Ben kullanmadim canim..Spirulina (bir yosunun etken maddesi) duyan kullanan var mı kuzular içinizde. Az önce reklamına maruz kaldım da o yüzden soruyorum
Cok mu sicak Ankara Deryacim, asiri sicaklarda hic cikma..Acayip basım ağrıyor bu akşam, güneşin altında sen misin ulus'a gidenhap içtim hafif hafif de yürüyorum şimdi
Evet bu sıralar baya bunaltıcı ama şikayet etmiyorum, yaz geç geldi bu sene.Cok mu sicak Ankara Deryacim, asiri sicaklarda hic cikma..
Gecer insallah hemencecik..
Evet Derya ile Feyza bence de oyleler, ben de merak icindeyimDeryacim senin takimdaki mesajlarini oyle keyifle okuyorum ki bilemezsin.
Cok merak ediyorum seni, yaramaz bir cocuk gibisin, kipir kipir
Krepin harika olmus, yarin benim alisveris gunum evde dereotuda, maydanozda yok , hala yapamadim ama efsane olmus.
Cumartesi kahvaltisina yakisir cok :))
Ellerine saglik canim benim.
Harika olmusYeni sac rengim kizlar nasilll
Kaptan takipte@klbk33 iyi misin canim, seni goruyorum takimda ama yazmiyorsun hic..
Cok yogunsun diye dusunuyorum..
Canimsin@Aomine Daiki canim yarin keseyi gormeye gidecektiniz haberdar et bizide.
Kozmogirl17 canisi sende doktordan sonra yaz..
@Diyetteanne arkadasin nasil oldu canim, simdiden de kuzunun dogum gununu kutluyorum..
@tomrs canim sen nasilsin, gittin mi doktora, var mi bebis?
@Harpy ozledim seni hatun, arada gel beeeeeee
stitch canim iyisindir insallah, sen olmayinca da bir bosluk oluyor bende...
Burada kesim bile £50'den basliyor, boyama fiyatlarina hic girmiyorum bileCanim aslinda burada da cok ucuz degil sac kesim 50 lira omre 300 500 arasi degisiyor fon 25 30 kusur insanin kuaföre gidesi gelmiyor valla orda omreyi nekadara yapıyorlar.
Harika tebrikler.
Trilice tatlı degilmi hergun menunde olması yeni tatlici falanmı acildi canim sizin oralara şaka biyana tatli olmasa menulerin on numara.
Kek ve aksam ana ogunle meyve haric guzel canim
Evet canim insallah gerek kalmaz
Canimsın valla bugun tum gün üsenmedin gecmisi hatim indirdin harikasın açigı kapiyorsun yaniEvet Derya ile Feyza bence de oyleler, ben de merak icindeyim
Harika olmus
Profil fotografini kendi resmin ile degistirebilirsin
Kaptan takipte
Canimsin
Burada kesim bile £50'den basliyor, boyama fiyatlarina hic girmiyorum bile
6.takimdaki ikramlıklari dukan kitabindaki gibi kibarca geri cevirdik midemiz biraz rahatsızda almıyalım dedik(dünyada 90 kiloysan, marsta 34sün. Yani aşırı kilolu değilsin sadece yanlış gezegendesin)
6. takım yerine marsa mi gitseydik biz
Canim aksamki 1 tb bulgur bir tabakmi yani fazla gibi geldi de dibek kahvesine bayilırimKızlar slm salı menüm
Sabah ılık su Bir bardak
Kepek ekmeği tost
Bir haşlanmış yumurta
10 30 dibek kahve
5 taze fındık
12 kazdağı çorba
Ekşili köfte susuz yuvarlak 6 tane
Salata
1600 sade türk kahvesi
2 dizi
20 00 1 tb bulgur
tost makinasında 3 kofte
400 ml fit su
3 litre su yatana kadar 3.30 olur
Reglm 1. Gün spor yapamıyorum karık ağrısı malum
Kozmogirl17
Ben de seni çok merak ediyorum canım karşılıklı, ayrıca Özlem'e katılıyorum. Bı romani bitirmiştin stitchim bizim geçmiş yerineEvet Derya ile Feyza bence de oyleler, ben de merak icindeyim
Harika olmus
Profil fotografini kendi resmin ile degistirebilirsin
Kaptan takipte
Canimsin
Burada kesim bile £50'den basliyor, boyama fiyatlarina hic girmiyorum bile
Harikasınız, hediye çikolata götürdünüz mü6.takimdaki ikramlıklari dukan kitabindaki gibi kibarca geri cevirdik midemiz biraz rahatsızda almıyalım dedik
Canim aksamki 1 tb bulgur bir tabakmi yani fazla gibi geldi de dibek kahvesine bayilırim
(dünyada 90 kiloysan, marsta 34sün. Yani aşırı kilolu değilsin sadece yanlış gezegendesin)
6. takım yerine marsa mi gitseydik biz
Bende gelemedim canim kusura bakma. esim geldi o sirada masayi yemegi hazirla derken kaldiBizKozmogirl17 ile ikimiz 6.takima gittik kizlar:)
Bir dahakine benim hatam olmadan topluca gideriz, tekrar kusura bakmayin.
Benim deÇok özür diliuorım kızlar yaa
Benimde reglin yeni.bitti aslında ama nşyeyse tatlı çekiyor canım
Bide diyete başkayınca normalde yemediğim şeyleri yiyesim geliyor
Ayyy inşallah tekrar gelirsin :)Çok sağol canım benim kilom aynı gruba hirdiğim de bi 69 u görmüştüm
Daha sık uğaramaya çalışıcam çok sağolun
KesinlikleAyy mis mis afiyet olsun canımm
Semaver çayı gidiyor abi nasıl bittiğini anlamıyosun mükemmel oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?