Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sağol stitchcim yetiştirebildin mi canım paper'larini? Bugündü di mi deadline?
1 tanesini bitirebildim sadece, hala 2 tane var
Aleykum selam Özgem..
Hoşbulduk :)
İyi sayılırım, hafif bir hastalık geçirdim toparlanmaya çalışıyorum
Sen nasılsın, çocuklar nasıl?
Canim nasilsin, daha iyi misin simdi? cok az kaldi bebegine kavusmana, heyecanla bekliyorum

Burada yasamak aslinda problem degil, insanlar cok cana yakin. Sadece vize isleri fazla burokratik, cok sacma ve uzun belgeler hazirlaniyor, ve de cok pahali. Sanirim UK vize konusunda en pahali ulkelerden biri
bir de son oturum basvurulari oldugu icin (gerci sadece esim oturum alabildi, ben hala eligible degilmisim ) avukat ile basvurduk, bir dunya da onlar aldi sagolsun

Ayy yarın kabak spagetti mi yapsak
Geçmiş olsun tatlım, en azından yapan kişinin önemli birşey görmemesine sevindim
Magnumu katı yağ olarak hayal et kuzucum, yemezsin o zaman. İçeriğini oku mesela, (senin için araştırdım, eş olmak bunu gerektirir canımcım
Su, Şeker, Tereyağı, Kakao Kitlesi, Kakao yağı, Yağsız süt tozu, Glikoz-fruktoz şurubu, Peyniraltı suyu tozu, Tam yağlı süttozu, Süt proteini, Bitkisel yağ (Hindistan Cevizi yağı), Kıvam arttırıılar (Keçiboynuzu gamı, Guar gam, Selüloz gam, Karreganen), Emülgatörler (Yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, Amonyum Fosfatid, Poligliserol Polirisinoleat), Aroma veriiler, Renklendiriciler (Karotenler)

Bu ürünün içeriğine baktığımızda ilk üç sırada; Su, Şeker ve Tereyağı olduğunu görüyoruz. Üründe bunun yanısıra Kakao yağı ve doymuş yağ oranı bir hayli yüksek olan Hindistan Cevizi yağı bulunuyor. Bu haliyle ürünün tek adedinde 14,2 gr. Yağ mevcuttur. Bu yağ oranının 9,1 gramı Doymuş yağdır. Buna göre ürünün doymuş yağdan gelen kalori oranı %35’tir.

Ürünün şeker içeriğine baktığımızdaysa; 2. Sırada yer alan sofra şekerinin yanısıra Glikoz-fruktoz şurubu olduğunu görüyoruz. Bunun yanısıra üründe Yağsız süttozu ve Tam yağlı süttozu bulunuyor. Bu haliyle ürünün tek paketinde 21 gr. Şeker olduğunu ve bunun yüksek oranda ilave şekerden geldiğini belirtelim. Bu da tek adet Magnum Classic tükettiğinizde yaklaşık 10 tane küp şeker tüketiyor olduğunuz anlamına gelmektedir. Ayrıca bu verilere göre; üründen alınan kalorinin %36’sının ilave şekerden geldiğini belirtelim. Buna göre; Dünya Sağlık Örgütü verileri baz alındığında hem Doymuş yağ hem de İlave şekerden gelen kalori oranı Sağlıklı kabul edilen kriterlerin çok üzerindedir.

Üründe bunların yanısıra Kıvam arttırıcılar, Emülgatörler, Aroma vericiler ve Renklendiriciler başlığı altında 10’dan fazla farklı katkı maddesinin bulunduğunu söyleyelim.

Gördüğümüz gibi korkunç

Ne kadar geçmiş Feyzacim ebeveynlerin. Annenle aramda 5 yaş var
Feyzacim Eylül'e ne kaldı sakın bırakma bizi
Hem ben anlamam eğer illa okulla zor olur dersen, eylülden itibaren annen gelsin takima arada sen de uğra. Yoksa kabul etmem

Her zaman olmadigi icin kiyamadimda sohbet etmek icin cocuklarin uyumasini bekliyorsun yok desem onu da ihmal etmis gibi hissediyorum bizim yemek saatlerimizde cok uymuyor isten 9 da geliyor ee saat gec olunca ben beklemiyorum yiyorum.
Halkisin canım, eşlere de vakit ayırmak lazım. Beraber güzel vakit geçirmek önemli

O zaman tezin bitsin, mezun ol çok işine yarayacak stitchcim. "Eligible" demek, seçtikleri sifat da yani, neyse yorum yapmıyorum

allam şu içi çer çöp olan şeylerin tadı nasıl böyle güzel olabiliyor anlamak mümkün değil.

Canım bence mutlaka bir uzmanla görüş; depresyon - anksiyete sorunu gibi, uzaktan konuştuğun psikoloğun dışında yakınında bir psikiyatrist vs. Yaşadıkların inan çok normal, hepimizin benzer hissettiği dönemleri oluyor; insanın nasıl kolu bacağı böbreği hastalanırsa ruhu / aklı da hastalanır. Youtube’da meditadyon videoları var, çok yardımı dokunabilir, onlara da bak bence. Tez zamanda aydınlığa çıkarsın umarım

çok üzgünüm şişko ve üzgün
Ay çok güldüm buna Hızlı ve Öfkeli gibi olmuş
Acil sifalar olsun canim.
Beni ananem buyuttu, soyle ki anne- babam calisiyordu, ben gun boyu ananem ve dedemleydim.
Oyuzden anane, dedenin yeri bende cok baskadir.
Hatta ananemi anne gibi severim..
Beni de ananem dedem büyüttü, çalışan anne çocuğu olmak boynunda anahtarlar ve anane-dede evi kokusu demektir

Kuzum sabahları haşlanmış yumurta ya başlamayı düşünüyorum üşenmezsem:)) fit su salatalalik nane limon alkali su
Sağ ol cano deniycem
Emin ol çok kötü şeyler yaşadım ama sen ayağa kalkmazsan hep bir iten olur hadi ver elini arkadasim...
Ne güzelsin çok sevdim mesajı
Ben de senin durumunda olucam sanırım Eylül gelince, ay nası ayrılcaz
Çınlatmaz mıyız di mi FitFiliz eşim?
Masallah diyelim Ayse yok ya, bir yanim ondan dolayi buruk, dahada gelmez bence..
Izne ayirmak istedim onu, diskalifiye olmasin , belki ilerde gelir yine yarismak ister diye.
Ama seabahar kaptan kurallara gore diskalifiye olur dedi..
Ayşe’ye nolmuş olabilir ya? Birden bire, internete falan da giremiyor demek?
Good morning canımcım iyi günümüz olsun
Gunaydin kizlar, ben geldim, nasilsiniz?
Mesajlari okuyup gelecegim diyecegim ama 160 sayfa mesaj var, bakalim ne zaman yetisirim size
Aaa hoş geldiiiin, gözümüz yollarda kaldı
Sen oku, biz buradayız canım

Yaaaaahh nasil guzel uyumuşlar cok tatlilar coook. Saglik sihhat versin Rabbim
Amin canim hepimizin yavrularina saglik sihhat versin rabbim.Bunlar en masum halleri bide birbirlerini dövüp avaz avaz ciglik atarken gor
Gecenlerde 1 magnumum vardı esim persembe gecesi almisti ertesi gun cuma diyede yememistim sonrada firsatim olmamisti saklamistim hep aklim ondaydi ama bi aksam bi baktim esim almis yiyor ayy nasil uzulmustum 1 isirik almistim ama neye yarar simdi bole okuyunca iyi kim yememisim Yawrukush hatirladinmi fıstikli magnumumu sizlerin huzurunda yicektim kısmet olmadı
ahahaha bak bu yoruma cok guldum fayfeyfiy sen gelmiyorsan annen gelsin gülüm onu eritelim biraz da.
Halkisin canım, eşlere de vakit ayırmak lazım. Beraber güzel vakit geçirmek önemli
Normalde esim telefonu elime almamaa cok kizar arabada evde telefonla ugrasmami istemez pek ama simdi sizi biliyor zayiflama grubumuzu yani ses etmiyor dun arabada eve gelene kadar okudum hic ses etmedi arada dedim ki kızların çeneleri ne kuvvetli masallah oku oku bitiremedim dedim ceneleriyle mi yazıyorlar diye espirik bile yaptı Yakinda isyan bayragini ceker yatakta bile ne yaziyon diye

Vay arkadaş eşim sen magnum ordinaryusu olmuşsun hayırlı olsun ahahshs çok sağ ol canımın içi, gerçekten korkunç, şeker korkunç zaten, bak kaç günde hemen göbeğim şişti yine, sırf bu emeklerine layık olmak için bugün yemiyim o zaman

cinecin günaaydınn burda mıydın Gizocum, eşlerin en tatlısı en güzeli een fiti
Ver gazı bacım veeeeeerrrr
Akşamüstü diğer gruba gelicen mi?

Aman iyi ol da yazarsın acelesi yok kuzum
sagokl canim
o kadar da zor olmadi acikcasi ama kesinlikle rahatsizlik verici bir test. sagol canim

canim daha doktora gostermedim, ama yapan kisi onemli bir sorun yok gibi dedi
Hadi gelmis gecmis olsun ozaman canim bende seni merak ediyordum nasil rahat oldumu bari islem.
Canim cok dolmussun agla bagir cagir topla kensini icine atip kosene cekilme ama ne kdar cok anlatirsan derdini okadar cabuk atlatirsin insanın en buyuk dusmani icine attıgı dertleri bence.Hic bize huzursuzluk falan da vermiyorsun boyle dusunmen uzer bizi keske sana yardımcı olabilsek.
canım dizi rahatsızlar için youtubeda egzersiz vdeoları var bak bir istersen
Aaa bakiyorum hemencik.

Son zamanlarin en guzel menusu :)
Harika ablacim..

Cumaya eksi geliyorrrrrrr :)
Sağol canım inşallah
Güzel olmuş
Khidrat fazla olmuş biraz
Iyı çok şükür
Güzel menüler
Akşam yemeyince iyi olmuş
29 temmuz menüm

Sabah
2 yumurta + 1.5 wasa + 8 zeytin + az peynir

Ara
Latte + 1 magnum

Akşam
Tavuk salata (içinde 1 avuç kadar kruton vardı, karbonhidrat niyetine yedim)

Üstüne
Türk kahvesi

2 lt su

Spor yapamadım

Aaa magnum yemisss
Moralini bozup kendini dibe çekme canım hobi falan edinsen yok mu yaptığın bişeyler. Hayatına farklılık katmaya çalış biraz.
Hafif yemeye çalışırsın kuzum. Bu arada annenle yasitmisiz :)
çok üzgünüm şişko ve üzgün
Bunu daha önce de yazmıştın sende toparla kendini farklı uğraşlar bulun kendinize böyle negatif düşündükçe her şey daha kötüye gidecek pozitif düşünce iyidir.
Internetten öğrenebilirsin canım
Güzel olmuş Aras pasayada afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmuş
Baya karbonhodratli bir menü olmuş.
Hem dolma hem ekmek hem bira bayaa çok olmuş
Dereotu alerji yapabiliyor
Günaydın
Boyle uyunur mu arkadaş
Çok tatlı uyumuslar
Ooo fena olmuş

yaa esim gunduz harika gidiyorsun. Yemee sunlari gece gece 23 artik gece saati bence aksam degil. Sen o gece yemelerini kessen var ya super kilo vereceksin canim

sagol canim, ayy insan anne olunca hemen dusunuyor bana birsey olursa cocugum annesiz kalacak diye. ama sukur onemli birsey degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…