Gonlu zengin arkadasimFitFiliz
cinecin
@Elmasyuzuk
@tomrs
@Aomine Daiki
@Wizardmom
@Harpy
@Diyetteanne
@Canfeb
Kozmogirl17
@DenizinYosunKokusu
Yawrukush
@DeryaOnDiet
@stitch
@sertugba
@Konus dinliyorum
@Gonulmeyvesi
@gogo2405
sserendipity
Çay hazııır
Canım eşim sen de yardım et dolduralım :)
6. Takıma gidersek bunu götürelim çaydanlık yetmezEki Görüntüle 2294002
Gittiniz mi canim yeni geldimHu huu kizlar geldimmm.
Kimler burada gidelim mi 6. takima :)
Evet canim drumda oyle soyledi daha gencsin icine islem yapmak istemiyorum dediSagol canim, bebekler zorluyor hep dizleri, yoksa daha yasimiz ne
al benden de o kadar. Bugun bardagim bos kalmiyor, sirayla cay-kahve-yesil cay. biri bitiyor digerini dolduruyorum
Evet, 1 kilo dize 4 kilo yukmus galiba
Geliyorum hemen, hazirla benim bardagimi
ben smdi gittim tek basima :))Gittiniz mi canim yeni geldim
Ordamisin dondunmu yoksaben smdi gittim tek basima :))
Gidemedik benim yuzumden 19 demeyi dusunup 17 yzmisim buraya, ben 17de uyuyordumBen geldim. Hatta annem burdaydi unuttum. tuh gec kaldim bi bakiim son mesaja diye son sayfayi actim oncekileri daha okumadim. Baktim ki Daha gitmemissiniz.
gel gell :)Ordamisin dondunmu yoksa
Hayır kuzum kimse bana zayıflamıssın demedi cok uzuldum bak simdi oyle dusununce acaba beyaz elbise giydigim icinmi oyle demediler anlamadım yoksa beyaz bi elbiseye gore baya iyiydim ama anlamadımEki Görüntüle 2293326
Nasil durmus canim sen karar ver.Canim nasil cikariyorsun peki o ojeleri? Hep merak etmisimdir
Bakalim bizimki nasil olucak ben de merak ediyorum. 11aylikken basladi krese, 2 dil ayni anda duyuyor. Simdilik, baba, baby (baby shark'tan dolayi) ve no diyor sadece
Harikasin
dugun oldu mu? nasil durdu elbise?
Bir alkis daha
hehehe cok iyi fikirmis
Deryacim benim hatam oldu, saat farkindan, kusura bakma canimBen de baktım ama çıkmışsınız kızlar, neyse bir dahakine
Ben de erken mi kalkacak o kadar demiştim içimdenDeryacim benim hatam oldu, saat farkindan, kusura bakma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?