Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yaa esim gunduz harika gidiyorsun. Yemee sunlari gece gece 23 artik gece saati bence aksam degil. Sen o gece yemelerini kessen var ya super kilo vereceksin canim
di mii bugün hiç uyumadım çok sersemin
arkadaşıma da gitmedim iptal ettik :)
birazdan kahve içicem
gece erken uyuyacağım inşallah ama 24 doldu doluyor....

Gelmeye çalışıcam canım. Ulusa gidecektim akşama (kemik alicam halden) ona denk gelmezse gelirim. Sen peki?
anem kkdan habersiz
aslında olabilir bakalım......
benim annem bile heveslenmişti kilo vermeye çalışıyor. Gel dedim, takımın en yaşlısı olursun. Ben de gerçek yaşımı söylemem diyor bir de

Harika hepsi

Canm cok sagol yarin gidecegim ins. Ben de iyiim cok sukur. Gecem hafta keseyi girememustik. Yarin icin umud ediyorum bakalim
insallah yarin gorursunuz canim keseyi, hayirli ugurlu olsun. Saglikla al bebisini kucagina :* seni fit hamile seniii

cok rahjat degildi canim islem ama sukur ki kisa bir islem 4-5 dakika kadar. Bogazim hala agriyor cok kastim galiba kendimi

birazdan kahve içicem
uykusuzluk zor tabiki canim, bugun erken uyu. Ve lutfeeen hadi anlasma yapalim mesela bzaslangic olarak aksam 20:30 dan sonra agzina hicbirsey koyma sadece su ve bitki cayi olur mu?

Ben de renkli olmasini hic sevmiyorum aslinda, duz gri beyaz yapamiyor muyuz rengi? nereden ayarliyorsunuz, ben de bakayim renklere :)
oooh ne guzelmis sahiliniz, guzel de dinlenmissin, hep oyle uyusun insallah cocuklar da havalar guzelken hergun sahilin tadini cikarin
Allaaaaaahh yine peynir mevzuları tutmayın küçük enişteyi
Keçi peyniri forever ❤
benim icin peynir forever, hic ayrimam her turlusunu severim, sanirim sevmedigim yiyecek yok benim

oooo akşam hiç olmamış kuzum
makarna şehriye
nesfit yerine omlet salata yoğurt falan olabilirdi

su spor?

spor da sıfır sadece gezdik eşimle
yürüyüş
onun harici haftasonu yine yüzeyim zayıflayım diye kendimi parçaladım ve yine öksürük ve halsizlik geri döndü
bu hafta sonu iki gün üst üste gitmeyeceğim üşüyorum sanırım.

bi de akşam o menüden sonra canım nasıl tatlı çektiiii
son anda cheesecakei yemedim allahtan

Salgammmm cok severim ama ictikten sonra çok şiş hissediyorum ben o yuzden uzak durmaya çalışıyorum. Sislik yapiyo mu sende de??
Kuzum pes etme devam Cuma Doğum günü sürprizi yapacağız :)
Insallah cnm. Yok pes etmedim ama hayal kirikligi yasadim cnm.
Hem de Leslie 3 mil 5 k ve 2 defa yani 90 dk
Sonra da cezamı yaptım 200 dk koşma (diz kaldırarak yazacaktım 200 dakika dedim neler oluyor )
daha ne olsun cnm
Masallah diyelim Ayse yok ya, bir yanim ondan dolayi buruk, dahada gelmez bence..
Izne ayirmak istedim onu, diskalifiye olmasin , belki ilerde gelir yine yarismak ister diye.
Ama seabahar kaptan kurallara gore diskalifiye olur dedi..
Evet ya hepimiz merak ediyoruz ne oldu ki acaba?? Diskalifiye olursa katilamiycak mi bir daha
Bomba ya kadar guzelmis cnm. Daha cok sporla tolere edersin ins
sagol canim, ayy insan anne olunca hemen dusunuyor bana birsey olursa cocugum annesiz kalacak diye. ama sukur onemli birsey degil.
Evet canim aynen kendinden cok cocuklari dusunup olumsuz kotu seyler geliyo aklina. Cok şükür cnm, Allah korusun.
canim, cok guzel dikkat etmissin, sakin bozma moralini ve lutfen surekli tartilma. Cumaya kadar tartilmak yasak sana cumaya eksiyle gelecegine eminim
Ya sabah bir umut ve hevesle çıktım moralim bozulunca ben de oyle dedim ama ya daha kotu olursa. Cuma ya kadar tartilmayim bakiim sonu nasil olcak
akşam anneme gidicez
etli pide yapacak ben ne yiyeceğim yaaa
Etli pidenin icini ve varsa salataları tabagina doldur canim
birazdan kahve içicem
Ayy kahve mi bekle bak bu sefer geliyorum zaten hazirim disari cikacaktim
Cok iyi olur gelseler aslinda. Hem onlar hem bizim icin.

Selam esim, ben de cok giremiyorum bugunden sonra hocamdan yanit alana kadar elimden geldigince girecegim.
Nasilsin canim? Dunku menunu yazdin mi? Baktim ama gozumden mi kacti acaba.
Nasil geciyor bugun tartiya son 2 (bugunu saymazsak)?
Deryacim bitti mi yoksa tezin, harikasin
Canim kolay gelsin, bazen yogunluk insani boyle bunaltabiliyor ama yemek yemege geri donersen kilolar geri donecek ve sen yine daha da uzuleceksin. Gel burada birbirimize destegiz her konuda, gecicek bu gunler, kilolar da gidecek. Mutlu mesut yasayacagiz
Cok gecmis olsun, cok zor bir durum gerkenten. Umarim simdi bir nebze olsun daha iyidir arkadasin
Çok teşekkür ediyorum ilk yaşımız şimdiden heyecan sardı beni o gün kesin ağlayacağım
Ayy cok heyecanli, nasil gecti dogumgunu?
Cok kotu, cok uzuldum bicaklanan kadin icin, umarim bu soku kolay atlatir
Size de uzak olsun insallah boyle insanlar
Ay ne kadar tatlisiniz Ozgecim

Canim ben bu ara biraz zorlaniyorum motivasyona ihtiyacim var

Tamam insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…