1 tanesini bitirebildim sadece, hala 2 tane varSağol stitchcimyetiştirebildin mi canım paper'larini? Bugündü di mi deadline?
Canim nasilsin, daha iyi misin simdi? cok az kaldi bebegine kavusmana, heyecanla bekliyorumAleykum selam Özgem..
Hoşbulduk :)
İyi sayılırım, hafif bir hastalık geçirdim toparlanmaya çalışıyorum
Sen nasılsın, çocuklar nasıl?
Yaaaaahh nasil guzel uyumuşlar cok tatlilar coook. Saglik sihhat versin RabbimBoyle uyunur mu arkadaş
Burada yasamak aslinda problem degil, insanlar cok cana yakin. Sadece vize isleri fazla burokratik, cok sacma ve uzun belgeler hazirlaniyor, ve de cok pahali. Sanirim UK vize konusunda en pahali ulkelerden biriMalesef avrupa ulkelerinde bu bahsettigin muamele daha fazla sanirim kuzum.
Esim biz evli degilken birkac yil avrupada yasadi ve hep soyle soyler kendimi o ulkelere ait, o ulkelerin bir vatandasi gibi goremedim.
Amerikada cok daha az hissedilen bir durum bu cunku insanlar o kadar karma ki ve beraber yasamaya alismis durumdalar.
Fakat elbette burada da benzer sorunlar yasaniyor zaman zaman.
Canini sIkma open minded (acik fikirli ) olmak ve dunya vatandasi olarak kendini gormek en guzeli.
Gocmen politikalariyla ilgili soyledigin seylerede o kadar katiiyorum ki..
Bu arada ben burada vatandaslik icin ofise gittigimde sadece resmimi cekip, parmak izimi aldilar.Ve hazirladigim tek dokuman internetten doldurdugum 1 sayfalik bir formdu.Ne gerek var zorluga..
Burokrasi insani cileden cikartiyor...
Kim kazandi dondurmayi?Evet canim dondurma hakkimiz, kesinliklle alacagiz :))
Ayy yarın kabak spagetti mi yapsakHatırlıyorum kuzu, o grupta beni de kabak bağımlısı yapmıştın
İyidir kaptanım, koşturma bitti valla bu sefer de bir tembellik geldi bana
Ayy yine kutlıycaz tabii ama şimdiden kutlu olsunben sözümü tutmaya kararlıyım
Geçmiş olsun tatlım, en azından yapan kişinin önemli birşey görmemesine sevindimnarkozdan biraz korkuyorum canim o yuzden istemedim. hala bogazim agriyor, ama bir sorun cikmadi en azindan.
spordan sonra guzel olur tabii sauna rahatlarsin ben de cok hizli yuzdukden conra kendimi hemen saunaya atiyorum nasil rahatlatiyor. Yarin sabah yine bana havuz yolu gorundu
Magnumu katı yağ olarak hayal et kuzucum, yemezsin o zaman. İçeriğini oku mesela, (senin için araştırdım, eş olmak bunu gerektirir canımcımAşko yeni gördüm ben bunu, aynen perşembe açlık orucuna dukana karataya neye olursa girelim
Bugün aşşşşırrıı sıcaktı ya cidden hiç sevmem
Öyle miymiş? Bugüne özel benden herkese
Menü iyi kuzu ama bence proteini az artırabilirsib, fit su ne oluyor?
Bana uyar
Adım sayısı muhteşem bugün için
Bekleriz
Ya biri beni şu dondurma olayından kurtarsın allaseniz?hiç dondurma alışkanlığım falan da yoktu, öyle arada yediğim bir şeydi, annemler eve bir sürü bu magnumun çoklu paketlerinden almışlar, kaç gündür her gün yedim ya onlar olmasa çok daha iyi olucam off
Sağ ol kuzu ama işte kurtulmam lazım şu magnum sevdasından, onun yerine bir meyve yesem işlenmiş şeker değil/daha tok tutar vs off
Ne kadar geçmiş Feyzacim ebeveynlerin. Annenle aramda 5 yaş var2 Eylül okulumun açılışı kaptanım
Hiç ayrılmak istemiyorum aslında ama okul ile birlikte çok zor gidiyor maalesef
Hedefimi de çekip devam yemek istiyorum ama yoğunluktan ayrılacağım sanırım
Üzülerek...
Babam genç daha ya aaaa değilmiş 48 yaşında :)
41 de bırakmışım 7 yıldır yaşlandırmıyprum:)
Annem de 42 oldu daha yeni bu arada :)
Halkisin canım, eşlere de vakit ayırmak lazım. Beraber güzel vakit geçirmek önemliHer zaman olmadigi icin kiyamadimda sohbet etmek icin cocuklarin uyumasini bekliyorsun yok desem onu da ihmal etmis gibi hissediyorum bizim yemek saatlerimizde cok uymuyor isten 9 da geliyor ee saat gec olunca ben beklemiyorum yiyorum.
O zaman tezin bitsin, mezun ol çok işine yarayacak stitchcim. "Eligible" demek, seçtikleri sifat da yani, neyse yorum yapmıyorumBurada yasamak aslinda problem degil, insanlar cok cana yakin. Sadece vize isleri fazla burokratik, cok sacma ve uzun belgeler hazirlaniyor, ve de cok pahali. Sanirim UK vize konusunda en pahali ulkelerden biri
bir de son oturum basvurulari oldugu icin (gerci sadece esim oturum alabildi, ben hala eligible degilmisim) avukat ile basvurduk, bir dunya da onlar aldi sagolsun
Magnumu katı yağ olarak hayal et kuzucum, yemezsin o zaman. İçeriğini oku mesela, (senin için araştırdım, eş olmak bunu gerektirir canımcım
Su, Şeker, Tereyağı, Kakao Kitlesi, Kakao yağı, Yağsız süt tozu, Glikoz-fruktoz şurubu, Peyniraltı suyu tozu, Tam yağlı süttozu, Süt proteini, Bitkisel yağ (Hindistan Cevizi yağı), Kıvam arttırıılar (Keçiboynuzu gamı, Guar gam, Selüloz gam, Karreganen), Emülgatörler (Yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, Amonyum Fosfatid, Poligliserol Polirisinoleat), Aroma veriiler, Renklendiriciler (Karotenler)
Bu ürünün içeriğine baktığımızda ilk üç sırada; Su, Şeker ve Tereyağı olduğunu görüyoruz.
Canım bence mutlaka bir uzmanla görüş; depresyon - anksiyete sorunu gibi, uzaktan konuştuğun psikoloğun dışında yakınında bir psikiyatrist vs. Yaşadıkların inan çok normal, hepimizin benzer hissettiği dönemleri oluyor; insanın nasıl kolu bacağı böbreği hastalanırsa ruhu / aklı da hastalanır. Youtube’da meditadyon videoları var, çok yardımı dokunabilir, onlara da bak bence. Tez zamanda aydınlığa çıkarsın umarımHerkese selamlar.
Diyete kendimi tam olarak veremiyorum.
Paikolojikmen pek iyi olduğum söylenemez.
Buranın da enerjisini düşürüyorum.
Tabiki burayı bırakmıyorum ama kendimi de veremiyorum işte.
İçimde bilmediğim bir yerde ağlama isteği doldu taştı.
Bağıra bağıra ağlamak istiyorum.
Anlatamayacağım kadar kötü günler bu günler.
Ağır biraz yorgunum.
Ne hissettiğimi bilmediğim bir dönemden geçiyorum.
Tek bildiğim şey çabucak geçsin artık.
Gülümsemekten yoruldum.
Niye böyle oldum bilmiyorum.
Kendimi ilk kez bu kadar güçsüz hissediyorum.
Aciz hissediyorum. Aslında daha kötü zamanlarım da oldu ama hiç bu kadar aciz olmamıştım.
Biraz ağladım yazarken. Rahatladım da.
İşte böyle ara ara gidiyor bende.
Neyse işte bende durumlar böyle.
Herkese iyi geceler.
Ay çok güldüm buna Hızlı ve Öfkeli gibi olmuşçok üzgünüm şişko ve üzgün
Beni de ananem dedem büyüttü, çalışan anne çocuğu olmak boynunda anahtarlar ve anane-dede evi kokusu demektirAcil sifalar olsun canim.
Beni ananem buyuttu, soyle ki anne- babam calisiyordu, ben gun boyu ananem ve dedemleydim.
Oyuzden anane, dedenin yeri bende cok baskadir.
Hatta ananemi anne gibi severim..
Sağ ol cano deniycemKuzum sabahları haşlanmış yumurta ya başlamayı düşünüyorum üşenmezsem:)) fit su salatalalik nane limon alkali su
Ne güzelsin çok sevdim mesajıEmin ol çok kötü şeyler yaşadım ama sen ayağa kalkmazsan hep bir iten olur hadi ver elini arkadasim...
Ben de senin durumunda olucam sanırım Eylül gelince, ay nası ayrılcazCanım kaptanım ♥ İnşallah hemen ayrılmayı düşünmüyorum ben de devam etmek istiyorum çünkü geçen sene aldım
Artık listedışı devam ederim ya da duruma göre hareket ederiz
Menü falan paylaşmak çok motive ediyor düzenli tartılmak da
Ve sizi de çok seviyorum
İnşallah diyelim
Çınlatmaz mıyız di miDeryaOnDiet canim nasilsin bu sabah?
@klbk33 esim gunaydin, gunun guzel gecsin..
FitFiliz ve cinecin 2. es grubum bugun kahve icerseniz kulaklarimi cinlatin:))
@Mavi boncukkk ,,gogo2405 , @DenizinYosunKokusu , Ankee sizlerede gunaydin kizlar.
Ayşe’ye nolmuş olabilir ya? Birden bire, internete falan da giremiyor demek?Masallah diyelimAyse yok ya, bir yanim ondan dolayi buruk, dahada gelmez bence..
Izne ayirmak istedim onu, diskalifiye olmasin , belki ilerde gelir yine yarismak ister diye.
Ama seabahar kaptan kurallara gore diskalifiye olur dedi..
Good morning canımcım iyi günümüz olsunGünaydınnn
Aaa hoş geldiiiin, gözümüz yollarda kaldıGunaydin kizlar, ben geldim, nasilsiniz?
Mesajlari okuyup gelecegim diyecegim ama 160 sayfa mesaj var, bakalim ne zaman yetisirim size
Amin canim hepimizin yavrularina saglik sihhat versin rabbim.Bunlar en masum halleri bide birbirlerini dövüp avaz avaz ciglik atarken gorYaaaaahh nasil guzel uyumuşlar cok tatlilar coook. Saglik sihhat versin Rabbim
Gecenlerde 1 magnumum vardı esim persembe gecesi almisti ertesi gun cuma diyede yememistim sonrada firsatim olmamisti saklamistim hep aklim ondaydi ama bi aksam bi baktim esim almis yiyor ayy nasil uzulmustum 1 isirik almistim ama neye yarar simdi bole okuyunca iyi kim yememisimAyy yarın kabak spagetti mi yapsak
Geçmiş olsun tatlım, en azından yapan kişinin önemli birşey görmemesine sevindim
Magnumu katı yağ olarak hayal et kuzucum, yemezsin o zaman. İçeriğini oku mesela, (senin için araştırdım, eş olmak bunu gerektirir canımcım
Su, Şeker, Tereyağı, Kakao Kitlesi, Kakao yağı, Yağsız süt tozu, Glikoz-fruktoz şurubu, Peyniraltı suyu tozu, Tam yağlı süttozu, Süt proteini, Bitkisel yağ (Hindistan Cevizi yağı), Kıvam arttırıılar (Keçiboynuzu gamı, Guar gam, Selüloz gam, Karreganen), Emülgatörler (Yağ asitlerinin mono ve digliseritleri, Amonyum Fosfatid, Poligliserol Polirisinoleat), Aroma veriiler, Renklendiriciler (Karotenler)
Bu ürünün içeriğine baktığımızda ilk üç sırada; Su, Şeker ve Tereyağı olduğunu görüyoruz. Üründe bunun yanısıra Kakao yağı ve doymuş yağ oranı bir hayli yüksek olan Hindistan Cevizi yağı bulunuyor. Bu haliyle ürünün tek adedinde 14,2 gr. Yağ mevcuttur. Bu yağ oranının 9,1 gramı Doymuş yağdır. Buna göre ürünün doymuş yağdan gelen kalori oranı %35’tir.
Ürünün şeker içeriğine baktığımızdaysa; 2. Sırada yer alan sofra şekerinin yanısıra Glikoz-fruktoz şurubu olduğunu görüyoruz. Bunun yanısıra üründe Yağsız süttozu ve Tam yağlı süttozu bulunuyor. Bu haliyle ürünün tek paketinde 21 gr. Şeker olduğunu ve bunun yüksek oranda ilave şekerden geldiğini belirtelim. Bu da tek adet Magnum Classic tükettiğinizde yaklaşık 10 tane küp şeker tüketiyor olduğunuz anlamına gelmektedir. Ayrıca bu verilere göre; üründen alınan kalorinin %36’sının ilave şekerden geldiğini belirtelim. Buna göre; Dünya Sağlık Örgütü verileri baz alındığında hem Doymuş yağ hem de İlave şekerden gelen kalori oranı Sağlıklı kabul edilen kriterlerin çok üzerindedir.
Üründe bunların yanısıra Kıvam arttırıcılar, Emülgatörler, Aroma vericiler ve Renklendiriciler başlığı altında 10’dan fazla farklı katkı maddesinin bulunduğunu söyleyelim.
Gördüğümüz gibi korkunç
Ne kadar geçmiş Feyzacim ebeveynlerin. Annenle aramda 5 yaş var
Feyzacim Eylül'e ne kaldı sakın bırakma bizi
Hem ben anlamam eğer illa okulla zor olur dersen, eylülden itibaren annen gelsin takimaarada sen de uğra. Yoksa kabul etmem
Normalde esim telefonu elime almamaa cok kizar arabada evde telefonla ugrasmami istemez pek ama simdi sizi biliyor zayiflama grubumuzu yani ses etmiyor dun arabada eve gelene kadar okudum hic ses etmedi arada dedim ki kızların çeneleri ne kuvvetli masallah oku oku bitiremedim dedim ceneleriyle mi yazıyorlar diye espirik bile yaptı Yakinda isyan bayragini ceker yatakta bile ne yaziyon diyeHalkisin canım, eşlere de vakit ayırmak lazım. Beraber güzel vakit geçirmek önemli
Tesekkur ederim canm ins evet yarinYarin mi kontrolun hadi bakalim guzel haberlerle gel
Vay arkadaşAyy yarın kabak spagetti mi yapsak
Geçmiş olsun tatlım, en azından yapan kişinin önemli birşey görmemesine sevindim
Bu ürünün içeriğine baktığımızda ilk üç sırada; Su, Şeker ve Tereyağı olduğunu görüyoruz. Üründe bunun yanısıra Kakao yağı ve doymuş yağ oranı bir hayli yüksek olan Hindistan Cevizi yağı bulunuyor. Bu haliyle ürünün tek adedinde 14,2 gr. Yağ mevcuttur. Bu yağ oranının 9,1 gramı Doymuş yağdır. Buna göre ürünün doymuş yağdan gelen kalori oranı %35’tir.
Ürünün şeker içeriğine baktığımızdaysa; 2. Sırada yer alan sofra şekerinin yanısıra Glikoz-fruktoz şurubu olduğunu görüyoruz. Bunun yanısıra üründe Yağsız süttozu ve Tam yağlı süttozu bulunuyor. Bu haliyle ürünün tek paketinde 21 gr. Şeker olduğunu ve bunun yüksek oranda ilave şekerden geldiğini belirtelim. Bu da tek adet Magnum Classic tükettiğinizde yaklaşık 10 tane küp şeker tüketiyor olduğunuz anlamına gelmektedir. Ayrıca bu verilere göre; üründen alınan kalorinin %36’sının ilave şekerden geldiğini belirtelim. Buna göre; Dünya Sağlık Örgütü verileri baz alındığında hem Doymuş yağ hem de İlave şekerden gelen kalori oranı Sağlıklı kabul edilen kriterlerin çok üzerindedir.
Üründe bunların yanısıra Kıvam arttırıcılar, Emülgatörler, Aroma vericiler ve Renklendiriciler başlığı altında 10’dan fazla farklı katkı maddesinin bulunduğunu söyleyelim.
Gördüğümüz gibi korkunç
Ne kadar geçmiş Feyzacim ebeveynlerin. Annenle aramda 5 yaş var
Feyzacim Eylül'e ne kaldı sakın bırakma bizi
Hem ben anlamam eğer illa okulla zor olur dersen, eylülden itibaren annen gelsin takimaarada sen de uğra. Yoksa kabul etmem
Ver gazı bacım veeeeeerrrr
sagokl canimAman iyi ol da yazarsın acelesi yok kuzum
o kadar da zor olmadi acikcasi ama kesinlikle rahatsizlik verici bir test. sagol canimDeryaOnDiet canim iyi olmana cok sevindim.Zor olmamis cok degil mi ,sonuclarda cok iyi gelir insallah.
cinecin sozu kaptim senden.
Kozmogirl17 canisi doktorun yapabilirsin demedigi egzersizlerden uzak due,kendini sakatlama sakin.
Kizlar Hala ciftlikteyiz,adimliyorum bol bol.
Aksamda Spor salonuna gidecegim
Ogle yemegimide cok hafif gecistirdim burada mutluyum,gururluyum☺
tomrs haber ver canim doktordan sonra☺
canim gittinmi doktora, bebis nasil? sen nasilsin?Tesekkur ederim canm ins evet yarin
sagol esimsevindim kuzum iyi bari
Hadi gelmis gecmis olsun ozaman canim bende seni merak ediyordum nasil rahat oldumu bari islem.canim daha doktora gostermedim, ama yapan kisi onemli bir sorun yok gibi dedi
Canim cok dolmussun agla bagir cagir topla kensini icine atip kosene cekilme ama ne kdar cok anlatirsan derdini okadar cabuk atlatirsin insanın en buyuk dusmani icine attıgı dertleri bence.Hic bize huzursuzluk falan da vermiyorsun boyle dusunmen uzer bizi keske sana yardımcı olabilsek.Herkese selamlar.
Ağır biraz yorgunum.
Gülümsemekten yoruldum.
Aciz hissediyorum. Aslında daha kötü zamanlarım da oldu ama hiç bu kadar aciz olmamıştım.
Herkese iyi geceler.
Aaa bakiyorum hemencik.canım dizi rahatsızlar için youtubeda egzersiz vdeoları var bak bir istersen
Sağol canım inşallahSon zamanlarin en guzel menusu :)
Harika ablacim..
Cumaya eksi geliyorrrrrrr :)
Güzel olmuşGünaydın kızlar, dün dizi izlerken uyuyakalmışım. Menümü yazacaktım göya. Şimdi yazayım dünkünü,
28 temmuz pazar
Spor: sabah yarım, akşam bir saat yürüyüş
Su: yaklaşık 3 lt
Menü:
Sabah 10: bir dilim çok tahılli ekmek, salatalık, beyaz peynir, zeytin, çay minik bir çikolata
Öğle 14.00: yoğurt, iki kaşık haşlanmış taze fasülye
Üzerine de sade Türk kahvesi ve bir çay kaşığı bal
Ara: miktar olarak bir tatlı kaşığı kadar Goji berry (geçen yazmıştınız grupta markette önüme çıkınca aldım, hemen bir ara öğün yaptım arabada)
Akşam 17.30: kendi yağında kavurdugum kıyma (domates-biberli) , bir küçük boy domates, biraz dünkü kısırı tırtıkladım, 7 kiraz
Bir saat sonra da ne zamandır içmeyi unuttuğum favori çayımdoğuş mistik chai (sade olan) sütlü su karışımına yaptım.
Khidrat fazla olmuş birazKızlar pazartesi menüm
Sabah Bir bardak ılık su
Bir dibek türk kahvesi
Saat 9 tost ekmeğine kahvaltı
10 30 3 form büsküvi limonlu
12:10 az düğün çorba
3 yi kadar nohut
Salata karışık
1630 3 form büsküvi yarısını sabah yemiştim
Akşama yani şimdi ne yesem bilmiorum canım bisey de istemio( karnım da ac ama bilmiorum belki karpuz peynir yaparım ya da salata
400 ml fit su
2 lt normal su
Geceye kadar da 1 lt tarçınlı şu içicem
Kozmogirl17
Iyı çok şükürsserendipity nasilsin canim, kuzun nasil huzursuzdu ,uyumamisti..
@Diyetteanne canim hala listedesin, lutfen ugra takima..
cinecin Gizemcim ne var ne yok kuzum?
fayfeyfiy , Kozmogirl17 nerelerdesiniz kizlar?
DeryaOnDiet canim iyi misin, her sey yolunda mi, hastaneden ciktin mi?
@Mavi boncukkk bugun cayin yaninda biskivu yok anlastik mi canisi?
@Konus dinliyorum nasil gecti gunun?
@DenizinYosunKokusu halloldu mu telefonun canim?
@Wizardmom nasil oldun canim?
@Harpy hu hu az kaldi donmene canimmmm:)
gogo2405 nasil gecti calisma gunun ablacim?
stitch kuzum donuyor musun 1 agustosta?
@Aomine Daiki ,tomrs hamisler nasilsiniz:)
Ankee , @Patlicanmoru optum sizleride kizlar:)
@Falanfilannnn canim nasil gecti ilk diyet gunun?
@AKovser kuzum son zamanlarin, iyi misin, her sey yolunda mi, firsat bulunca yaz canisi..
Güzel menülerÇok güzeldi
Denize gittik ailecek
Eğlendik
28 temmuz Menüm
Sabah
Sucuklu yumurta
Domates
Salatalık
Biber
Yeşillik
2d ekmek
Akşam
Mangal
Salata
Mısır
2 avuç çekirdek
2d.ekmek
Spor yok sayılır.
Su 3lt civarı
Bugünkü tartı sonucum
51.4
29temmuz menüm
Sabah 1/4haşlanmış yumurta, domates, salatalık, biber 1tane. Çeyrek simit
Öğle ciğer salata
Akşam mangal salata mısır
Spor yürüyüş 16000adım
Su 3lt
Hala yürüyorum
Yawrukush
@Elmasyuzuk
stitch
Akşam yemeyince iyi olmuş29 temmuz pazartesi
Spor: ev temizliği + akşam yürüyüşü
Su: 3lt
Menü:
Sabah 10: yarım dilim eksi mayalı ekmek, peynir, zeytin, z.yagi, salatalık, çay, 1 çay kaşığı bal
Saat 2ile 3 arası: dünkü kiymamdan çay tabağı kadar, yarım dilim ekmek, bir yaş kayısı, (bundan sonrası kötü işteTürk kahvesi yanında 4-5 minik çikolata, tatlı tabağı kadar karpuz, tepeleme değil - kabuk tarafına yakın olan yerinden -
(Ancak durdurabildim kendimi)
Sonra hep su içtim
Akşama da sadece kabuklu bir salatalik yedim.
Umarım yetmiştir günü kurtarmaya.
29 temmuz menüm
Sabah
2 yumurta + 1.5 wasa + 8 zeytin + az peynir
Ara
Latte + 1 magnum
Akşam
Tavuk salata (içinde 1 avuç kadar kruton vardı, karbonhidrat niyetine yedim)
Üstüne
Türk kahvesi
2 lt su
Spor yapamadım
Moralini bozup kendini dibe çekme canım hobi falan edinsen yok mu yaptığın bişeyler. Hayatına farklılık katmaya çalış biraz.Herkese selamlar.
Ağır biraz yorgunum.
Gülümsemekten yoruldum.
Herkese iyi geceler.
Hafif yemeye çalışırsın kuzum. Bu arada annenle yasitmisiz :)29 Temmuz
13.45
kabak azıcık havuç ve 2 yumurtadan mücver omlet arası bir şey
azıcık krem peynir 1 tk belki
1çk fıstık ezmesi
1 dilim salatalık(incecik)
sütlü 200ml şekersiz soğuk kahve
sütlü filtre kahve
19.30
5 sıkım çiğköfte marulla
1 haşlanmış patates
yarım kk peynir
1 çatal çoban salata
1 dilim kavun
türk kahvesi
23.00 1 avuç çiğköfte
1 top maraş
su 2L
spor gündüz avm de gezmece gece de mahalle turu ev o kadar sıcaktı ki..
200jj cezam
öldüm bugün sıcaktan
yarın sabah da arkadaşıma kahvaltıya gideceğim uf kötü bir zaman ayarlaması oldu bu satten sonra da cuma yapalım diyemem :/ keşke başında bunu düşünseydim
Yawrukush
DeryaOnDiet
Bunu daha önce de yazmıştın sende toparla kendini farklı uğraşlar bulun kendinize böyle negatif düşündükçe her şey daha kötüye gidecek pozitif düşünce iyidir.çok üzgünüm şişko ve üzgün
Internetten öğrenebilirsin canımÇok teşekkür ederim duan için gerçekten sağol.
Namaz keşke bilsem.
Aslında eşim öğretecekti.
Türkiye’de 14 yaşından beri gittiğim psikoloğum var.
Abi gibi artık
Telefondan ancak konuşabiliyorum. Ne kadar etkili olursa.
Biliyorum geçecek bu günler.
Sadece yavaş geçiyor o kadar..
tekrardan duana beni aldığın için teşekkür ederim.
Çok sevindim.
Güzel olmuş Aras pasayada afiyet olsunPAZARTESI MENUM
SABAH 9DA
2 haslanmis yumurta
1kk peynir, 6 zeytin
1 dilim pastirma
4 kucuk havuc, 4 kucuk biber, yarim salatalik, nane.
OGLEN 13DE (herseyimin yarisini Aras yedi)
Yarim sosisli sandvic
Yarim hurma
6 kabuklu yer fistigi
Filtre kahve
ARA 15DE
2 kofte
1 salatalik
AKSAM (henuz aksami yemedim)
3 kofte
Yarim kase tarhana corbasi
Salata
Yatana kadar limonlu cay icerim.
SU: 2.5 lt olur bugun cunku ciftlikte gunesin altinda epey ictim.
SPOR: 3 bucuk saat ciftlikte yuruyus, simdide spor salonuna gidiyorum.Biraz kosup, yarim saatte yuzecegim.
@klbk33
Afiyet olsun güzel olmuşGunaydin kizlaaar.
Ben de misafirlikteydim ve o kadar cesite rağmen en saglikli olani yedim iste menüm
29 temmuz
Sabah 9 30
2 yumurtadan cokelekli yumurta
Yarim dilin köy ekmegi
15.00
1 tabak kisir bol cay
19.00
2/ 3 bardak ayran
1 çatal karpuz
Su 2.litre
45dk yuruyus
Bu arada 3 gündür o kadar dikkat etmeme ragmen kilom sabit.ben eksi bekliyordum acikcasi hayal kirijligina uğradim yani hala 83 u goremedim ucundan
Baya karbonhodratli bir menü olmuş.Bende dün bildirim yapamamıştım
29 Temmuz pazartesi yediklerim
Sabah bir haşkanmış yumurta
Bir dilim süzme peynir
Domates salatalıj
2 dilim tam buğday ekmeği
Çokorem az miktarda
Birazda reçel
Bi tane zeytin
Sonra spor :)
Öğle yemeği
2 baget
Küçük bi kase ev yoğurdu
Salata
Bir bardak şalgam suyu
2 dilim tam buğday
Biraz üzüm
Ara öğün
Çeyrek simit ve yoğurt
Akşam yemeği
Bir baget
2 dilim taö buğday
Birinin üzerine çikokata sürdüm jayır ne alakaysa
Şalgam suyu yine
Ve küçük bir kase ev yoğurdu
Bi çay kaşığı çikolata
Saat sekiz olmadan da bitane cevizli sucuk yedim
Allahım neler yemişim yaa
Çok su içmedim bir litre olmuş mudur bilmiyorım çok eksiğim su konusunda ondan canım tatlı istiyor olabilir
Spor olarak da
15 dk yürüyüş
15 dk eliptik bisiklet
5 dk falan normal bisiklet
15 dk da yerde egzersiz hareketleri
Hem dolma hem ekmek hem bira bayaa çok olmuşGece uyuyakalmısım canlar günaydın hepinize
30 temmuz salı
Sabahb09.30
1 yumurta
1kk suzme peynir
2 cavdarli dilim ekmek
Ara12.30
1 sekersiz turk kahvesi
Öglen 14.30
2 tane etli biber dolmasi
1 kucuk kade yogurt
2 dilim cavdarli ekmek
Ara yok
Aksamda baya gec bisaatte 1 kucuk bira 4 5tane midye esim cok israr etti ona eslik ettim cezama raziyim
2 lt su
20 dak leslie
50 mekikk
30 dak. Ayyuruyusu
@Patlicanmoru
Yawrukush
Dereotu alerji yapabiliyorHarika
Biz de semizotu +salatalık üstüne ceviz kırmızı biber sumak yağ tuz koyuyoruz kaptanım Harika oluyor
Ben dereotunu da çok seviyorum
Kötü haber
En sevdiğim ot olan her şeye katabileceğim dereotuna sanırım allerjik duyarlılığım var...
Geçen de olmuştu bu sefer de iki üç dal olmasına rağmen (kabak pişirdim ona doğrayacaktım) beni hapşuruk krizine soktu
Ama yerken bir şey yok Allah a şükür
GünaydınDeryaOnDiet canim nasilsin bu sabah?
@klbk33 esim gunaydin, gunun guzel gecsin..
FitFiliz ve cinecin 2. es grubum bugun kahve icerseniz kulaklarimi cinlatin:))
@Mavi boncukkk ,,gogo2405 , @DenizinYosunKokusu , Ankee sizlerede gunaydin kizlar.
Çok tatlı uyumuslarBoyle uyunur mu arkadaş
Ooo fena olmuşhiç dünkü menümü yazasım yok yaa
29.07.2019 PAZARTESİ MENÜM
08.30 labneli hindi fümeli sandviç çavdar ekmeğine
09.30 tek şekerli türk kahvesi
13:00 2 yk kadar salçalı makarna -çok tadımlık- yoğurt 3yk, şehriyeli domates çorbası
tabi bu kadar çok az olunca saat 6 da çok acıktım
18:00 nesfit
ve bomba
eşim çok acıktım eve kadar dayanamayacağım dediği için
19:10 mcdonald küçük hamburger menü
menünün 650 kalori olmasından bahsetmiyorum bile
yaa esim gunduz harika gidiyorsun. Yemee sunlari gece gece 23 artik gece saati bence aksam degil. Sen o gece yemelerini kessen var ya super kilo vereceksin canim29 Temmuz
13.45
kabak azıcık havuç ve 2 yumurtadan mücver omlet arası bir şey
azıcık krem peynir 1 tk belki
1çk fıstık ezmesi
1 dilim salatalık(incecik)
sütlü 200ml şekersiz soğuk kahve
sütlü filtre kahve
19.30
5 sıkım çiğköfte marulla
1 haşlanmış patates
yarım kk peynir
1 çatal çoban salata
1 dilim kavun
türk kahvesi
23.00 1 avuç çiğköfte
1 top maraş
su 2L
spor gündüz avm de gezmece gece de mahalle turu ev o kadar sıcaktı ki..
200jj cezam
öldüm bugün sıcaktan
yarın sabah da arkadaşıma kahvaltıya gideceğim uf kötü bir zaman ayarlaması oldu bu satten sonra da cuma yapalım diyemem :/ keşke başında bunu düşünseydim
Yawrukush
DeryaOnDiet
sagol canim, ayy insan anne olunca hemen dusunuyor bana birsey olursa cocugum annesiz kalacak diye. ama sukur onemli birsey degil.Menun guzel esim. Kozde misiri saat kacta yedin?? Aşırı acikmadikca 8 den sonra birsey yemeyelim olur mu??
Kolay gelsin canim. Ben de bugun misafirlikteydim ondan once de oturmadim hic desem yeridir.
Spor harika olmus cnm. Aksam az yiyerek dengelemissin
Afiyet olsun cnm guzel
Kaptancigim burda cimnastik yoktu gecen sene cok arastirmistim ama bu sene pek ilgilenemedim bebekten sonra. Tekrar bi bakmak lazim aslında ama bildigim kadariyla yok ne yazikki
Esim dun ilk gunden ekti beni. Daha dogrusu sabah evden erken cikmis tartilmadi bakalim yarin baslariz belki
Cekirdek ve aksam 21 den sonra yemek fazla olmus canimcim.
Cok guzel canim afiyet olsun
Daha once bunu da hic denememistim. Bu tariffayfeyfiy in soguk kahvesinden daha kolay geldi neyse kahveyi zaten fayfeyfiy yapacaktı ben bunu deneyim
Süpersin cnm tebrikler
Tebrikler cnm cuma guzel bir eksi gelsin ins
Guzel haberlerle gel canim
Ayy kolay gelsin. Doktor hastane ve test kelimeleri hep icimi ürpertiyor.
Cumaya kadar guzel bir eksi olur insallah
Iyiyim cok sukur cnm. Bugün bebisle bebek arabasinda gezdk biraz. Ogleden sonrs da oturmaya bir arkadasima gittik orda kucaktan kucaga gitti pek bana düşmedi. Daha iyiydi gun icinde. Cok şükür. Ama biraz oksuruyo gibi. Bol anne sütü destegiyle atlatiriz ins.
Taman canim 1/2 gun onceden gununu belirleyelim ki o saatte burda olmaya calisalim.
Ayyyy cok guzel olur tabi. Nice mutlu yillara cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?