Insallah canm cok sagolTebrikler canim
Canim eksikliklerin farkindasin , listede devam ediyorsun, lutfen arti gelmemen icin ne gerekiyorsa yapalim...
Tebrikler canisi
Tebrikler kuzum
Tebrikler canim.
Canim gecen haftaki kayitli kilona gore eksideydin listede hata mi yaptik gecen hafta acaba?
Canim sen cok dogru bir diyet haftasi gecirdi, benim gozumde artida falan degilsin, aynen devam ediyoruz.
Ben seninle ayni listede takimimiz icin yarisacagim, beni bu zevkten mahrum etme
Tebrikler canim, menulerini biliyorsun, bu hafta dikkat edersen cok guzel bir eksi gelir, lutfen dikkat et.
Tebrikler canim
Cok gecmis olsun canim, son durumu nasil ?
Insallah guzel haberler alacaksin benim icime oyle doguyor.
Canim cok gecmis olsun, iyi mi kuzun?
Dusunceli ablam, ellerine saglik.
Aynen bende oyle dusunuyorum ananesi uyutur mis gibi yataginda yatar uyur ama bizle gelse dugunde elden ele dolanicak cocuk maskara olucak ama biyandanda aile resmi cekilelim desek o olmicak kotu anne gibi hissedicem kendimi sanki evlat ayiriyomusum gibi ay bu analık ne zor yaCanım bırak bence de Miniş için daha iyi. Düğün ona eziyet olur, ufacık daha. Yüksek müzik sesi, hatta bazıları hala sigara içiyor, açık alandaysa gece serin olabilir.. vs Bebek daha, kıyamam. Yani onu düşündüğün için bırak bence, huzurlu huzurlu uyur bari evde.
Haftada bir olunca kilo olmaz moral motivasyon olur canim ins.Canim eksik olma cok dusunceli bir arkadassin, iyi ki tanidim seni.
Kilo verecegiz beraberce hic merak etme, dizlerin icinde iyi olacak, hedefini dusurup, diledigin kiloya gelene kadar listede kalmaya devam edebilirsin canim.Ama dersen ki yok ben yoruldum, mezun olacagim, mezun olup kilo vermeye liste disinda da devam edebilirsinFitFiliz arkadasimiz gibi, nasil istersen.:)
Ablacim kesinlikle yardim isteyecegim senden, nasil gecti nobetin?
Canim bugun odulun dibine vurdum, esimin yeni is yerine gittik, hersey cok enfesti, benimde odul gunum olunca yedim :)
Evet canim senin icin en iyisi yuruyus olur canimGunaydin canim bende kucugu doyurdum simdide korayimı doyuruyorum sonra ay yuruyusu yada leslie yapmayı dusunuyorum artik ip atlama yapamicam ben o baya bi dizimi zorluyor cunku
Ben sadece 200 ip atlayabildim canim. Çocuklar aciktiiiiiim diye basima üşüştüKuzucum stressli bir gün geçirmişsin, iyi ki bilgisayar basindaymişsin o an.
İnan öyle özverilisin ki, sanal değil gerçek bir ortam oluştu sayende Özge'cim. İyi ki kaptanımız oldun bizimİnşallah takımca hiç üzmeyiz artık seni. Hem özellikle listedekilerin sorumluluğu çok, dikkat etmek gerekli ekstradan ne yiyoruz ne içiyoruz diye.
Ayşe'yi ben de çok merak ediyorum. Tatile gittiler de interneti mi yok acaba (yani umarım böyle bir şeydir. Kötü bir olay olmasın da) @Elmasyuzuk
Canımm sen yeterki gel, daha başka hediye istemem ki ben
Tatlım ben de tartilip yürüyüşe çıktım. Beraber spordayiz bu sabah
Ooo cok guzelmis canim. 20 kişi den biri de sen olursun insallah.Sınav Ankara'da ortaokulda çalışan YDS (eski adı KPDS) puanı 90 üstü olan İngilizce öğretmenlerine yapıldı. İngiltere'ye bir hafta kadar seminere gidecek katılmaya hak kazananlar (20kisi). Yalnız sınavdan sonra da mülakat var. (İşte o kısmı beni korkutuyor. )
Kizlarr buhun kendimce cok buyuk bi derdim var bdvlik bir konu aslinda bugun dugun var biliyorsunuz kucuk olan oglumu goturmiyim dugune diyorum mahvolcak orda bizide mahvedicek onu giderken anneme birakim diyorum yani annem bize gelip bakicakzaten 6 7 gibi gideriz 9 9.30 gibide kutay uyuyor ananesine aliskin hergun beraberler o yonden rahat ederim bu mantiken dusuncem ama gelgelelim vicdanim elvermiyor onu birakmaya mecburiyetlerimde birakiyorum o ayri ama keyfi bi yere gidicez icim elvermiyor kıyamiyorum evde birakip abisini alip gitmeye ayy cok kararsiz kaldim esim sen bilirsin diyor sonrada ekliyor korayi heryere goturuyordun kimseye birakmiyodun buna niye boylesin diye vicdan yaptiriyor eee ozaman yeni anneydim acemiydim bana bi akil verin ya canim arkadaslarim
Canim bebis yaninda olunca dugunde sana yapışıp seni birakmayabilir. Orda huzursuz oluo seni de huzursuz edebilir. Bence de goturme icin rahat olsun. Hem götürsen de orda uyuyup kalabilir orda burda uyumak zorunds kalabilir hatta orda olsa da aile fotosunda olamayabilir ki cok basima geldi. Kardesimin düğününde kizimin hic fotosu yok 1 tane bile.. ayy aklima geldi bak.. elbisesine verdiim paraya yazik oldu baska biryerdr de giyemedi hemen de boyu uzadi kucuk geldiAynen bende oyle dusunuyorum ananesi uyutur mis gibi yataginda yatar uyur ama bizle gelse dugunde elden ele dolanicak cocuk maskara olucak ama biyandanda aile resmi cekilelim desek o olmicak kotu anne gibi hissedicem kendimi sanki evlat ayiriyomusum gibi ay bu analık ne zor ya
Sagol canim sizde benim mantikli yanim gibi dusunuyorsunuz muhtemelen bırakmam agır basmaya başladı tum yemeklerini yemis oluyor ek gidalarini yani birtek uykusu kaliyor anneme abisi olmadigi icinde evde rahatlikla bakabilir annem galiba bırakicam tesekkur ederimCanim bebis yaninda olunca dugunde sana yapışıp seni birakmayabilir. Orda huzursuz oluo seni de huzursuz edebilir. Bence de goturme icin rahat olsun. Hem götürsen de orda uyuyup kalabilir orda burda uyumak zorunds kalabilir hatta orda olsa da aile fotosunda olamayabilir ki cok basima geldi. Kardesimin düğününde kizimin hic fotosu yok 1 tane bile.. ayy aklima geldi bak.. elbisesine verdiim paraya yazik oldu baska biryerdr de giyemedi hemen de boyu uzadi kucuk geldiyabi demem o ki sen icini rahat tut. Sen iyi bi annesin
Sen mulakatida basariyla gecersin guveniyoruz sana tatlimSınav Ankara'da ortaokulda çalışan YDS (eski adı KPDS) puanı 90 üstü olan İngilizce öğretmenlerine yapıldı. İngiltere'ye bir hafta kadar seminere gidecek katılmaya hak kazananlar (20kisi). Yalnız sınavdan sonra da mülakat var. (İşte o kısmı beni korkutuyor. )
Kaptanım yorulup gerilmişsin ama gerçekten emeklerine, özenine sağlık, harika bir iş çıkarıyorsun, iyi ki bizim kaptanımız sensinKizlar hepiniz misil misil uyuyorsunuzdur insallah..
Bugun benim icin epey yorucu bir gun oldu.
Sabah 7.30da uyandim saat 10a kadar takimin liste vs durumlariyla ugrastim.
*1.si @Diyetteanne daha listeye gireli 2 ay olmadi, nasil dalginligima geldiyse onu izne ayirmaya calistim.Cunku 2 haftadir arti ile geliyor arkadasimiz ve hem takim kotu etkilensin istemiyorum, hemde belki bir mol ona iyi gelir diye dusunmustum.Fakat 1 ay daha yarisman gerekiyor @Diyetteanne seni izne ayirabilmem icin.Lutfen bugunden itibaren diyet ve egzersizine dikkat et canim, arti gelmemen icin bu hafta elimizden geleni yapalim.Gerekirse sana ornek menu- spor programi bile hazirlayalim ama arti gelmesin!
*Bir diger durum bir haftadirElmasyuzuk takima gelmiyor, hem merak ediyorum, hemde yoklugunu biraz kafama taktim sanirim.
*Diger bir durumsa beni en cok uzeni oldu.. @Mavi boncukkk takimimiza ilk geldigi gun (butun yeni gelen uyeler icin ayni seyi yapiyorum) tum bilgilerini kontrol ettim, sadece 14. takimda 1 yildan uzun bir sure once bulunmus fakat, diskalifiye listesinde, mezun listesinde, yarismada kesinlikle onunla ilgili bir bilgi bulamadim.Bende liste disinda yarismis olabilecegini dusundum ve hatta kendisinede yazdim.Kendiside 14 takimda kilo verdigini ama yarismaya katilmadigini teyit etti.Fakat bugun listemizi paylasinca sagolsun Anka kaptanim uyardi ki , @Mavi boncukkk canim daha once yarismaya katilmissin , benim bilgilerini bulamamamin sebebi nick degistirmenmis.Yarismanin bitmesine 20 dk vardi, takim listemizi duzeltmek icin, nasil elim ayagima dolasti, eski bilgileri buldum, etaplari hesapladim, yuzdeyi 64 haftaya boldum derken dakikasi dakikasina listemizi duzelttim ve paylastim.Ama o an bilgisayar basinda olamasaydim, Anka kaptan uyarici olmasaydi takimimiz ceza alacaktiBen simdiye kadar hayatimda yaptigim her isi cok fazla onemsedim, belki de sorun bende..Ama bugun o son dakikalarda listeyi yetistirmeye ugrasirken Aras ve Akina bile bagirdim
@Mavi boncukkk gecmis bilgilerini kontrol ettim , eski takiminda bildirimde bulunmama, takima ugramama gibi durumlar olmus, ben 24 gundur tanidigim sana guvendim, senin sozune guvendim, eskiden yasanan durumlarin bizim takimimizda olmamasini senden rica ediyorum.Cunku takimimizi cok onemsiyorum, kilo vermeye calisan tum arkadaslarimin emeklerinin yeri bende cok buyuk, sende dahil.Simdiye kadar devam ettigin gibi devam edelim canim.
*Ortalamamiz eski uye girisi ve elmasyuzukun bildirim yapmamasindan dolayi dustu ve 7. olduk, ama ceza almadik, bugun beni mutlu eden sey buydu.
*Yeni haftayla ilgili soyleyecegim sey ise sudur, eger Elmasyuzuk donmezse , yeni bir yardimci secelim kizlar aramizda.Bu haftada bekleyecegim , diliyorum ona, yakinlarina bir sey olmamistir.
Teşekkürler canım, varımmmm diyorumCanim emarini cektir, insallah emar sonuclari iyi cikar.
Belki fizik tadaviye yonlendirir, doktora mutlaka sor ne egzersizi yapabilirim, dizlerime ne iyi gelir, nasil daha guclendirebilirim diye.
Cok uzuldum ,aklim sendeydi, insallah iyi olacak kuzum..
Feyzos bu hafta sIki denetim var , hadi bakalim, kilolar gidecek..
Harikasin , helal olsun sana.
Tebrikler canim, var misin bu hafta en az 500gr hedef koyalim, istersen verirsin biliyorum.
Cok iyi gidiyorsun canim.
Canim seneye yaza bir mani olmazsa gelecegim Ankaraya sana kremlerimden hediye getiririm, belki bir cay -kahve iceriz :)
Ablam iyi nobetler, cok kolay geciyordur insallah..
Bugun odul olmus :)
Odulun sahane Gizemcim, afiyet olsun :)
Azimli arkadasim benim, iyi gececegini biliyordum ben, formaliteden sordum:)
40dk once bitirmissin ustelik, sonuclarda cok iyi gelir insallah.
Ne icin girdin bu sinava, isle mi ilgili?
Menu, su ,spor guzel olmus canim :)
Afiyet olsun canim, menu ,spor, su hepsi guzel :)
Menun guzel canim, spor yapabildin mi ?
***HAFTALIK YENI ES LISTEMIZ***
1.Kozmogirl17 & Patlicanmoru
2.sserendipity & @Mavi boncukkk
3. @fmad &DeryaOnDiet
4.FitFiliz & cinecin
5. @gogo2405 &Ankee
6.Yawrukush & @klbk33
7. @Diyetteanne & @Konus dinliyorum
*Arkadaslar butun esler birbirinden sorumludur, herkes esiyle sohbet edip, menu-egzersiz ve sporlarini degerlendirmelidir.Haftanin sonunda en cok kilo kaybeden esler , birer dondurma yemeye hak kazanacaktir.
Ay ben de heyecanlandım canımDeryacim eminim cok lezzetli elin , krepin resmi degme ascilari cebinden cikartir ama gezeriz be canim, Ankarayi, cayimizi kahvemizi icer sohbet ederiz ,ay sanki yarin gelcem :)))
Aynen bende oyle dusunuyorum ananesi uyutur mis gibi yataginda yatar uyur ama bizle gelse dugunde elden ele dolanicak cocuk maskara olucak ama biyandanda aile resmi cekilelim desek o olmicak kotu anne gibi hissedicem kendimi sanki evlat ayiriyomusum gibi ay bu analık ne zor ya
Ben de katılıyorum Emine'ye canım. Bir resim uğruna çektiği cileye değmeyecek. Boşver götürme. Ben de çok yaptım büyüğü alıp gezer, küçüğü de bırakırdım. Ama bak artık istesem de öyle bir durum yok, zaten anlayıp takılıyor peşimizeCanim bebis yaninda olunca dugunde sana yapışıp seni birakmayabilir. Orda huzursuz oluo seni de huzursuz edebilir. Bence de goturme icin rahat olsun. Hem götürsen de orda uyuyup kalabilir orda burda uyumak zorunds kalabilir hatta orda olsa da aile fotosunda olamayabilir ki cok basima geldi. Kardesimin düğününde kizimin hic fotosu yok 1 tane bile.. ayy aklima geldi bak.. elbisesine verdiim paraya yazik oldu baska biryerdr de giyemedi hemen de boyu uzadi kucuk geldiyabi demem o ki sen icini rahat tut. Sen iyi bi annesin
Ama o an bilgisayar basinda olamasaydim, Anka kaptan uyarici olmasaydi takimimiz ceza alacaktiBen simdiye kadar hayatimda yaptigim her isi cok fazla onemsedim, belki de sorun bende..Ama bugun o son dakikalarda listeyi yetistirmeye ugrasirken Aras ve Akina bile bagirdim
Canim hayirdir canini sıkan sey insallah onemli bisey degildir evet ac kalinca insan birden yukleniyor malesef26 temmuz cuma menüm
dün biraz moralsiz olduğumdan neredeyse hiç yemek yiyemedim -ki normalde üzgün olduğunda yiyen bi insan olmama rağmen-
09:00 bir fincan tek şekerli türk kahvesi
11:00 bir kase sütlü nesfit
13:00 bir fincan tek şekerli türk kahvesi
14:30 tost ekmeğine kaşarlı domatezli tost
19:30 beğendili köfte yarım dilim ekmek biraz patates kızartması -dışarda yedik ve had safhada açtım-
3 lokma kola aldım...
su 2 litreyi buldu ama çok zordu sürekli tuvalete gittim
spor yoktu. inşallah bugün bolca olacak
Ahahajajjaja yazıklar olsun....cinecin gizocan günaydınn, dün yapamadığım kaçamakları bugün yapicam canım. Kısır mesela
Sabahtan da kahvaltı üstüne çayın yanında lindt lindor yedim iki tane minik. Kız senle eş olmak beni obur mu yaptı ne
Pilav da yerim şimdi ben
daha kotu olabilirdi tabiki. bakalim simdi haftasonu tatiline gidiyoruz ins kilo alip donmemTesekkurler canim
Insallah canim
Olsun kuzum uzulme yinede
Bende dunle ayniydim biraz daha fazla eeksi gelir dedim ama olmadi bidahaki haftaya artik canim tebrikler 800 gramda iyi bi rakkam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?