di mii bugün hiç uyumadım çok serseminyaa esim gunduz harika gidiyorsun. Yemee sunlari gece gece 23 artik gece saati bence aksam degil. Sen o gece yemelerini kessen var ya super kilo vereceksin canim
ne demek kuzun :)olur oyle seyler tesekkur ederim unutmamissin
Gelmeye çalışıcam canım. Ulusa gidecektim akşama (kemik alicam halden) ona denk gelmezse gelirim. Sen peki?Vay arkadaşeşim sen magnum ordinaryusu olmuşsun hayırlı olsun ahahshs çok sağ ol canımın içi, gerçekten korkunç, şeker korkunç zaten, bak kaç günde hemen göbeğim şişti yine, sırf bu emeklerine layık olmak için bugün yemiyim o zaman
Ver gazı bacım veeeeeerrrr
Akşamüstü diğer gruba gelicen mi?
anem kkdan habersiz
aslında olabilirbakalım......
Harika hepsiPAZARTESI MENUM
SABAH 9DA
2 haslanmis yumurta
1kk peynir, 6 zeytin
1 dilim pastirma
4 kucuk havuc, 4 kucuk biber, yarim salatalik, nane.
OGLEN 13DE (herseyimin yarisini Aras yedi)
Yarim sosisli sandvic
Yarim hurma
6 kabuklu yer fistigi
Filtre kahve
ARA 15DE
2 kofte
1 salatalik
AKSAM (henuz aksami yemedim)
3 kofte
Yarim kase tarhana corbasi
Salata
Yatana kadar limonlu cay icerim.
SU: 2.5 lt olur bugun cunku ciftlikte gunesin altinda epey ictim.
SPOR: 3 bucuk saat ciftlikte yuruyus, simdide spor salonuna gidiyorum.Biraz kosup, yarim saatte yuzecegim.
K klbk33
TeşekkürlerDeryaOnDiet canim nasilsin bu sabah?
K klbk33 esim gunaydin, gunun guzel gecsin..
FitFiliz ve @cinecin 2. es grubum bugun kahve icerseniz kulaklarimi cinlatin:))
Mavi boncukkk ,, @gogo2405 , @DenizinYosunKokusu , Ankee sizlerede gunaydin kizlar.
hayirdir canim? neden uyuyamadin gece?Artık kendi kendime alıntılayarak bile muhabbet ediyorum kızlar gece uyumamanon verdiği neşe ve gevezelik ilekusura bakmayın
insallah yarin gorursunuz canim keseyi, hayirli ugurlu olsun. Saglikla al bebisini kucagina :* seni fit hamile seniiiCanm cok sagol yarin gidecegim ins. Ben de iyiim cok sukur. Gecem hafta keseyi girememustik. Yarin icin umud ediyorum bakalim
cok rahjat degildi canim islem ama sukur ki kisa bir islem 4-5 dakika kadar. Bogazim hala agriyor cok kastim galiba kendimiHadi gelmis gecmis olsun ozaman canim bende seni merak ediyordum nasil rahat oldumu bari islem.
Canim cok dolmussun agla bagir cagir topla kensini icine atip kosene cekilme ama ne kdar cok anlatirsan derdini okadar cabuk atlatirsin insanın en buyuk dusmani icine attıgı dertleri bence.Hic bize huzursuzluk falan da vermiyorsun boyle dusunmen uzer bizi keske sana yardımcı olabilsek.
Aaa bakiyorum hemencik.
uykusuzluk zor tabiki canim, bugun erken uyu. Ve lutfeeen hadi anlasma yapalim mesela bzaslangic olarak aksam 20:30 dan sonra agzina hicbirsey koyma sadece su ve bitki cayi olur mu?di mii bugün hiç uyumadım çok sersemin
arkadaşıma da gitmedim iptal ettik :)
birazdan kahve içicem
gece erken uyuyacağım inşallah ama 24 doldu doluyor....
Ben de renkli olmasini hic sevmiyorum aslinda, duz gri beyaz yapamiyor muyuz rengi? nereden ayarliyorsunuz, ben de bakayim renklere :)
oooh ne guzelmis sahiliniz, guzel de dinlenmissin, hep oyle uyusun insallah cocuklar da havalar guzelken hergun sahilin tadini cikarinIyiydi canim bugun cocuklarla birlikte 9 a kadar uyumusum cok mutlu uyandim tabi 5 te 6 da uyandiklarimi saymiyorum ama genel olarak guzeldi haftaya eksiyle baslamak baya motive ediciydi suanda cocuklarla sahildeyim parka getirdim bi cay ictim bugünüde boyle bitirdim.buda bizim sahilimiz canım
Allaaaaaahh yine peynir mevzularıtutmayın küçük enişteyi
Keçi peyniri forever ❤
Bu isim de guzelmisYeni isim onerilerine hep acigiz mesela fitim, fitsin, fit olabilir :)
Ne guzel yaa hala gorusuyor olmanizHoop hemen atlayayim Gizemcim :) Nena yillar oncesinden benim takimdan arkadasim.
Hepimiz kilo aldik, kurkcu dukkanina donuyoruz birer birer :))
oooo akşam hiç olmamış kuzum
makarna şehriye
nesfit yerine omlet salata yoğurt falan olabilirdi
su spor?
oooo akşam hiç olmamış kuzum
makarna şehriye
nesfit yerine omlet salata yoğurt falan olabilirdi
su spor?
Salgammmm cok severim ama ictikten sonra çok şiş hissediyorum ben o yuzden uzak durmaya çalışıyorum. Sislik yapiyo mu sende de??Bende dün bildirim yapamamıştım
29 Temmuz pazartesi yediklerim
Sabah bir haşkanmış yumurta
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalıj
2 dilim tam buğday ekmeği
Çokorem az miktarda
Birazda reçel
Bi tane zeytin
Sonra spor :)
Öğle yemeği
2 baget
Küçük bi kase ev yoğurdu
Salata
Bir bardak şalgam suyu
2 dilim tam buğday
Biraz üzüm
Ara öğün
Çeyrek simit ve yoğurt
Akşam yemeği
Bir baget
2 dilim taö buğday
Birinin üzerine çikokata sürdüm jayır ne alakaysa
Şalgam suyu yine
Ve küçük bir kase ev yoğurdu
Bi çay kaşığı çikolata
Saat sekiz olmadan da bitane cevizli sucuk yedim
Allahım neler yemişim yaa
Çok su içmedim bir litre olmuş mudur bilmiyorım çok eksiğim su konusunda ondan canım tatlı istiyor olabilir
Spor olarak da
15 dk yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
5 dk falan normal bisiklet
15 dk da yerde egzersiz hareketleri
Insallah cnm. Yok pes etmedim ama hayal kirikligi yasadim cnm.Kuzum pes etme devam Cuma Doğum günü sürprizi yapacağız :)
Hem de Leslie 3 mil 5 k ve 2 defa yani 90 dk
Sonra da cezamı yaptım 200 dk koşma (diz kaldırarak yazacaktım 200 dakika dedim neler oluyor)
Evet ya hepimiz merak ediyoruz ne oldu ki acaba?? Diskalifiye olursa katilamiycak mi bir dahaMasallah diyelimAyse yok ya, bir yanim ondan dolayi buruk, dahada gelmez bence..
Izne ayirmak istedim onu, diskalifiye olmasin , belki ilerde gelir yine yarismak ister diye.
Ama seabahar kaptan kurallara gore diskalifiye olur dedi..
Bomba ya kadar guzelmis cnm. Daha cok sporla tolere edersin inshiç dünkü menümü yazasım yok yaa
29.07.2019 PAZARTESİ MENÜM
08.30 labneli hindi fümeli sandviç çavdar ekmeğine
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13:00 2 yk kadar salçalı makarna -çok tadımlık- yoğurt 3yk, şehriyeli domates çorbası
tabi bu kadar çok az olunca saat 6 da çok acıktım
18:00 nesfit
ve bomba
eşim çok acıktım eve kadar dayanamayacağım dediği için
19:10 mcdonald küçük hamburger menü
menünün 650 kalori olmasından bahsetmiyorum bile
Evet canim aynen kendinden cok cocuklari dusunup olumsuz kotu seyler geliyo aklina. Cok şükür cnm, Allah korusun.sagol canim, ayy insan anne olunca hemen dusunuyor bana birsey olursa cocugum annesiz kalacak diye. ama sukur onemli birsey degil.
Ya sabah bir umut ve hevesle çıktım moralim bozulunca ben de oyle dedim ama ya daha kotu olursa. Cuma ya kadar tartilmayim bakiim sonu nasil olcakcanim, cok guzel dikkat etmissin, sakin bozma moralini ve lutfen surekli tartilma. Cumaya kadar tartilmak yasak sanacumaya eksiyle gelecegine eminim
Etli pidenin icini ve varsa salataları tabagina doldur canimakşam anneme gidicez
etli pide yapacak ben ne yiyeceğim yaaa
Ayy kahve mi bekle bak bu sefer geliyorum zaten hazirim disari cikacaktimdi mii bugün hiç uyumadım çok sersemin
arkadaşıma da gitmedim iptal ettik :)
birazdan kahve içicem
gece erken uyuyacağım inşallah ama 24 doldu doluyor....
Cok iyi olur gelseler aslinda. Hem onlar hem bizim icin.Gelmeye çalışıcam canım. Ulusa gidecektim akşama (kemik alicam halden) ona denk gelmezse gelirim. Sen peki?
benim annem bile heveslenmişti kilo vermeye çalışıyor. Gel dedim, takımın en yaşlısı olursun. Ben de gerçek yaşımı söylemem diyor bir de
Bomba ya kadar guzelmis cnm. Daha cok sporla tolere edersin ins
Deryacim bitti mi yoksa tezin, harikasinSelam esim, ben de cok giremiyorum bugunden sonra hocamdan yanit alana kadar elimden geldigince girecegim.
Nasilsin canim? Dunku menunu yazdin mi? Baktim ama gozumden mi kacti acaba.
Nasil geciyor bugun tartiya son 2 (bugunu saymazsak)?
Canim kolay gelsin, bazen yogunluk insani boyle bunaltabiliyor ama yemek yemege geri donersen kilolar geri donecek ve sen yine daha da uzuleceksin. Gel burada birbirimize destegiz her konuda, gecicek bu gunler, kilolar da gidecek. Mutlu mesut yasayacagiz@Yawrukushstitch iyiyim kizlar tesekkur ederim. Evet bir kac gundur hic ugrayamadim. Pek iyi degildim. Cildirmak üzereydim.. 3 cocuklu hayat cok zormus. Zaten evdeki islere yetisemiyorum bir de hareketli 2 cocuk arti surekli kucak isteyen bir bebek.. cok sukur Rabbim saglik sihhat versin hayirli uzuuun omur versin onlara ama ben pek iyi değildim. Birseyleri yetistiremedikce strese giriyorum. Eskiden hic bağırmayan cok sabirli olan ben artik delircek duruma geliyorum. Cocuklarin muzurluklarina artik dayanamiyorum bağırıyorum ve mutfagin yolunu tutmaya basladim 2 gundur kendimi engelleyemiyorum. Yedikce de suclu hissediyorum buraya gelip gelip yazmadan gidiyorum 2 gundur. Misafirlerim vardi hafta sonu yaptiklarimi da strese girdikce git gel git gel yedim. Oyle iste. Kaptanciklarim cezam neyse raziyim. Insallah toparlayabilirim.. bi ceki duzen vermeliyim kendime. Help me!!!
Cok gecmis olsun, cok zor bir durum gerkenten. Umarim simdi bir nebze olsun daha iyidir arkadasinSanada geçmiş olsun canım dediğin gibi hayırlısı bu şekildeymiş Allah kızına ömür versin kendide çok kan kaybetmiş Rabbim onuda kızına ailesine bağışlamış.Hayat bu kimse ne yaşayacağını bilmiyorum sevdiklerimin hep zor günlerinde yanında olmaya çalışıyorum hep iyi günde yanında olmak olmaz iyi günlerde herkes yanımızda oluyor zaten
Ayy cok heyecanli, nasil gecti dogumgunu?Çok teşekkür ediyorum ilk yaşımız şimdiden heyecan sardı beni o gün kesin ağlayacağım
Kızlar Selam Öncelikle geçmişi okuyacağım nasılsınız Beni sormayın Ölüyorum galiba iki gündür Öncelikle psikolojim bozuldu dün akşam mahallemizde cinayet işlendi kadın bıçaklandı kadını bıçaklayan adam kendini de bıçakladı çok şükür adam öldü Kadın yaşıyor durum kısaca böyle eve yeni geldim iş yerinde bir sürü sıkıntı var Yaklaşık 30 kişi çıkartıyoruz çıkış işlemlerini çok uzun sürüyor O yüzden sizinle hiç ilgilenemedim şu an bilgisayarı aldım evde çalışmaya devam edeceğim Siz benim sporları mı yani cezaları mı bir yere not edin inşallah hepsini yapacağım Bu hafta sonu Bu arada pazartesi tartılamadigim için Az önce işten geldikten sonra tartıldım 91 çıktım Cuma günü 91.7 idim tekrar kusura bakmayın sizinle ilgilenemiyorum ama inanın hepiniz aklımdasınız özellikle Canım eşim yarışmayı kazanmak için mücadele ediyorum sizi seviyorum kuzucuklar
Ay ne kadar tatlisiniz OzgecimSanat kursundan ciktik yuruyoruz kuzularla☺
Eki Görüntüle 2291833 Eki Görüntüle 2291834
Eki Görüntüle 2291835
Gunaydinlar olsun kaptancan kimseyi atlamiyorsun maasallahDeryaOnDiet canim nasilsin bu sabah?
K klbk33 esim gunaydin, gunun guzel gecsin..
FitFiliz ve @cinecin 2. es grubum bugun kahve icerseniz kulaklarimi cinlatin:))
Mavi boncukkk ,, @gogo2405 , @DenizinYosunKokusu , Ankee sizlerede gunaydin kizlar.
Canim ben bu ara biraz zorlaniyorum motivasyona ihtiyacim varMenun guzel esim. Kozde misiri saat kacta yedin?? Aşırı acikmadikca 8 den sonra birsey yemeyelim olur mu??
Kolay gelsin canim. Ben de bugun misafirlikteydim ondan once de oturmadim hic desem yeridir.
Spor harika olmus cnm. Aksam az yiyerek dengelemissin
Afiyet olsun cnm guzel
Kaptancigim burda cimnastik yoktu gecen sene cok arastirmistim ama bu sene pek ilgilenemedim bebekten sonra. Tekrar bi bakmak lazim aslında ama bildigim kadariyla yok ne yazikki
Esim dun ilk gunden ekti beni. Daha dogrusu sabah evden erken cikmis tartilmadi bakalim yarin baslariz belki
Cekirdek ve aksam 21 den sonra yemek fazla olmus canimcim.
Cok guzel canim afiyet olsun
Daha once bunu da hic denememistim. Bu tariffayfeyfiy in soguk kahvesinden daha kolay geldi neyse kahveyi zaten fayfeyfiy yapacaktı ben bunu deneyim
Süpersin cnm tebrikler
Tebrikler cnm cuma guzel bir eksi gelsin ins
Guzel haberlerle gel canim
Ayy kolay gelsin. Doktor hastane ve test kelimeleri hep icimi ürpertiyor.
Cumaya kadar guzel bir eksi olur insallah
Iyiyim cok sukur cnm. Bugün bebisle bebek arabasinda gezdk biraz. Ogleden sonrs da oturmaya bir arkadasima gittik orda kucaktan kucaga gitti pek bana düşmedi. Daha iyiydi gun icinde. Cok şükür. Ama biraz oksuruyo gibi. Bol anne sütü destegiyle atlatiriz ins.
Taman canim 1/2 gun onceden gununu belirleyelim ki o saatte burda olmaya calisalim.
Ayyyy cok guzel olur tabi. Nice mutlu yillara cnm
Tamam insallah canimsserendipity nasilsin canim, kuzun nasil huzursuzdu ,uyumamisti..
@Diyetteanne canim hala listedesin, lutfen ugra takima..
@cinecin Gizemcim ne var ne yok kuzum?
fayfeyfiy , Kozmogirl17 nerelerdesiniz kizlar?
DeryaOnDiet canim iyi misin, her sey yolunda mi, hastaneden ciktin mi?
Mavi boncukkk bugun cayin yaninda biskivu yok anlastik mi canisi?
@Konus dinliyorum nasil gecti gunun?
@DenizinYosunKokusu halloldu mu telefonun canim?
@Wizardmom nasil oldun canim?
@Harpy hu hu az kaldi donmene canimmmm:)
@gogo2405 nasil gecti calisma gunun ablacim?
stitch kuzum donuyor musun 1 agustosta?
@Aomine Daiki , @tomrs hamisler nasilsiniz:)
Ankee , @Patlicanmoru optum sizleride kizlar:)
@Falanfilannnn canim nasil gecti ilk diyet gunun?
@AKovser kuzum son zamanlarin, iyi misin, her sey yolunda mi, firsat bulunca yaz canisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?