Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Agri kesici ve krem verdi bakim bidaha gittigimde sorim baska bisey kullanicakmiyim diye canim

Evet canim biraz daha dikkat etmem gerekiyor gozum korktu cunku

Canım bırak bence de Miniş için daha iyi. Düğün ona eziyet olur, ufacık daha. Yüksek müzik sesi, hatta bazıları hala sigara içiyor, açık alandaysa gece serin olabilir.. vs Bebek daha, kıyamam. Yani onu düşündüğün için bırak bence, huzurlu huzurlu uyur bari evde.

Insallah canm cok sagol

Aynen bende oyle dusunuyorum ananesi uyutur mis gibi yataginda yatar uyur ama bizle gelse dugunde elden ele dolanicak cocuk maskara olucak ama biyandanda aile resmi cekilelim desek o olmicak kotu anne gibi hissedicem kendimi sanki evlat ayiriyomusum gibi ay bu analık ne zor ya

Haftada bir olunca kilo olmaz moral motivasyon olur canim ins.
Gunaydin canim bende kucugu doyurdum simdide korayimı doyuruyorum sonra ay yuruyusu yada leslie yapmayı dusunuyorum artik ip atlama yapamicam ben o baya bi dizimi zorluyor cunku
Evet canim senin icin en iyisi yuruyus olur canim
Ben sadece 200 ip atlayabildim canim. Çocuklar aciktiiiiiim diye basima üşüştü
Ooo cok guzelmis canim. 20 kişi den biri de sen olursun insallah.
mülakat deyince insan bir tedirgin oluyor hakli olarak ama sen icini ferah tut guzel seyler olsun senin icin

Canim bebis yaninda olunca dugunde sana yapışıp seni birakmayabilir. Orda huzursuz oluo seni de huzursuz edebilir. Bence de goturme icin rahat olsun. Hem götürsen de orda uyuyup kalabilir orda burda uyumak zorunds kalabilir hatta orda olsa da aile fotosunda olamayabilir ki cok basima geldi. Kardesimin düğününde kizimin hic fotosu yok 1 tane bile.. ayy aklima geldi bak.. elbisesine verdiim paraya yazik oldu baska biryerdr de giyemedi hemen de boyu uzadi kucuk geldi yabi demem o ki sen icini rahat tut. Sen iyi bi annesin

Sagol canim sizde benim mantikli yanim gibi dusunuyorsunuz muhtemelen bırakmam agır basmaya başladı tum yemeklerini yemis oluyor ek gidalarini yani birtek uykusu kaliyor anneme abisi olmadigi icinde evde rahatlikla bakabilir annem galiba bırakicam tesekkur ederim

Sen mulakatida basariyla gecersin guveniyoruz sana tatlim

Günaaaydııınnn

Kaptanım yorulup gerilmişsin ama gerçekten emeklerine, özenine sağlık, harika bir iş çıkarıyorsun, iyi ki bizim kaptanımız sensin
Bu arada ben de Elmasyuzuk konusuna takılıyorum, inş iyidir..
Teşekkürler canım, varımmmm diyorum
Ok bu hafta allahın izniyle senin için 500 gr vericem kız, no worries

Ayyyy güne ne güzel haberle başladımm oleyy
kankim FitFiliz eş olmuşuz, günaydın eşimcim

Deryacim eminim cok lezzetli elin , krepin resmi degme ascilari cebinden cikartir ama gezeriz be canim, Ankarayi, cayimizi kahvemizi icer sohbet ederiz ,ay sanki yarin gelcem :)))
Ay ben de heyecanlandım canım
Umarım gerçek olur bu plan
Ben de katılıyorum Emine'ye canım. Bir resim uğruna çektiği cileye değmeyecek. Boşver götürme. Ben de çok yaptım büyüğü alıp gezer, küçüğü de bırakırdım. Ama bak artık istesem de öyle bir durum yok, zaten anlayıp takılıyor peşimize

aman kaptanım yapmayın öyle şeyler. Daha yeni olduğum için gruplar arası yarışma durumunu tam anlayamıyorum umarım başarılı oluruz sadece

26 temmuz cuma menüm
dün biraz moralsiz olduğumdan neredeyse hiç yemek yiyemedim -ki normalde üzgün olduğunda yiyen bi insan olmama rağmen-
09:00 bir fincan tek şekerli türk kahvesi
11:00 bir kase sütlü nesfit
13:00 bir fincan tek şekerli türk kahvesi
14:30 tost ekmeğine kaşarlı domatezli tost
19:30 beğendili köfte yarım dilim ekmek biraz patates kızartması -dışarda yedik ve had safhada açtım -
3 lokma kola aldım...
su 2 litreyi buldu ama çok zordu sürekli tuvalete gittim
spor yoktu. inşallah bugün bolca olacak

Canim hayirdir canini sıkan sey insallah onemli bisey degildir evet ac kalinca insan birden yukleniyor malesef

Ahahajajjaja yazıklar olsun....
Bu hafta en az 500 vermem farz oldu

Tesekkurler canim

Insallah canim

Olsun kuzum uzulme yinede

Bende dunle ayniydim biraz daha fazla eeksi gelir dedim ama olmadi bidahaki haftaya artik canim tebrikler 800 gramda iyi bi rakkam
daha kotu olabilirdi tabiki. bakalim simdi haftasonu tatiline gidiyoruz ins kilo alip donmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…