- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
canim, cok guzel dikkat etmissin, sakin bozma moralini ve lutfen surekli tartilma. Cumaya kadar tartilmak yasak sanaGunaydin kizlaaar.
Ben de misafirlikteydim ve o kadar cesite rağmen en saglikli olani yedim iste menüm
29 temmuz
Sabah 9 30
2 yumurtadan cokelekli yumurta
Yarim dilin köy ekmegi
15.00
1 tabak kisir bol cay
19.00
2/ 3 bardak ayran
1 çatal karpuz
Su 2.litre
45dk yuruyus
Bu arada 3 gündür o kadar dikkat etmeme ragmen kilom sabit.ben eksi bekliyordum acikcasi hayal kirijligina uğradim yani hala 83 u goremedim ucundan
gunaydin kaptanim, iyiyim. bogazim agruiypr sadece. sabah isten once yuzdum, simdi isteyimDeryaOnDiet canim nasilsin bu sabah?
@klbk33 esim gunaydin, gunun guzel gecsin..
@Derya_the_queen vecinecin 2. es grubum bugun kahve icerseniz kulaklarimi cinlatin:))
@Mavi boncukkk ,, @gogo2405 , @DenizinYosunKokusu ,Ankee sizlerede gunaydin kizlar.
Canm cok sagol yarin gidecegim ins. Ben de iyiim cok sukur. Gecem hafta keseyi girememustik. Yarin icin umud ediyorum bakalimcanim gittinmi doktora, bebis nasil? sen nasilsin?
oooo akşam hiç olmamış kuzumhiç dünkü menümü yazasım yok yaa
29.07.2019 PAZARTESİ MENÜM
08.30 labneli hindi fümeli sandviç çavdar ekmeğine
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13:00 2 yk kadar salçalı makarna -çok tadımlık- yoğurt 3yk, şehriyeli domates çorbası
tabi bu kadar çok az olunca saat 6 da çok acıktım
18:00 nesfit
ve bomba
eşim çok acıktım eve kadar dayanamayacağım dediği için
19:10 mcdonald küçük hamburger menü
menünün 650 kalori olmasından bahsetmiyorum bile
yüzdelik olarak canımaa doğum günün kutlu olsun kaptaaan şimdiden
biz nasıl ceza alıyoruz neden oluyor?
bilsem dün o son yemeği yemezdim
kaç kilo vermemiz lazım ya da yüzdelik olarak mı?
Sadece icindeki eti yiceksin gülom pideyi ayırakşam anneme gidicez
etli pide yapacak ben ne yiyeceğim yaaa
günaydın kuzum nasılsın neler yapacasın bugünGünaydınnn
çarşamba sandım bir an bugünüYarin canm ins guzel haberlerle gelirim
sen kes ama kaptan da keserYiyebilirsin teyzesi
Gorme boşver görülcek bisey degil evet evet bende bekliyorum hatta 50 mekik cekim cezami kendim kesim.
Dun herkes sabahtan iyi gitmis aksam bozmus hep yazik ediyoruz butun gun ki emeklerimize.
Gunaydin tatlıs
stitchim gelmiiiiiiiiişşşş hoşgelmiişşGunaydin kizlar, ben geldim, nasilsiniz?
Mesajlari okuyup gelecegim diyecegim ama 160 sayfa mesaj var, bakalim ne zaman yetisirim size
cannım 1 tane ye ve günü hafif geçir daha bir şey yeme mesela kahve ile idare etakşam anneme gidicez
etli pide yapacak ben ne yiyeceğim yaaa
çok daha mantıklıSadece icindeki eti yiceksin gülom pideyi ayır
ahhahha annemin gelmesi harika fikirAyy yarın kabak spagetti mi yapsak
Geçmiş olsun tatlım, en azından yapan kişinin önemli birşey görmemesine sevindim
Magnumu katı yağ olarak hayal et kuzucum, yemezsin o zaman. İçeriğini oku mesela, (senin için araştırdım, eş olmak bunu gerektirir canımcım
Su, Şeker, Tereyağı, Kakao Kitlesi, Kakao yağı, Yağsız süt tozu, Glikoz-fruktoz şurubu, Peyniraltı suyu tozu, Tam yağlı süttozu, Süt proteini, Bitkisel yağ (Hindistan Cevizi yağı), Kıvam arttırıılar (Keçiboynuzu gamı, Guar gam, Selüloz gam, Karreganen), Emülgatörler (Yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, Amonyum Fosfatid, Poligliserol Polirisinoleat), Aroma veriiler, Renklendiriciler (Karotenler)
Bu ürünün içeriğine baktığımızda ilk üç sırada; Su, Şeker ve Tereyağı olduğunu görüyoruz. Üründe bunun yanısıra Kakao yağı ve doymuş yağ oranı bir hayli yüksek olan Hindistan Cevizi yağı bulunuyor. Bu haliyle ürünün tek adedinde 14,2 gr. Yağ mevcuttur. Bu yağ oranının 9,1 gramı Doymuş yağdır. Buna göre ürünün doymuş yağdan gelen kalori oranı %35’tir.
Ürünün şeker içeriğine baktığımızdaysa; 2. Sırada yer alan sofra şekerinin yanısıra Glikoz-fruktoz şurubu olduğunu görüyoruz. Bunun yanısıra üründe Yağsız süttozu ve Tam yağlı süttozu bulunuyor. Bu haliyle ürünün tek paketinde 21 gr. Şeker olduğunu ve bunun yüksek oranda ilave şekerden geldiğini belirtelim. Bu da tek adet Magnum Classic tükettiğinizde yaklaşık 10 tane küp şeker tüketiyor olduğunuz anlamına gelmektedir. Ayrıca bu verilere göre; üründen alınan kalorinin %36’sının ilave şekerden geldiğini belirtelim. Buna göre; Dünya Sağlık Örgütü verileri baz alındığında hem Doymuş yağ hem de İlave şekerden gelen kalori oranı Sağlıklı kabul edilen kriterlerin çok üzerindedir.
Üründe bunların yanısıra Kıvam arttırıcılar, Emülgatörler, Aroma vericiler ve Renklendiriciler başlığı altında 10’dan fazla farklı katkı maddesinin bulunduğunu söyleyelim.
Gördüğümüz gibi korkunç
Ne kadar geçmiş Feyzacim ebeveynlerin. Annenle aramda 5 yaş var
Feyzacim Eylül'e ne kaldı sakın bırakma bizi
Hem ben anlamam eğer illa okulla zor olur dersen, eylülden itibaren annen gelsin takimaarada sen de uğra. Yoksa kabul etmem
ooo ayrılsak bile geliriz kuzum mutlaka :)Canım bence mutlaka bir uzmanla görüş; depresyon - anksiyete sorunu gibi, uzaktan konuştuğun psikoloğun dışında yakınında bir psikiyatrist vs. Yaşadıkların inan çok normal, hepimizin benzer hissettiği dönemleri oluyor; insanın nasıl kolu bacağı böbreği hastalanırsa ruhu / aklı da hastalanır. Youtube’da meditadyon videoları var, çok yardımı dokunabilir, onlara da bak bence. Tez zamanda aydınlığa çıkarsın umarım
Ay çok güldüm buna Hızlı ve Öfkeli gibi olmuş
Beni de ananem dedem büyüttü, çalışan anne çocuğu olmak boynunda anahtarlar ve anane-dede evi kokusu demektir
Sağ ol cano deniycem
Ne güzelsin çok sevdim mesajı ❤
Ben de senin durumunda olucam sanırım Eylül gelince, ay nası ayrılcaz
Çınlatmaz mıyız di mi @Derya_the_queen eşim?
Ayşe’ye nolmuş olabilir ya? Birden bire, internete falan da giremiyor demek?
Good morning canımcım iyi günümüz olsun
Aaa hoş geldiiiin, gözümüz yollarda kaldı
Sen oku, biz buradayız canım
anem kkdan habersizAmin canim hepimizin yavrularina saglik sihhat versin rabbim.Bunlar en masum halleri bide birbirlerini dövüp avaz avaz ciglik atarken gor
Gecenlerde 1 magnumum vardı esim persembe gecesi almisti ertesi gun cuma diyede yememistim sonrada firsatim olmamisti saklamistim hep aklim ondaydi ama bi aksam bi baktim esim almis yiyor ayy nasil uzulmustum 1 isirik almistim ama neye yarar simdi bole okuyunca iyi kim yememisim @Yawrukush hatirladinmi fıstikli magnumumu sizlerin huzurunda yicektim kısmet olmadı
ahahaha bak bu yoruma cok guldumfayfeyfiy sen gelmiyorsan annen gelsin gülüm onu eritelim biraz da.
Normalde esim telefonu elime almamaa cok kizar arabada evde telefonla ugrasmami istemez pek ama simdi sizi biliyor zayiflama grubumuzu yani ses etmiyor dun arabada eve gelene kadar okudum hic ses etmedi arada dedim ki kızların çeneleri ne kuvvetli masallah oku oku bitiremedim dedim ceneleriyle mi yazıyorlar diye espirik bile yaptı Yakinda isyan bayragini ceker yatakta bile ne yaziyon diye
Hosbuldum canimmmmstitchim gelmiiiiiiiiişşşş hoşgelmiişş
çarşamba sandım bir an bugünü
ne güzel canım :)Sağol canım inşallah
Güzel olmuş
Khidrat fazla olmuş biraz
Iyı çok şükür
Güzel menüler
Akşam yemeyince iyi olmuş
Aaa magnum yemisss
Moralini bozup kendini dibe çekme canım hobi falan edinsen yok mu yaptığın bişeyler. Hayatına farklılık katmaya çalış biraz.
Hafif yemeye çalışırsın kuzum. Bu arada annenle yasitmisiz :)
Bunu daha önce de yazmıştın sende toparla kendini farklı uğraşlar bulun kendinize böyle negatif düşündükçe her şey daha kötüye gidecek pozitif düşünce iyidir.
Internetten öğrenebilirsin canım
Güzel olmuş Aras pasayada afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş
Baya karbonhodratli bir menü olmuş.
Hem dolma hem ekmek hem bira bayaa çok olmuş
Dereotu alerji yapabiliyor
Günaydın
Çok tatlı uyumuslar
Ooo fena olmuş
ne güzel canım :)Sağol canım inşallah
Güzel olmuş
Khidrat fazla olmuş biraz
Iyı çok şükür
Güzel menüler
Akşam yemeyince iyi olmuş
Aaa magnum yemisss
Moralini bozup kendini dibe çekme canım hobi falan edinsen yok mu yaptığın bişeyler. Hayatına farklılık katmaya çalış biraz.
Hafif yemeye çalışırsın kuzum. Bu arada annenle yasitmisiz :)
Bunu daha önce de yazmıştın sende toparla kendini farklı uğraşlar bulun kendinize böyle negatif düşündükçe her şey daha kötüye gidecek pozitif düşünce iyidir.
Internetten öğrenebilirsin canım
Güzel olmuş Aras pasayada afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş
Baya karbonhodratli bir menü olmuş.
Hem dolma hem ekmek hem bira bayaa çok olmuş
Dereotu alerji yapabiliyor
Günaydın
Çok tatlı uyumuslar
Ooo fena olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?