kızlar aksam netten film izlemek istiyorum bana önerebileceğiniz bişi varmı
kotam dolmamıs bu günde son günü izliyeyim diyorum
hypatiacımmm:80:
bana küsmüsün sen hiç konuşmuyosun benimle:105:
günaydın kızlarr..
nasılsınız bu gün bakalımmm ...
hepimize cok güzel bir gün diliyorumm...
ben bu gün felaket durumdayım..
üst solunum yolu enfeksiyonlarının nerdeyse tümünü yakaladım.. sinizit faranjit diş etlerim şişti tabi bunlara ek olarak sinüzit sol göz sinirime baskı yapıyor ve gözüm ağrıyor..
beni bu gün affedin fazla cvp yazamıcam sizleree
bu gün yiceklerim
sabah yoğurtlu yulaf ezmesi
ara yeşil elma
öğlen tavuklu salata
ara yeşil elma aksam kırmızı lahana ve havuc salatası yoğurt
spor yok..
elim yüzüm tüm vücudum şiş
geçmiş olsun canım bu durumda en güzel yapacağın şey sıcak bir yatak ve dinlenmek
gunaydınn kızlarr mucuck mucuckkk veee evett mınnos bu sabah ıtıbarıylen 66.1 kılo cıktı yıhuhuyanı artılardan sadece 200 gr kaldı yıhuhu ayy ınsallah cumaya hıcbıseycıkler kalmıycakta eksılere dusucem ınsallah
minnoşummmmm bak azimle sabırla neler oluyoo gördün müü?? daha da zayıflıcaksınn 55im diyeceksin buralarda inşşş
geçmiş olsun canım bu durumda en güzel yapacağın şey sıcak bir yatak ve dinlenmek
geçmiş olsun meyvem... bol bol vitamin almaya bak...
meyveemm cok cok gecmıs olsun tatlım benım bol bol portakal yemen lazım elmayı bosver c vıtamını al tatlım
ınsallah ınsallah hypatıamm allahım bıze hepımıze ıstedıgımız kılolara ınmeyı nasıp etsın en kısa zamanda saglıklı bır sekılde
canım yaa ne guzel ıncelmıssın ıste ozaman kesın 5 lı bır rakamdasın sen kendını sıkma hastasın meyvem bırazcık sabret ne olursaolun kızlar.. eve gidince yatıcam artık..
minnosum vucudumda o kadar cok ödem varki sekercim elma diyetini yapmam gerek..
dün aksam ölctüm 1 cm incelmişim ama sabah tartıldım 1 kilo artıdayım ağlıcaktım kendimi nasıl kötü hissettim.kesin 5 li rakama indim ama göremiyorum :84: bu ödemin vücudumdan gitmesi lazımmm
günaydın kızlar
meyve çok geçmiş olsun canım,ıhlamur veya tarçınlı zencefil tavsiye ederim..
minnoş inş artılardan kurtulursun canım tebrikler:)
benim de canım nasıl tatlı istiyo cuma günü güzel bi rakam görürsem ödül vercem kendime olurmuu:)
teşekkür ederim nidahcımmgünaydın kızlar
meyve çok geçmiş olsun canım,ıhlamur veya tarçınlı zencefil tavsiye ederim..
minnoş inş artılardan kurtulursun canım tebrikler:)
benim de canım nasıl tatlı istiyo cuma günü güzel bi rakam görürsem ödül vercem kendime olurmuu:)
canım yaa ne guzel ıncelmıssın ıste ozaman kesın 5 lı bır rakamdasın sen kendını sıkma hastasın meyvem bırazcık sabret ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?