bu öğle fikasko olsada bugünkü menümü yazıyım
sabah
1 bardak çay. 1 dilim ekmek. 1 tane zeytin. 2 çatal peynir
öğle
2 kaşık et yemeği. yarım tabak aşüre
akşam
1 kase çorba. salata.
şimdiden 2 lt su içtim
hypatiacım meyvem haklı çok azimlisin bu hafta bencede sen olucaksın birincimiz öyle gibi
ayy kızlar bugun bır raporla ugrastım hıc gelemedım yanınıza oyuzden oldu gelebılseydım yapmazdım kesın neyse aksama bol bol spor yapıcam merak etmeyın sekerlerm haftaya carsambada pılatesım baslıyor yıhuhu
sabah
öğle
akşam
1 kase çorba. salata.
şimdiden 2 lt su içtim
ayy kızlar bugun bır raporla ugrastım hıc gelemedım yanınıza oyuzden oldu gelebılseydım yapmazdım kesın neyse aksama bol bol spor yapıcam merak etmeyın sekerlerm haftaya carsambada pılatesım baslıyor yıhuhu
hypatıacım karciceği corbasını yoğurtlu içiyor yani yoğurt corbası yapıyor genelde.. ondan o ihtiyacını karsılıyor..
eski bi sarkısı canım yani uzun zamndır var
Göksel Yabani Otlar Şarkı Sözleri
Kimse yalnız kalmak istemez
Belki ben de sırf bu yüzden inanmak istedim sana
Kimse mutsuz olmak istemez
Bilmem ki sen ne sebepten çok yalan söyledin bana
Az sulanmış topraklarda duygular yeşermezmiş
Kupkuru kalplerde sadakat değersizmiş
Sana yaklaşmak ne mümkün yabani otlardan, dikenli dallardan
Sen aynı anda birkaç kalple oynarken
Boğuşup durursun yarattığın kausta
Belki yalnızlık korkundan, belki de içini acıtan neyse işte
Onu unutmak için
Ben anladım seni kazanmak kaybetmekmiş
Zaten aşk; mutsuzlukla sevişirmiş
Kupkuru kalplerde sadakat değersizmişAz sulanmış topraklarda duygular yeşermezmiş
Sana yaklaşmak ne mümkün yabani otlardan, dikenli dallardan
en cok renkli yerini seviyorum :))
sabah
öğle
akşam
1 kase çorba. salata.
şimdiden 2 lt su içtim
inş. annacım 66ları görmüşken kıymetini bilemedim resmen hooop geri döndüm.
minnoşumm ben de bugün raporlar arasında kayboldumm... ben sana güveniyorum. eksiyle geleceksin inş.. sen...
canım öğle anormal bir şey yememişsin ki. akşam salatana mutlaka avuçiçi büyüklüğünde peynir koy, kalsiyum ve proteini eksik bırakıyorsun ya da bir bardak süt iç mutlaka.
avuçiçi büyüklüğünde peynir, bir kase dolusu yoğurt, bir bardak süt.. bunlar olmadan sağlıklı bir diyet olmuyor. şekeri yağı vs. her gıdadan alıyoruz ama bunlar gelmiyo..
yoğurt çorbası yapıyosa tamam... bi de böyle karışıyorum her şeye ama insan motive oluyor diye.. yoksa ben de tam uyamıyorum görüyorsunuz halimi.
kem küm işte..
kızlar ben yeşilçayın yanında formun bisküvilerinden yedim 3 tane ya çok üzgünüm
ayyyyy gün bitse de evime gitsem.. bugün cılkım çıktı resmen
anna'cım 3 taneden bir şey olmaz. ara öğün olarak yemişsindir hem de diyet bisküvi. o kadar üzme kendini ama dikkat et. bu cuma takımımız dereceye girsin.
ben de üşenmezsem spor yapacağım. dün gitmedim bugün gidersem çok güzel olacak...
ayyyyy gün bitse de evime gitsem.. bugün cılkım çıktı resmen
anna'cım 3 taneden bir şey olmaz. ara öğün olarak yemişsindir hem de diyet bisküvi. o kadar üzme kendini ama dikkat et. bu cuma takımımız dereceye girsin.
ben de üşenmezsem spor yapacağım. dün gitmedim bugün gidersem çok güzel olacak...
kızlar bu hafta bizi hiç parlak görmüyorum nedense :44:
öyle deme meyvem yaayarın hepimiz dikkat ederiz söz ben sabah ekmek yemedim ondan oldu biliyorum ama ara öğün yerine yaptım bu bisküviyi akşamda sadece haşlama yicem spor da yapcam inş cumaya eksideyiz hepimiz bozma moralini
Bugünkü menüm:
Sabah:1 elma 1 portakal (derse geç kaldım ondan hemen pratik şeyler yedim çıktım evden)
Ara:meyve çayı ve 2 saat sonra meyve suyu 1 bardak kadar
Öğle:Kabak dolması zorla yedim valla hiç sevmem kıymalı şeyleri yedim annemin zoruyla ama 2 tanecik yedim yanında yoğurt
Ara:yeşilçayın yanında 3 bisküvi form
Akşam:Haşlanmış brokoli ve çok az sarımsaklı yoğurt
Ara:1 elma yerim
Bugün tuhaf oldu menüm biliyorum ama yarın düzenli olucak söz :78:
avuçiçi büyüklüğünde peynir, bir kase dolusu yoğurt, bir bardak süt.. bunlar olmadan sağlıklı bir diyet olmuyor. şekeri yağı vs. her gıdadan alıyoruz ama bunlar gelmiyo..
yoğurt çorbası yapıyosa tamam... bi de böyle karışıyorum her şeye ama insan motive oluyor diye.. yoksa ben de tam uyamıyorum görüyorsunuz halimi.
kem küm işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?