Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hypatiacım meyvem haklı çok azimlisin bu hafta bencede sen olucaksın birincimiz öyle gibi

inş. annacım 66ları görmüşken kıymetini bilemedim resmen hooop geri döndüm.

minnoşumm ben de bugün raporlar arasında kayboldumm... ben sana güveniyorum. eksiyle geleceksin inş.. sen...

canım öğle anormal bir şey yememişsin ki. akşam salatana mutlaka avuçiçi büyüklüğünde peynir koy, kalsiyum ve proteini eksik bırakıyorsun ya da bir bardak süt iç mutlaka.

hypatıacım karciceği corbasını yoğurtlu içiyor yani yoğurt corbası yapıyor genelde.. ondan o ihtiyacını karsılıyor..

avuçiçi büyüklüğünde peynir, bir kase dolusu yoğurt, bir bardak süt.. bunlar olmadan sağlıklı bir diyet olmuyor. şekeri yağı vs. her gıdadan alıyoruz ama bunlar gelmiyo..

yoğurt çorbası yapıyosa tamam... bi de böyle karışıyorum her şeye ama insan motive oluyor diye.. yoksa ben de tam uyamıyorum görüyorsunuz halimi.
kem küm işte..

aa eeeet hatırladım bu şarkıyı benim sevdiceğimin mp3ünde dinlemiştim galiba sözleri çok güzelmiş canım çok anlamlı

canım yine kurtarmışsın olsun yarın telafi edersin inş üzülme afiyet olsun

ohh minnoşcum süpersin cumaya coşcaz yine burda

olsun hypatiam en azından o kiloyu görebildin ve bu demek oluyoki azmedersen tekrar görebilirsin kıza zamanda yeniden görcen inş canım

olsun yapabildiğimiz kadar elimizden geldiğinca yapıyoruz hiç bişi yapmadan hergün biraz daha şişsek dahamı ii olurdu ..yaza incecik olmak için tüm cabamızz

ayyyyy gün bitse de evime gitsem.. bugün cılkım çıktı resmen

anna'cım 3 taneden bir şey olmaz. ara öğün olarak yemişsindir hem de diyet bisküvi. o kadar üzme kendini ama dikkat et. bu cuma takımımız dereceye girsin.

ben de üşenmezsem spor yapacağım. dün gitmedim bugün gidersem çok güzel olacak...

üşenmede git canım gece yatağına huzurla yatarsın kalori harcamanın rahatlığı güzel güzel uyutur gece

hesapladım 50 kaloriymiş sporumu falalaştırcam akşam sözz kaptanım kızma bana :18:

canım benim inş biterişin hayırılsıylada evine gidersin bir an önce

sağol canım ama yememeliydim yinede neyse sporla yakıcam inş

yap spor tabi canım en iyisi

Son düzenleme:
Bugünkü menüm:

Sabah:
1 elma 1 portakal (derse geç kaldım ondan hemen pratik şeyler yedim çıktım evden)
Ara:meyve çayı ve 2 saat sonra meyve suyu 1 bardak kadar
Öğle:Kabak dolması zorla yedim valla hiç sevmem kıymalı şeyleri yedim annemin zoruyla ama 2 tanecik yedim yanında yoğurt
Ara:yeşilçayın yanında 3 bisküvi form
Akşam:Haşlanmış brokoli ve çok az sarımsaklı yoğurt
Ara:1 elma yerim

Bugün tuhaf oldu menüm biliyorum ama yarın düzenli olucak söz :78:

inş canım ama ne bileyim herkesde kacamak yapmak için fırsat kollayan bi hava seziyorum ben dahil..
umarım beni utandırırsınız ve cuma sonuclarımız cok güzel olur..

kabak dolması 2 tane cok olmus bence 1 tane ondan yiyip salata ekleyebilirsin yanına..
sabahda dediğin gibi geciştirme olmus keke sütde içseymişsin.
aksam hafif günü toparlıyor..

canım karışmak değil tabiki söyleyeceksin yoğurt çorbası içmediğimde bir kasede yoğut yiyorum tatlım

prensesim..
minnosum ...

size bişi sorcam ..ben şimdi koltuk altıma lazer yaptırıyorum ya 4 hafta önce ilk seansımı yaptırdım gecen haftada 2. kontrol seansını yaptırdım bana taaa 2 nisana randevu verdiler bu süre cok uzun değilmi 1 bucuk ayda cıkanları alıcakmıyım yoksa onlarda dökülücekmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…