- 13 Mart 2019
- 16.317
- 64.104
- 598
@Derya_the_queen
@cinecin
@Elmasyuzuk
@tomrs
@Aomine Daiki
@Wizardmom
@Harpy
@Diyetteanne
@Canfeb
@Kozmogirl17
@DenizinYosunKokusu
Yawrukush
@DeryaOnDiet
stitch
@sertugba
@Konus dinliyorum
Gonulmeyvesi
gogo2405
@enimenime
Çay hazııır
Canım eşim sen de yardım et dolduralım :)
6. Takıma gidersek bunu götürelim çaydanlık yetmezEki Görüntüle 2294002
Şükür spor salonuna gittim bugün bittim vallahi bittim ama ya kendimi toplamam lazım gecen 90 gördüm ne kadar üzüldüm başlıyorum ama inşallah
Bi meyve doğra üstüne yoğurt dök tok tutarKızlaaarr sabah kahvaltısını abarttık bugün
Eşim kızartma istedi halbuki dün spora başkamıştık ama kıramadım bayadır yapmıyodum
11 30 gibi kahvaltı yaptım içeriğini hiç yazmıyım beni linç edersiniz :) ama 3 yada 4 dilim tam buğday yedim
Öğle yemeği yok kahvaltıyı geç yaptığım için
4 30 gibi meyve yedim 2 saat oluyor
Şimdi sorun şu ki baya acıktım ama sabahı trlafi etmek istiyorum dengelemek isyorum
Bana önerebileceğiniz hafif ama doyurucu bi şeyler varmııı ?fayfeyfiy
Canim nasil cikariyorsun peki o ojeleri? Hep merak etmisimdirIyi geceler cnaim, iyi seyirler. Benim de oje yenilemem lazim. Ben de onu yapayim.
Aaa soylemeyi unuttum hep kuafore gidiyordum dedim neden kendim yapmayayim, su kalici oje isiklari var ya hybrid onlardan aldim son bir aydir kendim yapiyorum.
Bakalim bizimki nasil olucak ben de merak ediyorum. 11aylikken basladi krese, 2 dil ayni anda duyuyor. Simdilik, baba, baby (baby shark'tan dolayiArasin gecikti iste canim, evde 1den fazla dil duydugu icin hangisini konusacagini sasiriyor, karistiriyor.
Ama Akinda uyguladigimiz yontem super oldu, keske Arasta da yapabilseydik..
HarikasinCanim neden siliyorsun gayet guzel çikmissin.ozgecim ve sen cok guzelmissiniz yok mu arttıran
Tesekkur ederim canim iki ısırıktan birazcik fazlaydi bakalim yarin tartimi etkilicek mi
Canimsin yaaa valla kaptanlarin bitanesisin valla esim magnum fistikli almis gece gece gel karsilikli yiyelim dedi hayir dedim yemedim gozum kaldi ama caktirmadim bi turk kahvesi yaptim sekersiz gel bunu iccelim karsilikli bey dedim sanirim bunun icin bi alkisi hakettim.ayreten yataktada 50 sınav cektirdim hem esim hem kendim.Bu arada esim Malatya li
Sende bendensin bugun
Bir alkis dahaHmmm o kolaydir ozaman kaptan ilk kez aldim bu cezayıda kusura bakma ondan anlamadim simdi kucugumu aldım havaya kaldirdim oyle mekik cektim hem o gjlmekten yoruldu uyuya kaldi hem ben zor bi isi basarmis oldum agirlikla mekik cektimevdeki malzemeyle spor yapiyoruz napalim
hehehe cok iyi fikirmisEvdeki her seyi etkin kullanmak lazim :))
Canin tatli isteyincede totolarindan bir isirik alirsin :)
Optum canim, ben uykuya kactim.
Sagol canim, bebekler zorluyor hep dizleri, yoksa daha yasimiz neAaa sanada gecmis olsun canim bende meniskusten suphelenmistim ama daha baska seyler soyledi dr insallah cikmaz kirik diye dua ediyorum bende aynen ole yapalim canim
al benden de o kadar. Bugun bardagim bos kalmiyor, sirayla cay-kahve-yesil cay. biri bitiyor digerini dolduruyorumYorgun ve uykusuzsen nasılsın kuzum
Evet, 1 kilo dize 4 kilo yukmus galibaÇok geçmiş olsun kuzum
Kilo vermeniz çok rahatlayacak inşallah
Geliyorum hemen, hazirla benim bardagimi@Derya_the_queen
@cinecin
@Elmasyuzuk
@tomrs
@Aomine Daiki
@Wizardmom
@Harpy
@Diyetteanne
@Canfeb
@Kozmogirl17
@DenizinYosunKokusu
Yawrukush
@DeryaOnDiet
stitch
@sertugba
@Konus dinliyorum
Gonulmeyvesi
gogo2405
@enimenime
Çay hazııır
Canım eşim sen de yardım et dolduralım :)
6. Takıma gidersek bunu götürelim çaydanlık yetmezEki Görüntüle 2294002
Canim salata hazirla guzelce salata ye bence aksam menunde.Kızlaaarr sabah kahvaltısını abarttık bugün
Eşim kızartma istedi halbuki dün spora başkamıştık ama kıramadım bayadır yapmıyodum
11 30 gibi kahvaltı yaptım içeriğini hiç yazmıyım beni linç edersiniz :) ama 3 yada 4 dilim tam buğday yedim
Öğle yemeği yok kahvaltıyı geç yaptığım için
4 30 gibi meyve yedim 2 saat oluyor
Şimdi sorun şu ki baya acıktım ama sabahı trlafi etmek istiyorum dengelemek isyorum
Bana önerebileceğiniz hafif ama doyurucu bi şeyler varmııı ?fayfeyfiy
Bi meyve doğra üstüne yoğurt dök tok tutar
Canim salata hazirla guzelce salata ye bence aksam menunde.
Varsa yanina biraz herhangi bir et ekleyebilirsin:)
2 gunde guzel olmus ablacim, nobeti az hasarla :) ve kolaylikla atlatirsin insallah :)Dün ve bugünün menulerini yazayım.
Pazartesi
Sabah 8 de bir parça haşhaşlı çörek (bir dilim ekmek kadar ) peynir zeytin acuka
Öğlen çorba et sote salata
Ara çay ve bir parça haşhaşlı
Akşam çorba et sote acı turşu az yarım dilim ekmek
21 2/3 dilim kavun
Su 2.5 lt
Spor 12000 adım yürüyüş
Salı menum
Sabah 8 yarım simit peynir zeytin
Öğlen 13 bir kase çorba bir dilim dalyan köfte salata 3 kaşık pilav
Ara sade kahve bir parça haşhaşlı çörek
Akşam 18 bir kase çorba kabak dolmasinin kabakları yoğur 3 kaşık barbunya
20 de 2 dilim karpuz yiycem nöbetçiyim başka bişey yermiyim bilmiyorum
Su şimdilik 2 oldu daha içerim
Spor gün içi kosturmali geçti daha yaparsam yazarım.
Harika olmus :)Canım benimde aklıma salata geldi hemen yapıverdim sence iyi mi ? :)
Dengelemiş olır muyum
Teşekkür ederimmHarika olmus :)
Afiyet olsun.
Kizlar 6. takima gidiyor muyuz, kimler geliyor, tek basima gitmeyeyim :))
Canim 1 salatalik ya da 1 havuc ya da 1 kase yogurt ya da 1 adet meyve cok acikirsan tuketebilirsin.Teşekkür ederimm
İlerleyen saatlerde acıkırsam ne önerirsin
Canim ziyaret etmek icin , takim olarak sohbet etmeye gidelim demistik..Orası burdan farklı mı niue gidiyoruz bende gelirim :)
Canim ziyaret etmek icin , takim olarak sohbet etmeye gidelim demistik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?